עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני ועוד כמה חברה מסיימים יב' .... עוד עחודשיים מיתגייסים!!! לכן החלטנו שאנחנו טסים לחול לטיול קצר של 7 ימים!!!... בפנינו עומדות כמה אפשרויות מענינות... 1) רודוס 2) קוס 3) אנטליה מי שיהיה או מכיר שיגיד לאן יותר כדי.... ושלא היה משעמן לציעירים משועממים!!!....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by omri_ro,

האם ניתן לרכוש בארץ קוביות/חלקי לגו בודדים? יש לי ערכה (לגו טכני) שאחיין שלי קצת התאכזר אליה ושבר שם חלק(ציר באורך 8 ס"מ). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 18k צפיות
  3. Started by Evil Activities,

האמת שאני מתעניין בכל העסק וחשבתי על להרשם ולקבל כל שבוע? / חודש? איזה גליון למישו יש את זה? ואיזה הכי טוב שמסקר הכל יפה ותמונות טובות?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by Sunny Jim,

אני צריך להרכיב שנאי שמעביר 110 וולט ל220, של זרם של 4.2 אמפר. הקיצר, שנאי של 600-1000 ואט. אני בספק אם דבר כזה נמכר בחנויות כי בדקתי, ודבר כזה יעלה לפחות 500 ש"ח, שזה לא משתלם בשבילי בשביל מה שאני צריך. מה יעלה להרכיב שנאי כזה?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  5. מה אומר מספר הMA בסוללות נטענות? למשל כמו סוללה עם 2300mA מה זה אומר על הסוללה?

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by huber,

שלום אנשים. "נפלה" עליי חופשה באילת ממחר עד יום חמישי (די בהפתעה) ולמרות שאילת זה לא המקום הראשון שהיה בוחר לחופשה מכיוון שזה כמעט חינם הלכתי על זה. הבעייה שלא הייתי באילת כ 15 שנה ולכן אשמח לקבל כל המלצה שהיא לבילויים במהלך החופשה, החל מאטרקציות מעניינות שחוויתם וכלה במסעדות איכותיות ושאר טיפים. רק כד"א - את האטרקציות ה"מרכזיות" (כגון המצפה התת ימי, ה IMAX וכו') אני כבר מכיר/מודע להם, אשמח להמלצות לדברים אחרים כגון טיול במדבר ואירוח במאהל בדואי (סתם כדגומא ראשונה שקפצה לי לראש). כמובן שההמלצות צריכות להיות ממקור ראשון/חוויה אישית ולא מ"קראתי ש X נורא נחמד"... מישהו יכול להמליץ על אירוח בדואי איכותי? אני מגיע עם "תיירים" ואני רוצה להראות להם קצת אוטנטיות. בנוסף אשמח להמ…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Nahum2,

דרוש לי STRING עם כל ה אותיות והספרות בשפה הערבית שנהוגה בארץ האם מישהו יכול לעזור לי ליצור אחד?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. חברי הפורום שלום: כבר זמן מה אני מתחבט בשאלה: "האם להכניס את היד ישר אחרי שהמיקרו סיים לחמם את האוכל, מסוכן? או לא? אנא עזרו לי!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Internal,

אנשים מחר אחד באפריל מה יש רעיון למתיחה ??

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by BedB0y,

מישהו יודע? מכיר? זה עולה כסף? ראיתי כמה אתרים שונים לזה..נראה לי מפוקפק..לא אמור להיות אתר יחודי לדבר הזה? 10x ;D

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by huhxd,

שלום לכולם, קניתי לפני יומיים את הפלאפון SAMSUNG F480. אני לא מבין גדול בנושא של פלאפונים (לפחות לא בדור החדש) אז פניתי לכאן בשביל שאלה. איך אני יכול להוריד משחקים לפלאפון? (ללא תשלום) הרצתי חיפוש בגוגל, ולפי מה שהבנתי אני צריך להוריד איזה תוכנה לפלאפון דרכה אני אוכל להוריד את המשחקים לפלאפון? (זאת אומרת, לא להעביר את המשחקים כמו שירים ותמונות - התוכנה שמקבלים עם הפלאפון). אשמח להסבר קצר מה עושים ואיך. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. היי, קניתי כרטיסי טיסה לספטמבר ואני מתגייס בסוף אוקטובר ורציתי לדעת איך אני מקבל אישור יציאה מהארץ מצה"ל? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אני רוצה לגשת לבחינת הפסיכומטרי ב3 ליולי. חשוב לציין שכבר עשיתי את הקורס בכיתה י"א ואחרי מחשבה, לא כזה צריך לעשות אותו. אני עובד בשמירה בלילות, ככה שיש לי הרבה שעות בשבוע שיש לי שקט ללמוד כמו בנאדם. מה ש"מנע" ממני להצליח בבחינה בזמן התיכון, זה ת'כלס העובדה שלא ממש היה לי כוח לזה, ולא השקעתי בכלל עכשיו, אני אומר לעצמי שאני עושה את זה, משקיע, ומוציא ציון טוב השאלה אם באמת יש לקורס איזשהו יתרון? ואשמח להמלצות על ערכות לימוד עצמי, רצוי מנסיון תודה רבה לכולם ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by noambar,

רציתי לדעת אם באמת שווה לשלם 120 ש"ח לכרטיס v.i.p בסינמה סיטי (כי אני רוצה ללכת לשם), למישהו אולי יש חוויות משם? וגם לא צריך לשלם עוד פעם על שתייה ופופקורן?

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by Guy King,

http://www.yner.co.il אני מאמין באמת שהוא מצא שיטה לזכות בלוטו (או ב-10% לפחות ).

• 21 תגובות
    • 5k צפיות
  16. יש פה המון תארדים של סרטים מומלצים (ולא מומלצים :), אבל הם כללים לאאלה ורוב ההמלצות שם זה על סרטים מלפני 5-15 שנה, להמון אנשים פה זה לא ממש מועיל כי רוב הסיכויים שכבר ראו אותם, בסופו של דבר זה יוצא יותר שיתוף טעם מאשר המלצה לצפיה. הייתי שמח לשמוע על סרטים מהחצי שנה האחרונה שבאמת אהבתם ואתם ממליצים לראות. בבקשה לא לדבר על ספאם, נמאס. אני בכל אופן אהבתי את: 88 דקות, דג'ה-וו אחלה סרטים smokin aces סרט חביב לגמרי מיאמי וויס, קזינו רויאל חביבים (לא שיא, אבל גם לא באתי עם ציפיות). הטרמפיסט סרט סביל, מעביר את הזמן נחמד אבל נגמר דיי מעאפן כזה אפיק מובי סרט חמוד שם קוד המנקה סרט קצת ילדותי אבל מעביר את הזמן לא רע van wilder 2 נחמד+\- למי שאוהב את ההודי הזה (זה מארולד וקו…

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, מאז שנסגר אתר Fisheye לפני כמעט שנה, איבדתי כמעט לגמרי אחיזה בעולם הקולנוע. באתר היו הרבה עדכונים על סרטים שהולכים לצאת, טבלה+ניתוח של שוברי הקופות כרגע בארה"ב בקולנוע (ככה שאפשר גם לדעת מי מצליח ומה המבקרים חשבו עליו) ועוד הרבה פניני מידע מעניינים. ניסיתי להשלים את הפערים הללו עם אתרים ישראלים אחרים כגון וואלה, YNET או עכבר העיר אך באף אחד אין את המינון הראוי של חדשות מספיק מעניינות או שיש עודף אינפורמציה. אז לכן אני שואל אותכם, לאיזה אתרים (בדגש על ישראלים) אתם גולשים כדי להתעדכן בקולנוע? ואם כבר אז גם בטלויזיה, ומוזיקה? גם בתחומים הללו ניסיתי קצת את האתרים הגדולים וקשה לשלוט ולהתמקד בכל המידע ששם

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by benor,

אהלן, יש לי חבר שעושה עבודה סמינריונית במסגרת קורס על השתלבותם של יוצאי ברית המועצות בישראל. במסגרת העבודה הוא חוקר את השאלה: איך השפיעה העלייה מברית המועצות על התפתחות סצנת הרוק הכבד\מטאל הישראלית. במסגרת המחקר, הוא הכין שאלון קצר שמיועד לאנשים שעלו מברית המועצות לשעבר או שנולדו לעולים מברית המועצות לשעבר שחובבים את ז'אנר הרוק הכבד. אם זה רלוונטי אליכם, הוא ישמח אם תענו על השאלון בלינק הבא: http://goo.gl/forms/N4xmVXM6ze נוסף על כך, במסגרת המחקר הוא גם מעוניין לראיין חברים בלהקות רוק כבד\מטאל שעלו מברית המועצות או שנולדו לעולים מברית המועצות. אתם יכולים להיות סולנים, מתופפים, בסיסטים, גיטריסטים, קלדנים או בכל תפקיד אחר בלהקת רוק כבד- אם אתם מרקע של ברית המועצות לשעבר- הו…

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by MasterDK,

מצטער שאני שואל פה, לא מצאתי פורום יותר מתאים לזה. בכל מקרה אשמח לשאול לגבי מה מסמל BITRATE בשירים (MP3)? מה יותר טוב כמה שיותר נמוך או כמה שיותר גבוה? מה אומר BITRATE משתנה (כלומר נניח שנע לאורך השיר בין 190 ל 220)? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by J0n1,

אחרי אמסטרדם בא לי ברלין הבנתי שיש חברות שמציעות טיסות זולות ביותר לכל מיני יעדים ברחבי אירופה, ומשם אפשר לקחת רכבת ליעד הרצוי. מישהו מכיר חברות כאלה? הסתכלתי בeasyjet ולא מצאתי משהו מתאים

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by demultiplexer,

אני מחפש קרובים בחו"ל לאחרונה מצאתי כמה אתרים שנותנים את השירות אבל בתשלום בעזרת כרטיסי אשראי אשמח אם תעזרו לי במציאת אתרים של שירות דומה אבל בחינם אני צריך רק לניו יורק או אם ישנן תוכנות שעוקפות את התשלום או עם מספרי כרטיסי אשראי מפוברקים ששמעתי שיש תודה מראש DEMULTI

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  22. שלום לכולם, חשבתי על זה שהדיסק און קיי יכול להחליף את הדיסקים של המשחקים. היתרונות של הדיסק או קיי: יהיה אפשר למכור את המשחק מותקן על דיסק און קיי, ככה שהסרייל כבר בפנים. אני לא חושב שאפשר להעביר באופן יעיל משחק ממחשב למחשב בלי הההתקנה שלו. אני חושב שהדיסק און קיי מהיר יותר מדיסק ישן רגיל אם המשחק באמת יהיה מותקן על הדיסק או קיי, יהיה אפשר פשוט לחבר אותו ולשחק מכול מחשב (שיכול להריץ את המשחק) הדיסק און קיי הוא המצאה ישראלית, למה שלא יעשו את זה לכבוד 60 שנה למדינה? דעתכם? אלון

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. תחילת שבוע הבא מתחיל מכון כושר.. בן 16 וחצי+ מדריך צמוד והכל.. יש איזה משהו חשוב שכדאי שאני אדע? אולי תזונה נכונה ועל מה לעבוד פחות ומה יותר.. (כמובן שאני אתייעץ עם המדריך גם)

• 59 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. עד כמה שידוע לי עם רשיון לרכב פרטי ניתן לנסוע גם בטנדרים די גדולים. איזה משקפופר שמנמן נסע בטנדר ענקי סחור(אלדן) והיה גיבור גדול מול המכונית הפרטית שלי אז הוא גם עקף אותי וגם ניכנס לנתיב שלי וכמעט דחף אותי. השאלה היא האם מתייחסים לרכב כזה גדול אותו הדבר מבחינת ביטוח ותאונות? זה נראה לי אבסורד. צריך אוליי עוד דרגה של רישיון נהיגה, אבל אני יודע שזה כנראה הולך לפי שאר העולם. נניח ויש לי מצלמות ברכב ועדויות שהאשמה היא של הנהג השני, ונניח שהעורך לא שקרן מוצלח מדי והשופטת לא שקרנית ורמאית בעצמה כמו רוב השופטים במקרים של תאונות דרכים. האם במקרה כזה אפשר להוכיח שהבן אדם השני אשם או שזה תמיד יגיע לעסקת טיעון תוך חצי שעה כי לשופטים אין בכלל כח להתעסק בזה אלא אם כן יש…

25. Started by Gilo2005,

קיבלתי תאריך גיוס רציתי לדעת האם נובמבר זהו גיוס קרבי?

• 93 תגובות
    • 9.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים