כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר את הדבר הזה ומה הדרגה שלכם??? http://www.slang.co.il/cgi-bin/frt/index.cgi?579706
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היום עלתה לאתר "וואלה" כתבה עלובה, שפלה, מלאת קללות, העלבות, השפלות ועלבונות. מבלי להיכנס לנושא הכתבה (שהוא דבר נכון), צורת הכתיבה מתחת לכל ביקורת. אני קורא למחיקת הכתבה הזאת מאתר "וואלה" ואף פיטורי/ אזהרת הכתב שיירגע בעתיד. קישור לכתבה: http://zone.walla.co.il/?w=/2751/1496145&m=1
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, במקרה סיימתי קורס שבסופו קיבלתי את תעודות ההסמכה האלו,במה הם יכולות לעזור לי בחיים? אפשר למצוא עם זה עבודה משהו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי היום ברפרוף בעיתון בצבא על העניין,ולצערי לא לקחתי את העיתון הביתה. היתה כתובת שמתחיל ב-TinyUrl וכו' ככה שאני לא זוכר אותה בע"פ. מישהו ראה גם? היה רשום ב"מגזין" של ידיעות אחרונות שהאתר העלה מדריכים לגבי כושר שמחולק לקבוצות שרירים שונות. מי שיש לו ידיעות בבית אשמח אם יעלה לפה את הכתובת
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
http://media.ebaumsworld.com/sandsicaf.wmv אני ממליץ לראות זה באמת יפה לדעתי.. יום טוב
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=hnrHU9ElA3o אין לי מה להוסיף.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא, אני לא מדבר על האלו בטירה שמורכבים משני חלקים, אני מדבר על כדורים מחתיכה אחת שהם לא חלולים. הקוטר שלהם הוא 0.7 או 0.6, אני לא בטוח.. הדגם של האקדח הוא HFC TX543 (גלוק, עם מכניקה מברזל) מי שיכול לעזור.. טנקס!
-
- 19 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
מחירים זולים אני מתכוון ל: סמירנוף- פחות מ56 פיג' לינג- פחות מ79 ארגז של xl- פחות מ70 בעיקרון אני צריך 24 סמירנוף 4 פיג'לינג ו-9 קרטונים של אק אל. תודה על כל עזרה, וחוץ מזה זה יכול לעזור לכל אחד שמחפש קצת שתיה בזול
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
המקור הפארודיה של שרוטונים ארבייטמן מתורגם לעברית ולבסוף גרסת ההאוס תענוג... "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד"
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון למשחק האסטרטגיה שיצא אחרי רדאלרט . אפשר לשלוח גם לאמייל שלי את המספר אי סי . nati8056@walla.com
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם. במהלך השירות הצבאי נתפס חבר בחדר על שימוש בסמים ועקב זאת כל החדר נשפט בבית משפט צבאי כולל אותי וקיבלתי רישום פלילי על שימוש בסמים. מאז השתחררתי וכיום אני מבקש להתקבל לעבודה בחברה פרטית הדורשת תחקיר ביטחוני. השאלה שלי היא האם החברה בהיותה פרטית שמבצעת עליי תחקיר כלשהו יכולה לראות את הרישום הפלילי שלי? והאם זו לא עבירה על צנעת הפרט כאשר היא לא חברה ממשלתית ודברים כאלו אמורים להיות חסומים לקהל. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בפעם הקודמת שהיה פה דיון על אלכוהול אמרו שלא כדאי לקחת משככי כאבים ביחד עם אלכוהול, כי שניהם מעמיסים מאוד על הכבד. זה נכון גם לגבי פניצילין או כל סוג אחר של אנטיביוטיקה? פשוט אני מתכנן לשתות עם חברים היום ואני חייב לקחת פניצילין בשביל להעביר תכאבי גרון, אז אולי אני יצטרך לוותר הפעם
-
- 35 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם כשאני שם את המחשב נייד על הברכיים,זה מזיק לגוף שלי?קרינה או משהו אחר?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי שזה יהיה נחמד אם כל אחד ישתף את המקומות שהוא נוהג לצאת אלהם כך שאולי נוכל להכיר איזה מקום חדש ונחמד שאפשר להנות בו... קצת עלי... אני בן 22 מרחובות , טריטוריית הבילוי שלי מתפרסת מאשדוד עד הרצליה כך שזה דיי מכסה את רוב המקומות בארץ אני מעדיף בדרך כלל מקומות שקטים יחסית ופתוחים כך שלא יהיה חנוק מידי ולא יהיה רועש מידי (לא סובל לדבר עם בחורה בצעקות) פחות מועדונים ויותר פאבים \ דאנס בארים ... תלוי בסוג הבילוי והמטרה , עם איזה חברים או בנות יוצאים המקום המועדף עלי הוא Mikes Place שממוקם בטיילת בת"א , למה ? קודם כל באר איכותי עם מגוון בירות איכותיות מהחבית , אווירה טובה עם הרגשה קלה של חו"ל בגלל התיירים הרבים ועובדי השגרירויות ששורצים שם מה גם שזה מבטל את הנוכחות של …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
תגידו ,יש איזו תוכנה או משחק כלשהו שמלמד צעדים בברייק-דאנס?או שבכלל מלמד את הריקוד ברייק דאנס? אם יש ואתם יודעים אז זה יעזור לי מאוד,תודה!
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אנחנו קבוצה של אנשים שרוצים פורום משלנו סגור שבו נוכל להעלות הודעות וקבצים. מישהו יודע על שירות כזה?
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
רק אוהדי כדורגל שונאים ערבים אלא אם הם משחקים בקבוצה שלהם. רק אוהדי כדורגל יכולים להתעצבן ממשחק רדיוס בלי לדעת מה זה רדיוס. רק אוהדי כדורגל חושבים שההמנון מסתיים בשריקה. רק אוהדי כדורגל חושבים שבדקת דומיה יש 20 שניות. רק אוהדי כדורגל חיים משבת לשבת וחותמים בלשכה מראשון לראשון. רק בבית"ר ירושלים יכולים לקרוא לעשרת אלפים אנשים - קומץ. הפעם היחידה שאוהד כדורגל מדבר יפה במגרש זה כשהוא מסביר לשוטר איך התחילו המכות. רק אוהדי כדורגל לא יודעים באיזה עיר ממוקם איצטדיון רמת-גן. רק אוהדי בית"ר ירושלים עדיין חושבים על הבדיחה השנייה... רק במגרש כדורגל 20,000 איש יוצאים דקה לפני הסיום בשביל לחסוך את הפקקים ביציאה. רק אוהדי הפועל ת"א מתאמצים יותר מהשחקנים על המגרש. רק אוהדי כ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מתי מתפרסמים ציוני הבגרות האחרים חוץ מאנגלית ומתמטיקה שבהם קיבלתי 96 ו :smile1:100
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון כל הזמן תקועה לי השורה: you are a funny guy don't you? אני זוכר שזה גבר שאומר לגבר אחר בטון די מעוצבן, אני חושב שאחרי זה מגיעה שורה כמו I bet you think you are a funny guy אבל אני לא זוכר מאיזה סרט או סדרה זה הגיעה, ויוו אני משתגע זה כמו השירים המציקים שאתה שר כל הזמן, אני כל פעם אומר את זה בראש ולא יודע מאיפה עזרה? ניסיתי גם בגוגל.. אבל אני לא מוצא את זה... עריכה, זה נראה לי לקוח מקומדיה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון עלה לי השתן לראש להשיג לעצמי פוסטר (על הקיר). איך שאני רואה את זה (ותקנו אותי , אם אני טועה), יש לי שתי אפשרויות: א ) לקנות אותו, וזו הבעיה, כי אין לי מושג מאיפה אפשר לקנות פוסטרים. ב) להוריד את התמונה הרצויה , ולהדפיס אותה בפורמט פוסטר בחנות צילום. זה לא נראה לי הכי טוב, כי אני לא בטוח שזה יצא באיכות (רזולוציה והנייר עצמו) טובה כמו פוסטר קנוי. עכשיו, אני מכיר את האתרים allposter.com/co.il וכן את האתר art.com , אבל, אין במבחר שלהם משהו שאני אוהב (אני מחפש פוסטרים של Marvell או DC קומיקס, אבל, המבחר של האתרים האלה ממש ממש קטן). אז תהיתי, מה אתם חושבים בנושא, ואם יש לכם עצות. כמו כן, מקומות שניתן להזמין מהם פוסטרים , יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
^^^ כמו שהכותרת אומרת...אפשר קצת מידע לגבי מסלול זה והאם כדאי ללכת לשם? תודה
-
- 10 תגובות
- 5.7k צפיות
-