כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי נעליים באינטרנט הכל טוב ויפה, עם משלוח והכל 80$ שזה יוצא בערך 300 שקל... סבבה, אני יודע שבמחירים האלה ובמיוחד על ביגוד לא משלמים מכס, אולי משלמים מע"מ אבל אמרתי וואלה לא קריטי, כשתגיע החבילה אני אשלם מע"מ. אני בצבא, אמא שלי מתקשרת אלי ביום ראשון, עמרי הגיעו הנעליים אבל צריך לשלם עוד 270 ש"ח כדי שתוכל לקבל אותם. על מה ולמה? 50 ש"ח מע"מ (אני לא זוכר בדיוק, כמובן אפשר לחשב) וכל השאר "טפסים". עכשיו, אין לי מושג על מה מדובר, בחיים לא שילמתי על שום טפסים ושום נעליים להעברת המוצר אלי, המוצר כבר בארץ אצל UPS, ועכשיו הם דורשים על בירקוקרטיה עוד ים כסף, קניתי מחו"ל דברים גדולים בהרבה ותמיד שילמתי רק על מכס ומע"מ ולא מעבר... מה אני יכול לעשות? המצב הוא שאני מנסה להחזיר את הנע…
-
- 23 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
משחק חדש (עקב עודף זמן פנוי), בשם: הציטוט שאינו נגמר תצטטו את ההודעה הזו, תוסיפו משהו, אז מישהו אחר יצטט את הציטוט ויוסיף סתם משהו, אז מישהו יצטט את הציטוט לציטטה, וכך הלאה...
-
- 48 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי דוד שמש של 200 ליטר ורוצה להתקין לו פורק לחץ מתאים ואיני מוצא בשוק יש רק עד 150 ליטר בלבד מי יודע היכן למצוא ואיך . תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
בצבא כולם משפצ"רים כל הזמן בשביל להשיג ייחודיות וכדי להתאים את הציוד שלהם לתנאים שונים ומשונים. אתמול יצאתי לחמשושון והחלטתי לצ'פר את המנוסר השווה שלי במשהו שצ'ונגים כמוני רואים רק לעיתים נדירות, ואפילו הותיקים לא זוכים להשיג ברוב המקרים... אני יתן לתמונות לדבר בעד עצמן... לפני (פחות או יותר, שכחתי לצלם): אחרי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 69 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מרגיש שאני מוכן ויודע את החומר אבל עדיין, ברגע שאני רואה שאלה ואני לא יודע את התשובה תוך חצי דקה (או לפחות חושב שאני יודע אותה) אני מתחיל להילחץ אני זוכר שאמרו פה ששוקולד וכאלה דברים זה לא טוב כי זה מקפיץ את רמת הסוכר בדם זמנית ואז זה נופל יאללה, תעזרו קצת,תהיו שימושיים
-
- 23 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אין כניסה לקטינים ולספאמרים דפוקים. אם הנושא לא מעניין אתכם ואין לכם מה לתרום לדיון ,עשו לי טובה ,רדו לי מהגב, תלחצו על BACKSPACE ולכו תתעלקו על נושא אחר. אם היה לכם יום רע,לכו תפרקו את העצבים\התסכולים והרוע שלכם במקום אחר ,אבל לא כאן!!! אם החלתטתם להגיב ,אנא הימנעו משימוש בשפה נמוכה וולגרית,עוקצנית,ארסית ומכות מתחת לחגורה..... וכעת לעניין עצמו: האמת,אני אפס בהתחלות וספונטניות זה ממש לא הצד החזק שלי. כמעט כל בנות הזוג שהיו לי, באו מרקע עבודה\לימודים או שפשוט חבר משותף הכיר בינינו. כבר קרה לי מספר פעמים שנדלקתי על מישהי, התיידדתי איתה וניהלתי איתה שיחת SMALL TALK קצרה והדדית,אבל כאשר אני מבקש ממנה מספר טלפון ,המטומטמת שואלת אותי : " בשביל אתה צריך את המספר שלי?"…
-
- 32 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425675.40 צולם מעיתון ידיעות אחרונות של יום שישי 17/09/2010 דף 5 מחלק הכותרות. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום! כיום אני בן 16. אמא שלי ואני התחלנו להתווכח לגבי השפעת הבירה על גוף האדם. בהתחלה היא טענה שזה מזיק לכל גיל. אחרי שהראיתי לה את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-729488,00.html היא אמרה שזה עדיין מזיק לבני גילי. לפי הכתבה, כוס בירה אחת ביום עדיפה על כלום, 2 עוד יותר טוב, אך 4 זה לא בריא לאף אחד. אני אומר לה ש-16 זה מזמן כבר לא ילד, זה יותר קרוב לגבר. אנא, עזרו לי איכשהו לשכנע את אמא שלי לשתות בירה מדי פעם זה לא רק נחמד, אלא גם בריא! זה לא שאני בא ושותה כל יום 5 כוסות, ככה כשיש מדי פעם מפגש עם חברים, פעם - פעמיים בחודש... תודה! ;D
-
- 86 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני אתחיל: אני מתחפש ללגולאס משר הטבעות
-
- 50 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
דגמים לא יקרים מידי, האמת היא שבכלל לא תכננתי לעבור את ה400 שקל, אבל ראיתי שזה דיי הכרחי והמחירים עוברים את האלף... יש דגמים שאתם ממליצים? והכי חשוב, אתרים! בנתיים אני נצמד ל shiki של שקם אלקטריק, כי האחריות תיהיה זמינה אני מאמין גם בקניונים, וקצת בעייתי לרוץ אחרי יבואנים. עוד דבר, אני לא רוצה לעשות חבר מועדון בתשלום חודשי כי אני בטח לא יקנה שוב באותו מקום, ואני גם לא מתכוון להשתתף במכרזים, גם מכירות קבוצתיות אני לא הכי אוהב כי לוקח זמן עד שהיא נסגרת וזה רק מעקב את הקניה, עדיפות גבוהה לקניות רגילות אם לא אז כמובן קבוצתית אין ברירה. אם יש למישהו ממכם מכונה של פיליפס ויש לו מה לכתוב, הייתי שמח לשמוע המלצות על דגמים מדוייקים.
-
- 22 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני יודע שזה ממש ישן, אבל היום עשיתי למישהו את הקטע של אולגה בטלפון (אתה מתקשר, מבקש את אולגה ועונה לך אחד רוסי שמקלל אותך). בקיצור, הוא לא הכיר את זה. עשיתי לו את זה איזה 6 פעמים, והוא לא תפס את הקטע. אל תשאלו איך הוא קילל אותו בחזרה, כאילו שהוא באמת מדבר עם מישהו. אני נשפכתי, ממש קרע אותי! בסוף לא יכולתי יותר, אמרתי לו "תעזוב, אל תתקשר יותר, בסוף הוא עוד יבוא לפה". עד עכשיו הוא לא יודע שזה לא אמיתי. עשיתי את זה לעוד אנשים מזמן, וגם ראיתי אחרים שעשו להם, אבל זה היה הקטע הכי קורע. בכל מקרה, הבנתי שיש קטעים חדשים של "אולגה 2" ושל "ז'קלין". מישהו מכיר את זה? : אשמח אם תעלו אותם לפה, וגם קטעים מצחיקים אחרים שאפשר לשים בסלולארי.
-
- 23 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כשמילאתי דלק ראיתי בתחנת yellow שמוכרים מכונת תספורת babyliss במחיר טוב, אבל לא התעניינתי. היום בבוקר נפלה ונשברה לי המכונת תספורת . מישהו יודע במקרה מה הדגם של המכונה שמוכרים ב-yellow? ואם זה קיים בכל הסניפים? תודה
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום אני קניתי טייפ מנהלים להקליט את ההרצאות הוא מקליט מקרוב די טוב, מרחוק גרוע אני יושב 3 שורות מאחורה פעם אחרונה הרגשתי גרוע לא מרוכז עכשיו הכל נראה לי סינית האם יש דגם שאתם מכירים עם יכולות הקלטה טובות/מצוינות גם למרחק?
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
-
שלום לכל המשתמשים. כמו בקיץ שעבר, החלטתי לארגן לנו מפגש נחמד כדי להכיר את אלה המסתתרים מאחורי המקלדת. בשנה שעברה משתמשים (יעקב ו... נו טוב רק יעקב) הביאו כל מיני דברים נחמדים להציג לנו, כל מיני מכשירים וכו'. אחרי שניפגש, נכיר אחד את השני ונצלם כמה תמונות (חייבים להנציח את הרגע), נלך לאכול איזה צ'יז/המ-בורגר. פרטים על המפגש: ביום שבו המפגש יבחר על ידכם, ניפגש בסביבות שעה 15:00 בטיילת יפו שבמגדלי עזריאלי, מה שנקרא הרחבה של עזריאלי, למי שלא יודע זה נמצא בקומה 3 מצד ימין, אנא הגיעו בקבוצות קטנות כדי לא לעורר חשד (בגלל ישראבלוג האלה..). ניפגש בסככה (סככה גבוהה, מעץ כהה), נקווה שנתפוס אותה לפני כדי שנוכל להתיישב שם. מה להביא: קודם כל מי שמכיר את החום של ת"א יודע שקשה לסבול אותו…
-
- 59 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
נישרף לי כמעט כל המחשב :ספק לוח אם זיכרון מעבד.. זיכרון קניתי..ספק קניתי..לוח אם היתה אחריות.. ורק מעבד..שיש לו :אחריות "לכל החיים" אלק..שלחו ל"בדיקה" ואמרו בחנות שאם זה ניגרם כתוצאה מקצר משהו כזה..הם "פותחים" בודקים הכל אם מגלים שזה ניגרם כתוצאה מקצר משהו כזה אין אחריות..והוא יחזור ככה שרוף.. מה הקטע ?!
-
- 53 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
נשארה לי בגרות אחרונה , פיזיקה(קרינה וחומר, וחשמל). הפסדתי הרבה מאוד שיעורים, ואפילו עם מיקודית אני קצת מתקשה להדביק את הפער. בכיתה י' עשיתי יחידה אחת טכנולוגית, הוצאתי ציון 95 בערך. אני פוחד שאם אני אעשה את הבגרות בחשמל וקרינה וחומר הציון הסופי ב5 יחידות פיזיקה יהיה נמוך. רציתי לשאול אם עדיף פיזיקה 5 יחידות בציון 60-70 (לוקח את המקרה הגרוע ביותר) , או פיזיקה 1 יח"ל בציון 95 ? הרי גם ככה ה5 יחידות פיזיקה לא ייתן בונוס אם יהיה שם ציון של 60-70, ביחידה ההיא לפחות יש ציון נורמלי שיעלה את הממוצע..
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
יש מספר תשתיות וספקיות אנטרנט נכון להיום ורציתי לדעת מיהן החברות המומלצות ביותר ראיתי את הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396641.0 ואולי משהו התעדכן מאז איזו תשתית טובה היום? מישהו יודע על מחירים וחבילות? איזה מהירות גלישה מומלצת?
-
- 41 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני ובערך 5 חברים נסענו על סקייט בראשון לציון....וכשהתיישבתי לנח ראיתי בשמיים עצם שחור טס לאט ויחסית נמוך וטס בצורה יציבה.. נכנסתי לפאניקה וברחתי מהמקום עם חבר ורק כשהגענו לבית שלי ונרגעתי אמרתי לו לצאת ולראות את השמיים....בנתיים צלצלתי לחברים שעוד היו שם(במגרש)ואמרתי להם להציץ לשמיים...גם הם ראו ונלחצו....ה"עצם" הזה היה באויר שם לפחות 15 דקות...ובצורה ברורה...כולנו נלחצנו וברחנו אליי... צעקתי עליהים שירדו לצלם אותו ואמרו לי לרדת אבל אני פחדתי אפילו להציץ מהחלון.....(ועכשיו זה אוכל אותי כי יש לי מצלמת וידיאו טובה) למחרת חבר שלי מזכרון יעקוב שלח לי במסן הודעה על זה שב9 הוא ראה עב"מ והוא תיאר אותו בדיוק כמו שאנחנו ראינו אותו..... יש לציין שהשמש הייתה בחוץ כשראיתי את העצם וה…
-
- 33 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום היום היה לי טסט, ורציתי שתעזורי לי ותביאו את דעתכם על האם הנכשל מוצדק או לא הגעתי לכיכר (מעגל תנועה) והייתי בקו הצומת באה מכונית משאית שעוד לא נכנס לצומת, המשאית הייתה רחוקה כ-2 מטרים מהצומת, ושהייתי בקו הצומת (הילוך 2) הבוחן דפק לי ברקס, עד לקטע הזה הלך לי מעולה (בלי שום דבר קשה), עכשיו האם הגיוני שהכשילו אותי על זה? אני יודע שהזכות קדימה שלו אם הוא נמצא במעגל תנועה- אבל הוא לא היה! אז האם אתם חושבים שאני צריך להגיש ערעור ?
-
- 27 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
בעוד יומיים אנחנו יוצאים לטיו שנתי ואנחנו צריכים זאת אומרת חייבים רעיונות מקוריים ל"שיגועים" בטיול השנתי הקרוב שלנו .... כל מיני שטויות... תנו לי רעיונות!
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
חשבתי, לשם שינוי, לנסות לפתוח ת'רד קצת יותר אינטיליגנטי בפורום "כללי" - ת'רד שהנושא שלו הוא חידות היגיון, מתמטיקה וכו'... ראיתי שת'רדים כאלה דווקא הולכים יפה מאוד בפורומים אחרים וחשבתי שזו יכולה להיות תוספת נחמדה לפורום "כללי"... אני אתחיל, בחידה ל"חימום הקנה": איש אחד הולך במדבר ורואה עץ מולו,על העץ יש ציפורים רבות.. האיש פונה אל הציפורים ושואל "כמה אתם? 100 ציפורים?" הציפורים עונים לו "אנחנו ועוד אנחנו ועוד חצי מאיתנו ועוד רבע מאיתנו ועוד אתה זה 100,כמה אנחנו"? אז אכן - כמה?
-
- 41 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
עוד מעט יש לי יום הולדת (טוב עוד 4 חודשים) ודודה שלי מאמריקה שאלה מה אני רוצה ליקנות? התקציב הוא בסביבות ה 200 דולר!
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-