כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
http://www.break.com/index/inhaling_alchohol_with_a_hooka.html הגיוני שהקרח היבש ישא איתו מולקולות של אלכוהול? ובכל מקרה יהיה עדיף 100אחוז אלכוהול לא?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
קראתי לאחרונה בידיעות שאושר (סוף סוף) מלגות מטעם המדינה לסטודנטים הלומדים בפריפריה. אבל! אחרי חיפושים ובדיקות נרחבים באינטרנט ובמכללה, אף אחד לא יכל להגיד לי איך מקבלים את המלגה.. איפה מגישים טפסים? איזה טפסים? והלאה... יש למישהו מושג מה קורה עם המלגה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מניית רשת המרפאות וואן מדיקל מזנקת ב-69% לאחר שאמזון הודיעה על רכישתה עבור כמעט 4 מיליארד דולר - צעד נוסף בתוכנית של ענקית המסחר המקוון להפוך לשחקנית מרכזית בתחום שירותי הבריאות ■ מניות רשתות בתי המרקחת נסחרות בירידות בוול סטריטלכתבה
-
- 0 תגובות
- 296 צפיות
-
-
http://www.wimp.com/cpu/ זה סירטון ישן רצח וזה לא נכון להיום אבל בכל זאת יפה ;D מצטער אם זה היה כבר
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 334 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי אז יום שישי הגיע כן אין מה לעשות זה הסדר של השבוע קודם חמישי ואז מגיע השישי. אז מה לעזאזל עושים ביום זה שלפי כללי החברה שבאה אנו חיים כיום היום הזה בשבוע חייב להיות שונה משאר הימים בשבוע. אני לדוגמא אומר שעם לא התעוררתה ביום שבת בהרגשה שאיזה רכבת נכנסה בי ואני לא זוכר איזה רכבת בדיוק אז זה לא היה יום שישי איכותי.וכן לא חייבים אפילו לא חייבים לצאת החוצה מהבית בשביל לתפוס את הרכבת הזאת היא יכולה להגיע גם הבייתה. אז מה דעתכם מה עושים ביום שישי?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מעצב את הספר מחזור של השיכבה שלי ואני צריך עזרה... אני צריך רעיונות לשער של כל כיתה .... ברעיון צריך להיות שתמונה של הכיתה איך שהוא אפשר גם רעיונות של לצייר דברים ... תודה רבה... לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, האם יש יבואן רשמי ללוחות Asus בישראל? ואם לא, תוכלו לתת לי שמות שונים של ספקים שמייבאים ישירות?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כמה זמן השארתי פרטים בחנות אוכל מהיר בקניון, היום בצהריים התקשרו אלי וביקשו שאני אבוא מחר להתלמדות. אחה"צ כשהייתי מחוץ לבית ובסביבה התקשרו אלי וביקשו שאבוא היום להתלמדות על מנת שאוכל כבר לעבוד מחר כרגיל. אז הגעתי, עבדתי וגם סגרתי את המקום בעזרת שני עובדים נוספים. בסגירה שטפנו את הרצפה, ובגלל בעיה בניקוז המים עלו למעלה והחלקתי, כתוצאה יש לי כאבים בגב התחתון וקשה לי להתכופף, ובנוסף בגלל האקונומיקה נגרם נזק למה שלבשתי (400 ש"ח+-) הבגדים פחות מטריד אותי, על הכאבים אני רוצה להתלונן. השאלה אם יש פה עילה ואם זאת לא תהיה בעיה שאני מתלמד (לא מלאתי טופס 101 ואפילו עוד לא יצא לי להפגש פנים מול פנים עם המעסיק)
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדלות מהאינטרנט מידע על תביעות(כמו שיש בYNET על צרכנות, רק בנושא כללי). מישהו מכיר אתר עם כתבות בנושא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום כולם, אני צריך עזרה בטריגו, תודה לעונים ABC הוא משולש ישר זוית הקטע AD הוא a זוית A היא אלפא DC וBC שווים צריך להביע את DC בעזרת A ואלפא
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מאחל לכם גמר חתימה טובה, שניחתם לחיים טובים. צום מועיל לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שאלה לכמה ממכם! מה הפירוש של הניקים הבאים? e-pit@m - מה הפירוש? mafisto & maphisto - מה הקטע? :s05:
-
עם חומרה חזקה, SteamOS בשל יותר ובקר חדש לגמרי, Valve מנסה שוב לכבוש את הסלון ולערער את הדואופול של סוני ומיקרוסופטלכתבה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 3 followers
-
-
היי יש לי 2 שאלות.. 1. למישו יש מושג אם יש לי סרט בפורמט DVD-R אגב סרט חוקי לגמרי שחברים צילמו וצרבו על דיסק ואני רוצה להוסיף לו כתוביות ואז לצרוב שוב איך אני עושה את זה? סתומרת יש לי תקבצי DVDR במחשב אבל אין לי מושג איך להדביק לזה כתוביות ולצרוב?? 2. נגיד וקיבלתי באן אייפי מאתר מסויים.. איך אני יכול לחזור לאתר? נגיד יש כזה דבר לבקש מהספקית שינוי IP וזה יעזור? או שאין כזה דבר?? תודה רבה רבה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
הי ! בעמוד של החדשות, בארכיון החדשות חסרה שנת 2011 יש 2012, ואז קפיצה ל 2010. http://hwzone.co.il/news/index.php כתבתי למנהלי האתר דרך "צור קשר" ולא קיבלתי תשובה וגם לא תוקן כלום...
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
איך נפלו גיבורים... :'( אילן גיבורנו, לנצח ינשא שמך בפינו, לנצח נזכורכך וננצורך בליבנו. ולמשפחת רמון אומר כי באחד מתמירי הארזים נפלה שלהבת היום, אבל אילן זכה לחיי נצח בקרבו של עם ישראל, זכרו לעולם לא ישכח. משה רבנו, הרמב"ם, הרצל, חיים וויצמן, כגדולים רבים מעמנו ינשא שמו בגאון בכל אשר תדרך רגלו של יהודי, ואולי בזאת תמצאו נחמתכם. אנא הצטרפו אלי בהצדעה לאחד מטובי בניה של מדינתנו שנפל היום. אילן רמון, אני מצדיע לך, על כי העזת...וניצחת. יהי זכרו ברוך. "...אל תגידו בגת, אל תבשרו בחוצות אשקלון..."
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
נפתח אתר, ואשמח אם תבואו לבקר ותצרפו לקהילת אי ביי בעברית. האתר מכיל מאמרים למתחילים כיצד לשכור באי ביי וכמו כן לקנות. ומידע נוסף גם על פאי פאל שירות התשלומים. כולים מוזמנים : http://www.ebay-israel.com
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני תלמיד י"ב 5 יח"ל ובא לי להרוויח קצת כסף מהצד, יש לי ממוצע ציונים מעל 95 ואני מרגיש שהאנגלית של הבית ספר באה לי ביותר מידי קלות. הבעיה היא שאני עובד עם האינטואיציה ולא עם החוקים האלו של הPresent simple וכדומה (שאותם אני גם כמעט לא זוכר משום שמעולם לא טרחתי ללמוד אותם) השאלה שלי בעצם, זה עד איזה כיתות כדאי לי להתחיל ללמד? וכמה נחשב מחיר סביר לשיעור? חשבתי להתחיל מיסודי ואולי אחרי חודש אם ילך טוב אני "ירחיב" לחטיבת ביניים. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
http://fun.sdinet.de/flash/games/amok.swf :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-