כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להתחיל לתרגל קריאה באנגלית וחשבתי שלקרוא פופולר סיינס בנגלית זאת דרך מצויינת, אבל הבעיה היא שאני לא יודע איפה מוכרים את המגזין הנ"ל באנגלית. מישהו אולי יודע איפה ניתן לקנות באנגלית באיזור חיפה ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/o/83a6d3d0-8266-401a-87a2-a37e45315475?utm_source=dailyd&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_83a6d3d0-8266-401a-87a2-a37e45315475
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. רציתי לקבל עזרה בתרגיל הבא: חשבו את: א. ההתנגדות השקולה במעגל (RT) ב. הזרם בכל נגד. ג. ההספק על כל נגד. ד. ההספק הכולל במעגל (PT) תודה רבה, אשמח אם תוכלו להסביר לי את הדרך לפתרונות!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אהלן... אנחנו גרים בדירה שכורה ומאחר ומדובר בלא ממש בית משותף (יש מזדרון ארוך, 6 כניסות אבל בזה נגמר הסיפור) אין לנו מצבור אחד ובעצם כל בית לעצמו בנושא הזה. בדיוק היום נגמר לנו הבלון גז כשהקודם נקנה ע"י הדיירים הקודמים שגרו בדירה ולכן אין לי מושג וחצי מושג מאיפה השיגו אותו וכמה עלה להם. בעלת הבית טוענת שככל הידוע לה אין שום "חוזה" בעניין הגז עם חברה כלשהי ואם היה זה היה של הדיירים הקודמים. על הבלון עצמו רשום "אמישראגז". שוחחתי איתם והם לא רואים חוזה כלשהו. שוחחתי גם עם סופרגז ופזגז ויש לציין שכולם רוצים בערך אותו מחיר של 150-160 ש"ח ל-12 ק"ג אבל כולם מתנים את זה בבדיקה של טכנאי קודם שהיא חינם רק במידה והוא לא מוצא ליקויים. ממה שהבנתי מחברים וכו' הם בדר"כ כן מוצאים לי…
-
- 18 תגובות
- 43k צפיות
-
-
תקופה ארוכה אני חושב לקנות מכונת גילוח, ולאחרונה ראיתי דיל על המכונה ה-Philips hq7810. האם המכשיר שווה את ה250 שקל? אודה לחוות דעת מבעלי ניסיון. איך היא מתמודדת עם זיפים קשים? ניקוי? אשמח לקבל גם המלצות לדגמים נוספים. תודה מראש LEON
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במחסן המשקי/טכני של בי"ח כרמל, ששם אני מתנדב, יש מקרר אמקור 600XL, אשר כל הזמן המקפיא נחסם בקרח. בשלט שבתוך המקרר, רשום שיש בו הפשרה חצי אוטומטית, ובחוגה של הטרמוסטט, יש כפתור אדום, שככל הנראה מפעיל את ההפשרה. עד כמה שידוע לי, מקררים ומקפיאים שאינם מסוג No-frost, מפשירים באמצעות גופי חימום את הקרח במקפיא. השאלה היא האם הדגם המצויין לעיל משתמש בגופי חימום לצורך ההפשרה? או שההפשרה פשוט מפסיקה את פעולת המקרר וצריך לפתוח את דלת המקרר והמקפיא, עד שההפשרה מסתיימת? תמונות של המקרר: 1. המקרר בכללי 2. תקריב של הטרמוסטט וכן כפתור ההפשרה האדום והשלט של המקרר
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון (שנה+-), החלה תופעה מוזרה, החתולה אוכלת רק מה שנמצע באמצע הקערה ואז מתחילה לילל שאין לה אוכל. הבעיה לשים לה הרבה אוכל (כדי שישאר באמצע) זה שהיא לא אוכלת אוכל שעמד כמה שעות בחוץ... מה אתם מציעים לעשות? זה ממש מעצבן כל פעם אחרי שהיא אכלה מהאמצע לסדר לה שוב. ד"א תעלו רעיונות, אני אנסה הרעיון הראשון הוא לקנות קערה גדולה יותר. תודה מראש ערן.
-
- 41 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בגלל הצפות קראתי איפשהו שביטלו זמנית את הרכבת על קו ת"א-חיפה מה נסגר עם זה? אני צריך מחר לבנימינה
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לאחרונה עקב איבוד מפתחות אני מחפש פתרון שאם למשל אני לא אדע איפה פריט מונח מפני ששכחתי ע"י שלט וציפ למשל אני אגרום לו לצפצף או כל פתרון אחר שיקל עליי במציאת חפצים אבודים הכונה בציפ זה בחיישן שאפשר לתקשר איתו
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך מידע תמציתי ככל האפשר בנושאים הבאים והמסביב (אם יש): תכונות קבל נגד וסליל בזרם חילופין; הסבר תמציתי על פעולת טרנזיסטורים (לפחות BJT ו-MOSFET); זיהוי סוג מעגל (HPF,LPF); זיהוי סוג מגבר (הפרש,שרת וכד'). אשמח מאוד אם זה יהיה בעברית. תודה
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
איפה כדי ללמוד מהנדס אלקטרוניקה - אוניברסיטה בר אילן, H.I.T , בן גוריון ????
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
היי, אני שואל את זה בשביל חבר. יש לו עסק קטן, והוא צריך שירות אשר מאפשר סנכרון קבצים מסוימים בין כל המחשבים אשר מריצים את התוכנה ובמקביל גם גיבוי של אותם קבצים בענן. (בעצם כל קובץ חדש שנוצר יעבור מייד לענן ומשם ירד בכל המחשבים האחרים). הם כרגע משתמשים בתוכנה שנקראת sugarsync, אבל היא איטית ומלאה באגים. לכן הם רוצים תוכנה אחרת. נפח האחסון הדרוש הוא בסביבות ה 20GB. תודה.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
נתקלתי בזה בטעות .. http://hardforum.com/showthread.php?p=1038616462
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מעוניין לזמין נקסוס 10 מהאתר של גוגל למשפחה בארה"ב כמובן שאי אפשר לעשות את זה מישראל אם אני עושה את זה דךר שרת פרוקסי כמה זה מאובטח/לא מאובטח ?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
2 שאלות בנושא: 1. על איזה נוזל כלים הייתם ממליצים? 2. כל כמה זמן הגיוני להחליף סקוץ'?
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה להכנס לאתר הזה , אבל הוא לא ניכנס , יכול להיות שחסמו אותי מהאתר ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בשחזור ססמא לאתר odnoklassniki.ru בכל פעם שאני ממלא את האימייל ואת ה CAPTCHA, האתר כותב לי שהאפשרות לא זמינה ואני צריך לנסות מאוחר יותר. ניסיתי למחוק קוקיס, ואף ממחשב אחר. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם כל זמן קבוע (למשל חודשיים) או כשהם ממש מלוכלכים?
-
- 28 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
השיר לא הכי חדש... אבל החבר שאיתו הוא עשה את השיר ביחד היום הוא קלידן של three days grace
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני רוצה ללמד שיעורים פרטיים ויש לי כבר עבודה, צריך להוציא קבלות על כל שיעור או שתיאום מס מספיק?
-
- 16 תגובות
- 22.9k צפיות
-
-
מה מחירו בשוק? יש למישהו אותו? אם תרצו לכתוב אם אתם מרוצים אני אשמח מה מחירו בשוק בבקשה הבנתי יש אחריות 3 שנים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
פעם היה בצד ימין בגוגל תמונות בחירת גודל (קטן בינוני גדול) או לפי פיקסלים. ועכשיו אני לא מוצא את זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ערן.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש מבצעים כאלו? ואם כן, מהי החברה הכי מומלצת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-