כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
אשמח לפתרון של סעיפים א',ג'. (מצ"ב). הפתרון הוא עבור סטודנטית שירקה על זה דם, אני לא ממש מבין בזה ולכן גייסתי את אנשי המילואים באיזומטריות בפורום תודה מראש אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר חודש וחצי של עבודה קשה ומייזעת[6 וחצי בבוקר עד 4-10 בערב תלוי במצב רוח] בארומה איילון, ו-10 אלף שקל... הגעתי למסקנה שנתקעתי עם עודף עצבני של כסף, וצריך למצוא על מה להוציא אותו...[[[אבא חומד בו]]] הרעיונות שעלו עד כה: קירור גז -> מחכה ל-FEEDME שיחזיר את עצמו משוודיה, ותוך 3 ימים הכל מוכן אופננים -> קונה/אולי בונה CHOPPER קונרו -> אין טעם כרגע, במיוחד שיהיה קירור גז, אולי שהמחיר ייחתך/שהמחשב יישרף נשתדרג אוטו -> לא אופציה להשקיע בבורסה -> ממש לא אופציה, מסכום כזה לא מקבלים כלום קורקינט על מנוע -> בתיכנון מארז חדש -> אפשר לסבול את החרטא שיש כרגע ו.... עד פה נתקעתי...
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רק לי יצאה מילת הפתרון מילה שקשורה לפוקר?
-
- 80 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שקראתי קצת פוסטים קודמים של אנשים בפורום הזה החלטתי לפתוח פוסט עדכני יותר. קצת רקע -אני עובד בחברת הייטק שנותנת שירותי מחשוב לעסקים. כרגע אני בשירות אאוט סורסינג אצל לקוח בתפתקיד תמיכה ומנהל רשת (חברה המונה 1000 עובדים +) מאוד מעניין אותי תחום אבטחת המידע ואני רוצה לעשות קורסים ולהתמקצע אט אט בתחום. חשבתי לעשות את המסלול הזה של הטכניון אך מכיוון שראיתי פה בפורום מספר חוות דעת לא טובות קצת ירד לי מהם. בנוסף ולאחר בירור קצר ראיתי את המסלול הזה במכללת סי סקיוריטי שמשום מה יותר קורץ לי מבחינת הסילבוס נקודה שחשוב לי לציין , הרי ברור לי שלאחר קורס אחד קצר אני לא באמת יתמקצע בתחום ורק הזמן והניסיון יד…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו עבד בעבודה כזו? כנראה שאני אתחיל לעבוד בקרוב. השכר שהציעו לי הוא 22 ש"ח לשעה (טיפה מעל המינימום) מדובר על עבודה במשתלה עצמה שדות חקלאיים/חממות הקמת גינות גג וכד'.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מסתבר שמה-1.1.04 סלקום משנה תעריפים של דברים מסויימים ולא ממש טורחת להודיע. כל מי מנוי על מסלול שבו משלמים סכום כסף מסויים (70 ש"ח בערך) ומתקשרים ל-6 יעדים בלי זמן אויר הולך לשלם יותר: התעריף על המסלול יורד ל-35 ש"ח בערך אבל השיחות כבר לא בחינם. הן יעלו 16 אג' לדקה! זו שערוריה לשנות הסכמים לאחר שהם נחתמו!!!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדבר הזה ומה הדרגה שלכם??? http://www.slang.co.il/cgi-bin/frt/index.cgi?579706
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היום עלתה לאתר "וואלה" כתבה עלובה, שפלה, מלאת קללות, העלבות, השפלות ועלבונות. מבלי להיכנס לנושא הכתבה (שהוא דבר נכון), צורת הכתיבה מתחת לכל ביקורת. אני קורא למחיקת הכתבה הזאת מאתר "וואלה" ואף פיטורי/ אזהרת הכתב שיירגע בעתיד. קישור לכתבה: http://zone.walla.co.il/?w=/2751/1496145&m=1
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, במקרה סיימתי קורס שבסופו קיבלתי את תעודות ההסמכה האלו,במה הם יכולות לעזור לי בחיים? אפשר למצוא עם זה עבודה משהו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי היום ברפרוף בעיתון בצבא על העניין,ולצערי לא לקחתי את העיתון הביתה. היתה כתובת שמתחיל ב-TinyUrl וכו' ככה שאני לא זוכר אותה בע"פ. מישהו ראה גם? היה רשום ב"מגזין" של ידיעות אחרונות שהאתר העלה מדריכים לגבי כושר שמחולק לקבוצות שרירים שונות. מי שיש לו ידיעות בבית אשמח אם יעלה לפה את הכתובת
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
http://media.ebaumsworld.com/sandsicaf.wmv אני ממליץ לראות זה באמת יפה לדעתי.. יום טוב
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=hnrHU9ElA3o אין לי מה להוסיף.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא, אני לא מדבר על האלו בטירה שמורכבים משני חלקים, אני מדבר על כדורים מחתיכה אחת שהם לא חלולים. הקוטר שלהם הוא 0.7 או 0.6, אני לא בטוח.. הדגם של האקדח הוא HFC TX543 (גלוק, עם מכניקה מברזל) מי שיכול לעזור.. טנקס!
-
- 19 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מחירים זולים אני מתכוון ל: סמירנוף- פחות מ56 פיג' לינג- פחות מ79 ארגז של xl- פחות מ70 בעיקרון אני צריך 24 סמירנוף 4 פיג'לינג ו-9 קרטונים של אק אל. תודה על כל עזרה, וחוץ מזה זה יכול לעזור לכל אחד שמחפש קצת שתיה בזול
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
המקור הפארודיה של שרוטונים ארבייטמן מתורגם לעברית ולבסוף גרסת ההאוס תענוג... "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד"
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון למשחק האסטרטגיה שיצא אחרי רדאלרט . אפשר לשלוח גם לאמייל שלי את המספר אי סי . nati8056@walla.com
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם. במהלך השירות הצבאי נתפס חבר בחדר על שימוש בסמים ועקב זאת כל החדר נשפט בבית משפט צבאי כולל אותי וקיבלתי רישום פלילי על שימוש בסמים. מאז השתחררתי וכיום אני מבקש להתקבל לעבודה בחברה פרטית הדורשת תחקיר ביטחוני. השאלה שלי היא האם החברה בהיותה פרטית שמבצעת עליי תחקיר כלשהו יכולה לראות את הרישום הפלילי שלי? והאם זו לא עבירה על צנעת הפרט כאשר היא לא חברה ממשלתית ודברים כאלו אמורים להיות חסומים לקהל. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בפעם הקודמת שהיה פה דיון על אלכוהול אמרו שלא כדאי לקחת משככי כאבים ביחד עם אלכוהול, כי שניהם מעמיסים מאוד על הכבד. זה נכון גם לגבי פניצילין או כל סוג אחר של אנטיביוטיקה? פשוט אני מתכנן לשתות עם חברים היום ואני חייב לקחת פניצילין בשביל להעביר תכאבי גרון, אז אולי אני יצטרך לוותר הפעם
-
- 35 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם כשאני שם את המחשב נייד על הברכיים,זה מזיק לגוף שלי?קרינה או משהו אחר?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי שזה יהיה נחמד אם כל אחד ישתף את המקומות שהוא נוהג לצאת אלהם כך שאולי נוכל להכיר איזה מקום חדש ונחמד שאפשר להנות בו... קצת עלי... אני בן 22 מרחובות , טריטוריית הבילוי שלי מתפרסת מאשדוד עד הרצליה כך שזה דיי מכסה את רוב המקומות בארץ אני מעדיף בדרך כלל מקומות שקטים יחסית ופתוחים כך שלא יהיה חנוק מידי ולא יהיה רועש מידי (לא סובל לדבר עם בחורה בצעקות) פחות מועדונים ויותר פאבים \ דאנס בארים ... תלוי בסוג הבילוי והמטרה , עם איזה חברים או בנות יוצאים המקום המועדף עלי הוא Mikes Place שממוקם בטיילת בת"א , למה ? קודם כל באר איכותי עם מגוון בירות איכותיות מהחבית , אווירה טובה עם הרגשה קלה של חו"ל בגלל התיירים הרבים ועובדי השגרירויות ששורצים שם מה גם שזה מבטל את הנוכחות של …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
תגידו ,יש איזו תוכנה או משחק כלשהו שמלמד צעדים בברייק-דאנס?או שבכלל מלמד את הריקוד ברייק דאנס? אם יש ואתם יודעים אז זה יעזור לי מאוד,תודה!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אנחנו קבוצה של אנשים שרוצים פורום משלנו סגור שבו נוכל להעלות הודעות וקבצים. מישהו יודע על שירות כזה?
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-