עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כי האתר פעיל ובטלפון הם לא עונים, מישהו יודע אם אפשר להזמין משם?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך שם לפורום שלי דחוף..... http://cstrike.board.dk3.com/2/index.php

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. www.education.gov.il אני יעשה השנה את הבגרויות הראשונות שלי בלשון ובאנגלית מה שכן מי שעושה השנה בגרות בהיסטוריה (כיתה י') אני שמח לספר לו שכל החומר על ביסמארק וגרמניה ירד בהצלחה לכולם :saint:

• 48 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by shaul,

בוא נצא מנקודת הנחה שעל המשלוח עצמו עלי לשלם 10$ אבל מה עם המיסים, בהנחה שאני מזמין חומרה כלשהי באממממ...100$

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  5. http://csl.ath.cx/gf-lp/ כל הפרטים בפנים , ליחצו על הלינקים בחלק העליון של העמוד. יום שישי זה , ה28/3

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by ccc,

הזמנתי מהם את העכבר הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/keli/product.asp?pf_id=NUINTELI כמו בן אדם רגיל חשבתי שזהו אינטלימאוס אופטיקל כמו שרשום אבל מה הם שלחו לי?? את הwheelmouse optical המגעיל הזה שבאותו עמוד יכולתי לקנות ב40 שקל זאת הסיבה שחשבתי שזה אינטלימאוס כי לא יתכן שבאותו עמוד אוו עכבר ואחד יותר יקר מהשני.... בסוף שלחו לי את זה אבל אני לא יוותר עד שאני לא מקבל Microsoft intellimoouse אני ישגע להם ת'צורה כל יום ביומו לא לקנות שם תעשו לי טובה

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. יש לי מ"ס פריטים שאני רוצה לרכוש מהחנות הנ"ל (זיכרון,היטסינק....) האם למישהו היה ניסיון איתה בעבר(לחיוב ושלילה) ? www.PcHardware.co.il תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  8. ???

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by R0ck,

סוף סוף, לאחר שהשגתי דרייברים נורמליים לוואבקאם, עשיתי סרטון שאורכו כדקה אחת ובו פינת המחשב שלי וגם קצת משאר החדר... http://dmstudios.us/users/sagi/Workstation.zip *יש צורך במקודד Divx ע"מ לצפות בסרטון. **אתם מוזמנים להעלות סרטונים/תמונות של הסחורות שלכם גם כן. 8)

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by slider,

לפי מה שהבנתי מת'רדים שונים שעסקו בחניות מומלצות, PCH היתה אמורה להיות חנות מאוד זולה(מה שנכון, נכון) ובעלת רמת שירות טובה, ולכן גם החלטתי להזמין מהם את מחשבי החדש. הזמנתי את המחשב ביום ראשון ה 09.03.03 , למחרת התקשר אלי אחד מאנשי המכירות והודיע לי שאין את המארז שהזמנתי(אחד של SIMBADDA) והציע לי לבחור מארז אחר וכך גם עשיתי. לאחר מכן הוא הבטיח לי שתוך שבוע ההזמנה תהיה מוכנה ואני אוכל לקחת אותה מהסניף ברמת-גן. שבוע עבר(9 ימים ליתר דיוק),הגיע יום שלישי וההזמנה עדיין אינה מוכנה. התקשרתי לחנות כדי לשאול לפשר הדבר, ונאמר לי שיש סיכוי גדול שהזמנה תהיה מוכנה באותו יום ושהם יצרו איתי קשר תוך מס' שעות. חיכיתי לצלצול אבל הוא לא הגיע. למחרת, התקשרתי שוב, איש נחמד ענה לי וביקש ממני ל…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. *ספויילר מסויים בקשר לטרילוגיה* לפני שבוע השלמתי חור בהשכלה וסיימתי לראות את כל הטרילוגייה הישנה של מלחמת הכוכבים (לפני זה ראיתי רק את הראשון, שהוא הרביעי) ויצאתי עם תחושת אכזבה קלה. הסרטים מלאים בקטעים מתים הכוללים שיחות בין הרובוטים, תירגומים של תירגומים בין שפות שונות וסתם קולות שמפלצות עושות אחת לשניה. חוץ מהסרט הראשון אין בשאר יותר מדי תוכן: בסרט השלישי לוק הולך ליודה וחוזר ממנו בזמן ששאר החבורה מתחמקת מחלליות אמפריה. בסרט השלישי בחלקו הראשון הם בורחים מג'אווה ובהמשך נכנסים לבניין שמנטרל את הההגנות.המון מהקטעים מתמשכים יתר על המידה ונראים כאילו נועדו בשביל למשוך זמן. לפי הסתכלות בהערצה הקיימת לסרטים האלו אפילו היום אני מתקשה לראות את ההשפעה הענקית של הסרטים. נכון, יש…

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by amir.o,

http://www.4boredom.com/movies/saddamplaysgames.swf

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  13. היי, מה קורה? אני בונה אתר חדש למפרטי מחשב, באתר אפשר יהיה לבחור תקציב, שימוש, עם מסך\בלי מסך, ועוד כמה דברים. בקיצר אני צריך שם, ככל הנראה אני יזמין דומיין עם סיומת NET. מאיזה אתר בחו"ל ב-9$ לשנה, למישהו יש המלצה לשם של כזה אתר? אני ו-E-R-A-N מהפורומים בונים את האתר, הזה ויש אחד שאני חייב לו תודה גדולה שמתכנת את האתר ואת המערכת ובונה לנו גם פורום, ומאחסן את האתר על השטח שלו, קוראים לו אלדן, תודה. תודה מראש, מתן.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. למישהוא מכם יש דרמל (גם דרמלים לא מקורים, של ולףוכאלה) האם אתם יכולים להלוות לי כדי לעשות מודינג וחורים במארז כאילו, תבואו אלי הביתה ונעשה מודינג ביחד באיזור חיפה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  15. שלום רב חברים, אני פונה אליכם היום בכדי לשמוע את דעתכם והצעתכם בנוגע לבחירה ברכב ראשון, שישמש אותי ואת חבר שלי (אנחנו רוכשים את הרכב ביחד). תחילה אני אסביר את השיקולים בקנייה המשותפת, שהיא נוחה יותר מבחינה כספית, גם בעת הקנייה וגם לכל אורך הישפורים ואחזקת הרכב, בנוסף גפ לאורך המאמץ הפיזי והשקעת הזמן הנדרשת בו. ובכן, האהבה שלנו: נסיעת שטח, ספורטיבית, קשה .. ומאתגרת. ביכולתנו לרכוש איזה ג'יפון סמוראי, או טנדר 4X4 ישן.. אבל המטרה היא להתנייד ביום-יום בשטח בצורה חופשית, מהירה וללא חשש מתקלות מועדות עקב התחרעויות.., בנוסף יש לנו מטרה להציב את הרכב לתחרויות ראלי בשלב מאוחר יותר, ע"י הוספה של קשת התהפכות בלבד. קונספט ראשון שאנחנו מתכננים כרגע אותו כדקלמן: GMC Sonoma 2X4 v6 …

• 95 תגובות
    • 14.8k צפיות
  16. מתוך וואלה: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=366694&path=22 אישית אני נראה לי מקליד בקצב של יותר מ841 תווים בדקה. אני בכל מקרה מתכוון לשלוח את זה לכל מי שבאייסיקיו שלי שולח לי יותר מהודעה אחת לדקה ויוצר QUEUE ארוך ;D

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by x-dude,

מישהו יודע איפה החנות הזולה ביותר בארץ (עדיף הזמנה מאתר) לבבילון 5 העונה הראשונה ב DVD? בחניות הגדולות קצת הגזימו,איזה 400+ שקל,למה מי מת

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  18. אני מעוניין לקבל המלצות לשירים הטובים של הלהקות האלו... תודה מראש. ד"א אם יש עוד להקות של מטאל,טראש טובות שאתם מכירים תמליצו (גם להקות וגם על שירים שלהם)

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://solair.eunet.yu/~kimy/cstrike/images/cstower.jpg

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני מחפש את הסאונד של האזעקה "מיאו חתולה" במקום "נחש צפע" כמו שהיה ברק בישראל. יבורך מי שיש לו ויתן לי לינק.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by naorai,

פעם שמתם לב ששוק המחשבים הוא שוק של ילדים (בני 10-25), הילדים יודעים ב99.999999% מהמקרים יותר על מחשבים מהוריהם, דבר זה הוא דבר נדיר מבחינת שוק אני לא מכיר עוד שוק מלבד המשחקים כמובן שילדים בקיאים בו יותר מהוריהם, אותי זה מעניין לראות באילו טווחי גילאים מדובר בפורום זה ;D "אם אין אני לי מי לי?"- סתם משפט יפה בלי קשר נ.ב אני בן 14 :AR15:

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  22. מיש הו יכוללהמליץ לי על אחד שכזה? משהו שיתרגם לי אנגלית לעברית דרך האינטרנט(אפשר גם תכנה) ויהיה חינמי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  23. האם עוד אנשים שמו לב שמ 18:25 עד עכשיו אפילו מפסיקים השידורים בתבל באזור הצפון? לא רואים כלום ואני פיספתי פרק בסידרה שלי בערוץ 10.... למישהו יש מושג מה קורה איתם ולמה השידורים משובשים?? :AR15:

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  24. שלום לכולם קנתי לפני 20 יום עכבר מחברת walla shops ועוד לא קיבלתי אותו ורציתי לשאול אותכם מה לעשות אני התקשרתי אילהם ושם כול הזמן עונה מזכירה אלקטרונית ואני משאיר להם הודעות והם לא חוזרים אליי בכלל מה אני יעשה ובסוף החודש יורד לי התשלום הראשון אז אולי כדי לבטל אותו או אולי לחכות עוד חברה מבקש את עזרתכם ואם תוכלו גם אז להשיג לי את האימל לפניות לחברת walla shops :'( :'( :'(

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  25. או שכמו בDVD זה מכיל MacroVision...

• 5 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.