כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
https://youtu.be/ZSj7QsHRxHQ ומה שונה הפעם ? האמת, לא הרבה. אבל זה טרי ובכותרות שם, אז היות וכאן באתר העניינים יגעים, קחו קצת אתנחתא קלילה מעניינים הרי גורל עם ובלי מרכאות בתקשורת הישראלית ...
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
- 1 follower
-
-
מישו יודע איך כותבים ג'והארה ?! אני לא מצאתי שום דבר בגוגל עם השם הזה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דווקא שיש לי עכשיו מבחן לקלן בריטי TOP בMOH:AA כשאני בא לשים את הסיסמה והיוזר זה פשוט לא נכנס אלא רק עושה REFRESH לדף! איזה מעצבן.
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היישר מפיו של שלמי כהן מנתניה, ה "מבין" הגדול בארץ בענייני מחשבים, שימו לב לגאוניות! דבר ראשון, הגאון שלנו רצה לקנות היום GF7000XT עם 740 מגה זיכרון! מדהים! וכמובן שזה כרטיס מסך מעולה, במחיר מציאה של 420 שקל. כמובן שאחרי זה הוא בדק, והכרטיס "לא טוב" אז הוא קונה GF6200XT עם 512 מגה זיכרון. כמובן שיש לו AGP, והכרטיס ל PCI-e, אבל אל תדאגו ידידים, יש לו PCI במחשב, וכמו ששלמי הדגול אמר- "PCIאקספרס זה PCI מומהר", אז אין מה לדאוג. אם כבר במשחקים עניינינו, רק שתדעו לכם, שמודם שמחובר ב USB הרבה יותר טוב למשחקי רשת ממודם שמחובר בכבל רשת, כי USB זה יותר מהיר. (ולכולנו גם ממש יש היום אינטרנט מעל 100mbps, אה? ) והלאה- מסך שטוח (CRT) יותר טוב ממסך CRT עגול כי יש לו זמני תגובה של 1-3ms.…
-
- 112 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
מישהו שמע אתמול בערב רדיו1? מי שכן בטח שמע את החדשות של תשע. השדרן היה אורי רוזנברג (jamoos gadol מהפורום). באמצע השידור אורי התחיל להתפקע מצחוק בשידור חי ששומעים אותו אלפי מאזינים (זה היה אמור להיות רציני) הקלטתי את הקטע אבל לא באופן ישיר (אתם תשמעו אותי ואת חברים שלי ברקע זה הוקלט במהלך מסיבת יום הולדת של חבר שלי) הקטע מרדיו 1
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך למצוא תמונות של מכוניות שהיו בישראל בשנות ה50. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני צריך אתרים שלומדים בהם אנגלית ברמה של 5 יחידות, או לפחות אתרים שיש בהם דברים מעניינים לקרוא! חשבתי על ביקורות של חלקי מחשב, נראה לכם זה יעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
משעמם לי בטירוף :-\ אני ממש מצטער על התרד הספאם הזה אבל לא נורא נזרום. מי שמצביע אחר שירשום מאיפה הוא וסתם כל מי שמצביע שירשום מאיפה הוא אני מב"ש..
-
- 37 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר ממיר דיגיטלי של HOT למסך LCD כך שיהיה אפשר לראות עליו טלוויזיה? אם מקום השאלה הוא בפורום תצוגה וגרפיקה, נא להעביר. אבל אני חושב שהשאלה די כללית.
-
- 12 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
אהלן לא ידעתי למה זה מתאים אמרתי אולי אלקט אבל אמתרי הכי בטוח כללי טוב אז ככה מחר אני וחברים שלי עושים מסיבת רשת 9 מחשבים אין למארח שלנו 3 פאזות אז אנחנו לא בטוחים אם יהיה מספיק חשמל בבית שלו בשביל 9 מחשבים אם זה משנה אז יש מחשב אחד 3500 AMD 64 עם 6800U ועוד אחד עם AMD 64 3200 עוד מחשב שתיים P4C והשאר P4A\B או AMD ATHLON אז עשינו חישוב של הזרם נגיד בממוצע כל מחשב לוקח 250 וואט I*220=250 I=1.13 נכפול ב9 מחשבים יוצא שניקח 10.17 אמפר אבל גם יש בית שלם פועל האם הבית שלו יספק מספיק חשמל?
-
- 13 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה הולך שם במכס ועד מתי השביתה? מציע לאנשים לחכות עם קניות גדולות מחול.
-
- 18 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לכולם. אני עשתי עכשיו מועד חורף במתמטיקה. אם אני אעשה מועד קיץ א' וגם מועד ב' אם צריך אז איזה ציון, כלומר איזה מועד יחשיבו בתנאי קבלה ? תודה רבה מראש.[br]פורסם בתאריך: 14.04.2010 בשעה 13:33:10 משיהו ??
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
ישבתי לקרוא את הביקורת הבאה - http://hwzone.co.il/reviews/gigabyte_x1650/10 ביקורת ארוכה ומקצועית (לרמתי הדלה) כאשר בסופה סיכום שטוען כי: 1. היתרון של הכרטיס הוא ביחס מחיר-תמורה. 2. ה-XFX GeForce 7950GT, חזק מהכרטיס של Gigabyte בצורה משמעותית אך גם יקר ממנו בכ-800 ש"ח בממוצע. מה שלא מצאתי זה כמה לעזאזל עולה הכרטיס של Gigabyte?!!! מה המחיר זה לא נתון בסיסי שצריך לכתוב? וביחוד כשמזכירים את נושא המחיר בסיכום!
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
עוד מעט התקיים אירוע כדורגל גדול מאוד ואני מאוד רוצה לצפות בו אני בטוח שעוד אנשים רוצים לצפות בו. אני מחפש תוכנות שדרכם אפשר לקלוט שידורים של ערוצים ברחבי העולם אני בטוח שיש כאלה אז אם מישהו מכיר ויודע שיפרסם פה ויעזור לי ולעוד הרבה אנשים.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמה אלבומים של אביב גפן, אבל בחנויות שיש פה בעיר לא מצאתי שום אלבום שלו ואין לי כוח לסוע עד תל-אביב או עיר אחרת קרובה רק כדי לקנות אלבומים של אביב גפן, אז רציתי לדעת אם יש אתרים אונליין, כמו לגביי מוצרי המחשב, שמוכרים אלבומים של זמרים ישראלים וכו'?
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים התקשרו לביתי. בצד השני של הטלפון היתה נציגה טלפונית בשם דליה, שטענה כי היא מתקשרת אליי מטעמה של חברה, שאת שמה שכחתי, העובדת עם ישראכרט. החברה עצמה מציעה לי לעשות מנוי חודשי של 170 ש"ח בחודש. מעצם המנוי הזה, החברה בעצם מכניסה את שמי ל-180 הגרלות של מפעל הפיס בכל חודש [צ'אנס, לוטו, טוטו וכו'], כאשר לטענתה, מובטחת לי לפחות זכייה אחת בכל חודש. העניין עורר את סקרונתי, כיוון שתהיתי כיצד חברה ש"עובדת עם ישראכרט" מציעה לי מודל "עסקי", שהוא לא פחות מאשר מודל הימורים, האסור בארץ. יתרה על כך, התעוררה אצלי תהיה האם הדבר בכלל מותר... שכן ידוע לי שע"מ למכור כל דבר הנוגע להגרלות של מפעל הפיס צריך אישור מיוחד לכך, מה גם שאני בספק שהצעה שכזו היא בכלל חוקית. הבחורה הנחמ…
-
- 3 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
קניתי שם מחשב ב3500 שח. בדיוק עברתי דירה לדרום וביקשתי שישלחו לי את המחשב במישלוח (טעות מרה כל כך לא ממליץ לעשות זאת לעולם) כמו שאתם יודעים בSkyPc לוקחים 150 שקל הרכבה, קיבלתי את המחשב ואנשים! חשכו עיני! הרד דיסק לא מחובר, חסר מקל זיכרון, ועוד חלק עם שתי כניסות FIREWIRE ו USB שגם לא היה מחובר. *קניתי את המחשב לצורכי עריכת וידאו והדגשתי זאת בפני המוכר בחנות שאני חייב חייב FIREWIRE וחייב את המחשב באותו שבוע כי יש לי עבודה להכין. התקשרתי לחנות קיבלתי יחס מגעיל, אמרו לי 5 דקות אנחנו בודקים וחוזרים אלייך חזרו אחרי יותר משעה, המוכר שישבתי איתו ודרכו קניתי את המחשב התקשר אליי והתנצל אמר שהוא לא יודע מה להגיד... טוב חזרתי לראשון לחנות בסוף השבוע עם המחשב, נכנסתי לחנות אותו מוכר י…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://bbspot.com/News/2003/02/healing_potion.html
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, בקרוב לידידה טובה שלי יש יום הולדת ואני רוצה לצטט בברכה משפט שהיא אמרה לי פעם רק בתרגום לרוסית, המשפט הוא: "אמרת לי פעם, שכשאנשים שותקים העיניים שלהם מדברות" ... ז"א אני מצטט ואומר שהיא אמרה לי פעם ... הבעייה שידידי מחבר העמים לא שולטים עד כדיי כך בשפה הכתובה כדיי שזה ישמע נכון תחבירית וכמובן שחשוב לי שזה יקבל את המשמעות אליה אני מתכוון בעברית ובאותה רמה, שישמע ספרותי. תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור, זה חשוב לי. ולמרות שלדעתי מיותר לציין, אני מבקש לא לרשום חירטוטים עם משמעות גסה מהסיבה הפשוטה שזה מיותר, מתרגמים לי הכל
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני פרסום ה Thread הזה היו לי שתי התלבטיות : 1. האם לפתוח את Thread ב Off Topic או בפורום משחקים. 2. האם לצחוק או לבכות. הנה הקישור : http://www.gamerevolution.com/manifesto/view.php?id=246
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ממ אהלן אנשים לאחורנה אובחנתי כסובל משברי מאמץ בשני הרגלים. האורטופד אמר שאסור לי לרוץ למשך 4 חודשים יש דרך לזרז את זמן ההחלמה?? שמעתי משהו על מכשיר אוקסג'ן רק לא הבנתי מה הוא עושה בדיוק.. נראה לי שכדי להזכיר שאני מתגייס חודש הבא ליחידת חי"ר (דיברתי עם לשכת גיוס על וועדה רפואית).
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש כל מני ציורים מגניבים לעשות מהם מדבקות או פשוט לצייר אותם על המחשב. במיוחד מחפש ציור נחמד שיכנס על פנאל של כונן 5.5"
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רכב מסוג טויוטה קורולוה 2002 ואני מתכנן בקרוב לקנות לה רדיו דיסק חדש, מיד עלו לי בראש שתי שאלות: אם אני רוצה לצרוב דיסק עם שירים אבל לא לפי האורך המקסימלי של שירים שיכול להכיל דיסק CD שזה 80 דקות אלא, לפי הקיבלות שלו במגה בייטים - דהיינו 700 MB , יש רדיו דיסקים שיכולים לקרוא דיסקים כמו זה? שאלה שנייה, בטויטה שלנו יש את המכשיר רדיו עצמו (שרק מכניסים אליו דיסק) ויש את המסך שתים וחצי אינץ' בערך ולידו כל כפתורי ההפעלה, ראו תמונה מתחת לכפתורי התפעול של המזגן נמצא המכשיר עצמו, ולמעלה הצג וכל הכפתורים, השאלה היא כזו: יש אפשרות שבמידה ואני אקנה רדיו שקורא תיקיות, התיקיות יוצגו על המסך למעלה ולא על הצג של הרדיו (או בנוסף) ?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-