עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by davidreznic,

עוד מעט (21 לפברואר) יש לי יומולדת . הזמנתי כמה חברים(שישי-שבת) אבל אני עדיין לא יודע מה לעשות. אין לי PS2/PS3/XBOX/WII (ואני גם לא רוצה) אז בעקרון חשבתי לחברת את המחשב לטלוויזיה לזבל את השכל לכולם עם משחקים וסרטים...יש המלצות נוספות?/ המלצות לסרטים/משחקים?

• 64 תגובות
    • 5k צפיות
  2. שלום לכל המשתמשים. כמו בקיץ שעבר, החלטתי לארגן לנו מפגש נחמד כדי להכיר את אלה המסתתרים מאחורי המקלדת. בשנה שעברה משתמשים (יעקב ו... נו טוב רק יעקב) הביאו כל מיני דברים נחמדים להציג לנו, כל מיני מכשירים וכו'. אחרי שניפגש, נכיר אחד את השני ונצלם כמה תמונות (חייבים להנציח את הרגע), נלך לאכול איזה צ'יז/המ-בורגר. פרטים על המפגש: ביום שבו המפגש יבחר על ידכם, ניפגש בסביבות שעה 15:00 בטיילת יפו שבמגדלי עזריאלי, מה שנקרא הרחבה של עזריאלי, למי שלא יודע זה נמצא בקומה 3 מצד ימין, אנא הגיעו בקבוצות קטנות כדי לא לעורר חשד (בגלל ישראבלוג האלה..). ניפגש בסככה (סככה גבוהה, מעץ כהה), נקווה שנתפוס אותה לפני כדי שנוכל להתיישב שם. מה להביא: קודם כל מי שמכיר את החום של ת"א יודע שקשה לסבול אותו…

• 59 תגובות
    • 5k צפיות
  3. Started by nice-1,

מחר בשעה טובה (?) אני מתגייס לצה"ל. תשמרו יפה על הפורומים ותהיו ילדים טובים. מקווה שעניין הג'ובניקיות שלי יעזור לזה שאשאר פה.

• 59 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. האם זה נכון? סיפרו לי כל מיני דברים כמו: -אם חייל שב מנפקדות של פחות מ 28 יום הוא לא יקבל יותר מ 14 יום בכלא -חייל יראה גחלת לאחר 45 יום ולא לאחר 4 חודשים -מ"פ לא יהייה רשאי לשפוט את חייליו כרצונו. יש אמת בדברים?

• 36 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. Started by Ewingum,

משחק חדש (עקב עודף זמן פנוי), בשם: הציטוט שאינו נגמר תצטטו את ההודעה הזו, תוסיפו משהו, אז מישהו אחר יצטט את הציטוט ויוסיף סתם משהו, אז מישהו יצטט את הציטוט לציטטה, וכך הלאה...

• 48 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. Started by m1ke,

היום לפנות בוקר שודר הפרק הראשון של העונה השלישית לסדרה התותחית - Breaking Bad (או בשמו המגויר - שובר שורות). למי שלא מכיר - הסדרה מספרת את סיפורו של וולטר ווייט, כימאי תותח שהחיים התגלגלו לו לא כמו שהוא ציפה והוא מוצא את עצמו מורה לכימיה בתיכון, עם חובות כספיים, בעיות בריאותיות של בנו הבכור, ועוד ילד בדרך. הדובדבן שבקצפת קורה ביום שהוא מתבשר כי הוא חולה במחלת הסרטן. יש כאן עוד עוקבים לסדרה?

• 31 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. היי, קיבלתי אפשרות לבחור אחד מ-5 רכבים מחברת ליסינג... יש פה מישהו שמבין במכוניות ויוכל להכווין אותי אל ההחלטה הטובה ביותר? האפשרויות הן: 1. פג'ו 308, רמת גימור: COMFORT, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 2. סיטרואן C4, רמת גימור: SX, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 3. יונדאי I30, רמת גימור: INSPIRE, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 4. שברולט OPTRA, רמת גימור: 4 דלתות LS, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' 5. מיצובישי LANCER, רמת גימור: EXECUTIVE, נפח מנוע: 1.6, גיר אוטו' תודה רבה לכל מי שיעזור

• 29 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. Started by fireskill,

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לצערי עכשיו ברזיל הפסידה לצרפת, צרפת שיחקו טוב מאוד נגמר בסוף 1-0

• 79 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. Started by DAVIDD,

http://www.tip4bet.com/tv/israel1.html

• 33 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. שלום, יש לי כמה שאלות... כמה זמן חופש יש? אם הזמנתי משהו מהאינטרנט מחול מאנגליה (הם גם חוגגים את החג..) האם הם עובדים רגיל/לא עובדים בכלל/חלקית? אני יודע שהחג התחיל ב-31 אבל מתי הוא נגמר? תודה.

• 1 תגובה
    • 4.9k צפיות
  11. או ,ככה הורסים לילדה את העתיד http://www.youtube.com/watch?v=6-RFmbztwJg&feature=player_embedded#!

• 36 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. אני נוסע בקרוב מאוד לחול ורציתי לדעת קצת מחירים מישהו יודע כמה עולה משחק לסוני 3 בדיוטי פרי? כמה עולה שלט XBOX אלחוטי ואיזה דברים כדאי לקנות שם? אני נוסע לאירופה ככה שמשתלם לי יותר לקנות בדיוטי... תודה

• 12 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. מה אתם הייתם מעדיפים עם המסך 24" שלכם, מחשב יקר ועמיד בפני משחקים תובעניים למשך זמן או קונסולה עם מחשב בסיסי. מה גם שהקונסולה+ מחשב פשוט תעלה הרבה פחות מפרט למחשב לדוגמא שיריץ מחשקים ברמה של XBOX360/PS3: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ₪1486 GIGABYTE GA-P35-DS3R ₪716 GAINWARD PCI-EX GeForce 8800ULTRA 768MB GDDR3 - BLISS - 8576 - DX10 - RETAIL ₪4008 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪387 LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ₪198 KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ₪432 NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ₪403 CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ₪598 מחיר סופי: ₪8305 הערה: אני לא יודע אם האפולו יכול להכיל את הULTRA בתוכו, ו…

• 56 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. Started by Spirit Crusher,

לפני חודש הלכתי למשרד הרישוי לעשות מבחן תאוריה וכנראה שבדרך חזרה הביתה נפלה לי הת.ז. אתמול היתי צריך להתייצב בלשכת גיוס ולא מצאתי את הת.ז. ולקחתי דרכון במקום. בקרוב אני אמור לגשת לטסט ואני חייב לקחת איתי ת.ז. ולעוד כמה דברים. בכל מקרה - היום חרשתי על כל הבית חיפשתי ובדקתי בכל חור ואין... אני חייב להוציא תעודת זהות כמה שיותר מהר. חשבתי פשוט ללכת למשרד הפנים מחר בבוקר - אבל מה אני אמור להגיד להם? שאיבדתי את התעודה? שהיא נשרפה? ומה המחיר של הקנס\ תשלום על ת.ז. וכו'? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. Started by itay127,

האם החנות זיגזג כ"כ יותר טובה מסקייפיסי? כי ההבדלים במחירים ממש גדולים.. מישהו פה כמה בזיגזג? למישהו יש ניסיון? אני רוצה לקנות מהם אבל אני לא יודע אם הם כ"כ יותר טובים..

• 46 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. אני מחפש כתבות באנגלית או בעברית על איך נרגילה מזיקה לבריאות, הרצתי קצת חיפושים אבל בקושי מצאתי משהו.. אני לא רוצה להתחיל וויכוח פה, אז כל המעשנים, אל תטרחו לענות כדי לא לסטות מהנושא.. תודה לכל העוזרים

• 78 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. :lol: :lol:

• 26 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. האם משתמשים במטהר אוויר רגיל של השירותים או בנרות או קטורת או פשוט מניחים סבונים ריחניים?

• 26 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. אוקי. את זה אני מעולם לא דמיינתי. 3 שנים נתתי מעצמי המון. 3 שנים של סגירת שבתות, של קריעת תחת, של המון בעיות רפואיות שהתעוררו בעקבות השירות הצבאי ושוויתרתי ביוזמתי על ימי מנוחה כדי להמשיך ולשרת על הצד הטוב ביותר. 3 שנים שאני נותן מעצמי וכל מה שקיבלתי זה יריקה בפרצוף. תודה לאל שאני משתחרר, כי באמת שאין לי מה להגיד חוץ מזה שהמערכת הזו היא דבר בזוי ומגעיל. כמו טפיל שמוצץ לך את הדם וכשהסתיים לך הדם - הוא זורק אותך. [אני לא אכנס פה אפילו לעובדה שהצבא לא מוכן לשלם לי על אסמכתא תקציבית לאחר שביקרתי בחדר מיון בעקבות בעיות רפואיות שהתעוררו בעקבות השירות הצבאי, רק בגלל שאני חייל מחופש"ש והמרפאה מתחכחשת לקיומי] ובכל מקרה, לאחר פריקת מרמור קלה, כנראה שגם לצבא לא ממש איכפת מהשחרו…

• 18 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. Started by pringles,

איפה אפשר לקנות חולצות של להקות מטאל כמו IRON MAIDEN באינטרנט בארץ! או במקרה אחרון איפה יש בנתניה או בסביבה

• 12 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by waizman,

אני אישית עוד לא החלטתי, אבל זה יהיה משהו שרוט לאללה כמיטב המסורת ;D אז למה אתם מתחפשים? ומתי פורים בכלל?

• 45 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. הייתי רוצה לרכוש משם כמה מוצרים , והייתי רוצה לשמוע מהחברים בפורום מה יש להם לספר על החברה הזאת. תודה

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. בואו נדבר יותר עברית . אולי נבין אחד את השני יותר טוב

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by SciFi7,

שלום היום היה לי טסט, ורציתי שתעזורי לי ותביאו את דעתכם על האם הנכשל מוצדק או לא הגעתי לכיכר (מעגל תנועה) והייתי בקו הצומת באה מכונית משאית שעוד לא נכנס לצומת, המשאית הייתה רחוקה כ-2 מטרים מהצומת, ושהייתי בקו הצומת (הילוך 2) הבוחן דפק לי ברקס, עד לקטע הזה הלך לי מעולה (בלי שום דבר קשה), עכשיו האם הגיוני שהכשילו אותי על זה? אני יודע שהזכות קדימה שלו אם הוא נמצא במעגל תנועה- אבל הוא לא היה! אז האם אתם חושבים שאני צריך להגיש ערעור ?

• 27 תגובות
    • 4.9k צפיות
  25. טוב חשבתי על זה די הרבה על לעשות הסרת שיער בישבן.. כי... נימאס לי חיפשתי באינטרנט מחירים משהו... ולא מצאתי שום דבר רק מקומות של להביא מספר פלאפון שלי ויחזרו אלי... ולא מתאים לי רציתי לדעת כמה זה יעלה לי לעשות שם את הניתוח הזה ולאיזה חברה מבין עשרות החברות שקיימות כדאי לי לפנות... אגב אני תושב צפון ככה שעדיף לי חברה שיש בצפון... סביבת קריות/נהריה ואם אפשר בלי תגובות מתחכמות או מפגרות למיניהן

• 27 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים