כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
בזמן שג'ימי ויילס הקליד את המילים הראשונות במה שתהפוך לאנציקלופדיה של העולם, גם כאן בישראל נכתבו שורות הקוד הראשונות של HWzone. רבע מאה אחרי, ויקיפדיה היא כבר לא רק אתר אינטרנט, אלא תשתית קריטית שבלעדיה מהפכת הבינה המלאכותית הייתה קורסת לתוך עצמה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
- 3 followers
-
-
-
משהו רומנטי לחברה שלי לדחוף לברכה. רלוונטי למחר עד אחר הצהוריים-ערב, מקווה שמישהו מכיר תודה, תקבלו שוקו, או שירותי מין
-
- 15 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים. כמו בקיץ שעבר, החלטתי לארגן לנו מפגש נחמד כדי להכיר את אלה המסתתרים מאחורי המקלדת. בשנה שעברה משתמשים (יעקב ו... נו טוב רק יעקב) הביאו כל מיני דברים נחמדים להציג לנו, כל מיני מכשירים וכו'. אחרי שניפגש, נכיר אחד את השני ונצלם כמה תמונות (חייבים להנציח את הרגע), נלך לאכול איזה צ'יז/המ-בורגר. פרטים על המפגש: ביום שבו המפגש יבחר על ידכם, ניפגש בסביבות שעה 15:00 בטיילת יפו שבמגדלי עזריאלי, מה שנקרא הרחבה של עזריאלי, למי שלא יודע זה נמצא בקומה 3 מצד ימין, אנא הגיעו בקבוצות קטנות כדי לא לעורר חשד (בגלל ישראבלוג האלה..). ניפגש בסככה (סככה גבוהה, מעץ כהה), נקווה שנתפוס אותה לפני כדי שנוכל להתיישב שם. מה להביא: קודם כל מי שמכיר את החום של ת"א יודע שקשה לסבול אותו…
-
- 59 תגובות
- 5k צפיות
-
-
בזמן האחרון כבר אי אפשר להתחמק מזה.. בכל מקום יש פרסומות שקופצות ישר אחרי שלוחצים על קישורים. מה אפשר לעשות נגד זה? אני עם כרום וABP מותקן. יש פתרון לפרסומות המציקות האלו?
-
- 10 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אתרים לא עולים הכל זז לאט וכ"ו ? בזק בין לאומי.
-
- 46 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
-
אנחנו עושים סיבוב מכוניות לסיום הלימודים, תנו רעיונות יצירתיים מה לעשות. תודה.
-
- 17 תגובות
- 5k צפיות
-
-
בא לי משהו מעור, של לקוסט או ראלף לורן יכול להיות טוב
-
- 17 תגובות
- 5k צפיות
-
-
משחק חדש (עקב עודף זמן פנוי), בשם: הציטוט שאינו נגמר תצטטו את ההודעה הזו, תוסיפו משהו, אז מישהו אחר יצטט את הציטוט ויוסיף סתם משהו, אז מישהו יצטט את הציטוט לציטטה, וכך הלאה...
-
- 48 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
היה לי רכב, אבל בקרוב יגיע הזמן להחליף אותו. מצד אחד אני עושה לא מעט נסיעות עירוניות, אבל מצד שאני אני כן אוהב לנסוע עם הרכב גם יותר רחוק ואין ספק שזה הכלי הכי נוח. רכב: הכי יקר בעלות ראשונית, תחזוקה, חניה, דלק ביטוחים וכו'. יתרונות אפשר להגיע איתו לכל מקום. קטנוע: עלות ראשונית בינונית אבל עלויות נמוכות של תחזוקה ודלק. יתרונות ניידות גבוהה, לא צריך חניה, אפשר להגיע איתו להרבה מקומות יחסית, מסוכן יותר מבחינת בטיחות. אופניים חשמליות: הכי זולות מבחינת עלות ראשונית, אין דלק אין תחזוקה כמעט, אין הוצאות. אפשר להסתובב איתן רק בתוך העיר. אין ספק שאם היה לי כסף להכל הייתי קונה אופניים חשמליות לעיר, ורכב בנוסף. הבעיה היא שבתור מי שגר במרכז לקנות רכב ולהשאיר אותו בחניה כל היום זה נר…
-
- 17 תגובות
- 5k צפיות
-
-
מה אתם הייתם מעדיפים עם המסך 24" שלכם, מחשב יקר ועמיד בפני משחקים תובעניים למשך זמן או קונסולה עם מחשב בסיסי. מה גם שהקונסולה+ מחשב פשוט תעלה הרבה פחות מפרט למחשב לדוגמא שיריץ מחשקים ברמה של XBOX360/PS3: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ₪1486 GIGABYTE GA-P35-DS3R ₪716 GAINWARD PCI-EX GeForce 8800ULTRA 768MB GDDR3 - BLISS - 8576 - DX10 - RETAIL ₪4008 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪387 LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ₪198 KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ₪432 NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ₪403 CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ₪598 מחיר סופי: ₪8305 הערה: אני לא יודע אם האפולו יכול להכיל את הULTRA בתוכו, ו…
-
- 56 תגובות
- 5k צפיות
-
-
האם ניתן להחזיק קטשופ פתוח ללא קירור? (עם הפקק סגור כמובן) מה לגבי חמוצים במלח?
-
- 16 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שירים שאני אוהב (רק בעברית הפעם אם לא אכפת לכם) משינה- רכבת לילה לקהיר איפה הילד- מישהו שומע אותי מוניקה סקס- מכה אפורה משינה- אחכה לך בשדות חמי רודנר- גאולה
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
-
-
או ,ככה הורסים לילדה את העתיד http://www.youtube.com/watch?v=6-RFmbztwJg&feature=player_embedded#!
-
- 36 תגובות
- 5k צפיות
-
-
א. 25% ב. 50% ג. 60% ד. 25% (זאת חידה)
-
- 15 תגובות
- 5k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות חולצות של להקות מטאל כמו IRON MAIDEN באינטרנט בארץ! או במקרה אחרון איפה יש בנתניה או בסביבה
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
-
-
איזה חנויות מומלצות באזור הקריות וחיפה? לפי מה שידוע לי, פעולות פה KSP,IVORY,פנדה,TMS,נועה מחשבים.
-
- 27 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות... כמה זמן חופש יש? אם הזמנתי משהו מהאינטרנט מחול מאנגליה (הם גם חוגגים את החג..) האם הם עובדים רגיל/לא עובדים בכלל/חלקית? אני יודע שהחג התחיל ב-31 אבל מתי הוא נגמר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 5k צפיות
-
-
לפני חודש הזמנתי מספר ספרים מאמזון ב-61$ כולל משלוח. עבר חודש והחבילה עדיין לא הגיע. זו לא הפעם הראשונה שאני מזמין מ-Amazon והחבילה בדרך כלל מגיע תוך שבועיים - שבועיים וחצי. ייתכן שהחבילה התעכבה בגלל העיצומים בדואר ואקבל אותה עוד מספר ימים. אולי לא. נגיד והחבילה אבדה איך אני מוכיח שלא קיבלתי אותה?
-
- 21 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
המנהלים הגדולים רוצים עכשיו לעצב אפילו את סיגנון הכתיבה של מישתמשי הפורמים כל אחד כותב לפי האופי שלא ואילו הנהלים הגדולים והחשובים שולחים הודעות בסיגנון תכתוב בלי רווחים ממש כמו שבני האדם מקצצים לכלב את הזנב והאוזניים ומעצבים אותו לפי טעמם כך גם המנהלים החשובים רוצים לעצב את סיגנון כתיבת המשתמשים בפרומים, כדי שכולם יכתבו באותו אופן, באותו סיגנון ובאותם רווחים....... ומי שלא יעשה כך יוזהר ומי יודע מה יקרה לא בעתיד......... זה מזכיר משהוא ???? לא כן ? ציטוט: מחבר נושא D3vil@Work HWzone Team אחראי פורומים כללי הודעות: 259 Whats boot up, must crash down! רווחים בהודעות תאריך פירסום: אתמול בשעה 20:31:20 ---------------------------------------------------------------…
-