עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SweeT_EviL,

עד עכשיו הייתי שומע בעיקר טרנס-פסיכודלי FULL ON וכל שאר הירקות, שחורה ולפעמים איזה היפ הופ נחמד. וחשבתי שבנאדם בגילי(18) חייב לפחות להכיר מה זה רוק, ואולי להתחיל לאהוב. בכל אופן ממהשאני יודע בלי קשר לאיזה סוג מוזיקה זה - ישן זה יותר טוב מחדש, אולי אני טועה. אז התחלתי אתמול לשמוע אתמול כמה שירים של ACDC - פסדר, חביב. בכל אופן תנן המלצות למה לשמוע, אתה יכולים לתת המלצות ללהקות או לשירים ספציפים - מה שבא לכם.

• 84 תגובות
    • 7.2k צפיות
  2. Started by boom!,

אני שנים מחפש את השיר הזה...בחייאת למישהו יש קישור אליו?..

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. אני מתכנן טיול לתורכיה - מחפש טרק לעשות למשך 4 ימים בערך, לא במזרח תורכיה. מישהו יכול לעזור לי? יש אתרים שעוזרים? בנתיים לא מצאתי יותר מדי.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. בקרוב יש לי מהצבא לעשות מבחנים פסיכוטכניים לצוות אוויר.. עברתי את השלב הראשון שם ובשלב השני שמעתי שיש 8 שעות שלמות של מבחנים.. מישהו מכיר אתרים שבהם יש תירגולים למבחנים כאלה..?

• 16 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. Started by iakovl,

שאלה פשוטה אבל תשובה מורכבת אני רוצה ללכת למכינה לפסיכומטרי אבל אין לי הרבה אופציות 1. קידום - מכללת כנרת, צומת צמח - חצי שעה נסיעה מהבית 2. יועל גבע - חיפה - שעה ו... נסיעה מהבית 3. לחמן - עפולה - שעה ו... נסיעה מהבית 4. HIGH-Q - טבריה - 5 דקות הליכה מהבית 5. EZ - חיפה - ראו סעיף 2 בגדול אני רוצה למהר כי אני ככל הנראה מחליט להתחיל ללמוד השנה (עוד נראה איפה) הייתי רוצה לשמוע את ההמלצות שלכם וגם חוויות אישיות אם מישהו עבר פסיכומטרי קודם לכן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם יש לי כמה שאלות שמעניינות אותי כבר כמה זמן. נגיד בנאדם רוצה להרזות[לאו דווקא לרדת במשקל, אלא להרזות מבחינת הגוף]. מה יעזור לו יותר: א. לרוץ ריצה קצרה יחסית[2000-2500 מטר] אבל הכי מהר שהוא יכול[נניח 13 קמ"ש]. ב. לרוץ מרחקים ארוכים יותר[3500-4000 מטר] אבל במהירות איטית במעט[נניח 11.5-12 קמ"ש]. מה יעזור לו להרזות יותר, לשרוף שומנים וקלוריות, מהר יותר? ובצורה יותר בריאה ויותר משמעותית[כלומר בצורה יותר מורגשת]? תודה מראש נ.ב יש להתעלם מכל נושא הדיאטות והשטויות האלה... רק מבחינת הריצה נטו מה יותר ישרוף שומנים ודברים כאלה.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  7. אם טריילר מודלף באיכות גרועה לא עשה לכם את זה, הנה מספר תמונות ראשונות ורשמיות מסט צילומי סרט ה-X-Men החדש והמדובר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אחרי-ההדלפות-הנה-מבט-רשמי-ראשון-לסרט-x-men-apoca/

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  8. שלום סתם משו שמאוד מעניין אותי לדעת

• 14 תגובות
    • 795 צפיות
  9. שלום, אני צריך כמה תוכנות אבטחה חינמיות בשביל להגן על המחשב מפני ווירוסים, תולעים וכו'. אשמח להצעות והמלצות! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  10. Started by Mr Gadget,

האם מישהו יודע אם יהיה המשך אחרי Blade trinity? לפי מה שאני יודע ב 28 לחודש אמורה לצאת סדרה הנקראת Blade Series http://nosheep.net/story/blade-series/

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  11. http://www.ayalonhw.co.il/camera/camera.asp?perCamera=10

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by jj516,

יודעים למה אני מתכוון? כמו שיש ל EMINEM בשיר שלו WITHOUT ME ממש בהתחלה, אני מחפש כזה אפקט לעוות שיר שיש לי. למישהוא יש? או יודע איפה אפשר להשיג?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  13. שמתי לב שלמעלה, בקטע שכתוב את מספר ההודעות הפרטיות שלך וכ'ו נעלם הקטע של כמה זמן אתה מחובר ביטלתי את הABP, ועדיין זה לא שם עוד שינוי באתר, או שזה רק אצלי? (לא שזה קריטי לי, סתם תהיתי)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני צריך שתעזרו לי למצוא חנויות מחשבים, מודינג ואביזרים בבוסטון ובאיזור בוסטון... בבקשה תתנו לינק או שתכתבו כתובת! זה דיי דחוף! בתודה Anas-Nanas

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by Guy King,

אני ניגש עוד יומיים, ואני עושה את המבחן בקריית-ביאליק. בהצלחה (הלוואי שלא תעברו את ה-500 , כי הכל יחסי, אתם יודעים) לכל למי שניגש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DL,

שמעתי שאפשר להשיג כרטיסי טיסה ממש זולים אם מזמינים ברגע האחרון, מישהו שניסה את זה יכול לאמר לי אם זה עובד? אני רוצה לטוס לניו יורק בתחילת החופש הגדול, התאריך המדוייק לא חשוב לי , ואני צריך לדעת אם כדאי לי להזמין עכשיו בשביל יותר מ 1000 דולר, או לחכות עד לרגע האחרון, ולנסות להשיג בזול יותר. אתם חושבים שיש סיכוי להשיג ככה כרטיסי טיסה לשלושה שבועות? כי כשאני בודק את הזמנים של כרטיסים זולים עכשיו זה רק לארבעה ימים או שבוע, ותיכננתי חופשה הרבה יותר ארוכה מזה, ואני לא בטוח שאפשר להזמין כרטיסים לחופשה ארוכה ברגע האחרון... עצה של מישהו שניסה את זה ממש תעזור לי, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. Started by o07,

בתיכון לא למדתי טוב, ואני אחרי צבא משפר בגרויות. (תלמדו אל תהיו כמוני טיפש ) לא היה לי מקצוע מורחב, עכשיו אמרו לי שהכי קל זה לעשות גיאוגראפיה וזהו לגמור עם זה. חשבתי דווקא בגלל שאני רוצה ללכת ללמוד תואר ראשון במחשבים (מדעי המחשב) יהיה לי כדאי ללמוד פיזיקה ברמה של 5 יח'. האם שווה להתאמץ ולקחת קורס ביואב גבע(נגיד) של פיזיקה 5 יח'?, או שזה לא משנה לקבלה לאוניברסיטה וצריך רק פסיכו גבוה וממוצע גבוה בבגרויות...?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by 47,

נסעתי היום לפתח תקווה למרוידקס- היבואן של אוקלי- ואחרי בערך חודש של כוננות שהחלטתי שאני רוצה להשקיע את הכסף הזה במשקפיי שמש, בסוף אבא שלי מצא זמן לנסוע איתי במיוחד לשם לבחור משקפיים. כשהגעתי ראיתי מבחר של ארון כפול, ועוד שני ארונות של אוקלי מלאים במשקפיים. אחרי ששיגעתיט את המוכרת שעתיים קניתי Whisker(wire) Platinum w/Gold Iridium lenses במחיר שערורייתי של 1000 שקל(220$ דולר) לאומת 145$ באתר הרשמי של אוקלי, אבל זה לא מפתיע עקב המס של 30% בערך על המשקפיים. אגב, אני הקונה הראשון בישראל של המשקפיים האלה ואני ממש מרוצה מהם! לדף של הדגם באתר של אוקלי: http://oakley.com/o/o2111d ולתמונות(ברקע האוזניות שלי ;D):

• 40 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by WebRIPPER,

שלום לכולם. ראיתי כתבה מעניינת כאן http://www.tcon.co.il/extra/PR-160803-he.htm רעיון נשמה גדול, אבל שאלה היא איך היישום ו"כמה זה עולה לנו"... מה דעתכם, האם יש עתיד לדבר הזה? האם יש משהו דומה או שזו מערכת חדשנית???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by R0ck,

http://toronto.etn.fm:8200 Winamp Ctrl + L, להזין ת'כתובת ולהתחבר.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by shuy,

ותחשבו על זה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by Your-AsSaSsiN,

יש לי רדיוטייפ בבית עם כונן שמסוגל לנגן גם דיסקים רגילים וגם MP3. לאחרונה, הוא התחיל לעשות בעיות והוא לא קורא את הדיסקים, אני מכניס דיסק והוא ממשיך לנסות לקרוא אותו, אני שומע את הדיסק מסתובב, אבל שום דבר לא קורה. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  23. היי אני לא חסיד של פיסבוק אבל מידי פעם נכנס כל מיני פרסומות ושטויות מופיעות לי כמו זוכרים את מיה קולוצי מהמורדים בואו לראות איזה כוסית היא היום זוכרים את אלכס מאלכס חולה אהבה ואו איך הוא השתנה היום בקיצור איך נפטרים מהזבל הזה?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. הבקשה בכותרת, שיהיה בפתח תקוה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by benor,

אני לא רוצה שזה יהפך לעוד דיון דת VS מדע כי זו לא המטרה. הכרתי את השם הזה הרבה זמן, אבל רק לאחרונה יצא לי לראות הרצאות ומצאתי חלק מההרצאות שלו מאוד משעשעות. הרב משתמש ברטוריקה ובכל מיני טיעונים שונים בצורה מאוד מגוכחת. במקום להפנות את הבחור לטיפול אצל פסיכולוג/פסיכיאטר הוא מסביר לו על מקום בדיוני שספק רב שהוא בכלל קיים; "כף הקלע" ומתחיל להזהיר אותו מפניו... ויכוח עם אתאיסט (במקרה הזה האתאיסט לא הכי בקיא בחומר)

• 176 תגובות
    • 12.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.