עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tzolerguy,

אני וכמה חברים אוהבים לעשות ראפטינג ולא ממש מרוצים מהמחירים בארץ העלנו רעיון לקנות סירה ולעשות הכל בעצמנו.. לאחר בדיקה סירה סבירה עולה כ 3000 ש"ח יוצא 750 לאדם מתאים לנו נשאר רק חשש אחד .. האם יכול להיות מצב שאני מגיע לחלק מנהר הירדן שבו אחת החברות מפעילה ראפטינג משלה ולא יתנו לנו להשתמש בנהר או משהו כזה... איפה ניתן למצוא מידע על חוקים בנושא הם מותר לעשות דבר כזה האם אני צריך להצתייד במשהו כמו חגורות הצלה חובה או כל מיני דברים כאלו ... יש למישהו רעיון איפה אפשר למצוא מידע בנושא??

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by gal555,

אני יכול להישתמש בו רק אם אני קונה מחשב שלם או גם חומרה ?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by Boris_yo,

שלום, יש מוסגים כמו 1, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5 וכו' כשמדברים על הכרה או קנייה אם מספר שלם נחשב כחדר 1, מה זה חצי של המספר? כאו בישראל אני מבין שמטבח וסלון נחשבים כחדר 1 ואמבטיה עם שירותים גם. אז מה זה 0.5? מחסן? מרפסת? תודה

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  4. Started by Tomerb1,

שלום לכולם חיפשתי את השכר מינימום של השנה והצלחתי למצוא טבלה כזאת: http://www.hilan.co.il/calc/MinimumWageCalculator.aspx כאן כתוב שמגיל 16-17 מקבלים 17 שקל לעומת שם שכתוב 16... מישהו יודע מהו השכר מינימום?

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by urich,

אני רוצה לדעת מתי התוכנית משודרת בארה"ב (החוף המזרחי כמובן יענו ניו יורק) כתוב באתר Wednesday, Feb. 22 at 9/8c הכוונה היא לאיזה שעה? איפה? ומה השעה המקבילה בארץ? כל זאת ועוד במרתון התשובות שלכם!!!

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  6. Started by joni,

קראתי את הספר ואני מנסה למצוא מדוע אנמשים אומר שזה מתקשר למלחמת העולם השנייה מישהו יכול להסביר בפירוט אם אפשר..

• 84 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. Started by eladh16,

היי יש לי אתר בשרת האיכסון החינמי free host. האתר שלי קרס, וראיתי שגם האתר free host קרס. מישהו יודע מה קרה להם? והאם יש סיכוי שהאתר שלי יחזור לקדמותו?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  8. Started by pure perfection,

שלום ... מהן הסיבות לצמיחה הגוברת של תאגידי תקשורת בישראל ובעולם לפי דעתכם ?? זאת שאלה שמעניינת אותי שכל אחד יציג את דעתו תודהה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by lion03,

אני חייב לפנות מורה לפני שאני ניגש לתאוריה? וכמה זה עולה? והאם יש הבדל בין התוכנה ללימוד תאוריה 2005 ו2004?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by אמיר יצחקי,

פעם היתה תוכנית ילדים שתמיד הייתה מתחילה ככה: שלום זעטוט,ומישהו אומר לו בחזרה שלום!. מישהו יודע איזה תוכנית זאת?

11. Started by almogas,

שלום לכולם הייתי צריך לשלוח ציונים עד ל 7.8.שלחתי והבנתי מכמה אנשים שהם כבר קיבלו זימון למבחנים אבל ה 2 שאמרו שהם קיבלו זימון למבחנים הם לא קבלו בכלל את המכתב לשלוח את הפקס,הם ישר קבלו זימון למבחנים.. עכשיו יש לי מה לדאוג שאולי תלפיות לא רוצים אותי? או שיגיע לי אולי בהמשך? ואם באמת אני לא הולך לקבל יש דרך לשפר את הסיכוי שלי להתקבל? אולי על ידי שליחת פקס חוזר עם המלצות של מורים או משהו כזה? עולה ליב' אם זה משנה משהו

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by dids22,

יש לנו ברכב תיבת הילוכים אוטומטית ותהיתי מה השימוש של המצבים שנקראים 2 ו 1 ? (נמצאים מתחת להילוך האוטומטי) 1= הילוך ראשון 2 =הילוך שני :s05: מה זה נותן בעצם? להגביל את המהירות?לחסוך בברקסים? תודה

• 32 תגובות
    • 8.3k צפיות
  13. Started by Aviv C,

רציתי לדעת: כמה זמן לאחר המבחן לוקח לתעודת הסמכה של מיקרוסופט להגיע?

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  14. שלום, יש לי שאלה למחר שיכולה לזכות אותי בנקודות לציון הסופי, ואני לא כל כך מצליח לפתור אותה... הוכח באינדוקציה: הביטוי n^2+6n+4 אינו מתחלק ב-8 ללא שארית. (בני גורן, מתמטיקה חלק ו', ע"מ 108 תרגיל 106). תודה לפותרים (וגם לאלה שניסו ).

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by ariel-ro,

שלום, יש לי ולחבר מחלוקת קטנה בקשר לתרגיל הבא: התמונה מצורפת, וההוראה זה למצוא את התאוצה של הגוף בהנחה שהוא עומד על משטח חלק. הוא טוען שסיגמא MA=F ואז- סכום הכוחות בציר הX הוא 5N מכאן שהתאוצה היא 1m/sec^2 אני טוען שהוא לא התחשב בכוח שפועל למעלה, שהוא בעצם גורם לכך שה5N של התאוצה לצד ימין(10N-5N) צריכים למשוך 3KG ולא 5KG, ולמה זה: כי המשקל של הגוף הוא 50N, אתה מושך למעלה 20N, מכאן ש30=50-20, נחלק ב10(אמורים ב9.8 אבל בקירוב), יוצא שהמסה היא 3KG ואז ע"פ הנוסחא של סיגמאMA=F, יוצא שהתאוצה היא- 1.666m/sec^2 אז כן, יכול ליהיות שאני טועה, כי גם בספר הלימוד כתוב 1m/sec^2, אבל אני לא מבין למה אני טועה(אם אני טועה) אשמח שתבהירו את הנושא, אריאל [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש תרגילים בטריגו הדורשים להביע תשובה עם מפרמטרים. זה לא קשה. בסך הכל עושים את אותן פעולות שעושים עם מספרים. הבעיה שהדרך מאד מאד מגעילה וברוב המקרים אני לא יודע איך להיפטר מאותם סינוסים/טנגסים. אני אף פעם לא מצליח להגיע לתשובה שבספר, למרות שהדרך נכונה לחלוטין. למישהו יש טכניקה עובדה?

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  17. נגיד שאין לי טלוויזיה, אני צריך לשלם אגרה על כרטיס טלוויזיה? ???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by MasterDK,

טוב את התשובה לשאלה הזאת לא מצאתי בגוגל: איך אני יכול ליצור קשר עם גוגל באימייל? יש לי משהוא לשאול אותם? מה האימייל משיהוא יודע?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  19. אפשר, עקרונית, להתקבל לעתודה עם בגרות 3 יח' במתמטיקה? או שחייבים 4? רק אם אתם יודעים..תודה

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  20. שלום לכולם אבא שלי החליט לקנות לעצמו מחשב חדש, בהשקעה מינימלית. המחשב מיועד לעבודה משרדית, ועבודה עם תוכנת AutoCAD (תוכנת שרטוט שדורשת ממחשב קצת יותר מאשר דפדפן אינטרנט) עברתי על הצעות שונות של מפרטים, גם באתר וגם בחנויות. המחשב המינימלי לעבודה משרדית כאן באתר עולה בסביבות ה - 1500 שח, ללא מסך. לעומת זאת ראיתי בחנויות מפרטים שעולים גם 1000 שקלים. אם מפרט ב - 1000 שח יספיק ויעבוד בצורה חלקה, אני אלך על משהו כזה. העניין הוא שלא ראיתי באתר אף מפרט במחיר כזה ואם הוא לא יספיק, והמינימום ההכרחי הוא באמת 1500+, אני אשקול להוסיף עוד 800 שקל לכרטיס מסך ולקנות מחשב שגם יריץ משחקים בצורה נחמדה (נניח עד 2500 שח) השאלות: 1. האם מחשב ב - 1,000 ש"ח יספיק מבחינת מהירות ואיכות המחשב? אם כ…

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  21. טוב אז כידוע ע"פ הדת אלוהים \ אלילים \ WHAT EVER ברא את כל המערכת שבא אנו חיים (ויכול להיות לא רק אנחנו - חייזרים חח) עכשיו נישאלת השאלה ומי ברא את האלוהים?ואם באמת יש לאלוהים בורא אז מי ברא את הבורא? וכך הלאה? מאיפה כולם הגיעו? SNOW

• 124 תגובות
    • 7.7k צפיות
  22. Started by genia,

זה מה שקורה כשמפספסים שיעור או שתיים בכל מקרה נתקעתי על שאלה ממש פשוטה אודה אם תעזרו לי: האם הזרם שמראה A2 גדול,קטן או שווה לזרם שמראה A3,נמק-יעני צריך להראות חישובים http://img187.imageshack.us/img187/7096/dsc01027kv6.jpg A1[יש מצב שטעיתי] מראה 3 אמפר V מראה 24 וולט. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  23. הבאתי מגרסה קטנה מארה"ב ועל התחתית שלה כתוב שהיא עובדת ב Nominal Voltage 110V/60Hz זה ברור, וה Intensity Input 1.8A. מישהו יודע איזה שנאי מוריד מתח אני צריך? כי אני יודע שאת השנאים מודדים לפי וואט, ואין פה על המגרסה שום נתון של וואט.

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by ariel-ro,

שלום! יש לי שאלה קטנה בפיסיקה 1יח"ל. אני לא בטוח שמה שעניתי במבחן נכון, כי כל אחד כתב תשובה אחרת. נתון לחץ(או שמה זה כוח) של 4ניוטון לסמ"ר, הפוך את הלחץ(או הכוח) לניוטון למ"ר. תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. נתונה מערכת משוואות -6x + 12y -26 z = 0 -4x +5z = 0 3x - 6y +13z = 0 7x -6y + 18z = 0 עכשיו לדרג אותה זה לא בעיה , אבל הגעתי לפתרון הטריויאלי כלומר x,y,z=0 איך אני מוכיח שיש רק פתרון טריויאלי ? או לחילופין מוצא את הפתרון הלא טרויאלי ? תודה

• 11 תגובות
    • 21.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.