עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nadav245,

הייתי רוצה ממי שיכול לעזור, לעזור לי למצוא מאגר של שמות משפחה יהודיים ששונו בזמן המלחמה ובכל מיני תקופות (דגש על אירופה) (עדה אשכנזית) אני מאמין שהיו הרבה מאוד יהודים שעיוותו את השמות משפחה שלהם כדי להסתיר את מוצאם היהודי. הסיבה היא שיש לי שם משפחה מאוד מוזר שהוא לא בעברית ואני לא מצליח להבין גם מהמשפחה מה המקור שלו. השם בעברית: "שניג" באנגלית: shnieg אני רק יודע ש: שניג בפולנית זה שלג, לא יותר מזה. (מוצאי מפולין) חיפשתי במיליון מאגרים ומקומות אבל זה נשאר תעלומה. תודה לעוזרים. (אני רק מחפש איזשהו מאגר שמות שידוע ששונו , הסבר , לינקים )

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  2. חרשתי את קאזה, אימיול, גוגל, חיפשתי גם בפורום - כלום. : אני מחפש את ההמנון כקובץ להורדה (מצאתי אתר שמנגן אבל אי אפשר להוריד), אבל שלא יהיה רק לחן אלא גם את השיר עצמו בקובץ. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by fp581,

אני נסעתי ברכבת ליפני כמה ימים ולקחתי את עיתון 24 והיה שם חידון שהם קראו לו משיהוא כמו "שטיב וערב" זה משיהו שנותנים לך מספרים ואתה צריך לסמן ריבועים שחורים בתוך טבלה אם מישיהוא יודע את השם האמיתי של זה אז בבקשה תיתנו לי ואם יש אתר שאפשר להוריד כאלה אז גם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  4. Started by y_a_n_i_k,

אין לי יותר מידי מה להוסיף... אנא ממכם, כל מי שרוכב... תצטרפו http://www.fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=46696

• 278 תגובות
    • 16.4k צפיות
  5. Started by boom!,

שלום לכולם... אני בכיתה י"א, וכמו כל בנאדם בגיל הזה, יש לי דחף לעשות שטויות, ובשביל לעשות את זה אני צריך כמה דברים.. ואחד מהם זה מפתחות של בצפר! אז...אני וחברים שלי מנסים להשיג מפתחות של הבית ספר שלנו(לכיתות, חדרי מחשב, חממות וכו'...) כבר די הרבה זמן, והצלחנו להשיג מפתחות של הכיתות ולשכפל אותם, אך המפתחות החשובות(השערים, חדרי המחשב..) ביותר לא שוכפלו, הצלחתי לשים את ידי על כולם אבל לא ליותר מרבע שעה, אז הנה השאלה שלי אליכם, איך אני יכול להעתיק את צורת המפתח ולעשות מזה מפתח אמיתי וחזק, כלומר שאני אוכל להעתיק או משהו את המפתח וליצוק/ללכת למשכפל וליצור מזה מפתח משלי -ע"י פלסטלינה? ואם לא אז איזה חומר? ומה עליי לעשות כדי שזה יצא בצורה טובה?.. תודה רבה... נ.ב: למי שחושד..…

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by HaEsrimVeArba,

יהי זכרו ברוך. כבר מהספר התשיעי אמרתי שהוא צריך למהר עם הסדרה ולא להשאיר את המעריצים אם סדרה לא שלמה. אני נקרע בין האכזבה על כך שהסדרה לא תושלם בצורה הנכונה (אף על פי שהוא הכין רשימות שאמורות לאפשר לאחר לסיים את הסדרה), לבין הצער שאדם נפטר. מי עוד היה ממעריצי הסופר המעולה הזה?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  7. שלום מישהו שמע או מכיר את החנות http://www.gcomputer.co.il ויכול להמליץ ולשבח או לספר לי סיפור זוועות על איך הם לא כיבדו את האחריות או ברחו לו עם הכסף לג'מאיקה? תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  8. אמנם לא קליפים חדשים, אבל בהחלט שווים צפייה, במיוחד לאלה שרוצים מנת רעל עצבנית: הסרטון הבא לזכרם של נופלי מלחמת לבנון השנייה: http://www.youtube.com/watch?v=NWz-aHdvtX4 אתם מוזמנים לפרסם סרטונים בסגנון...

9. Started by xtract1,

כל אחד רושם למה הוא שונא את יום כיפור.. בסיום הסיוט יוגרלו שלושת הסיבות הטובות ביותר והם יזכו במנת שווארמה על חשבוני ביום כיפור הבא.. סתם, ברצינות,כל אחד רושם את ההרגשות והתחשובות שלו לגבי היום הזה ואולי יצא לנו פה משהו מעניין.

• 85 תגובות
    • 10.2k צפיות
  10. Started by SuicideSilence,

שלום , לאחרונה אני ועוד חבר חושבים להתחיל לעבוד בתור טכנאי מחשבים . אין לי תעודות ולא למדנו לזה .. אבל זה דיי בולשיט אין פה באמת מה לדעת . רוב התקלות שאני מטפל בהם מסתכמות בפירמוט , החלפת ספק , ניקוי וירוס ... וכל מיני דברים פשוטים יחסית . גם בדברים המסובכים יותר אנחנו נוכל לטפל בזה , לא זאת הבעיה . אבל אין לנו מושג מאיפה להתחיל , האם לפתוח עסק פטור ממס ? איך לצבור לקוחות ? מה המחירים שלוקחים ? האם לקחת את המחשב הבית או לטפל בבית הלקוח ? וגם איך זה מסתדר כל התוכנות הפרוצות ? נגיד להתקין וינדוס פרוץ ,זה משהו שצריכים להביא עליו חשבונית ? בכללי איך כל הסידור של התוכנות הפרוצות הולכות מול לקוחות ? . עם כל הדפרים שיש במקצוע הזה(בלי לפגוע בטכנאים המוכשרים) ויש הרבה . אנחנו…

• 8 תגובות
    • 5k צפיות
  11. Started by DarkMoh,

עברתי היום צו ראשון ולפי מה שהבנתי הקב"א והדפ"ר שלי חסויים... נורא רציתי לדעת אותם בתקווה להתמיין למודיעין, ודיי התבאסתי.. יש פה מישהו שיודע איך אפשר להשיג את הפרטים האלה, או יכול להשיג לי אותם (בפרטי)? תודה.

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by RayZ,

מקווה שמותר לדבר כאן על יבואנים וזה המקום הנכון (זה לא ממש חנויות..) קיצר רציתי לדעת אם יש כאן דילר שקנה מהיבואן מור לוי. איך הוא? איך החלקים, איך השירות? תודה. (נ.ב הכוונה למור-לוי מראשון)

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  13. Started by DAN,

אתם חושבים שאני אפס ??????? מי הגבר שחושב שני אפס שיהיה גבר ויודה ויגיד למה !!!!!!!! (בקרוב מסע צלב להורדת הדרוג). דן :smoke:

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום חברים אני מעוניין להתחיל ללמוד הנדסת תעשייה וניהול/חשמל (אלו שני הכיוונים העיקריים)באוקטובר 2010. לצורך העניין אצטרך לגשת לבגרות במטמתיקה 4 יח"ל, שלושת הטפסים. הייתי רוצה ללמוד בבית ולגשת למבחן באופן עצמאי, האם זה נשמע הגיוני בעיניכם ללמוד לבד את כל החומר לבגרות? אני מבין שמועד הבגרות הקרוב הוא בעוד ארבעה חודשים בערך (תקנו אותי אם אני טועה), האם זה זמן סביר והגיוני ללמוד את החומר לכל שלושת הטפסים או לפחות לשניים מהם? אשמח אם תוכלו לתת לי הפנייה למספר נושאים בסיסיים שאוכל להשתפשף בעזרתם במהלך השבוע הקרוב, תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by Yotam Holtzman,

אני גיטריסט מתחיל אבל אני די יודע לנגן ואני רוצה לקנות את הגיטרה החשמלית הראשונה שלי (יש לי כבר אקוסטית) אבל יש כלכך הרבה דגמים ואני לא כלכך מבין בזה אני מחפש צליל כבד אבל חלק טיפה כמו של david gilmour. ממה שהבנתי עד עכשיו אני צריך לקנות גיטרה של fender, אבל אני אשמח לקבל עזרה ממישהו שמבין בזה. תודה לכל מי שעוזר!

16. מתברר שאני בקושי מכיר את הרשת הישראלית. מה, יש אתרים בעברית? למה לא מספרים לי כלום? עזרו ילדים לאיסתרא לגלות אתרים נחמדים בשפת הקודש. אה, ושנה טובה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by R0ck,

מדובר בטראק אפליפטינג (טוב מאוד, לדעתי), שנדגם מתוך סט של Greg Bentz בין הדקות 24 ל 32. מזכיר קצת את הסגנון של Rank 1 בזמנים הטובים (1999 ככה), אבל מרים יותר. בכל אופן, הלינק לדגימה (לעצלנים) -> http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=21M2HHQBQGLWJ3A5T8RTAY4ZRX הלינק לכל הסט -> http://www.hybridized.org/sets/?id=293&download=371 זהו, תהנו. 8) ומי שבמקרה יודע, שירגיש חופשי לשתף.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by Pc_Master,

כן,כן... אחרי הרבה התלבטויות,קניתי עכבר לוג'יטק טראקבול חדש זה עכבר ממש מדהים,אחד העכברים הנוחים ביותר. יש עליו ביקורת כאן באתר.

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  19. תגידו ספאם תגידו לא.. אבל תעזרו עם השם לא עולה לי כלום!

• 90 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. זה כאילו ששר התחבורה אמר "לא אכפת לי מתושבי הדרום!! שרק לתושבו הצפון יהיו רכובות כל הלילה"... =\ עזרה בבקשה.....תודה =]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מתכוון לחנייה בכחול לבן שמחולקת לאיזורים תודה.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by Guarding angel,

http://movies.walla.co.il/?w=/4501/1167403 סופסוף הוא הגיע!! לאחר הכישלון של הסרט הקודם אני חייב לומר שהסרט הזה הוא ממש שינוי מרענן

23. Started by galz,

1) בפרסומת של פלאפון של השידורי ספורט שלהם על הכדורים ("הכדור הוא הכל")? 2) ההאוס שהיה בחדשות ערוץ עשר היום כשהם הראו ארועים מהשנה ממש בסוף. זה האוס שהיה ממש פופולארי לפני איזה חמש-שש שנים... הייתי מכור לזה אני חייב לדעת איך קוראים לו! תודה!

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  24. אני צריך למצוא פתרון אחרי שהבנתי מהמפעילה הסלולרית שלי שזה לא הולך להיות זול דרכם.. מהי הדרך המומלצת להתקשר מחו"ל בעצם? בסקייפ הבנתי שהמחיר מאד משתלם לטלפון קווי,אבל לא יצא לי להשתמש בשירות אף פעם ואני לא יודע אם אפשר להסתמך רק על זה בלי לעשות תוכנית גיבוי עם חברה אחרת... סה"כ אני מעוניין בחבילה של דקות ולא למשך תקופה כמו שבד"כ מציעים. אשמח לקבל המלצות מאנשים שרכשו בזמן האחרון חבילות בסגנון\או שאולי בכל זאת לדבוק בסקייפ (למרות שזה מכביד את השימוש כי אין לי סמרטפון להשתמש בו וצריך יהיה לפתוח את המחשב כל פעם..)

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. בדף של מישהו אחר? ביקרתי בדף fb כלשהו ולחצתי בשוגג על share בהודעה כלשהי ואינני יודע כיצד לחזור בי 😞

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.