עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by hell,

היתי היום בדוחן ממש מושקע היה שם פשוט הכל מפוסטרים במחירים ממש סבירים עד מגילות(תמונה על בד גדולה)היו סיפרי אומנות של רב הסדרות ומה שאתם רק לא רוצים חולצות מדבקות בובות כרטיסים פסי קול מקוריים עוד פוסטרים וממש המון מגילות ממש איכותיות היו הרבה דברים נדירים לאספנים רצינים והיו גם דברים פשוטים כמו כלפי פוקר ומחזיקי מפתחות כך שכולם היו מרוצים החברה שהיו שם הם פשוט יצגו את הקהילה המופלאה של המנגה והאנימה בכבוד והערכה הראוים להם ואני ממליץ מכל הלב לכל מי שמיתענין שיתעדכן לגבי הדוכן הבא שם יהיו מלא הפתעות האתר של המארגנים www.zzeien.com

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. בבקשה זה דחוף לי לקבלת החלטה סופית!!

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. הכדור הוא הכול..... יש את השיר ברקע! איך קוראים לו?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  4. הכל בכותרת ^^ קניתי גיטרה כבר לפני יותר מחצי שנה כבר והיא עדיין שוכבת אי שם. החלתי להתחיל ללמוד, לכן אשמח לקבל המלצה לאתר טוב בכדי להתחיל ללמוד איתו.

5. Started by !_Evil_!,

יש שיר בסרטים גבר מי שמטפלת ובאמריקן פאי 4. שיר שגבר שר וחלק מהפזמון זה You I Wanna Be Just Like You . היה לי אותו אבל מחקתי אותו .

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by BetZeFer,

http://www.youtube.com/watch?v=YiRnGpcwnZY&mode=related&search= תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by noodle,

האם יש אפשרות לשנות את מספר הנושאים שרואים בכל עמוד?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  8. Started by IME3,

חצי מהזמן לא נטענים לי שום דפים פה כבר שבועות זה ככה בצורה מעניינת על הפיירפוקס המצב נראה יותר גרוע עכשיו פתחתי דרך אקספלורר ונטען הפורום

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  9. Started by ashkenazone,

הי, מישהו כאן משחק Empireswar ומעוניין בכסף קל? דברו איתי, הודעה פרטית או מה שבא לכם. אני מעוניין למכור כסף תמורת כוחות מאגים. תודה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by B.D.B,

what a supid program it isn't even half way over and it's already made me wanna kill him numerous times. I liked the part when he said let the child pee on himself then stop the car. should have watched the program about hackers on channel 8 which was on at the same time.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by Yoav,

יש לי מחר משהו שקשור לצבא, ואני צריך להיות שם ב-14:30. התוכנית היא לקחת את הרכבת מחיפה בת גלים ב- 12:30 ולהגיע בסביבות 13:30. השאלה היא באיזה תחנה הכי טוב לרדת - השלום או מרכז, ומשם איך להגיע. כמו שכתבתי, אני צריך להגיע לבית אליהו שכתובתו אבן גבירול 2.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  12. נתקעתי באיזה שלב שם , ואני לא מצליח לעבור . יש כאן למישהו מכשיר שאוכל משחקי גאווה , אני אשמח לשלוח לו את המשחק למכשיר , רק תעזרו לי ! זה מעיק מדי , על המחשב אני לא יכול להריץ את המשחק , אז על הסלולרי הוא כן רץ לי אבל אני תקוע . בעעע . כל עזרה תתקבל בברכה .

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  13. Started by idan1836,

אני צריך המלצה שלכם, לספר VB הכי טוב שיש היום, שיכול ללמד אותי הכל מהכל בהיקף מלא ונח ללמידה. ועוד אני רוצה שם של ספר שילמד אותי ג'אווה גם .. (כמובן גם, הספר הכי טוב שיהיה אפשר למצוא בשוק) . תודה ..

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  14. Started by Burned,

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שאני אוכל לשמוע איתה שירים ולסדר אותם, לשנות פרטים בקלות ויעילות? יש עוד תוכנות חוץ מITUNES?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by BetZeFer,

כמו alphaville ו Europe

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  16. תודה רבה לכל המגיבים, אני מחפש תקנונים/חוקים המפרטים את זכויות התלמידים בבית הספר, בין השאר בעניינים הבאים: מניעת תלמידים מיציאה לשתות, מניעה (פיזית) מיציאת תלמידים מהכיתה, ההגדרה של עונש גופני - מהו? האם כאשר שולחים תלמיד מפריע לקחת פתק מהמזכירות (כאשר הוא בקומה 2 והמזכירות בקומה 7) זה נורמלי בתור רוטינה? לי זה נשמע מסריח מאוד (וזה מה שעושים בבי"ס שלי) איפה יש תקנונים/ חוקים כל הדברים האלה שמפרטים את זכויות התלמיד? ממה שהבנתי מבחינה חוקית (וחוקית בלבד) אין למורה סמכות להוציא תלמיד מכיתה, האם זה נכון? אם כן, איפה זה כתוב? תודה!

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by *R.S,

קודם כל חג שמח וכשר... עכשיו, אני לא יודע מה הסיסמה שלי של המשתמש בפורום המשתמש נשמר אוטומטית וככה אני לא צריך לכתוב כל פעם את הסיסמה אבל אם פעם זה התנתק לי או משהו כזה אז אני לא יכל להתחבר שוב למשתמש שלי... יש אפשרות כלשהי לדעת מה הסיסמה שלי? איזה משהו בפרופיל או משהו? (לא היה לי שאלה שרומזת לי מה הסיסמה) כשאני ידע את הסיסמה אני יחליף אותה לסיסמה אחרת שבטוח אני תמיד אזכור...

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  18. זה תמיד עניין אותי! אני מתכוון אם נגיד יש במשחק כלשהוא RES של 1024X768 , 800X600 , 640X480 אז הוא שוקל יותר בגלל שיש את אותן טקסטורות מספר פעמים בגלל שיש כמה רזולוציות ? ואם היה רק 1024X768 , המשחק היה שוקל פחות ? מקווה שהבנתם למה אני מתכוון.. תודה.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מועדון צלילה ברמה טובה עם מחירים סבירים\ממוצעים כדי להשלים כוכב ראשון ולעשות כוכב שני. מישהו מכיר מקומות?(עדיפות לאזור הרצליה, גם ת"א אפשרי)

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  20. היי, מישהו יכול לעזור לי, אני צריך להוריד שירים מהאתר הזה: http://www.havesov.net/musicenter.html כעיקרון פעם היה אפשרות להורדה עכשיו ביטלו את זה לא יודע למה. מי שלא הבין מה זה אז זו תוכנת פלאש שהיא מעין פלייליסט וכרגע אפשר רק לשמוע דרך האתר, אני מחפש איך להוריד למחשב בשביל להעביר לי את זה לMP3. אני משער שיש איזשהיא תוכנה שאפשר לעשות זאת בעזרתה. תודה רבה מראש זה חשוב לי מאוד.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by DuDeAss,

אני חושב שאסור לרשום פה אבל מכיוון שזה פורום ot אני ארשום סך הכל תנעלו אני חדש פה ואני מעוניין ללמוד כמה שיותר יש לי ידע בסיסי ביותר וכמובן אני מוכן לעזור לכל מי שיצטרך כל עוד אני מבין בזה אני שמח לבוא לפה כי היה לי רע בפורומים אחרים של תוכנה כי האנשים לא בדיוק מתייחסים לחדשים.. בכל זאת שלום ומקווה להתקבל פה! :

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by Jeebs,

אז ככה, חברים לאחר שהשתחררתי לפני שבוע מצאתי את עצמי עושה סדר במגירות המאובקות ששנים לא פתחתי.. בעודי מסדר את המגירה נתקלתי במשחק הזה שפעם שיחקתי באינטרנט בצעירותי: דיאבלו2 המקורי וחבילת ההמשך שלו.. באמת שלא היה לי מושג מה לעשות עם זה אז החלטתי למכור את זה למי שחפץ במשחק המקורי או בCD key של המשחק במחיר סמלי של 50ש"ח... למי שמעוניין לקנות: Avishtar@gmail.com , Facebook : Avi Ashtar דרך אגב, אני גר באזור המרכז-השרון.. אין לי בעיה לפגוש מישהו במקום אמצע או משהו

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by ForresT,

נניח יש לי 3 מספרים: 1, 2, 3 הממוצע הוא 2 סטיית התקן היא 1. איך אני מחשב זאת ידנית?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. גוגל השיקו כלי חדש בשם GOOGLE INSIGHTS. http://www.google.com/insights/search/# תשוו חיפושים בין מתחרות כמו אינטל ו-AMD, לא תופתעו בכלל.

25. 1. הייתי שמח לשמוע קצת על מדיאטק, איך עבר\עובר עליכם הלימוד שם. 2. קצת מידע לגבי הלימוד והתוכן של MCSE, מעבר להיסטוריה ולימוד פיזי על מחשבים, מה קורה שם עם מתמטיקה פיזיקה, קושי של המבחנים, שאלות "לא צפויות" ושאר הערות שיש לכם לגבי ההכשרה הזאת. תודה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.