עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אמיר יצחקי,

שלום! מחר אני צריך ליסוע להרצאה בסיס צריפין בתלאביב ולשמוע אודות חיל החימוש,לפי מה ששמעתי מחברים חיל חימוש זה זבל של דבר אבל אני מעדיף לקחת צ'אנס ולראות איך זה ולא להחליט מיד. אז מה דעתכם? והאם יש פה עוד מישהו שמחר נוסע לזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, האם יש אתר של מודעות דרושים שבו ניתן לפרסם בחינם מודעת דרושים לסטודנטים עבור עזרה בשיעורי בית?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by oha8,

היי יש לי כל מיני חלקי מחשב משומשים, שני ניידים ישנים (אחד לא תקין) ועוד קצת ציוד וכבלים. חוץ מלנסות למכור אותו ביד 2 יש עוד אופציה? לפי דעתי זה ישן מדי לטרייד זון, מה גם שניסיתי למכור שם בעבר ללא הצלחה. בעבר מסרתי חלק למטרה טובה אך כרגע יעזור לי מאוד לקבל קצת כסף על זה. אני מודע שמדובר על מעט כסף. ראיתי מודעות על כאלה שקונים לפירוק /מיחזור .... כמה בערך מקבלים בשיטה הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  4. Started by tom123,

באיזה חנות אני יכול לקנות OCZ 4000 פרפורמנס בבטחה ובשקט?? מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by r0ckY,

שלום, מה דעתכם על החנות? איך שירות שלהם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by spike_staff,

שלום חברה'! אז בעיה היא כזאת: אני בתחילת החודש הזמנתי משם 3 פריטים בסה"כ 200 ש"ח ועד עכשיו לא בוצע חיוב על אשראי וכמובן המשלוח לא מגיע. אני מנסה לתפוס אותם בכל הטלפונים שיש שם באתר אולי כבר 3 ימים, אבל תמיד מגיע לתא קולי. למישהו כבר קרה כך? כדי אולי להתקשר לחברת אשראי ולבטל את החיוב אם יהיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by xtract1,

חבר שלי רוצה לקנות משם מחשב..וההורים שלו עושים לו קצת בעיות כי הם חושבים שזו חנות לא בטוחה וכו' בגלל שהיא לא ברשת.. אז אם בכלל אפשר וזה לא עובר על חוקי הפורום,אתה יכולים לתת מילות חיזוק לחנות? ושוב אני מקווה שזה חוקי..אם לא סליחה ושהנושא ינעל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by J0n1,

שלום. ראיתי שלכמה יש פה חשבונות פרימיום ויש כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובות בFAQ שלהם אז אולי תוכלו לעזור לי: אני רוצה לאסוף נקודות ולקבל חשבון פרימיום, כמה נקודות עלי לאסוף? וכמה נקודות אפשר לעשות מקסימום ביום? תודה.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  9. Started by nnfyrbsnss,

לפני משהו כמו חודש קניתי את הטלוזיה שיש לי עכשיו A450 32" של סמסונג ואני נהנה מכל רגע, ומצאתי פיקסל שרוף, התקשרתי לשירות, הגיע טכנאי וראה בשידורים של HOT שיש פסים שעוברים על התמונה, מהר מאוד בלי לחשוב פעמיים ניתק את הטלוויזיה מהחשמל ופשוט תלש את הפין השלישי התחתון של הכבל. אם קודם הכבל היה נראה ככה: אז עכשיו זה נראה ככה: ואיפה שהיה הפין השלישי יש חור. ישר הוא החזיר את הכבל לחשמל הדליק את הטלוויזיה ואמר "יש שיפור אבל לא מספיק", כל זה שבכלל הוא הוזמן לבדוק את הפיקסל השרוף [כאילו שיש משהו לבדוק בפיקסל שרוף :\ ]. בכל מקרה, האם זה שהטלוויזיה מחוברת ככה זה יכול להזיק לה, לי או למשהו אחר?

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. שלום אני צריך לקבל את התעודת מקצוע סוג 3 ובשביל זה אני צריך למלא טופס מסוים ולצרף אליו את הטופס 825 משהוא יודע איפה אני משיג את הטופס הזה? קצין העיר אולי? זה טופס שכביכול מאשר לי את הותק במקצוע הצבא תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 5.4k צפיות
  11. Started by amd@ati,

הורדתי טורנט (חוקי) השוקל לא מעט, אך כשהוא הגיע ל-99.9%, הוא שווק חיים למרות שיש לו אלפי משתפים. מה יכולה להיות הסיבה לכך, והאם עדיף למצוא טורנט אחר (חוקי כמובן) במקומו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. ראיתי עכשיו גיא פינס והיה שם קטע על התצוגת אופנה של קסטרו מן והם פגשו שם את טייאסטו ואישתו לעתיד... השאלה שלי היא מה הוא עושה בארץ?הכוונה הוא הולך להופיע איפהשהו? ועוד משהו ייש למישהו מושג איפה אפשר "להתקל" בו? איתן *אני יודע שהכותרת נשמעת הזויה.....

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by kaki356,

חח שמעו יש לי חור שטחי באחד הטוחנות(ככה נראה לי שקוראים להם) ואני צריך סתימה ואני מפחד מהזריקת הרדמה.. אז זה כואב ממש או סתם כמו צביטה כזו? אתם יכולים להשוות את הכאב שלה למשהו אחר נגיד זה כואב כמו שאני יקח ציפרון ויתקע אותה בלסת..

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by @guitarsuite@,

שלום לכולם אני מחפש חנות אשר מבצעת טריידים על לוחות אם וכו'.. אם למישהו יש מושג איפה קיימת חנות כזאת (אם בכלל) אז אני אשמח לדעת ואפילו אם יש כאן מישהו שמעוניין בעצמו .... תודה רבה מראש.. חג שמח

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  15. נרשמתי לאתר של טרקלין חשמל וראיתי שמבקשים שם תעודת זהות על מנת להירשם. רציתי להירשם לאתר סתם על מנת לבדוק משהו ולכן נתתי פרטים בדויים. האתר אמר לי שהת.ז שלי לא תקינה. כשניסיתי להכניס את ה ת.ז זהות שלי עם ספרה אחרונה שגויה (פעם ספרה אחת למעלה ופעם ספרה אחת למטה) האתר גם לא נתן לי להירשם ואמר שהת.ז שגויה. רק כאשר הזנתי את התעודת זהות האמיתית שלי יכולתי להירשם לאתר. שמישהו יסביר לי את זה כי לי זה נראה מאוד מאוד מוזר

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by dbx22,

אז ככה, בספטמבר מתחיל י"ג, ובאמצע ספטמבר אני טס לחו"ל. יש סיכוי שיעשו לי בעיות ביציאה מהארץ? אני צריך איזה אישורים או משהו? תודה.

17. Started by picasso,

שלום, הצטברו אצלי מספר זכרונות של ELIXIR לא תקינים. מישהו יודע מי מייבא זכרונות אלה לארץ? או אולי מישהו מכיר חברה בשם S.I.C ? (מדבקה נוספת שמודבקת על הזיכרון)? תודה ויום טוב,

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  18. Started by tom123,

אני צריך שמות או מס' טלפון של היבואנים הבאים בבקשה: היבואן של ABIT היבואן של יונדאי (המסך Q17) והיבואן של Thermaltake Highest Xaser III V1000A תודה רבה רבה לכל העוזרים ומצטער על פתיחת ההודעה הקודמת.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by arik100,

אהלן סתם מסקרנות רציתי לדעת אם זה שאני חוסם פרסומות ביוטיוב בעצם אומר שמי שהסרטון שלו לא מקבל על כל צופה כמוני כסף?

20. Started by maxim22,

טוב אז יש לי כמה שאלות על היחידה הזאת: מהי בעצם?? זה קשה להתקבל לשם? ומה עושים שם במשך השירות? זה קרבי בכלל?? אתר על היחידה יעזור לי מאודדדדד אה ומתי יש גיבוש לשם??

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  21. מי משלם על כל היחסי ציבור של ג'סטין ביבר? הרי לא יכול להיות שכותבים דווקא עליו ולא על אחרים. מי משלם לצלמים שרודפים אחריו? האם העיתונים משלמים להם או דווקא להפך?

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  22. Started by koby058,

יש הודעות בפורום שכשהם רוצים לשים לינק הם רושמים את המילה לינק ואיך שהוא הם עושים שאפשר ללחוץ על המילה לינק והיא פותחת את הקישור איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by NivShmuel1,

חיפשתי כבל HDMI חדש לכרטיס מסך ורציתי את הגרסא הכי טוב אז חיפשתי כבלים של 1.4a, ראיתי שיש להם גם חיבור אינטרנט... למה אני צריך חיבור אינטרנט בHDMI?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by patrick,

שלום חברים יש לי פורד פוקוס 4 דלתות 2003 לאחרונה ראיתי בסניף של אוטו-דיפו כיסוי לאגזוז מעוצב יפה עם להבות כזה.. משהו יפה במיוחד שכולל גם תאורה. עכשיו למבינים שבינכם , יש למישהו מושג איפה יכולים להתקין לי את הכיסוי וכמובן לארגן אותו לחיבור החשמלי , כמובן כמה זה יעלה ורצוי שיהיה באזור ראשל"צ והמרכז. עריכה: מוסך אוטו-דיפו מסרבים להתקין אותו. תודה!

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by morpheus1234,

אהלן חברים, הבנתי שהכסא הנ"ל מאוד מומלץ, האם הדגם matrix xl והדגם f15 הם אותו דגם? בנוסף אשמח מאוד אם מישהו שיש לו את הכסא הנ"ל יוכל לומר מה הגובה המכסימלי שניתן לכונון אותו? (מהרצפה ועד המושב) הבנתי שגם הכסאות של צרעה מאות מומלצים, האם יש דגם ספציפי שמתעלה ביחס עלות\תועלת לF15 של ווקסמן? המון תודה!

• 4 תגובות
    • 6.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.