עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by R0ck,

בעעעע

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by rosesr,

???

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by retro,

http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=8;action=display;threadid=20491 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: איזה חזק זה !

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  4. האם צריך לפתוח את המארז ולנקותו ואם כן איך וכל כמה זמן רצוי. ובכלל איך רצוי לשמור על המחשב?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. זהו, נגמרו השטויות. אתמול, ה-9 למרץ שנת 2003, קיבלתי את התעודה הגרועה ביותר בחיי. 4 נכשלים, זה לא ממש צחוק... אבא שלי גם לא ממש צחק, והופ, לא ביזבז זמן מייותר והאינטרנט נעלם... לבערך עד סוף השנה, במקרה הטוב אז אני נאלץ להפרד מכם לכמה חודשים רעים.. אני אנסה לבקר לעיתים מחברים, מהבית ספר... להת', בהחלט העברתי פה זמנים יפים יותר ויפים פחות, האתר מאוד יוחסר לי... שלכם, מישה העצבני, TheHunter.

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by onn_the_vy,

אני לא הייתי מתנגד לאיזה אחת שתישב לי בגינה...לנסוע איתה לביה"ס...

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by onn_the_vy,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Tomerico,

אני מעונין לראות סרט שכרגע במצע הורדה בקאזה... מישהו יודע איך אוכל לראות אותו?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by yair_gobani,

שלום לכולם 8) אתם יכולים לרשום לי כ12 טרנסים "שיקחו" כ90 דקות ושיהיו משנת 02 ו03 , בתודה מראש, יאיר

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי פה. אז קבלו משהו שמצאתי. http://www.reut.co.il/heb/12v-7v/win.php

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by OR007,

נקלח מידיעות אחרונות נראה לי....בכל אופן אמא'לה ! הרכבת הרים שתהיה המהירה והגבוהה בעולם בשלבי בנייה מתקדמים, תפתח השנה היא תהיה בפארק Cedar Point שבאוהיו כמה פרטים על הרכבת: אורך (מ)- 853.4 גובה (מ)- 128 צניחה (מ)- 121.9 נסיעה אחורה- אין מהירות (קמ"ש)- 193.1 זוית הירידה (במעלות)- 90 קיבולת (נסיעות לשעה)- 1500 Vehicles Arrangement: 6 רכבות עם 5 קרונות בכל רכבת Notes: שלושה רכבת של שני נוסעים ושתי רכבות של שני נוסעים. Other Information History: עלות השקעה: 25 מיליון דולר. 0-193 ב4 שניות ספירלה של 270 מעלות בירידה מערכת שיגור הידראולית. עבר עריכה לאחרונה בתאריך 08.03.03 בשעה 15:45 בעקבות הכתבה בידיעות אחרונות שהייתה לא מזמן ראיתי שלא שמו מספיק רכבות אז הנה...אני …

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  12. שלום, עקב קניית מחשב נייד חדש, מתבקש שלפחות אבדוק אפשרות של רשת אלחוטית בביתי. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על ציוד מסוים לרשת, ולהסביר לי איזה ציוד דרוש על מנת שאוכל לדפדף ללא חוטים. נ.ב. למחשב הנייד יש חריץ הרחבה, וכרטיס רשת. בתודה, --Vega.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by Culandur,

מישהו יודע איך להגיע מלשכת גיוס חיפה לשוק הפשפשים בחיפה?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  14. אני לא בקיא בעופות כ"כ, אבל תרנגולות לא אמרות לישון על עצים, נכון? כי אם לי, אזי יש לי סקופ! ראה תמונות. http://planet.nana.co.il/hipery/100%2D0036%5FIMG%2EJPG http://planet.nana.co.il/hipery/100%2D0038%5FIMG%2EJPG http://planet.nana.co.il/hipery/100%2D0039%5FIMG%2EJPG

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. אני לא מצליח לעלות לשם קובץ של 1.7 מגה. מישהו מכיר מקום שאפשר לעלות אליו קבצים גדולים ממגה ולעשות אליהם קיצר ? תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  16. כי בקאזה זה לא מוריד.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  17. Started by sausage,

lol

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  18. לאחר התלבטות קלה, החלטתי לשתף אתכם בערמדיות שלי... היום, בשעה 4:32 לפנות בוקר, נשלל רשיוני היקר. לאחר שנפרדתי מחברי בסנוקר בהרצליה, נכנסתי לרכב (לבד) והתחלתי לסוע. הכל טוב... הגעתי למחלף כפר-שמריהו, לקחתי את הפניה ימינה... הכביש ריק, אני מרגיש סחוט, פסי ההפרדה על הכביש, הדוושות ומד הסל"ד קורצים לי. אמרתי לעצמי "וואלק, כמה שזה לא איכותי, אבל אני עייף ואני חייב להגיע הביתה לפני שמשו רע יקרה...". תופס נתיב שמאלי ודופק את הדוושה עד הסוף. סטאגאדם סטאגאדם... 130-140-150-160-170, מגיע לצומת הסירה, עמודי התאורה הניצבים להם בין הנתיבים חולפים על פני במהירות מסחררת. ובדיוק שם, קצת אחרי הסירה, בתחנת הדלק הזו, תחנת הדלק של חברת "פז" (ככל הנראה)... יושבת לה תימניה קטנה, חמו…

• 43 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. Started by urich,

אתמול חזרתי מטיול שנתי של כיתה י"ב לאזור הרי אילת של חמישה ימים . מה אני יגיד לכם זה היה מדהים נוף יפיפה חברה טובה סטלבט וחוויות פשוט מושלם ובסוף גם הלכנו לחוף האלמוגים לשנרקל. לא יודע מה אתכם בבתי הספר בגוש דן אבל אצלנו בגמנסיה העיברית בירושליים מבשלים לבד ישנים באוהלים ולא אכסניות ובקיצו טיול כמו שרק טיול אמיתי יכול להיות. בקיצור אני ממליץ כחו את האוטו וסעו עם כמה חברים לטיול באזור ותהנו.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by Vega,

איזה אנטי וירוס הכי טוב?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by BIGWOLF,

שלום חברה, מישהו יודע כתובת מדויקת בה תתקיים תערוכת CeBIT הקרובה? ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  22. Started by onn_the_vy,

איך להרוג צלופח? דני הקטן היה בן 7 וכמו שאר הילדים היה מאד סקרן. הוא שמע הרבה מילדים אחרים על חיזור ולא הבין איך זה נעשה. יום אחד הוא שאל את אמא שלו את השאלה והיא לא ידעה להסביר, במקום להסביר לו את העניין, היא ייעצה לו להתחבא מאחורי הוילון לילה אחד ולהציץ לאחותו הגדולה והחבר שלה ולראות מה זה חיזור. ככה הוא עשה ולמחרת בבוקר הוא תאר את הכל לאמא שלו: " אחותי והחבר שלה ישבו ודיברו קצת, אחר כך הוא כבה כמעט את כל האורות, התחיל לחבק ולנשק אותה, אני חושב שהיא התחילה להרגיש רע כי הפנים שלה קיבלו הבעה משונה. גם הוא הבין שהיא מרגישה לא טוב כי הוא הכניס את היד שלו מתחת לחולצה שלה כמו שהרופא עושה. אבל הוא לא כל כך טוב כמו הרופא, כי כנראה שהייתה לו בעייה למצוא את הלב והוא ממש חיפש במרץ…

• 16 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. Started by OR007,

כל אחד מוזמן לשתף אותנו בשירי הרוק,מטאל,הווי מטאל החביבים עליו ולהמליץ. לא איכפת לי לנסות כמה דברים חדשים לשם שינוי. ד"א המלצה לשירים של אירון מיידן יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by Culandur,

מחפש רקעים או אתרי רקעים בנושא: פנטזיה ומד"ב רזולוצייה לפחות 1024*768 תודה FatHead

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Tomerico,

אני מניח שהבנתם מהכותרת... אבל אני מענין בשעון מעורר איכותי משהו בסט (best) שישמיע שירים ובסוף השיר יעביר לשיר הבא, לא יודע איזה משהו מתוחכם... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים