עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נורא פשוט - תכתבו קטעים שעשיתם כששתיתם יותר מתי (יש דבר כזה? )... אני יתחיל: אוקיי, היינו במסיבה של רדיו BU בת"א והשתכרתי רצח. עכשיו זה היה בתוך חניון ע-נ-ק-י של דיזינגוף סנטר, אז היום שם מלא עטלפים. :asthanos: קיצר, באמצע הבלאגן אנחנו איכשהו הגענו לאמצע-תחילת הרחבה. אנחנו מסתכלים ורואים עטלף על הרצפה. אני שיכור ומפגר מנסה לבעוט בו ולא מצליח. בסוף המסיבה ישבנו על איזה רמקול גדול אני ועוד 3 חברים, ואני עדיין שיכור. אני אומר להם שאני רוצה עטלף ושיעזרו לי להוריד אחד כי אני רוצה לתלות אותו בחדר, ליד המחשב.... עכשיו הם צוחקים עליי. אז אני אומר להם שבמקום עטלף שיורידו לי את אחת מהמנורות של אורנג' שהיו בצורת קופסה כתומה כזאת... אבל הם ממשיכים לצחוק עליי ולהגיד ל…

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by Arnold,

שלום! מחר 24.03.03 אני הולך להיבחן למדעי מחשב האם למישהו יש מושג איזה מבחן עושים??? מה צריך לעשות ? אמרו לי שצריך לעשות "מחבן בחשיבה לוגית". מה בדיוק עושים שם?? :hi: תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. http://www.onzin.nl/internetdownload/index.htm

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by Ewingum,

אחרי שקיבלתי באייסקיו את זה: http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=2234 "פורום שפה מדברים על גברים שעירים, הדבר הכי סקסי שיש... אפשר לשלוח תמונות של גברים שעירים.... אנו אוהבים שעירים" אני מכריז על תראד הצעות לפורום המטופש ביותר (רעיון, לא חייב להיות דווקא קיים. אם קיים אז להביא לינק :smoke: ). עריכה: http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=3828 "ישבנים רבותי ישבנים ישבני איכות בבקשה"

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by jj516,

סרטים, תמונות, מסמכים וכדומה יש מישהוא בבקשה?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by gshhar,

איפה אני יכול להשיג את המדבקה הקטנה של AMD,המרובעת שמדביקים על המארז?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. ( אני יודע ) הטלוויזיה היא 21" BROTHER היא די לא עובדת... אני מקבל חדשה. אז יש הצעות? ( 100 שקל? ) יו אני משועמם, הנה הסיפור המלא:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מחפש גם את התמונות של האלבומים שלהם אך בגדול , כח מה שמצאתי היום זה תמונות מצ'וקמקות שלהם... חוץ מזה הכותרת אומרת הכל

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  9. האם מצלמה דיגיטלית של NIKON מדגם COOLPIX 2500 יכולה לשמש כמצלמת רשת? ואם כן - איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  10. טוב אז בקצרה... הייתי בים עם הג'ינס הכי יפה שלי (כי לפני זה הייתי איפשהו ולא היה לי זמן אח"כ להחליף) וישבתי לי על סלע ונשענתי לאחור על היד, ביד שלי בדיוק הייתה על גוש זפת ולא שמתי לב... ואז שמתי אותה על הרגל פה ועל הרגל שם וכו'... ופתאום אני רואה שכל הג'ינס שלי שחור ואז נפל האסימון בקיצור נהרס כל הג'ינס ואמרו לי שאי אפשר להוריד זפת ואין מצב שאני זורק אותו!! חייבת להיות דרך להוריד את הזפת מהג'ינס.... מישהו מכיר דרך כזו? אגב, גם כל החולצה מאחורה נהרסה מזפת, לא יודע איך זה הגיע לשם... אבל על החולצה לא ממש אכפת לי...

• 27 תגובות
    • 12.5k צפיות
  11. אתם מוזמנים לחפש את עצמכם, אני לא יודע מאיפה הדרעקים האלה השיגו את התמונות שלי!!

• 17 תגובות
    • 21.9k צפיות
  12. אז אילו סרטים טובים ראיתם לאו דווקא בזמן האחרון, מצידי שיהיו אפילו בשחור לבן.. סרטים ששבו את ליבכם בזמן האחרון התחלתי להתעניין ממש בכל הקטע של הסרטים, אז אם תזרמו עם זה זה יכול לעזור לי נורא, לא הייתי רוצה לפספס קלאסיקה קולנועית או משהו בסגנון רק משום שלא ידעתי על הקיום שלה ;D אז בוא נראה, הסרטים שעולים לי עכשיו לראש הם להציל את טוראי ראיין, וממנטו. מי שלא מכיר את הראשון צריך להתבייש סרט על מלחמת העולם השנייה, הוא אורך בערך 3 שעות, אבל מרוב הנאה אתם לא תאמינו איך הזמן טס. ממנטו הוא הפחות מוכר מבין השניים, אבל הוא לא פחות טוב. הסיפור מסובך לאללה, זה מן סיפור מסתורין/מותחן פסיכולוגי, מסופר שם על אדם שאנסו ורצחו את אשתו ושאיבד את הזכרון לטווח קצר, ולא מסוגל ליצור זכ…

• 58 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. ובכן.. זה התחיל כשרציתי לקנות כרטיס מסך חדש... אז הזמנתי אצלהם רדאון 9500 פרו ועוד כמה חלקים.... אמרו לי שאני יצטרך להמתין עוד מלא זמן.. בקיצור, התקשרתי, ביטלתי את ההזמנה !! אמרו לי שבוטל, בדקתי באתר בהזמנה שלי - היה רשום CANCELLED. בקיצור, הכל טוב ויפה. הזמנתי בחנות אחרת, קיבלתי אחרי יום. פתאום ! היום אני מקבל את ההזמנה שלי מPCH עם כל הכסף בסכום 1700 ש"ח ! מה קרה ?! ביטלתי את ההזמנה ! לאנשים אין רחמים ??? אין כבוד ??? חשבתי שזאת חנות עם שם טוב ! ובכן, טעיתי. זה כמו לתת למישהו שאתה סומך את הארנק שלך, והוא לוקח לך אותו מול העייניים. פשוט בושה, אין לי מילים. אני רק מקווה שהתוקף של ה14 ימים לביטול ההזמנה תקף אצלם. עידכון : דיברתי עם המנכ"ל והכל התסדר, כנראה בעיה קטנה. אז …

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by oren,

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. בהחלט ערב איכותי!

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  16. אני בשניות אלו עורך עם חברי (יובל קובל Yuvalkob מהפורום) סרט מאוד חשוב ואנחנו צריכים אתר עם פרסומות מצחיקות, ממש לא חשוב באיזו שפה... זה ממש ממש דחוף ואני בטוח שיש אתר כזה אז בבקשה תעזרו לנו! :saint:

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  17. לא ייאמן תסתכלו בלינק הבא http://www.chaser.com.au/show_story.asp?ID=638&ED=68&CAT=6&NAME=diaz והם עוד באים אליה בטענות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ^DaRk-MiNd^,

http://www.sinsentido.com/juegos/chainsaw.html

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by MishaK,

מ-ד-ה-י-ם-!-!-! מישהו חייב לנסות להוציא מהם את הלינק של הטריילר עצמו.. אני חייב את זה על המחשב!!

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by huber,

בשעה טובה ומוצלחת ואחרי חבלי לידה ארוכים, עלה האתר פיסיספוט לאוויר. האתר משמש כמקום מפגש לחובבי חומרה ומחשבים באשר הם ומחוייב לרמה הגבוהה ביותר... ד"א - אני לא חלק אינטגרלי בצוות ולכן אין פה שום פירסומת מעבר לפירגון בסיסי לניסיון די מוצלח לטעמי לגישה לנישה ישראלית מתפתחת. וללא שהיות נוספות - כולכם מוזמנים להתרשמות...

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by NetSpider,

Click Here

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by WarMachine,

Here is my little one

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by frenzy,

פרנזי וחבריו גאים להציג: [glow=blue, 2, 300]DJ Saddam @ Live[/glow] :lol:

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by eli.g,

אני אישית הלכתי לביצפר למרות שרוב הילדים בביתספר שלי לא הגיעו. אז רציתי לדעת כמה אנשים הגיעו היום.

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by oren,

שלום, אני משתמש ב-System Mechanic כדי לנקות את המחשב שלי מזבל. בסריקה, כברירת מחדל, הוא מוצא גם קבצי GID ומציע להסירם, הוא מצא אצלי קבצי GID בתיקייה שבה מותקנים הדרייברים של ה-Sound Blaster... אני מפחד להסירם כדי לא לפגוע בהתקנת הדרייברים... ברצוני לדעת מה זה קובץ GID ולמה הוא טוב? (אם בכלל...) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים