עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by QQQ,

לא ידעתי בדיוק איך לנסח את השאלה במשפט. בכל אופן: התחלתי לא מזמן לעשות סטים (אני עושה 80% מהתוצאות של המבחן שלי בבצפר, 3 סטים עם הפסקה של 2 דקות בין כל סט, וכל סט מורכב מכפיפות בטן ושכיבות סמיכה). והשאלה שלי היא באיזה תדירות מומלץ לעשות את זה? אפשר לעשות כל יום או שצריך לתת לשרירים "לנוח"? ומה השעה הכי טובה לעשות?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  2. Started by yonatanR,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל מישהו יודע מה בערך המחירים לחלקי מחשב בפולין? תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by yonatanR,

מישהו יודע מה המחירים לחלקי מחשב בפולין? תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  4. אני מתכנן לקנות מחשב השאלה היא אם אמורה להיות ירידת מחירים משמעותית בינואר ששוה לחכות? q66 88gt חח כל השטויות האלה....

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  5. Started by Musicangel,

תקשיבו מצאתי קהילה ממש טובה של כל מיני משחקים כמו gta samp,warrock,cs 1.6 ובכלל מה שאתם רוצים פותחים לכם שם חדר. ואני לא יודע אם מותר לפרסם פה,יש לציין שהקהילה ל שלי! אם מותר לפרסם פה תגידו

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  6. אני לא מוצא איפה מוחקים מודעה שפרסמתי במדור יש שניה כאן באתר..

• 0 תגובות
    • 6.9k צפיות
  7. Started by beni123,

ידיד שלי פגש השבוע חבר שמתעסק בתחום של מחשבים החבר שאל אותו היכן הוא נוהג לקנות ציוד למחשבים ואמר לו שבעיקר אצל אייבורי. (אני אישית קניתי אצלהם 2 מחשבים לבית שלי וטפו טפו עובדים מצוין כבר שנתיים +) אז הוא התחיל להגיד לו שהם מרמים במעבדים - שהם ממירים אותם כך שא"א לדעת שבעצם קיבלת מעבד חלש יותר או מהו כזה. (והיתה גם הפניה של dell אליהם שלא ישתמשו בשם שלהם או משהו כזה) הידיד שלי פנה אלי וסיפר לי כדי שאנסה לברר אצל מכר שלי שהיה פעם איש מכירות באייבורי - אבל הוא טוען שאין דבר כזה. אני לא פתחתי את האשכול כדי להשמיץ את אייבורי אני וגם החבר שלי קונים שם באופן קבוע - ואני אישית לא ראיתי/חוויתי בעיות. אם למישהו יש הוכחות ממשיות או מישהו שעבד שם ויודע על כאלה דברים בבקשה שישלח אלי…

8. היי חברים, אני פטור משירות-חובה, מפאת סיבה רפואית. לצערי, עשיתי טעות (בכיתה י'-כאשר הייתי בצו-הראשון) והקשבתי לאבא שלי, שהציע לי להמתין עם הרישום כמתנדב (חשש שמדובר בנק' אל-חזור ואולי כדאי ללכת על שירות-לאומי)... כיום-אני סטודנט לתואר-הנדסאי "אוטו-טק" (כיתה י"ג) ומבחינת המכללה-כיתתי תתגייס במרס/אפריל 2020 (לחיל הטכנולוגיה והאחזקה, כמובן). מכיוון שטרם התחלתי את התהליך ומטרתי היא גם להתגייס עם חבריי לכיתה במכללה-רציתי לדעת, כמה זמן לוקח תהליך האישור כמתנדב (מרגע הריאיון עד לאישור/דחייה)? קראתי שתהליך אישור הוועדה הרפואית הסופית לוקח עד 60 ימים, אך כל שאר הנתונים הינם... בגדר נעלם אחד גדול. תודה-רבה מראש, …

9. Started by daniel89,

אלהן, רציתי לדעת איך אני מוסיף לסרט תרגום (יש לי כבר את התרגום) כדי שאני יוכל ליראות את הסרט עם תרגום???

10. Started by !elad!,

מישהו יודע עם אתר שמפרסם קישורים ותכנים להורדה באתר עצמו אך הקישורים לא נמצאים על השרת שלהם אז הוא נחשב לחוקי? כלומר למי שלא הבין, נגיד שאני פותח אתר להורדות משחקים וכו' בהורדות ישירות/אימיול והקישורים שאני מפרסם הם לא על האתר שלי אלא על שרתים כמו RS וFF ,האם האתר שלי חוקי למהדרין ולא יהיה סכנה לעסק עם בתי משפט בעתיד?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by ov3rkill,

בחודש האחרון האדמתי 3 פעמים משתיית אלכוהול וואלה זה דיי מפחיד... אני רוצה לומר שבער לא משנה כמה הייתי שותה זה לא היה קורה לי... ישמצב שזה קשור בזה שאני שותה כמעט כל יום בחודשיים האחרונים (לא מלא אבל יוצא לישתות ההרבה בירה...) ומתאמן גם... בינתיים אמרתי אני לא אשתה שבועיים ככה בכלל וניראה מה קורה... למישו זה קרה פעם? זה תופעה חולפת או שזהו נידפקתי וזה...?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by lesForce,

בתחילת תהליך ההרשמה הוא מבקש ממני לבחור מ-3 אופציות.תמונה: ואני רוצה להירשם רק בשביל לקנות מEBAY ולא למכור או לקנות מאתר אחר. אז איזה אופציה לבחור? Personal או Premier ?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  13. אני צריך לנקות את המחשב - אפשר לנקות אותו עם שואב אבק? או שזה יגרום לנזק? כי ממש אין לי כח שהוא יתקלקל בגלל זה...

• 43 תגובות
    • 10.4k צפיות
  14. 1. אם אומרים לי נגיד סתם ש An-> L אז זה אומר ש |An-L|<אפסילון. אז לכן אני יכול להחליט ש: An - L קטן מ : 1 פחות אפסילון. האם אני יכול להגיד גם הפוך?! ש: An - L קטן מ : אפסילון פחות 1? כי לפי הבנתי אין לי שום מידע אם אפסילון פחות 1 יותר גדול או קטן או שווה ל0. בעיקרון השאלה זה שהאם אני חייב שברגע שאני משחק עם האפסילון אז אני חייב שהוא יהיה חיובי אם לא נתון לי שום דבר על הסדרה? **אני לומד לבד חדוא אז אני ישמח להסבר כי אצלי זה לא מובן מאליו 2. לפי חוק הגבולות אז An כפול Bn שווה ל L*M. במידה ויש לי תרגיל כגון: הוכח שאם An שואף ל1 אז An בחזקת N שואף ל 1 גם. האם אני פשוט יכול להוכיח שאם An*An שואף ל1 אז סיימתי תתרגיל? כי An בחזקת N זה בעצם שימוש של N-1 פעמים במה שהוכחת…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by sTreTcheD.im,

שלום, מישהו מכיר חנות שיש בה כבלים של RG6 לפי מטרים במרכז? 1. Cable.co.il מוכרים רק גלילים של 100 מטר 2. Home Center - שלחתי להם מייל 3. Office Depot - שלחתי להם מייל ~ מישהו מכיר חנות חוץ מה3 האלה שמוכרת כבלי RG6 לפי מטרים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אני כרגע מסיים י"ב ורשום למכללה להמשך לימודים י"ג (עתודה הטכנולוגית) בצבא במקצוע הנדסת תוכנה. נתקלתי גם בפורום הזה וגם באחרים על המון אנשים שאומרים שהנדסאי בצבא זה חרא של מסלול עם פוטנציאל להידפקות מוחלטת אבל כולם דיברו על הנדסאי אלקטרוניקה או מכונות. אני כאמור בתוכנה, נירשמתי בגלל ש י"ג בתוכנה זה בעצם הזדמנות לבעלי פרופיל 72 ומעלה להתמיין לבסמ"ח(ממר"ם שמו הקודם), ומאחר שיש לי פרופיל 97 הצבא לא מוכן לדבר על זה בכלל. אז שאלתי אל מי שיודע פה, אם אני לא יצליח להתקבל לבסמ"ח, איזה תפקידים בצבא בדרך כלל מקבלים טכנאי תוכנה(י"ג)? הנסאי תוכנה(י"ד)? ופרוייקטנטים בתוכנה(עשיית פרוייקט ההנדסאי בצבא)? תודה.

• 4 תגובות
    • 5.7k צפיות
  17. היי חברים, יש לי בימים הקרובים יום מיון בצ׳ק פוינט למשרת תמיכה טכנית. אני מגיע מרקע אחר, לכן אני מתחיל עם משרה בסיסית ואתקדם לאט ובטוח ליעד שהצבתי לעצמי. בכל אופן, נאמר לי שיהיה לי מבחן unseen באנגלית, מבחן מעשי, ראיון מקצועי, ראיון עם משאבי אנוש. שלחו לי חומר למידה: Networking Fundamentals OSI Model Subnetting Basic Routing Basic Linux VMware כאמור, אני לא מגיע מהתחום וחלק מהדברים חדשים לי. בקורות החיים שלי רשום בדיוק מאיזה רקע אני מגיע, אז אני מאמין שהם קראו את זה ובכל זאת החליטו לזמן אותי ליום מיונים. מישהו כאן היה ביום מיונים כזה בצ׳ק פוינט או יודע מה עושים שם פחות או יותר? אני רוצה להגיע הכי מוכן שאני יכול. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום יש הבדל בין הדואר של נענע להוטמיל כי אתמול פתחתי בנענע והופתעתי לגלות שזה מממששש כמו הוטמיל ואני בעברי השתמשתי רק בהוטמיל חח ורציתי לעבור לנענע ופיתום אני רואה הוטמיל 2 חח http://up353.*צונזר*/up1/vkmtjjizzrjm.png

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  19. אני צריך כבלי RF באורכים שונים. את הכבלים הבאים: קבל צד אחד נקבה צד שני קונקטור רגיל הברגה RG59 או RG6 קבל RF חצי מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה קבל RF של 5 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה קבל RF של 11 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה מישהו יודע מאיפה אני יכול להזמין כאלה באיזור אשדוד? מישהו יכול לתת לי הערכה כמה בכלל דבר כזה יעלה לי ?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אם כן כיצד ניתן למנוע זאת? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. עוד מעט ל"ג בעומר ומתחילים להציט את המדורות ורציתי לשאול כמה דברים בנוגע למדורות.. כל שנה זה קורה, אני נתקל בבעיה- איך להדליק את המדורה ולסדר אותה?! ??? אני מכיר שלוש שיטות עיקריות שמשתמשים בהם להדלקת מדורה ולסדרה והם: א) סידור קרשים בצורת אוהל טיפי כזה אינדיאני- בצורת משולש כזה ומבעירים את האמצע (הבטן) ואז זה נדלק וזה אחלה, אחרי שעה באה הסכנה והבהלה שהכל מתמוטט כי זה נשרף. ב)סידור של ערמה גבוה של קרשים כאלה של מלגזות, עושה את העבודה בצורה מצוינת אבל זה מסיבי מדי ולא נותן אפקט טוב כמו שרוצים כי בשביל להשיג גובה צריך הרבה כאלה.. ג)ערמה אקראית של כל העצים כמו שהדוסים עושים, זה יפה והכל אבל לא נראה לי עושה ת'עבודה. אם למישהו יש צורה להדליק ת'מדורה בצורה שלא צריך מלא …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by MightYaad,

אני מחפש את השיר psycho killer של talking heads אבל... את הגרסא שתמיד עושים עליה ריקוד כמו שהיה בסוף העונה של נולד לרקוד שהשופטים היו קשורים ברגלים. אז אני רק צריך את השם הנכון של השיר כי אני מניח שאסור לתת קישור או משהו...אז שם יספיק... למי שלא זוכר: http://www.keshet-tv.com/borndancer/Archive.aspx?groupid=4442&lv=3656 יש שם וידאו שנקרא "השופטים רוקדים!" זה מה שאני מתכוון... תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by tomer_m19,

שלום, יש לי שאלה ושיענה לי משהו שבטוח יודע... חברות המשחקים שבונות את המשחק עובדות גם בשבת ויום ראשון, או שהם לא עובדות רק ביום ראשון? כי נראה לי שהם גם לא עובדים בשבת... מצפה לתשובה... תודה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Alex89,

מישהו יודע תאריך של מה (איזה חייל/תפקיד בצבא) זה 7.6.09?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  25. האם אני צריך כ.אשראי בין לאומי כדי לפתוח חשבון ב PAYPALL או כדי לקנות דברים באינט' למשל ב GODADDY?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.