כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
שלום. רציתי לקבל עזרה בתרגיל הבא: חשבו את: א. ההתנגדות השקולה במעגל (RT) ב. הזרם בכל נגד. ג. ההספק על כל נגד. ד. ההספק הכולל במעגל (PT) תודה רבה, אשמח אם תוכלו להסביר לי את הדרך לפתרונות!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום קיבלתי קריז מהחארות האלה! כבר יותר מחודש אני מקבל טלפונים הביתה ולנייד מאנשי מכירות של איזה חברת כבלים (yes או hot לא זוכר) , והם מסרבים להבין שאין לי טלוויזיה בבית וממשיכים להתקשר אליי כל כמה ימים, תמיד ממספר חסום כמובן. ניסיתי לדבר איתם כדי לברר מאיפה זה נפל אליי ולמה זה מגיע לי, המון פעמים ניסיתי להסביר להם בכל מיני דרכים שאין לי טלוויזיה ושאני לא סובל טלוויזיות, ניסיתי לקלל אותם ולנתק להם בפרצוף, אך שום דבר לא עוזר והם ממשיכים להתקשר וכל פעם אותו סיפור מתחיל מחדש. אבל היום זה כבר עבר כל גבול!!! חוץ מלהחליף מספר, מה עוד אפשר לעשות כדי להפסיק את זה?
-
- 53 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
לאחרונה עקב איבוד מפתחות אני מחפש פתרון שאם למשל אני לא אדע איפה פריט מונח מפני ששכחתי ע"י שלט וציפ למשל אני אגרום לו לצפצף או כל פתרון אחר שיקל עליי במציאת חפצים אבודים הכונה בציפ זה בחיישן שאפשר לתקשר איתו
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני כחודש הוטרדתי ע״י מישהו שנהג להתקשר בשעות מוזרות ולעשות קולות מוזרים בטלפון. אז, אחר חיפוש די קצר בגוגל מצאתי איזה אתר שתמורת 15 שקל שמושלמים באמצעות שליחת הודעת SMS מבטיח לאתר את בעל המנוי. החלטתי להסתכן, ולהפתעתי, שירות האתר אכן עבד. וניתנו לי פרטיו המלאים של בעל המנוי. עבר לו חודש (אתמול) ואחותי התחילה לקבל הטרדות דומות אך על בסיס רקע מיני. אך לצערי אני לא מצליח למצוא את אותו אתר קסום שתרם לי רבות אז... כך הזכור לי מאותו אתר הוא שמצאתי אותו בחיפוש בגוגל, שמרבית האתר מבוסס על הצבע כחול, שעלות החיפוש הייתה 15 שקל באמצעות סמס או כ5שקל באמצעות דרך אחרת... ואני כימעט בטוח שזה היה קישור ממומן בגוגל, כלומר פרסומת או משהו כזה. זה ממש היה בתוצאות הראשונות. יש ל…
-
- 5 תגובות
- 27.4k צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=546222.0 ראיתי שיש פה לא מעט אנשים שדי מעוניינים. אני אעלה לפה פעם או פעמיים בשבוע חידות גיאומטריה, לא מדובר על דברים מספרים של בני גורן או שטויות כאלו שלוקח בין 20 ל 40 שניות בממוצע לפתור- אלא חידות עם עומק ובד"כ גם איזה טוויסט. חוקי המשחק- 1- גיאומטריה אוקלידית בלבד, בלי טריגו. 2- ב 99% מהמקרים, דרושה בניית עזר 3- אם מעלים תמונה של הפתרון, בבקשה להעלות בלינק ולא בתמונה גלויה על הפורום, ככה שמי שעדיין רוצה לנסות את כוחו ולפתור יוכל. אז נתחיל, משהו לסופ"ש:
-
- 44 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל הצפות קראתי איפשהו שביטלו זמנית את הרכבת על קו ת"א-חיפה מה נסגר עם זה? אני צריך מחר לבנימינה
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בשחזור ססמא לאתר odnoklassniki.ru בכל פעם שאני ממלא את האימייל ואת ה CAPTCHA, האתר כותב לי שהאפשרות לא זמינה ואני צריך לנסות מאוחר יותר. ניסיתי למחוק קוקיס, ואף ממחשב אחר. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך מידע תמציתי ככל האפשר בנושאים הבאים והמסביב (אם יש): תכונות קבל נגד וסליל בזרם חילופין; הסבר תמציתי על פעולת טרנזיסטורים (לפחות BJT ו-MOSFET); זיהוי סוג מעגל (HPF,LPF); זיהוי סוג מגבר (הפרש,שרת וכד'). אשמח מאוד אם זה יהיה בעברית. תודה
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בס"ד כידוע, אין מישהו שלא ימליץ לכם לצרוך שלושה מוצרי חלב ביום. האם זה מתוך אינטרס כספי נסתר או באמת כי זה בריא. תחקיר שערכתי מגלה שאנחנו ממש לא זקוקים לו אלא רק בשלב הראשון של חיינו. בואו נחשוב בצורה בסיסית, אם היינו זקוקים לחלב במשך כל חיינו, הטבע היה גורם לנו להמשיך לייצר אותו אצל כל הנקבות בעולם החי, לא? על החלב ותחליפיו בכתבה הזאת: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2288279
-
- 86 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
איפה כדי ללמוד מהנדס אלקטרוניקה - אוניברסיטה בר אילן, H.I.T , בן גוריון ????
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
אני מעוניין לזמין נקסוס 10 מהאתר של גוגל למשפחה בארה"ב כמובן שאי אפשר לעשות את זה מישראל אם אני עושה את זה דךר שרת פרוקסי כמה זה מאובטח/לא מאובטח ?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, אני שואל את זה בשביל חבר. יש לו עסק קטן, והוא צריך שירות אשר מאפשר סנכרון קבצים מסוימים בין כל המחשבים אשר מריצים את התוכנה ובמקביל גם גיבוי של אותם קבצים בענן. (בעצם כל קובץ חדש שנוצר יעבור מייד לענן ומשם ירד בכל המחשבים האחרים). הם כרגע משתמשים בתוכנה שנקראת sugarsync, אבל היא איטית ומלאה באגים. לכן הם רוצים תוכנה אחרת. נפח האחסון הדרוש הוא בסביבות ה 20GB. תודה.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
נתקלתי בזה בטעות .. http://hardforum.com/showthread.php?p=1038616462
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה להכנס לאתר הזה , אבל הוא לא ניכנס , יכול להיות שחסמו אותי מהאתר ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם כל זמן קבוע (למשל חודשיים) או כשהם ממש מלוכלכים?
-
- 28 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני יודע שלי היו המון שאלות לפני שעשיתי את זה ואשמח לענות לאנשים שגם מתלבטים. מידע כללי, אני כמעט בן 19, המספר שלי לפני הניתוח היה -2.25 ללא צלינדר, הניתוח עליה לי 8300 ש"ח בCareVision והוא בוצע ביום חמישי ה20/12, נכון לעכשיו הראיה השתפרה משמעותית אך אני עדין רואה מטושטש טיפה. למי שיש עוד שאלות מוזמן לשאול
-
- 22 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייל משוחרר ואני מקבל טלפונים והצעות מה ללמוד ואיפה, בחרתי מחשבים והפנו אותי לג'ון ברייס הייתי שם היום ועברתי את המבחן קבלה לקורס טכנאי PC מישהו מכיר את הקורס? עשה אותו יכול לתת את דעתו בנושא? האם כדאי? התעודה שמקבלים בסוף שווה?
-
- 6 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
נסעתי לי באוטובוס תל אביב ירושלים שמתי לב האוטובוס נסע בנתיב מיוחד משלו אבל בכל זאת לפעמים רכבים מקדימה נכנסו למסלול התחבורה הציבורית חשבתי היה מגניב אם הייתה מצלמה והנהג היה בלחיצת כפתור מצלם את הרכב ושולח את הסרטון למוקד מיוחד בצורה אוטומטית תוך כדי נסיעה המצלמה יכולה לצלם בצורה תמידית ושאתה לוחץ על הכפתור היא לוקחת מידע 30 שניות אחורה והלאה עד שאתה לוחץ על הכפתור שוב ככה ששום אירוע לא פוספס תארו עולם שלכל המכוניות יהיו מצלמות קדמיות מובנות עם חיבור אינטרנטי תמידי מדובר על צורך בתשתית שעוד לא בנמצא אבל הטכנולוגיות קיימות המהות של הדבר זה שהיצר המלשני של האנשים יבוא על סיפוקו וכל אחד יהנה בלדווח על אנשים מלפניו ובאותו זמן כל הנהגים יחששו שהבן אדם מאחורייהם מצלם אותם וי…
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
השיר לא הכי חדש... אבל החבר שאיתו הוא עשה את השיר ביחד היום הוא קלידן של three days grace
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה מחירו בשוק? יש למישהו אותו? אם תרצו לכתוב אם אתם מרוצים אני אשמח מה מחירו בשוק בבקשה הבנתי יש אחריות 3 שנים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פעם היה בצד ימין בגוגל תמונות בחירת גודל (קטן בינוני גדול) או לפי פיקסלים. ועכשיו אני לא מוצא את זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ערן.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש מבצעים כאלו? ואם כן, מהי החברה הכי מומלצת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכי שמאלי שורה ראשונה - מה אומרים עליו? אני דווקא אהבתי יותר את זה שאחריו. שעולה גם בטיפה יותר קודם כל, מי שגם התלהב - לא לקנות בלי לשבת. כי זה לא שווה אבל לפני הליכה לסניף ולשבת - האם הכיסאות שווים משהו? ישיבה ממושכת מול מחשב. מעל ל 6/8 שעות. זה שווה או עדיף להשקיע סכום בכיסא אחר? http://srv1.jpg.co.il/10/50e00b2be4336.jpg
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-