כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
שלום,אחרי באן ממושכח של חודש חזרתי,והחלטתי לשנות את דרכי,מעכשיו בלי יותר נושאים טיפשיים וקללות מעכשיו אני ילד טוב ;D
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אם זכיתי במשהו והם לא עושים משלוחים לישראל אז אני לא יכול לקבל את זה? או שיש דרך לייבא את זה?
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מה קורה אנשים ?! זה קצת ארוך, אבל אני ממש רוצה שתקראו את זה... שגם אתם לא תדפקו. הסיפור הוא כזה - לפני חודשיים בערך הזמנתי את האוזניות המהוללות CX300 מהאתר הבא : http://www.mnd.co.il/ מהסיבה הפשוטה שהם היו הכי זולים והביקורות עליהם בזאפ היו סבבה... המוצר הגיע תוך שבוע מההזמנה הכל היה טוב ויפה... היגעתי מהצבא פתחתי את האוזניות וגיליתי שיש בעיה בסאונד באוזנייה השמאלית ... אבל בגלל שהבנתי שיש איזושהי תקופת הרצה שאחריה הבעיה יכולה להפתר מעצמה לא עשיתי כלום. אחרי עוד שבוע בצבא האוזנייה התפגרה לגמרי והפסיקה לעבוד ... התקשרתי לחנות לשאול איך אני ממש את האחריות (סה"כ האוזנייה היתה אצלי שבועיים) וכי זה לא הגיוני שאוזניה ברמה הזאת מתפגרת כל כך מהר (לא היה נזק פיזי)... הפקיד הסכים…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בצו ראשון קבעו לי פרופיל 45 בגלל הפטיטיס b . עכשיו התקבלתי למסלול שחק של חייל האוויר ואני רואה שיש דרישה לפרופיל 64 . עכשיו איך אני יכול לעלות את הפרופיל ? המחלה לא פעילה אצלי ואני מוגדר כנשא של וירוס וזהו וזה לא מפריע לי בכלום . חייב את עזרתכם מה לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרגע אומנות לחימה שימושית שאוכל לעסוק בה. הייתי כבר בהאבקות ולא אהבתי את זה. מה שאני מחפש חייב להיות משהו עמוק (מבחינת טכניקות והיבטים, כמו נינג'יטסו שברמות הגבוהות שלה מתמקדת על nerve strikes) ומשהו פרקטי (כמו קרב מגע). כמובן שאין דבר כזה "האומנות האולטימטיבית" אבל אשמח לקבל הצעות... נ.ב: היא צריכה להיות בדרום
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קראתי עכשיו כתבה ב- PCFORMAT האחרון (195) I copied the following from PCFormat magazine- Ah, the anonimity of the internet. Behind the avatar BoZan442, you're safe from physical harm, and can make your opinions felt without fear of physical reprisal. At least, that's what John Jones of Clacton, Essex, thought in December 2005, after a chatroom disagreement with another poster. As a result of the events, The Old Bailey recently played host to the first conviction for a crime which, according to Detective constable Chris Creagh, was "The first instance of web-rage attack." After Gibbons accused jones of spreading malicious rumours about him online, there was a threatening e…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע עם נושא כזה כבר קיים אבל בטוח שעם לא אז צריך להיות אחד לכן אינה המקום לפרסם תקליפים הכי אהובים אליכם. אני מת על הקליפ הזה http://www.youtube.com/watch?v=ixyTNd-Ln38
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://postimg.org/image/pzkb9kk8d/ שאלה 9: תשובה א' שאלה 11: תשובה ג'
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לתרגם לי ? You put debug on in settings>application>development? Then get flashtool v. 3.0.0: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=920746 Using that, click flash, choose the first azuzu file (should be downgrade file), plug your phone in and turn it off, hold the back button while it's turning off, once it's off it should go into flash mode and flash the kernel downgrade. Unplug the phone and turn it on, plug it back in, the flash tool should detect it, go to the advanced option on the top bar of flash tool then root and choose psneuter, let it be for a minute, phone should shut off and reboot. Turn it off when it does and take the battery out…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזל טוב ליום ההולדתו שחל היום (שישי, 29.10) שכן ירבו כמוהו כאנשים וכמודרים ותתחדש על ה-Crib החדש 8) כמיטב המסורת : :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האלן כולם, כעיקרון קיבלתי לפני כמה ימים מנילה, ואיני יודע במה לבחור- -קצין שלישות/לוגיסטיקה/תכנון -רכז מתגייסים/חובש -תכניתן/מהל תשתיות מערכות מחשוב/מפענח תצלומי אויר אלו העיקריים, ואני מעדיף משהו שקשור לתחום המחשבים כמובן. לכן רציתי לשאול האם מנהל תשתיות מערכות מחשוב או מפענח תצלומי אויר אלו דברים איכותיים, שאולי יקדמו אותי קצת באזרחות בתחום ההיי-טק. חשוב לציין שאני לא ממש אוהב/ספץ בשפות תכנות אבל למדתי רשתות CCENT ו A+. בינתיים עברתי את המבחנים של אלקטרוניקה (מודיעין) ואני מצפה לתשובה מהראיון האישי שעברתי. אם משהו פה עוסק בזה בצבא או יודע מה עדיף אם בכלל, אודה לו אם יעזור לי להחליט. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי קצת ללמוד את כל הנושא הזה שנקרא תאילנד. הבנתי שאחת האטרקציות המרכזיות היא מסאג. משיטוטים באינטרנט לראות מה יש שם, הספקתי כבר לקבל טראומה. כל מיני שימל, ופשוט דברים מזעזעים. אז בקיצור ישר ולעיניין - איזה דרך וודאית יש בשביל לבדוק אם זה גבר או אישה? כל מי שהיה בתאילנד או מתכנן ללכת ושקל את הנושא - מה עשיתם?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה: חלקת יער הכילה לפני 20 שנים 30,000 טונות של עץ. היום יש בחלקת היער 45,000 טונות של עץ. נתון שכמות העץ ביער גדלה בכל שנה כמו סדרה הנדסית. א. בכמה אחוזים גדלה כמות העץ מדי שנה? ב. מה תהייה כמות העץ ביער בעוד 20 שנה? תודה לעוזרים!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צלצול של henree & maayan - finally, אני פשוט לא מוצא בשום מקום ואני רוצה להוריד אותו...תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום חברי HWZONE היום קבלתי 14 יום ריתוק על ששכחתי לנעול את המשרד שלי ובא באותו הלילה סייר בטיחות ורשם תלונה... הריתוק שלי מה22/02/06====>07/03/06 יום ג' וחזרתי הביתה לקחת כמה דברים ברגע זה אני חוזר לבסיס... תלונה ראשונה שלי............. ;D מאחל לכם אחלה יום מת עליכם Guarding angel HELL-NOF never again
-
- 62 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בעיתון האחרון של נט מגזין מס 25 בכתבה על "חנויות האינטרנט הטובות בישראל" פורסם ואני מצטט השאלה שלי? האמנם , האם כבר מזמן זנחנו את הקניה שם ומוצאים אנו את מוצרינו בחנויות הרבה יותר טובות אשר משמשת את רובנו. בתגובה לכתבה כתבתי מכתב למערכת נט מזגין והנה היא לעיתון נט מגזין שלום רב בכתבה בגליון 25 בשם חנויות האינטרנט הטובות בישראל פירסמתם את חנות פלונטר כחנות וותיקה שנהנת מאהדה של הרבה משתמשים רצינים ומבינים.. וכן למחירים הסבירים ולפעמים גם זולים. מצטער לאכזב אותכם כי פלונטר כבר לא עומדת בראש חברות האינטרנט הנותנות את המיטב או המחיר הכי זול. כבר סוכם ברוב אתרי החומרה הישראלים כי הרמה והמחיר והשרות של פלונטר אינם עומדים על הפרק ורוב משתמשי וקוני הרשת כבר לא משתמשים בשרות חבר…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
"לחבר שלי יש בעיה...", "אבא שלי רוצה לקנות....", "אמא שלי היא מעצבת גרפית ורוצה לדעת..." אני לא מבין למה אנשים ששואלים את השאלות האלה חושבים שאכפת למישהו מה בדיוק הסיבה שהם שואלים את השאלה. לא יותר פשוט לשאול "האם מחשב G3 יותר טוב מP3 לתוכנות גרפיות" או משהו בסגנון. לא צריך להתבייש שאתם שואלים שאלות על הרכיבים הישנים שלכם. זה נשמע בערך כמו טורי ייעוץ לבריאות - "לחבר שלי יש בעיות זקפה והוא מתבייש להתייעץ עם רופא"
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
סרטון, שמסכם את אופן הלימודים באונ' הפתוחה. http://www.youtube.com/watch?v=_qppK1lL7eA
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב היום קניתי נוקיה 5140 של אורנג' וראיתי באתר שאני יכול לחבר את זה למחשב דרך אינפרא או דרך יו אס בי פה תוכלו למצוא מידע עליו http://www.orange.co.il/catalog/ עכשיו אני רוצה לדעת כמה הכבל הזה עולה ואיפה אני אמור לחבר אותו בפלאפון תודה לעונים...
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
שבוע? שבועיים? חודש? יש איזה משהו שמחייב את החנות (והיבואן) להחליף את המוצר תוך זמן מסויים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מקרר(ככל הנראה סמסונג) בקרוב ורציתי לקבל המלצות על רשתות חשמל טובות ואמינות עם שירות מצוין באזור פתח תקווה והסביבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת האם אתם חושבים שהיום שאחרי מחר מגיע בימים אלו , הקור נהיה קיצוני מיום ליום , אני כבר יורד בקוןשי עם הכלב בגלל הקור הקיצוני , דוד שלי שלפני יומים נסע לניו יורק אומר שקפוא שם כאילו הוא באנטרטיקה , ובאתרים של תחזיות מזג אוויר אומרים שהקור מגיע בגלל התחממות כדור הארץ . מה אתם חושבים ? יגיע עידן הקרח ? האם זה יפסיק ? היה יותר קר? האמת אני די מאמין בתאוריה של היום שאחרי מחר שבגלל החום כיום שנובע מהריסת האוזן , נמסים הקרחונים ומעלים את מפלס המים ודבר זה לאחר כמה תהליכים מסוימים של הטבע שבאים במחזוריות כול שנה לקראת החורף כול שנה נהיה יותר יותר קר בחורף. מה אתם אומרים ?
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שרשום אני מחפש טראנסים חזקים של פסיכודאלי בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-