כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אז ככה פינגוין הוא עוף...(ויש לו כנפיים...לא פעילות אבל כנפיים) מה האיסורים על אכילת עופות..??.. אז האם לפי זה פינגוין כשר?? שעות של ויכוחים היה על זה בארוחה עם כל המשפחה...אני אומר לכם..כמעט מכות היה שם..!!.. תודה לרב שעונה..!!
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
קטע אמיתי מתוך תוכנית סטייל ג'רי ספרינגר שמתעלה על כל הפרודיות הכי הזויות על הג'אנר... פשוט לראות ולא להאמין כמה נמוך אפשר לרדת http://www.youtube.com/watch?v=zaXPxxk3sKg לדעתי צריך לחסל אותה . וכל מי שראה את הסרט המעולה Idiocracy יבין למה.
-
- 67 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
א. 25% ב. 50% ג. 60% ד. 25% (זאת חידה)
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום היום היה לי טסט, ורציתי שתעזורי לי ותביאו את דעתכם על האם הנכשל מוצדק או לא הגעתי לכיכר (מעגל תנועה) והייתי בקו הצומת באה מכונית משאית שעוד לא נכנס לצומת, המשאית הייתה רחוקה כ-2 מטרים מהצומת, ושהייתי בקו הצומת (הילוך 2) הבוחן דפק לי ברקס, עד לקטע הזה הלך לי מעולה (בלי שום דבר קשה), עכשיו האם הגיוני שהכשילו אותי על זה? אני יודע שהזכות קדימה שלו אם הוא נמצא במעגל תנועה- אבל הוא לא היה! אז האם אתם חושבים שאני צריך להגיש ערעור ?
-
- 27 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח לאן הנושא הזה קשור אז שאלתי כאן- יש לי חלקים למחשב שקניתי בksp ורציתי לתת להם להרכיב. אני צריך פשוט לבוא לחנות עם החלקים ולומר להם להרכיב או צריך לתאם פגישה או משהו בטלפון? תודה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי, קניתי smart TV באיכות 4K. כרגע התוכן היחידי שאני מצליח להציג זה סרטים מיוטיוב באיכות הזאת. צילמתי סרטון ב - 4K וחיברתי בכבל HDMI את המחשב לטלוויזיה, אבל אז הסתבר לי שהנייד שלי לא מנגן 4K בצורה חלקה. אני רוצה לנסות לשדר את הסרטון שצילמתי בסטרימינג לטלוויזיה (ואז הטלויזיה "תפענח" את הסרט ולא המחשב), אבל אני לא מוצא דרך טובה לעשות את זה. יש לי מכונה וירטואלית עם שרת WEB ופשוט שמתי שם את הקבצים, והתחברתי לשרת מהטלוויזיה כדי להקרין את הסרט - ללא הצלחה. הטלוויזיה פשוט נתקעה. בקיצור, איך אני יכול לשדר תוכן באיכות 4K בטלוויזיה?
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
- 2 followers
-
-
http://img388.imageshack.us/img388/6440/untitlednr1.jpg אני זה זה בפינה השמאלית העליונה עם החולצה השחורה אני וחבר הלכנו למשחק כדורגל בהרצליה לפני כמה שבועות ואז לא ידענו שהולכת להיות סידרה כזאת...פתאום ראינו את אסי כהן וצילמו שם משו שבוע אחרי זה ראינו פירסומת לסידרה מסודרים ואז הבנו שצילמו פרק לזה מאז כל פרק חיכיתי לראות מתי אני יופי והנה אתמול זה קרה ;D
-
- 49 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אז סיימתי טירונות, בצו הסיפוח למזלי קיבלתי חיל תקשוב בדיוק כמו שרציתי ולא חיל אוויר. התפקיד הוא כביכול טכנאי תקשוב טקטי, וכפי שהבנתי בהיותי בן יחיד לאם חד הורית אני יכול ללא היסוס להיות בטוח בשירות של יומיות אחרי הקורס. יש לי כמה שאלות: -איך/איפה מתחלק הקורס ומה אורכו -בצו הסיפוח כתוב לי להגיע למחנה צריפין, וביחידה מדובר ב"תקשב 808", על מה מדובר ולאן בדיוק אני צריך להגיע במידה ואני גר באשדוד? -מה יש לכם להגיד בסה"כ על התפקיד? אני אישית מחפש בראש ובראשונה יומיות נוחות
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
דבר ראשון אני ממש אודה למי שיצליח להבין לשיר שאני מתכוון אליו. 1)זה שיר בלי מילים , רק מנגינה והוא מוכר לכולם ! פשוט אין בנאדם שלא שמע את זה .. 2)אני זוכר שכשראיתי את הקליפ של זה ביוטיוב (המנגינה ברקע ויש סתם קליפ לא קשור) היה שם צילום של ים ! אני זוכר שהיה ים .. לא היו עוד דברים חוץ מזה. 3)השם של המלחין\יוצר או שם השיר היה משהו עם X .. אני כמעט בטוח בזה ! 4) זה סאונד טראק חלש כזה .. לא משוגע מידיי אבל אני פשוט לא מצליח להיזכר ביותר מזה.. עריכה- לא יודע אם זה ממש עוזר - אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי היה פסנתר בשיר (אוליי לפחות בהתחלה ) אבל אל תתפסו אותי במילה .. תזרקו כל מה שעולה לכם לראש ! ממש ממש תודה למי שיצליח להבין למה אני מתכוון .. אני פשוט חייב את המנגינה הז…
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... שבועיים שהפורום הזה חסר לי כל כך... כן אני אחרי שבועים רצופים של טירונות גובים במחנה 80.. ואני יכול להגיד על זה רק דבר אחד, זה פשוט קיטנה ! אומם האוכל גרוע (אבל אני 5 דק' מהבית אז אני רוב הזמן מקבל שווארמה ופלאפל.. ), המפקדות עם האף בשמיים למרות שהן פחות חצי שנה בצבא.. אבל המגורים למשל הם כמו אחסניית טיולים זולה.. (אולי אפילו מאוד, אני בהילטונים למי שמכיר..). מה שבטוח גם על זה 80% מהגובניקים שם בוכים ... אנחנו בעיקר עומדים הרבה במיסדרים זה הדבר הכי קשה שם יום ראשון שעבר קלתנו נשקים ועברנו 12 שעות של אימון ביומיים שאחרי זה וזהו סיימנו עם האימוני נשק כל כך מבאס דווקה היה ממש כיף ואפילו גילתי שאני דיי טוב בזה .. :'( אולי שבוע הבא נתגבר את המישטרה ה…
-
- 37 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
ברצוני להתייעץ אתכם בקשר לסיפור שכרגע היה. קצת רקע, אני מחנה את רכבי אצל חברה שלי כבר הרבה זמן ואף פעם לא היו בעיות, לאחרונה היו לחברה שלי בעיה עם שכנים חדשים שרק הגיעו. החניה שם לא פרטית ולא רשומה בטאבו וכל רכב מבחוץ יכול לחנות חופשי. מה שקרה זה ככה, יום אחד השכנה הבעייתית גלתה שמישהו שרט לה את האוטו וישר חשבה שזה הרכב של ההורים של חברה שלי אז אמא של חברה שלי יוצאת החוצה ושואלת מה קרה? השכנה הבעייתית ישר מקללת את אמא של חברה שלי זונה ומתחילה מהומה גדולה.(שימו לב עם איזה אנשים יש לנו עסק) השכנה הבעייתית שהחניה כלל לא שלה תפסה בעלות על מקום חניה ספציפי והיא לא מרשה לאף אחד לחנות שם. לי כמה ימים קודם כן חניתי את הרכב שלי וגיליתי שמישהו דפק לי אותו. בהתחלה לא ידעתי מי זה אבל…
-
- 69 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני ובערך 5 חברים נסענו על סקייט בראשון לציון....וכשהתיישבתי לנח ראיתי בשמיים עצם שחור טס לאט ויחסית נמוך וטס בצורה יציבה.. נכנסתי לפאניקה וברחתי מהמקום עם חבר ורק כשהגענו לבית שלי ונרגעתי אמרתי לו לצאת ולראות את השמיים....בנתיים צלצלתי לחברים שעוד היו שם(במגרש)ואמרתי להם להציץ לשמיים...גם הם ראו ונלחצו....ה"עצם" הזה היה באויר שם לפחות 15 דקות...ובצורה ברורה...כולנו נלחצנו וברחנו אליי... צעקתי עליהים שירדו לצלם אותו ואמרו לי לרדת אבל אני פחדתי אפילו להציץ מהחלון.....(ועכשיו זה אוכל אותי כי יש לי מצלמת וידיאו טובה) למחרת חבר שלי מזכרון יעקוב שלח לי במסן הודעה על זה שב9 הוא ראה עב"מ והוא תיאר אותו בדיוק כמו שאנחנו ראינו אותו..... יש לציין שהשמש הייתה בחוץ כשראיתי את העצם וה…
-
- 33 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא פורום רפואי וכדומה....אבל עד שאני אלך לשאול רופא , למי שהיה פעם כאבי גב שעברו לו ויכול לתת עצות ? מיום שישי שעבר יש לי כאבים בגב התחתון : מין כאב קל עיקצוץ כזה שלא עבר לי עד עכשיו. ממה זה יכול להיות ? אף פעם לא היו לי כאבי גב שלא עברו תוך יום יומיים, קרה לך פעם משהו שזה היה שבוע ועבר לבד ? יכול להיות שזה מהקור והמזג אוויר ? או סוג של התקררות ? סך הכל אני עובד פעם בשבוע בעבודה פיזית בימי שישי ז"א קם מ6 בבוקר ויוצא בקור ומרים בעבודה איזה 100 כיסאות על שולחנות ואז מוריד , אבל אני עושה את זה לאט לאט ולא מרים כסאות כבדים. יש מצב שזה קשור למיטה ? אני ישן על מיטה ספה וחצי ולפני שבוע הזזתי אותה צד , הצד השני שלה יותר קשה ואני רגיל לצד הרך. יכול להיות שבגלל זה התח…
-
- 30 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, ראיתי היום אשכול של מישהו שפורסם לפני שנה על אותו הנושא אז הבנתי שזה הפורום הנכון לשאול את זה, אם לא אני מקווה שתתחשבו בעובדה שאני חדשה,ותעבירו את האשכול למקום הנכון ולא תתנו לי אזהרה. אוקיי השאלה שלי זה האם זה אפשרי לקנות משהו דרך EBAY עם ISRACARD? שמעתי משהו על האתר ISRACARD WEB לינק: http://www.isracard.co.il/Pages/IsracardWebArticle.aspx?PageID=1191&mp=4,48,1183,1191 אמרו לי שאיכשהו אפשר לקנות את זה דרך שם, לא ממש הבנתי איך.. אני אשמח אם תוכלו לתת לי הסבר קצר, תודה רבה מראש לעוזרים נ.ב. יש לכם פה בעיה רצינית עם ה LOG IN
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מה הדרך הכי מהירה להגיע מכיוון צפון? איך אני מגיע מתחנת רכבת בת גלים למרכזית שם ואיזה קו מגיע לבית חולים? תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני ממש רוצה לעשות עגיל בגבה אבל ההורים לא ממש שמחים מזה... הם אומרים שזה פוגע בראייה, האם זה באמת פוגע? אשמח מאוד אם תוכלו להביא לי מאמרים או דברים כאלה בשביל להראות להורים שלי תודה...
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום פתחתי FACEBOOK לא מזמן כדי להכיר בחורות בין השאר אז השאלה שלי היא אם יש בFACEBOOK איזה דרך להכנס לאיזה "קבוצה של אנשים שמחפשים להכיר בני זוג" אני יודע שאפשר פשוט לחפש אנשים בFACEBOOK ואז לעשות ADD FRIEND, אבל את זה אני לא רוצה.. אני רוצה להכנס ישירות לאיזה קבוצה של מחפשי קשר אם יש דבר כזה.. ואם יש אפשרות אחרת אז אשמח לשמוע.. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
טוב...אז ברוח הת'רדים שמעלי ומתחתי, ויש כאן אנשים שלהפתעתי יצירתיים בצורה מטורפת, מעניין אותי פתאום מה מחשביי "באפס" ירצו לקחת לאי בודד... (שלושת הדברים הקריטים) אז אני רוצה... 1. שימשיה. 2. חבר. 3. מקרר מפוצץ בבירה. זה יעזור לי לשרוד את הימים הראשונים ;D
-
- 43 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב MCSE והייתי מעוניין לשמוע טיפה מאנשים שעברו את הקורס ומעוניינים לשתף אותי איפה הם למדו (אני כרגע מתלבט בין ג'ון ברייס למכללת רמת גן) ואיך היה הקורס ומבחני ההסמכה מבחינת קושי ובכלל על הקורס בכלליות. כמו כן, אני מעוניין לגשת למבחן ההסמכה לטכנאי PC שאני יודע שנקרא A+. עם איזה ספר אני יכול ללמוד ודרך מי אני יכול לגשת למבן ההסמכה? תודה לעוזרים
-
- 56 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אז זהו, 70 יום של חופש (או יותר נכון בשבילי 60~ יום, בגלל הבגרות בהיסטוריה ב') נגמרו. ממחר השגרה של ביה"ס. אז איזה כיתה אתם עולים? (אם בכלל) ואיך עבר אליכם החופש? אני עולה עכשיו ל-י"ב. החופש ניסתי לבלות כמה שיותר עם חברים, מכיוון שזה החופש הגדול של כולנו ביחד (רוב הסיכויים). היה פול דאחקות, וחבל שנגמר. :'( שנת לימודים מוצלחת לכולם! :-*
-
- 86 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
המנהלים הגדולים רוצים עכשיו לעצב אפילו את סיגנון הכתיבה של מישתמשי הפורמים כל אחד כותב לפי האופי שלא ואילו הנהלים הגדולים והחשובים שולחים הודעות בסיגנון תכתוב בלי רווחים ממש כמו שבני האדם מקצצים לכלב את הזנב והאוזניים ומעצבים אותו לפי טעמם כך גם המנהלים החשובים רוצים לעצב את סיגנון כתיבת המשתמשים בפרומים, כדי שכולם יכתבו באותו אופן, באותו סיגנון ובאותם רווחים....... ומי שלא יעשה כך יוזהר ומי יודע מה יקרה לא בעתיד......... זה מזכיר משהוא ???? לא כן ? ציטוט: מחבר נושא D3vil@Work HWzone Team אחראי פורומים כללי הודעות: 259 Whats boot up, must crash down! רווחים בהודעות תאריך פירסום: אתמול בשעה 20:31:20 ---------------------------------------------------------------…
-
היי. אתמול התחפש"שתי מהצבא (אבל כמו שזה נראה, לא לאורך זמן) אני רוצה להכנס לעולם הIT וכבר נרשמתי לקורס ניהול הרשתות של מכללת HackerU והתחלתי לקרוא את הספר Comptia A+ certification exam guide בחינות 801 ו802, רק כדי לקבל בסיס טוב יותר. עכשיו כמה שאלות: - HackerU מבטיחים עבודה בסוף הקורס. הבנתי שלא כדאי לבנות על זה, אז אני לא. מה שאני מתכנן לעשות זה לעבוד תוך כדי הקורס בשירות טכני של לקוחות (כמו בזק למשל) ולהתקדם בתוך החברה עד לניהול רשת לאחר שאני מסיים את הקורס. הגיוני לעשות דבר כזה? ואם לא, מהי הדרך הטובה ביותר להתחיל? -אני קורא את הספר של Comptia A+ רק כדי לקבל בסיס טוב יותר (יש משהו, אבל אני רוצה קצת יותר), לא כדי לעבור את המבחנים. אבל אם כבר, מה הסיכוי לקרוא את הספר, ל…
-
- 28 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
חשבתי, לשם שינוי, לנסות לפתוח ת'רד קצת יותר אינטיליגנטי בפורום "כללי" - ת'רד שהנושא שלו הוא חידות היגיון, מתמטיקה וכו'... ראיתי שת'רדים כאלה דווקא הולכים יפה מאוד בפורומים אחרים וחשבתי שזו יכולה להיות תוספת נחמדה לפורום "כללי"... אני אתחיל, בחידה ל"חימום הקנה": איש אחד הולך במדבר ורואה עץ מולו,על העץ יש ציפורים רבות.. האיש פונה אל הציפורים ושואל "כמה אתם? 100 ציפורים?" הציפורים עונים לו "אנחנו ועוד אנחנו ועוד חצי מאיתנו ועוד רבע מאיתנו ועוד אתה זה 100,כמה אנחנו"? אז אכן - כמה?
-
- 41 תגובות
- 4.8k צפיות
-