עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני יודע שזה תמונה ישנה... אבל זה עדיין נכון... http://unix.rulez.org/~calver/pictures/arguing.jpg

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by captaincaveman,

http://unix.rulez.org/~calver/pictures/WinXP.jpg

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Sweet_Tooth,

שמעתי שערוץ 1 משדר את התוכנית של דיוויד ליטרמן אז רציתי לשאול מתי זה בדיוק?!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. קודם כל אזהרת ספוילר למי שלא ראה את הסרט - לא לקרוא את זה!!! אז ככה: 1) היו שש גירסאות של המטריקס ובכל אחת מהגרסאות היה את "האחד" שהוא היה ניאו והמכונות כל פעם השמידו את ציון מחדש? אם כן אז למה לעזאזל ליצור אותה מחדש? 2) סמית' הוא כבר לא סוכן? אז למה הוא רוצה להרוג את ניאו? 3) לא הבנתי בסוף ניאו בחר להציל את טרינטי על להציל את ציון ז"א שעוד פעם יהרסו את ציון? 4) אחרונה וחביבה: למה האורקול שיקרה להם? תודה למי שעונה!!!

• 121 תגובות
    • 9.2k צפיות
  5. אני בן 16 וחצי ואני רוצה לשמוע את הדעות שלכם על צורך בפתיחת חשבון בנק (בהנחה שיש לי כבר כמה עבודות מסודרות לקיץ)... איזה מסלול כדאי, באיזה בנק, כמה עולה האחזקה של חשבון (כי אולי לא שווה לפתוח בכלל חשבון בגלל זה) וכל מה שאתם חושבים שחשוב. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. סופסוף קירור מים כחול לבן במחירים שווים לכל נפש ;D www.emp.co.il

• 102 תגובות
    • 7k צפיות
  7. התאריך הוא היום, העליה לתורה ב-14 והמסיבה ב-16! וואי אני כל כך שמח ומתרגש

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ויכול להמליץ לי... תודה.... לא חובה שיהיה בעברית אבל עדיף ואם אתם יודעים שזה אתר טוב שמעדכן בנושא המשחקים (משחקי וידאו) וכל מיני גדג'טים ודברים כאלו.... שוב תודה...

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by NI4NI,

באתר המת שלהם כתוב כבר שבועיים שהם חוזרים לפעילות בסוף מאי... אז סוף מאי זה עכשיו ואני לא רואה שיש איזו פעילות. מישהו אולי מקורב ויודע מה קורה שם ?

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  10. כן חבר'ה הרגע המאושר קרא והיום בשעה 3 אחה"צ אינני לומד תנ"ך עוד!!!!!!!!! 6 שנים מתסכלות והנה זה נגמר....הא...... נציין רק שהבגרות הייתה מאוד קלה לדעתי וחוץ משאלה אחת שאני יודע שטעיתי בה קצת עשיתי די טוב ואני מקווה לסיביות 90. עכשיו נשאר רק הספרות

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  11. היום לתדהמתי נכנסתי לדף הבית שלי שהוא WWW.MSN.CO.IL ולקח לו יחסית הרבה זמן לעלות וראיתי עיצוב חדש, שדווקא נראה לא רע, מה אתם אומרים עליו? 8)

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  12. אני מכיר את allposters.co.il מישהו יודע איך הם? אז אתם מכירים אתר???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by FutureBreeze,

אני מציאה לשחק משחק קטן בפורום הזה: המשחק הוא בעצם שיחה שבנויה רק משאלות. למשל משהו כזה: -אתה הומו? -מה, אני נראה כמו הומו? -אתה לא שמת לב על זה בעצמך? כדי שהשיחה תהיה מעניינת תשתדלו לשאל שאלות בנושה, וגם תשתדלו להשתמש בחוש הומור שלכם. אני חושב שלכולם ברור איך משחקים, אז בואו נתחיל. א, עוד דבר חשוב תענו רק על שאלה אחרונה, ואל תכתבו כמה תגובות ברצף. אני התחיל: האם יש חיים על המאדים?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  14. אז כרגיל המורה נידבה אותי (בעל כורחי ;D ) להכין מצגת, הפעם בנושא הטיול השנתי שלנו בירושליים, אז חיפשתי תמונות קלאסיות בירושליים ולמרבה התדהמה לא מצאתי תמונות חלקות אלא עם כתוביות למיניהן, אני צריך את המצגת להכין עד יום שלישי הזה ולכן זה דחוף לי מאוד למצוא את התמונות ואבקש את עזרתכם בנושא בתודה ובלחץ קטסטרופלי מראש ( ;D ) naorai

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  15. Started by SubX,

קניתי אצלם ליפני שבוע SF2 והם אמרו שזה אמור להגיע עד יום ראשון כלומר לפני שלושה ימים וזה לא הגיע.. אני מתקשר אליהם כבר 4 ימים ואין קול ואין עונה רק הודעה המשיבון שמלא. מישהו יודע מה קורה איתם בזמן האחרון?

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by yot,

שלום, ברצוני להזמין iPod משומש מ-eBay. אני יודע שהם עושים משלוחים לארץ, אבל אני לא יודע כמה זה יעלה. מישהו הזמין מהם פעם שיוכל לענות לי על מספר שאלות?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

מצטער על איכות הרדיו פשוט הייתי חייב לכווץ את זה בכדי להעלות את זה. ניראה לי שזה של מרלין מנסון אבל לא מצאתי שום שיר כזה תחת השם שלו בקאזה. תודה רבה, יאיר. http://www.geocities.com/sifojen2000/song1.mp3

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  18. Started by tazok,

או בשמו הרישמי "2 Fast 2 Furious" בגירסא הלא חוקית הראשונה עלתה לרשת! איכות גרועה ביותר אבל זה אומר שהסרט מגיע לקולנוע בקרוב... יש!!!!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני רוצה לדעת אם אני יכול לראות נתונים על כניסה לצ'אט (תפוז)+ זמן, באיזה כינוי, כמו מן לוג שרושם הכל בעניין הצ'אט? אם כן תוכלו להסביר לי איך? ועוד בקשה, האם יש תוכנה שאני יכול להתקין במחשב אחר, שכל פעם שהוא ייכנס לצ'אט במחשב אני אוכל לראות הודעה או משהו אצלי במחשב?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  20. ? 3 פעמים שלחתי אף פעם לא מחזירים תשוובה אני רוצה לדעת אם יש SK7 ...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by maverick,

לצופי call for help בערוץ techtv : מישהו יודע מה קרה לו ומדוע ליאו לפורט מנחה את התוכנית כבר הרבה זמן?

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך קוראים לסרט הצילצול באנגלית? למה כי אני רוצה להוריד אותו מאתר מסוים וצריך ליכתוב באנגלית. (אם זה ווארז תינעלו) :-X.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by maverick,

שלום רב לכל קהילת HWZone. אני פונה אליכם, באופן פרטי, בלי שום תארים, תפקידים וכל שטות אחרת כיוזר רגיל אל הקהילה. עקב ריבוי הת'רדים בפורום זה, אשר (לדעתי ואני חושב שלדעת עוד כמה אנשים) אינם תורמים לשום דיון ואף מורידים את רמת הדיון. אני יודע שפורום כללי אמור לכסות את כל נושאי ה-off topic אבל דיונים אלו לא תורמים לשום דבר ואף מעכירים את האווירה בפורום. כפי שכבר ציינתי, זוהי דעתי האישית ואני לא מייצג אף גורם רישמי בפורום. אשמח לקבל תגובות בנושא והכי חשוב שהפורום ימשיך להיות מספר 1 בכל התחומים. בברכה, Maverick.

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Miyota,

שלום קניתי מיני דיסק ואחד היכולות של המיני דיסק זה להטעין סוללות. הדגם שלי הוא Mz-N505 בדגם הזה לא מקבלים סוללה נטענת והשאלה שלי היא האם אפשר להטעין סוללות רגילות? רשום על הסוללה אין להטעין מחדש ומה שאני חושב זה שתי דברים 1.הם רושמים שאסור להטעין את הסוללות בגלל שהם רוצים שתיקנה סוללה חדשה ואין שום בעיה להטעין סוללות 2.זה באמת יכול לגרום נזק לסוללה עצמה או למטען\מינידיסק? אני משתמש בסוללות מעולות דורסל פלוס. ועשיתי כבר הטענה ולא ניגרם שום נזק אבל אני רוצה להיות בטוח ב100% שלא יגרם נזק בעתיד. תודה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים