עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם. אני יודע שעוד לפני שאני יתחיל לספר יגידו האנשים פה "בחירת מגמה זו רק החלטה שלך" וזה נכון אבל אני רואה יש פה אנשים מבוגרים שאני מאמין שהם יודעים מה עדיף עכשיו כי הרי הם יודעים לאן דרושים יותר עובדים לאן פחות וכו'. טוב נעבור לעניין: אני כרגע בכיתה ט' ואני עומד באחת הבחירות הקשות בחיי. בבית ספרי קיימות 5 מגמות: מדעית מחשבים, אלקטרוניקה ותקשרות מחשבים, רובוטיקה ותיבם, מנהל עסקים, עיונית. כבר היו לנו חשיפת מגמות כלומר אני יודע הכל על כל מגמה וחוץ מזה יש לי סיכויים להיתקבל לכל אחת מהם כי אני יכול להגיד שאני משפר ציונים בסמסטר ב' ואם כן הם לוקחים אותי. אבל גם אם הציונים שלי כגע אני יכול להיתקבל אבל עדיף לשפר. עכשיו אני לא מעוניין מנהל עסקים ועיונית לא יודע זה פשוט מש…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by --Adidas,

כמה בגרויות יש בכיתה י'? אם חשוב מגמה אז אני אלקטרוניקה ומחשבים .זה דיי רגיל כזה בקיצור אני צריך לדעת כמה בגרויות יש ? במה יש י יחידות ראשונות והכל. למה אני רוצה לעבוד על קטנוע וללמוד ורציתי לדעת אם זה יפגע לי בלמידה .שיעורים וכאלה אני לא עושה ,אבל ללמוד לבגרויות אני ילמד . ורציתי לדעת ,כמה זה זה בערך משמרת בתור שליח בשעות ? למה אם זה נגיד ככה 8 שעות ויותר ,אז לא ניראה לי מתאים לי העבודה . מה אתם אומרים ? בכלל כיתה י' נחשבת לשנה קשה ? עד עכשיו, לא למדתי. היתי במופת ,אבל בגלל התנהגות מלא חיסורים וכאלה אז מעיפים אותי . תודה למי שיעזור כי זה באמת חשוב לי .

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by eliil1,

^ כותרת וזה הולך לפי שעות כאילו? סתם סקרן...

• 32 תגובות
    • 14k צפיות
  4. מישהו יודע באיזה תאריך הספר השביעי יוצא בעברית? אני מת כבר לקרוא אותו. מישהו סיים אותו כבר באנגלית? איך הוא? [glow=red,2,300]בבקשה בלי ספויילרים!!![/glow]

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. שלום לכם ראשית אציין שלא מצאתי מקום מתאים לשאול בפורום ולכם מחוסר ברירה אני שואל כאן... איך הם עושים את זה? בבתי מלון יש טלוויזיות ממש ישנות שרואים שם את השידורים של הוט איך הם משדרים לכל במלון את הערוצים באנלוג? איך זה עובד?

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. תכננתי לטוס עם עוד חבר לארה"ב אבל בגלל שכנראה יהיו לי בעיות עם הויזה כנראה שאנחנו נטוס לאנשהו באירופה. אז עכשיו צריך לחפש איזה מקום נחמד לטוס אליו לנוח קצת לפני הצבא.. יש המלצות? אני לא ממש מכיר את כל המקומות האלה שאפשר לטוס אליהם לנופש וזה, אז כל המלצה תבוא בטוב.. תודה.

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by tazok,

שטרות הכסף לא עשויים נייר אלא כותנה. חולדה יכולה להחזיק מעמד בלי מים יותר מגמל. קיבה האנושית מייצרת שכבת ריר חדשה מדי שבועיים אחרת היא תעכל את עצמה. נקבת חמוס השפנים (סוג של נברן) תמות אם היא מיוחמת ולא מוצאת בן זוג. לגעגוע של ברווז אין הד. אין שני אנשים בעולם עם אותה טביעת עין או לשון. בממוצע 12 תינוקות שנולדים ברחבי העולם כל יום מגיעים בטעות להורים הלא נכונים. כמות גדולה של שוקולד יכולה להרוג כלב - זה משפיע על מערכת העצבים ועל הלב שלו. ברוב סוגי הליפסטיק יש קשקשי דגים. במשך שנים הייתה דמותו של דונלד- דק מוחרמת בפינלנד כי לא היו לו מכנסיים. ב- 1830 מכרו קטשופ כתרופה. חברת תעופה אמריקנית חסכה ארבעים אלף דולר בשנת 87 ע'י הוצאת זית אחד מכל סלט שהוגש לכל נוסע מספ…

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. הסרט הכי אבל הכי הכי יפה שראיתי על גימרים בעולם!!!!!!!!!!!!!! הוא כזה מצחיק!!!...(לא חשבתי שיש עד כדי כך גימרים כבדים בעולם...) אין אין שווה צפיה ממש! http://ftp5.hg-computer.de/gamerday-highqual.zip (יש כמה קטעים משעממים אבל תמשיכו לראות..)

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by yair_gobani,

שלום לכם, רציתי לדעת אילו הטבות יש למי שיש לו "חוגר" (איך שקוראים לזה שיש לחיילים) והאם זה משנה אם זה חייל או שירות לאומי ? תודה.

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by approx,

google שחור ?

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by OR007,

רק אל תגידו לי שזהו העתיד של הביקורות באתר Plz god, NO (ואם אתם תוהים לסיבה, תראו את חברי הצוות ) http://www.bit-tech.net/review/288

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by cleric,

http://science.readigg.com/description/16193.html אני בטוח שחלק גדול מהתמונות יראה מאוד מוכר לשחקני s.t.a.l.k.e.r מביננו

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. אני אומר תצביעו לבועזזז המלךךך

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. מזמין מEBAY ב25 דולר ועוד 25 על משלוח /: אני יודע שיותר זול פה אבל יש לי שם כסף בPAYPAL ואני לא יכול למשוך לארץ אז אני צריך לבזבז איכשהו

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by redti,

אהלןן יש לי שאלה בקשר לכך שאומרים שנרגילה מזיקה יותר מסיגריה... הייתי רוצה לדעת בתור אחד שיושב שעות על נרגילה אם זה נכון ? ו

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. אוקי... לפני איזה שעתיים חזרתי מתערוכה פרטית שעשו לי (ולעוד איזה 30 איש) חברת מרצדס בארץ! היה ממש יפה! הייתי שם שעתיים, ונסעתי במכוניות החדשות (כן, כן... גם במייבאך). בנוסף נסעתי גם בS55 שהיא המכונית היא יפה שראיתי (והכי חזקה שנסעתי בה אי-פעם). נסעתי גם בCLK320 ועוד איזה מכונית מסדרת C, אין לי מושג מה דגמה המדוייק, אבל היא עולה 800 אלף ש"ח... בקיצור, צלמתי מלא תמונות, ואם אתם רוצים אני אעלה כמה (כולל תמונות בעדיות של המייבאך מכל הצדדים ומבפנים מקדימה ומאחורה!). יש לי גם תמונות של דגמים אחרים שלא הספקתי לנסוע בהם (כמו הSLR) אבל עדיין הספקתי לצלם! אם אתם רוצים תמונות תגידו.

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. את המחשב הרכיבו לי בפורום דרך IQPC ויש להם כ.מסך שהפסיקו לייצר שואין אותו ברוב שאר חנויות המחשבים אז אני שוקל להזמין את המחשב דרך שם (בגלל הסיבה הזו ובגלל שהמחירים שלהם זולים לפי ההשוואה בקטנה שעשיתי). הם נמצאים באשדוד ואני גר בב"ש ככה שזה לא רחוק מדי. למישהו יש ניסיון אתם? האופציה השניה היא ksp שנראה שהם באמת הכי זולים... קניתי מהם מספר חלקים בודדים בעבר, בין היתר צורב שעשה בעיות מההתחלה ונשאר אצלי עד היום. הוא נדפק לגמרי כשנגמרה האחריות. עם שאר החלקים לא היו בעיות. הבנתי שהם לא ממש מומלצים, למה? תודה, ואם יש לכם המלצות על חנויות אחרות בסביבה או שעושים משלוחים לכל הארץ - זה יעזור.

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by CashMAn,

האם זה נכון שרעידת אדמה חזקה תתרחש אולי בישראל ?!

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by dabaz,

תראו את הסרטון הזה: http://www.youtube.com/watch?v=a_7OBp_dZ2c&search=terrorist לא התלהבתי ממנו במיוחד, אבל אחרי שראיתי את הסרטון שחיזבאללה פרסמו עם העברית המעולה שלהם חשבתי שכדאי לעשות תגובה משלנו לעיניין. משהו בסגנון הזה, צריך מישהו שיודע ערבית ובעזרת הסרטון שחיל האוויר הכין (שעוד לא ראיתי אותו אגב, שקרנים ערוץ 2 אמרו שיקרינו אותו...) נוכל לעשות משהו דומה ולא עם המוזיקה המעולה שחיזבאללה שמו. למרות שלערבים האלה זה בכלל לא יזיז, ולעלות כזה דבר לשידור לא יקרה, אבל זה בכל זאת כיף!

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. אני חייב לדעת דחוףףף עד מחר..\: תודה מראש לעוזרים.

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. אני מזמין לפעמים מחנויות מחשבים כמה דברים קטנים שעולים 70-60 ש"ח. הבעיה היא שאני תמיד בוחר בדואר שליחים גוביינא (משלם לשליח על המוצרים) ומשלם פי 2 ממחיר משלוח רגיל וזה בגלל שאין לי וויזה לשלם בה והחנות נמצאת רחוק מהבית שלי. אז חשבתי על להוציא וויזה או איזה שהוא כרטיס כדי שאני לא אצטרך לעשות משלוח גוביינא, וכך אני אחסוך 40 ש"ח בערך כל פעם. אז רציתי לדעת אם אני יכול להוציא וויזה/דיירקט קארד וכו' אם אני בן 17 ולא עובד? אני יכול להכניס בבנק 300 ש"ח, זה יספיק? ובבקשה אל תהפכו את ההודעה הזאת לספאם כי אני לא רוצה שינעלו אותה.

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. [poll] [opt] ועוד איך! הייתי רוצה נקמה! [/opt] [opt] שומר טינה - אבל אין לי כוונת זדון... [/opt] [opt] לא שומר טינה [/opt] [/poll]

• 32 תגובות
    • 8.2k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

שלום, שיהיה לכם חג שמח וארוחת ליל סדר טעימה-בתיאבון!!!! בכל מקרה אני לא יהיה עם משפחתי בליל הסדר כי אני הולך לעבוד בבית מלון דן פנורמה ששם אני ירוויח 38 ש"ח לשעה, שווה מאוד!!! ;D אז חג שמח! :xyxthumbs: :yelclap:

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by oba3k,

נגיד אני קונה מוצר ומשלם עליו בפייפאל. מה השלב הבא? אני אמור לדעת אם החבילה נשלחה או רק לחכות לקבל את זה בדואר?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.