כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
לאשכול הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308929.0 למען נוחיות המשתשים, השתמשו בשרת לאחסון תמונות כדוגמת זה: http://www.imageshack.us לאחר העלאת התמונה לאתר, העתיקו את הכתובת מהחלון "(1) Thumbnail for forums" והדביקו אותה ישירות בגוף ההודעה. אני אתחיל:
-
- 382 תגובות
- 278.6k צפיות
-
-
שלום ברצוני לתבוע מעבדת טלפנים ואני לא יודע ממה להתחיל. התביעה מסתכמת בכך שהבאתי את הפלאפון לתיקיון עם בעיית מצלמה והוא הוחזר לי לא מתוקן עם סדק בפנאל האחורי לאחר שחזרתי עליהם הם החליפו לי את הפנאל למשהו משומש והרבה יותר זוועתי והפלאפון נעלם אצלהם לשבוע . לאחר שאספתי את הפלאפון עם הפנאל המשומש והמצלמה שסוף סוף עובדת לאחר שחזרתי הביתה גיליתי שהאקסלומטר לא עובד יש לי ניתוקי רשת וזה לא הפלאפון שלי בכלל (נבדק לפי הIMEI) אז כמו שאמרתי לא יודע ממה להתחיל מודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
-
אחד שהודפס ב 8/03/2009 לדוגמא, אפשר לגשת איתו לתיאוריה או שהוא כבר לא בתוקף?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חג שמח ובטוח לכל משתמשי הפורום ובית ישראל.
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. רציתי לבדוק פחות או יותר כמה יחידות רוב האנשים עושים במתמטיקה ואנגלית מאחר שלאחרונה חילקו אותנו להקבצות שונות.. זה לא משנה עם עשיתם או לא עשיתם עדיין את הבגרות במטמתיקה אבל כל מי שכבר בהקבצות ורוצה לרשום כמה הוא מוזמן(נא לא לרשום סתם דברים למשל אם מישהו ב3 יחידות במתמטיקה שלא ירשום שהוא ב5).. אתם מוזמנים לרשום.. מי שכבר עשה כמה הוא קיבל בכול אחד (בציון הסופי) אני ב5 יחידות אנגלית ו 4 במתמטיקה..
-
- 76 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום זאת אישתו של ברוס לי למישהו יש המלצה על מכשיר שיעשה את העבודה טוב ? יש לי מכשיר ישן והוא כבר לא מוריד טוב תודה מראש ברוס לילי
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא יאמן... מטר לא רואים... וככל שעובר הזמן רואים םחות ופחות... חבל שאני לא מוצא עכשיו את המצלמה שלי...
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי שמכיר את השיר של פרגי (מה-BEP) ימצא את השיר הזה נחמד אני חושב
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, אני זוכר שמתי שMW2 וBO יצאו היו כאן בפורום קניות קבוצתיות עם הנחה משמעותית על המשחק. השאלה שלי היא האם מתוכננות כאלה גם לMW3 ולBF3? אם כתבתי במקום הלא נכון בבקשה להעביר את הדיון, אני פשוט זוכר שהדיונים על הקניות היו בפורום הזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מהאתר שהביא לכם את הנייר טואלט עם תמונה של בין לאדן, קבלו את הנייר טואלט עם תמונה של האקס שלכם עליו! ;D
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה אתרי תמיכה במחשבים יש בעברית שניתן להתעדכן בהם ב-RSS?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי בחנויות לוח אם שנשרף לי ואני חייב להשיג אחד חדש או משומש כדי לא לאבד הרבה מידע. הבעיה היא שהמעטים שיש להם רוצים עליו 600 שח ויותר, אני שילמתי בזמנו על חדש 270... אם למישהו פה יש במקרה לוח אם(לא משנה של איזה חברה) שמתאים למפרט הבא ויכול למכור לי אותו במחיר סביר, אני אודה לו מאוד. כל שאר המאפיינים לא ממש משנים לי. CHIPSET - INTEL 865PE CPU - SOCKET 775 תודה מראש דורון
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
מדובר בתביעת פיצויים שנגרמו בתאונת דרכים. לאחר שבית משפט השלום קבע סכום פיצויים, הוגש ערעור לבית המשפט המחוזי אשר קיבל את הערעור והגדיל את הסכום שנפסק, לאחר שגם בפסק הדין של המחוזי התגלו טעויות חישוב פנינו לבית המשפט העליון לבקשת רשות ערעור. בית המשפט העליון קיבל את בקשת הערעור וביקש את תשובת חברת הביטוח. חברת הביטוח הגיבה לבקשת לרשות ערעור ובו הסכימה שמגיע יתרת סכום מעל זה שנקבע בבית משפט השלום והמחוזי. בעקבות תגובת חברת הביטוח קבע בית המשפט העליון כי על הצדדים לנסות להגיע לפשרה, הואיל ומדובר במחלוקת חשבונאית טכנית. מאחר ולא הגענו לפשרה הודענו על כך לבית המשפט העליון. בתשובה השיב לנו בית המשפט העליון שהבקשה לרשות ערעור נדחית. והמבקשת תשא בהוצאות המשיבים בסך 10000 ש"ח.…
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
למישהו הביאו שאלה עכשיו הוא נתן לי לא הצלחתי לפתור/למצוא מידע זאת השאלה: מה קטר הדיזל עם סידור הגלגלים הכי גדול? חיפשתי בויקיפדיה לא מצאתי =\
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לאן הבנאדם נעלם ? פתאום ככה לא רואים שום הודעות שלו בפורום..
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
כשהכנסתי את הכתובת בישראל הוא אמר שיש בעייה עם המשלוח... מישהו פעם הזמין משם משהו ויודע מה צריך לרשום? תודה.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Ky-JTAPhmUo כן אני יודע שזה ישן, אבל ראיתי את זה עכשיו ולא הפסקתי לצחוק.. אז הייתי חייב לשתף! ואגב מותר להשים FUCK בכותרת?? טוב נו נצנזר..
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
זה לא אמור להשתנות משנה לשנה הימים שהוא נופל עליהם? יש פה מישהו שמבין במסורת?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מה המצב חבר'ס? אני מעוניין לקבל את מספר הטלפון של הספק בישראל, ומכיוון שחברת פנדה לא הסכימה לספק לי אותו פניתי אליכם... אז מי שיודע בבקשה שיכתוב...
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
משעמם לשחק לבד..בואו להזכר בנוסטלגיה ולשחק
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אם מישהו זוכר, לא מזמן פתחתי דיון על לייזר אדום שרכשתי של 5mW...וובכן הספקתי להשתעשע איתו קצת, ועם האוכל הגיע התיאבון אז החלטתי לרכוש לייזר ירוק של 20mW ובפי כמה שאלות- האם זה חוקי בארץ? במידה ויעצור אותי שוטר ובידי הלייזר, הוא יכול לאמר לי משהו על זה? היכן ניתן לקנות משקפי IR בארץ, ומה טווח המחירים? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תגידו לא חשבתם על זה פעם? מה המשמעות של הקיום שלנו? למה אנחנו קיימים ומהיא מטרתינו בעולם הזה? מה אתם חושבים? נ.ב: מנהלים, אל תגידו לי לעשות חיפוש בפורום ;D
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-