עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by aldema,

בשעה טובה קיבלתי את הסוני אריקסון ומחוות דעת ראשונית - הוא פשוט מעולה רציתי לדעת אם יש לכם טיפים או טריקים שיש לפלאפון או דברים בסגנון הזה.. ואיך אני מוריד רקעים מהאינטרנט בבית- מה הרזולוצייה של הטפט?? ואחרי שהורדתי את הטפט במחשב לאן להכניס אותו בעזרת הכבל?? תודה.

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by gshhar,

תודה.

• 32 תגובות
    • 6.2k צפיות
  3. Started by IG,

או זה ממ'... לא יודע מה נסגר עם הטכניון, אבל את הסירטון אני מחפש בנרות ולא מוצא help? תודה.

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by qpalzm,

מישהו מארגן הזמנה קבוצתית? http://tinyurl.com/9nrav

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by RayZ,

להלן 5 דברים שאפשר לעשות מכל דבר. הערה: לא לקחת ברצינות! 5 דברים שאפשר לעשות ממארז של מסך CRT ישן ומפורק: 1) לחזק את מארז המסך,לחסום את החורים,לעשות חור בגג המסך ולהכניס מים עם דגים. והנה לכם אקווריום CRT מעולה עם זכוכית משובחת שלא להאמין שהייתה פעם של מסך. אפשר לכוון את בהירות האקווריום עם הכפתורים SET ו OSD,בהצלחה. 2) להעביר את חלקי הטלויזיה הישנה מפעם,לחבר הכל בהתאם - והנה טלויזיה נהדרת וחדשה :] 3) להוציא את זכוכית המסך,לקחת קצת קש וגרגירים,לשים בתוך המסך,עם גלגלת חמודה ומפוארת + 2 אוגרים. לא רעיון טוב? 4) לקחת את המיכסה של המסך מהחזית ,להדביק על הקיר,ולצייר בתוך המסגרת בקיר תמונה של שולחן עבודה - כך יוצרים מסך בקיר משובח. 5) לקחת את המיכסה של המסך מהחזית,ול…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. זה אמיתי לגמרי מצאתי חנות ברשת ושם היה מוצר מוזר... אני חוזר ואומר: זה אמיתי לגמרי!

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by pisee,

במידה ואני מעוניין לארגן אירוע בייתי עם חברים, כשר לפסח, מה ניתן לעשות? איך מסתדרים ללא בירות וחטיפים? אובד עצות

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by musari,

לא רציני עכשיו באמת הם ניסחפו מה השלב הבא פליירים שילטי חוצות דואר לבית ימי התרמה דלת פתוחה אני לא יודע....... :nixweiss: http://planet.nana.co.il/icq-il/icq.html

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום לכולם אני צריך למצוא פלאפון[לא משנה המחיר] ברשת פלאפון. יש משהו מומלץ? לפי מה שראיתי הכל חרא

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by oba3k,

נגיד אני קונה מוצר ומשלם עליו בפייפאל. מה השלב הבא? אני אמור לדעת אם החבילה נשלחה או רק לחכות לקבל את זה בדואר?

11. אני חייב לדעת דחוףףף עד מחר..\: תודה מראש לעוזרים.

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by OutRaGe,

חשבתי לעשות סקר קטן עקב הסקר של השירים והתלונות נגד נטויז'ן שהם מגבילים את ה-Download החודשי מי שמשתמש ב-Netlimiter מצוין יכול להביא נתונים משם מי שלא יכול להעריך אמ שלי: http://img301.imageshack.us/img301/993/dl2cu.jpg פירמטתי בסוף אפריל אז אלה הנתונים היחידים שיש לי באפריל הורדתי בסביבות ה-50 ג'יגה

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by BURTON,

חברה' עוד שעה מתחיל המשחק ההיסטורי מי נישאר ליראות? מה אתם אומרים לגביי סיכויים של מכבי?

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. נמאס כול פעם להיחתך בפנים ממכונת ברזל משנות ה70 של איזה אבא רוסי לא מבין בזה כלום מודה מראש..תביאו שמות אני כבר אחפש תודה

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. הייתה הופעה ממש טובה, סט שלם של שעה וחצי בערך עם כמה טראקים מהאלבום החדש!

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by amilo,

חברה , רציתי להמליץ לכם על סרט שראיתי לא מזמן . הסרט נקרא V For Vendetta , הסרט לא חדש כל כך 2005 , אבל לא זכור לי שהוא הגיע לארץ. בסרט מדובר על תקופה חדשה בעתיד הלא כל כך רחוק , שארה"ב נמצאת בעיצומה של מלחמת אזרחים שהרסה את מקומה של ארה"ב כמעצמה עולמית , אנגליה ככל הנראה גם לקחה חלק במלחמה , ובמקום דמוקרטיה בריטית גאה קמה לה דיקטטורה אכזרית האוסרת על גילויי תרבות מוחצנים חוץ מכמה תוכניות טלוויזיה הזויות ברוח הדיקטטורה. שהמהפיכה התחילה הממשל הבריטי עבד על נשק יום הדין , מדובר על נשק ביולוגי חזק שישמש כנגד אויבי מדינה הבריטים החליטו להשתמש בנשק זה על עמם , וכך ליצור פחד שיביא להשלטה מוחלטת של הדיקטטורה , או לפחות זה מה שאני הבנתי. פה בעצם נוצר גיבורנו העטוי במסיכה "V" …

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by mtnm,

קודם כל התנצלות לכל הבנות שהסקר לא מיועד להם (אלא אם כן את ממש שעירה ואז זה קצת עצוב). כל אלה שעברו את הגיל שמתחילים להתגלח תגיבו עם מה אתם מתגלחים. מאז שהתחלתי להתגלח אני משתמש במכונה ובחיים שלי לא השתמשתי בסכין. אני מרוצה מהמכונה ולא רואה סיבה לשנות הרגל. חוץ מזה נראה לי קצת מפחיד להעביר סכין על הפנים.

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by artyom,

איזה קליפ חמוד http://video.google.com/videoplay?docid=8718728501056290731

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by ThePorscher,

הרבה זמן לא היה לנו כזה... אז הנה, ת'רד מזל טוב! (או במילים אחרות: free spam!) היום אקדח נעלה (TopGun למי שעוד לא הבין...) חוגג 18! אז טל... מה אפשר לאחל לך? עד 820! (ל-800 כבר הגעת... ) עכשיו כשהחוק מתיר לך לשתות, תשתכר הרבה! :alcoholic: (שמעתי שזה מצחיק, אני צריך לראות את זה מתישהו... ;D) ואני לא יכול בלי קצת להזכיר לך את הבאסה: בהצלחה מחר בבגרות במתמטיקה! נקנח בהצפת סמיילים קטנה: :birthday: :biggringift: :birthday: וכניטב המסורת: 18 שמנמנים: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה: מזל"ט! :-*

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום לכולם. אני יודע שעוד לפני שאני יתחיל לספר יגידו האנשים פה "בחירת מגמה זו רק החלטה שלך" וזה נכון אבל אני רואה יש פה אנשים מבוגרים שאני מאמין שהם יודעים מה עדיף עכשיו כי הרי הם יודעים לאן דרושים יותר עובדים לאן פחות וכו'. טוב נעבור לעניין: אני כרגע בכיתה ט' ואני עומד באחת הבחירות הקשות בחיי. בבית ספרי קיימות 5 מגמות: מדעית מחשבים, אלקטרוניקה ותקשרות מחשבים, רובוטיקה ותיבם, מנהל עסקים, עיונית. כבר היו לנו חשיפת מגמות כלומר אני יודע הכל על כל מגמה וחוץ מזה יש לי סיכויים להיתקבל לכל אחת מהם כי אני יכול להגיד שאני משפר ציונים בסמסטר ב' ואם כן הם לוקחים אותי. אבל גם אם הציונים שלי כגע אני יכול להיתקבל אבל עדיף לשפר. עכשיו אני לא מעוניין מנהל עסקים ועיונית לא יודע זה פשוט מש…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. הסרט הכי אבל הכי הכי יפה שראיתי על גימרים בעולם!!!!!!!!!!!!!! הוא כזה מצחיק!!!...(לא חשבתי שיש עד כדי כך גימרים כבדים בעולם...) אין אין שווה צפיה ממש! http://ftp5.hg-computer.de/gamerday-highqual.zip (יש כמה קטעים משעממים אבל תמשיכו לראות..)

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by FARKASH7,

אני רק רוצה לדעת מה זה לא שום פרטים שאסור לספר אם יש כאלה אין לי פשוט מושג מה הראשי תיבות האלה אומרים?

• 32 תגובות
    • 6.2k צפיות
  23. Started by פריאור,

כולנו מכירים את ההבדלים בין התרבויות, אבל זה גם משפיע על השפה הקולקלת של חלק מהישראלים, יצא לי להתקל כבר באנשיים שטוענו שהם רוצים:"hard egg" או לאחר שיחה עם ידידי ששמע שמישהו רוצה:"eye egg" (הידועה יותר כsunny-side-up) האם אתם מכירים עוד שיבושים משעשעים?

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אז מישהו הפיל את האתר של מייקרוסופט - כנסו לראות או או! גם וואלה! נפרץ.. זה נראה כמו מכת פריצות. עוד קורבן מוכר של הפריצה.. וואלה מה קורה פה?! אתרים נפרצים אחד אחרי השני? גוגל ישראל שלום - גוגל נוביה אהלן HWzone,אתם צריכים ליצור גיבויים : חח סתם צוחק.

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by approx,

google שחור ?

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.