כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
טוב היום ראיתי את הדבר המוזר ביותר בחיי. הוא עדיין יושב בתוך חדר המדרגות אבל אני מפחד לצאת לצלם אותו >< אני אנסה לתאר במילים: הוא דומה לפרפר אבל זה פרפר ענק (לא גדול, ענק) בגודל כף יד אולי, יש לו כנפיים אבל אין לי מושג אם הוא עף, יש לו זנבנב קטן, צבוע ירוק כהה. אשמח אם תכוונו אותי למה זה יכול להיות והאם הוא מסוכן. תודה רבה מראש! מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי את הסרטון באתר שלהם,פשוט תחכו כמה שניות והוא יתחיל http://www.ugo.com/channels/games/videoViewer.asp?videoURL=/channels/games/features/postal2/media/gary_motion.wmv&HeaderLink=/channels/games/features/postal2/default.asp&HeaderText=Back%20to%20the%20Postal%202%20feature&videoHeight=296&videoWidth=320
-
-
Bul Bul : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BULBUL〈=heb&cart=12043344344650707
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
צריך פרטים על התהליך, והאם השינוי מתעדכן אוטומטית בכל המשרדים הממשלתיים? למישהו שעשה זאת היו בעיות אח"כ בזיהוי איפשהו? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא יודע איך נזכרתי בזה אבל רשמתי פאוור רנג'רס ביוטיוב וזה מה שעלה http://www.youtube.com/watch?v=A_YgupUZNdw מזכיר נשכחות..... (ואת הבובה של פאוור רנג'רס שאמא שלי קנתה לי בזמנו ב140 שקל) ^^^^^ טוב זה הייה התראד הישן... עכשיו אתם תביאו שירים שעושים לכם צמרמורת מפעם , ועד היום ..... אני מבקש רק נוסטלגיות , אל תביאו שירים ששמעתם לפני יומיים.. אני הבאתי את הפאוור ריינג'רס חחח
-
- 36 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
הכנתי רשימה של חנויות בסגנון של DX. למי שלא מכיר, מדובר בחנויות מהונג קונג שמוכרות בעיקר גאדג'טים, אביזרים למחשב ולסלולרי, נגני מוזיקה ושאר התוצרת הסינית. היתרונות העיקריים של החנויות האלו הם שניתן להשיג שם מוצרים שקשה למצוא או שלא נמכרים בארץ, ושהמחירים בדרך כלל נמוכים משמעותית ממחיר מוצרים דומים בארץ, לפעמים תוך התפשרות על האיכות ולפעמים לא. משלוחים לארץ מהחנויות האלו הם לפעמים חינם (כלולים במחיר של המוצר) ולפעמים עולים 2-5 דולר. כל מה שכתוב כאן מבוסס על הניסיון האישי שלי, שכולל בערך 4 שנים של קניות בשווי של אלפי דולרים (אני לא מכור, אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה ). אם מישהו רוצה לתקן או להוסיף דברים שיכתוב ואני אעדכן בפוסט המקורי. Deal Extreme או בקיצור DX. ללא ספק …
-
- 41 תגובות
- 23k צפיות
-
-
לו מיזמן חיפשתי שירים מגרנדיה (סידרת מישחקי וידיאו )וניתקלתי בשיר- Miz - In The Sky Grandia III השיר היה מאוד יפה אומנם פופ וחצי מהמילים ביפנית אבל קליט יש לה עוד שירים יפים? דרך אגב לא זמרת יפה http://images.google.com/images?q=Miz&hl=en&btnG=Search+Images אבל קול מצוין-
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מבחן לטכנאי PC, כמה שאלות ואם אפשר פרטים, תודה
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
;D לכול הג'ובניקים של HWzone ;D חפשן החפשן ( או בשמו המדעי: The Jobnick ) הינו קל"ב ממשפחת הקבניסטים. נפוץ ביערות השק"ם שבאיזור המרכז (צריפין, תל-השומר, קרייה). תוחלת החיים של החפשן הממוצע נעה בין כמה שבועות ( במקרה הקיצוני חודש/חודשיים וחצי טירונות ) ל-3 שנים, אבל בד"כ מחזיק מעמד רק עד שנה, וגם זה יותר מידי. ניזון בעיקר מפחיות קולה, ומשאיר אחריו בדלים רבים של סיגריות. החפשן כמעט ולא נע, ופעולותיו מסתכמות בכלום. רוב הזמן איננו בתעסוקה, נדיר לראותו זז, וגם זה רק כדי לעשות את צרכיו ( לעיתים גם לזה אין לו כח ). ניתן לזהותו בד"כ במצב של השענות זרוקה ורדומה על עץ, כשהוא מאופיין במשקפי שמש של טייסים ( רצוי מתוצרת "רייבן" ), לרגליו כפכפים והוא ישן שינה עמוקה, שזה בערך …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז... חיברתי את ה-LINE OUT במחשב ל-LINE IN והקלטתי את זה, והעלתי את זה: http://d.turboupload.com/d/1762127/Virtual_Voice.mp3.html מי שלא שמע חובה עם אוזניות!
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
חבר שאל אותי אז אני שואל בשמו: "יש לי שאלה שמעניינת אותי שאולי תדע מה התשובה אליה: אתרי הימורים באינטרנט שמנסים לזהות מי מפעיל נגדם תוכנות אוטומטיות - אחרי מה הם מנסים להתחקות? הממשק? האלגוריתם? זמני הפעולה? "
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי מכם לא יודע ששרות "בנה לך מחשב" בIQPC לא עובד בFF (שאלה רטורית) אז שלחתי E-mail לIQPC שאותט אין לי ואחרי יום אני מקבל במייל הודעה שמבסרת על כך: אני אפשרויות נוספות 30 אפריל (לפני 3 ימים) שלום אורי !! העברתי את הבעיה למתכנת...רציתי לדעת האם הבעיה תוקנה ?? תודה !! כמובן שבאותו רגע נכנסתי לIQPC ובדקתי וזה עבד במהירות האור וכך עניתי לו כן, הבעיה תוקנה תודה רבה על ההענות המהירה! מקווה גם שתבקר בפורום ממש מצליח HWzone.co.il פורום החומרה הגדול בישראל. ושוב תודה רבה. ממש נחמד שתיקנו את זה וכ"כ מהר..!!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העולם היה שונה לדעתי... כי ראיתי במודעה שלהם השבוע, מחשב AMD נחמד מאוד ב-2800 שקל... לעבודה משרדית אפשר להוציא משם מחשב ב-2500 ש"ח ובלי ההנחות שהם נותנים... וואי וואי אם הם לא היו מוכרים את הזבל שלהם המחודש הזה ונישארים עם המחירי יבואן האלה הם היו הכי מצליחים בארץ
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש איזושהיא דרך לזהות את המקור של המספר החסוי? אולי על - ידי אורנג' וכד'? אני חייב לברר על מספר חסוי אחד שהתקשר. (ולא, אני לא מחפש ילדים בני 12 שמתקשרים באמצע הלילה, זה עניין מהותי, תודה!)
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
באופיס דיפו אשדוד ישנו מבצע שימשך עוד כיומיים בסניף באשדוד, כנראה יש את המצבע בכל הרשת, אז נא לברר בקשר לאיזה סניף. כן כן, 40 אחוז על כל מוצרי לוגי'טק, כן, מי שחשב לקנות עכבר כלשהו? 40 אחוז הנחה חבר'ה.... איך יודעים על זה? פשוט... עובדים שם חחחח. כמו כן הסניף קיבל כמעט את כל המוצרים שקיימים מבחינת עכברים ומקלדות וסטים אלחוטיים וכמו כן קיבלנו את מערכת הרמקולים G15 וכמובן, מי שרצה Z3 במחיר מטורף? קיבל. עולה בחנות 610, תורידו 40 אחוז הנחה. בקיצר חבר'ה, להסתער.
-
- 58 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, הייתי רוצה לדעת באיזה אופן אפשר לחייג לחו"ל דרך האינטרנט ובכך להוזיל את זמן האוויר? אני יודע שאפשר לעשות כמובן שיחות בסקייפ בחינם, אבל האם יש אפשרות למשל לחייג מהארץ דרך האינטרנט למישהו בחו"ל, לטלפון הבייתי שלו ולאו דווקא לתקשר דרך המחשב? אם כן, מה נידרש בשביל זה? תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
חבר'ה איזה אתרי שיתוף אתם מכירים חוץ מ-lala ו-nfo? תודה
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח IBM בפלונטר לפני כשנתיים . כמובן שהוא התקלקל , פניתי לפלונטר בתקופה שחזרו מפשיטת רגל , הם הבטיחו לטפל בבעיה. היום , קיבלתי את הדיסק בחזרה , לא מתוקן , עם מכתב שהם ניסו לפנות ליבואן , TECHVISION , אבל הם לא מוכנים לטפל בעניין. כמובן , שניסיתי לפנות לטקויזיון , אבל שם לא מוכנים לדבר איתי ברגע שהזכרתי את המילה "פלונטר" . "תפנה לפלונטר ... " זו התשובה. ואני שואל : בתור חברה שממשיכה לייבא ולמכור דיסקים , איך הם מרשים לעצמם להתנער בצורה כ"כ מופגנת מאחריות ? אם זה קרה לחנות אחת זה יכול לקרות בעוד חנויות . בכל המוצרים האחריות היא של היבואן ! מה שאומר שגם אם החנות נעלמת היבואן עדיין צריך לממש אחריות. אחרת מה הטעם ב"שלוש שנים אחריות יבואן"? המסקנה היא לא לרכוש מו…
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב. בשיטוט בחנויות ראיתי מחשבים קטנים מאד, בגודל של קופסה קטנה. משיחה עם המוכרים הבנתי כי אין להם שום חסרונות יחסית למחשבים הגדולים אבל מאחר ואני קצת חשדן אני מעדיף לשאול גם כאן. נושא הגודל חשוב לי אבל הוא אינו עומד בעדיפות עליונה. אם אבין כי אין להם חסרונות משמעותיים, אלך על אחד כזה. אם זה רלוונטי, השימוש העיקרי של מחשב כזה יהיה לעריכת תמונות. הערה למודרים: ראיתי כי אני חייב לשים תקציב בכותרת אבל זה פשוט לא אפשרי. אני עדיין לא קונה אלא רק בשלב הברורים. אנא הבינו. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הורדתי כמה משחקים ולא שמתי לב שזה לא בשיטת שידור פאל.... מישהו יכול להסביר לי איך להמיר משחק ps2 NTSC ל- PAL????? ???
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
השאלה הגדולה היא אם הוא אמין?,אני קצת חושש לקנות משמה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש שיר, הסגנון לדעתי זה דאנס ויש בפזמון את המילים its two in the morning..... מנוגן ברדיו K CITY. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
בתקופה הזו של השנה הרשת מתמלאת במדריכים שמסבירים כיצד להגדיר את השעון בפלאפון למצב ידני כדי לא לחשוש לקום בשעה לא נכונה. יש דרך פשוטה לוודא האם הפלאפון שלכם יעבור לשעון חורף - בהרבה מאפליקציות השעון המעורר באנדרואיד מופיעה הודעת TOAST בעת כיוון השעון המעורר שכותבת עוד כמה זמן השעון יצלצל. במקרה שלנו - אם נכוון בשעה 8 בערב לדוגמא את השעון המעורר לצלצל בשעה 8 בבוקר, הודעת הTOAST תכתוב שהשעון יצלצל עוד 13 שעות (או יותר נכון 12 שעות ו59 דקות) ולא 12 (כנ"ל 11). כך נדע שהשעון בפלאפון מכוון לעבור בעצמו בזמן הנכון ולא נצטרך להתערב בהגדרות.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-