עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טלויזיה של LG דגם RT-21CA22E ככה היא נראית: http://planet.nana.co.il/jw666/TV.JPG

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by mrraz,

הכל התחיל מזה שיום אחד כיביתי את המחשב ודקה מאוחר יותר ניסיתי להדליק מחדש אבל הכל כבר היה מת. ספק HEC300 התפגר ולקח אחריו רשימה מכובדת של ציוד לוח של גיגה בייט GA-8SQ800 Ultra כרטיס מסך 9500 פרו !!! דיסק WD 80 גיגה עם 8 מ"ב צורב לייטאון כפול 40 דיסק נוסף של מקסטור, מעבד אינטל והזיכרון שרדו את ההתקפה הקטלנית (ובעצם גם כונן 3.5) אני רוצה לנצל את הבמה ולהודות לטכנאי אלכס מ-PCH שעזר לי והחזיר אותי לכשירות מלאה. וכמובן ל PCHardware על השירות טוב.

• 51 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. אני רוצה לקנות משהו ספציפי מחנות שמציעה מאד בזול אבל מעולם לא שמעתי עליה. www.terminal.co.il תודה.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by iCe_bLaSt,

שלום רציתי להודיע על פתיחתו של אתר חומרה ישראלי חדש האתר נועד בעיקר למודינג ואוברקלוקינג אבל הוא יש בו גם פורומי חומרה כלליים אנחנו מקווים שהאתר יצליח ונוכל ליצור אתר טוב שתיהנו לבקר בו ;D לאתר:www.isramod.net

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  5. ?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  6. אני תריך עזרה למצוא כל מידע אפשרי על הגרסה הזאת של הווייפר. תודה

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by massinvallus,

סתם תהיתי...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני יודע שזה אמור להתפרסם בעיתונים או משהו אבל יש איזה מקום שגם באינטרנט זה אמור להיות? אגב עשיתי 2 מתוך 5 היום.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by e.s,

איך אני יכול לפתוח אתר. זאת אומרת יש לי כבר את כל הדפים מוכנים עם כל הקישורים רק מה- אני לא יודע משיגים לו כתובת אינטרנט וגם אני לא יודע איך נותנים לאתר שלי את הכתובת הזאת ובקיצור אני לא יודע להעלות אותו לרשת. תודה!!

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  10. אני צריך נגדים מפסקים לדים דו צבעים....לדים אולטרה משהו החזקים האלה... אז מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by daniel666,

להשוות תשובות 3 יח מתוך 5

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by KaPuT,

היה את סטאר וורס קיד אכשיו זה אמינם קיד http://drunkstunts.com/videos/071603_eminem_kid.wmv

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by eliXir,

אני רוצה להזמין משהו מ-eBay. עכשיו הדילמה שלי היא: הם רוצים שאני יקפיא את ההגנה שיש על הכרטיס אשראי בכדי שזה לא יעשה בעיות בעת השליחה. מישהו כאן אי פעם קנה ב- eBay ? גם אתם עברתם את זה? גם אם כן וגם אם לא האם זה בטוח כל הסיפור הזה.. ?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  14. אני בונה מחשב לדוד שלי הוא גר בתל אביב ואני רוצה לקנות לו את המחשב בחנות בתל אביב שנותנת שרות מעולה גם אחרי הקנייה שיש בה חלקים טובים והרבה מותגים כמו בחנויות PCH וKSP ואם מחירים זולים מישהו מכיר חנות כזאת? השמח גם לכתובת

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by drevil,

קרה לי לפני שבועיים, שבאמצע שהמנוע עבד והכל עובד חלק פתאום הוא מתחיל לעשות לי רעשים מוזרים ויוצא ממנו עשן (לא העשן הרגיל שבדר"כ יוצא) הוא עשה מין קול של פיצוץ והמשיך לעבוד, גם החיבורים אליו רעדו כזה בצורה מוזרה, כלומר יותר מהרגיל, הרדיאטור בכלל השתגע בניסיון לקרר אותו אני לא מבין מה הבעייה של המנוע הזה הוא התחמם כמו אני לא יודע מה והמד חום הגיע לגבהים שבחיים שלי לא ראיתי קודם, משהו מטורף, אז הבאתי אותו למקום שמתקנים דברים כאלה..מן הסתם.. אז הבחור שם אמר לי צריך להחליף את כל העסק אז אמרתי לו, אוקיי הוא קצת ישן אבל אני חושב שהוא אמור לסחוב כמו שצריך! הוא אמר לי שעדיף לי כבר לקנות חדש, לשחרר את הרגשות שצברתי אליו במשך השנים ולקנות חדש. חזרתי הבייתה להתייעץ עם המשפחה, כמובן, …

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  16. אשמח לשמוע המלצות לשירים קלאסים בסגנון ראפ והיפהופ. לא שירים חדשים, אלא כאלה שהספיקו להפוך לשירים קלאסים שמייצגים בכבוד את סוג המוזיקה הזה. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by ShAuLiN_pRiEsT,

אני לא יודע אם מישהו יוכל לעזור לי אבל אולי מישהו מכם מכיר אתר עם פירוט לגבי טבליות הרזיה או מקום באינטרנט שניתן למצוא טבליות הרזיה. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי חלקי מחשב שאני רוצה למכור ואני מחפש אתר שניתן לפרסם אותם (חוץ מ PCTIP ) או עם מישהוא מכיר חנויות מחשבים של TRAID IN אז זה יהיה מצוין וממש ממש יעזור לי. אשמח לקבל תגובות. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Alpha_Romeo_dx,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=170133&page=0 ;D ;D ;D ;D

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  20. לפני כשבועיים הלכתי למיונים בצריפים שהיו קלילים :Dוקצרים רק מילאתי שאלון קצר ולא חודרני ועברתי ראיון אישי עם קצין שלקח לי כמה דקות זהו אפילו שבטופס זהזמין למיונים היה כתוב שהמיונים יהיה עד חמש בקיצור חוץ ממיונים תכלס הייתה הרצאה חשובה של מפקד בית הספר לתחזוקה . בקיתור אתמול קיבלתי מכתב שעברתי ותאריך הגיוס שלי יהיה בנובמבר או במרץ (בכל מקרה הייתי אמור להתגייס בנובמבר). בקיצור אני שמח מאוד בייחוד שלא הייתי צריך לנצל פרוטקציות (בחייל האויר). בקיצור סבבה לי אבל אני בונה להיות קצין תחזוקה ביחידת שדה (הכי שווה- להיות "הסגן של אלוהים" ככה אומרים). התפקיד ממש נראה לי מעוה ובקיצור תאחלו בהצלחה.

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by overload,

סוף סוף אחרי הרבה זמן שאני מחפש ביקורת כמו שצריך על הסרט המטריקס רילודד אני שמח לבשר שמצאתי ! ביכורת של מישהוא שבאמת מבין את הסרט ויודע על מה הוא מדבר. לכל מי שלא אהב את הסרט השני חובה להיכנס אני בטח שתשנו את דעתכם http://www.blazermag.co.il/Content/Subjects/Subjects.asp?Article=595 הכתבה מהאתר של בליזאר :אההה.... עכשיו אני יכל להירגע ולחכות בשקט לסרט הבא .

• 38 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. אם מישהו יודע מה הכתובת... בבקשה תרשמו תודה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by Lev-UFO-Child,

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  24. אני מעונין לעשות קורס חיצוני לבגרות במתמטיקה ברמה של 4 או 5 (כניראה 5) , ורציתי שמישהו שהיה באחד הקורסים יוכל לענות לי על כמה שאלות ... ??? 1.איך הקורס מתנהל ? 2.האם באמת יש שם סיכויי הצלחה גבוהים ? 3.איך המורים שם ? 4.אם אני מתקשה במשהו או נתקעתי מאחור אז המורה יסביר לי באחד על אחד ? 5.כמה תלמידים יש בכיתה ? 6.האם ה 5 יחידות באמת קשה ? וכמה אמורים באמת להשקיע כדי להוציא ציון טוב ? 7.האם מלמדים מההתחלה \בסיס ? 8.איפה הכי ממולץ ללמוד ? 9.כמה קורס כזה עולה ? 10.מתי ההרשמה נפתחת ? 11.כמה זמן נמשך הקורס ? 12.כמה ימים בשבוע \שעות ? וכל מידע חשוב שיכול לעזור ולתרום... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  25. יש לי אתר בנענע יש לי שם תמונה כששאני מנסה להציג אותה באתרים אני לא מצליך למה????? :'( הנה דוגמה:

• 8 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים