עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shuy,

אני מכין דיסק לידידה שלי שאוהבת מוסיקה קיטשית (WHATEVER THET MEANS) עכשיו אני צריך רשימה של שירים שיכולים להחשב קיטשים...(כי לי לא עולה שום דבר כרגע וגם אני לא ממש בטוח מה נחשב קיטש ומה לא) תודה!

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  2. Started by J0n1,

שלום. אני מחפש קאוורים למטאליקה בעיקר בסגנון של השירים של Apocalyptica - Inquisition Symphony סגנון סימפוני רוק. אבל שיהיה יותר כינורות ופחות כלי צ'לוים וכאלה שעושים רעש כבד יותר, כי אני מחפש באמת משהו קליל ורגוע תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by ccc,

אני מחפש שירים קצבים משהו טוב שאפשר להתאמן איתם. אבל בבקשה רק שירים תותחיים שבאמת אין ספק לאף אחד שהם מעולים, כמו EQUADOR, האיכות לא נתונה למחלוקת.. תודה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by pchunter,

אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  5. Started by shuy,

מצאתי לפני שבועיים גורת חתולים בת חודשיים מייללת, עקבתי אחריה במשך יומיים וראיתי שאין אמא בסביבה, אז החלטתי לקחת אותה ולאמץ אותה, לשלום אפילו הצלחתי לשכנע את הכלב שלי לא לנבוח עליה ואפילו לשחק איתה, פשוט חומד של גורה... היום ראיתי אותה מתה, דרוסה על הכביש, עצוב לי עכשיו, למרות שיש לי אותה רק שבועיים נקשרתי אליה (ולדעתי הכלב שלי גם מחפש אותה). אני לא יודע מי דרס אותה, ואני לא בטוח שאני יכול להאשים אותו (היא היתה קטנה כ"כ), רק בקשה קטנה, כשאתם נוהגים, שימו לב לחתולים קטנים שנמצאים על הכביש, קצת תשומת לב תוכל להציל הרבה חתולים ממוות.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by mikko,

http://www.metacafe.com/watch/262984/security_surf/ חחחחח

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by IG,

פרודייה על "נרנייה", "ווילי וונקה ומפעל השוקולד", "סנאייק און פליין" ועוד מלא דברים, בסגנון של scary movie, אבל (לפי דעתי) טוב יותר

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by קרייזי קוריצה,

למה האתר כל הזמן קורס?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. Started by musari,

יש באתר הזה קובץ MIDI שמיתנגן מתי שלוחצים על נגן אני רוצה לישמור את הקובץ הזה כ MIDI במחשב בשביל ללמוד תוים איך אני מוריד ? http://1010.co.il/cont.php?object_id=11&product_id=4 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  10. אני מחכה ומחכה ועוד לא יוצא תירגום.. מישהו השיג?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by chris_u16,

אודה למי שיכול לשלוח לי קוד הרשמה תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by Shadowman,

אני כבר כמה חודשים מחכה למכשיר הזה, הבנתי שבאוגוסט. תקנו אותי אם אני טועה.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by Sifo Jen,

מישהוא יודע איך קוראים לשיר נושא של "חלום אמריקאי" שמשודרת בערוץ 3 ביס? תודה רבה!!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  14. לדעתכם יש סיכוי שהמחירים של חלקי מחשב כמו מעבד לוח אם וכו' ירדו עד הקיץ ? מי שיודע אנא שיעזור ושיגיד לי עד כמה זה בערך ירד ולמה ולכמה תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  15. מיועד לנשים בלבד, כל מענה יעזור! למחקר בנושא דימוי גוף ופיברומיאלגיה, הנערך במכללה האקדמית ת"א-יפו בהנחיית פרופ' רונית אביצור-חמיאל, ד"ר שולמית גלר וד"ר סיגל לוי, דרושות מתנדבות מעל גיל 20. השתתפות במחקר דורשת מילוי שאלונים אינטרנטיים בלבד וכ-15 דקות מזמנך. הניסוי מתאים הן לנשים המאובחנות עם פיברומיאלגיה והן לאלה שלא. נשמח ונודה להתנדבותך! שמירה על פרטיותך מובטחת. למילוי השאלון, לחצו על הקישור: https://biusocialsciences.eu.qualtrics.com/.../SV... לפרטים נוספים: גילי רפנברג gilirafe@gmail.com יעל מן yaelman@mta.ac.il שרון סלע sharonsel@mta.ac.il

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by oorlevi,

אני רוצה להצמיד כתוביות לסרט בפורמט XVID הכתוביות מתאימות הכול סבבה אני רק לא יודע איך עושים את זה.. מישהו יכול לעזור תודה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  17. Started by yossi21,

איך קוראים לשיר בצליל המתנה של בזק בינלאומי? תודה.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  18. Started by eegg,

היה לי מתכונת 003 והמורה הורידה לי עז זה שכתבתי ש m=0 האם זאת טעות? ואולי מישהו יודע אם יש מקום שכתוב כמה ועל מה מורידים נקודות בשאלון 003

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  19. אממ כן, אז כפי שהכותרת מרמזת, אני מחפש מוזיקה נעימה לאוזן (מוזיקה לאירועים.. בר מצווה וכאלה) כזאת שלווה כזאת.. שירים יפים, לא קופצניים, שנעים לשבת ולהאזין להם ככה בקטנה ברקע מקווה שהבנתם את כוונתי

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by kobi_af,

שלום עזרו לי בפתרון החידה הזאת ניקח את סטט' הפורום , רשום 240 אורחים ו315 משתמשים , משתמשים הבנתי אבל מי אלו 240 האורחים בדיוק?אני רואה את זה גם בפורומים אחרים במספרי אורחים בהרבה גבוהים יותר מהמשתמשים. ???

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by soundf,

תעשו טובה תצביעו פה ! זה חשוב ! זה תחרות ! של מוזיקה אלקטרונית עוד כמה זמן זה יהיה בערוץ 22 !!!! זה תחרות של יוצרים צעירים לגלות כישרונות אז חבר שלי הגיע לרבע גמר! בבקשה להפיץ ולהצביע לו !!! דבר ראשון תירשמו לאתר www.nokiamusic.co.il/Register.aspx אחרי זה אתם ניכנסים לפה : www.nokiamusic.co.il/contest רואים תקטע שקוראים לו : solarix-power of melody תצביעו! **היום ב12 ניסגר ההצבעות!*** תודדדדדדדדדדדדדדדדדה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  22. אפשר לגלוש לפורומים דרך הפלאפון ? דור שלישי. ?

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by enzo,

http://www.nicekicks.com/neckbreakers-lace-tags/

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  24. חברים בערוץ דוקו רצה לה פרסומת לתוכנית על הסמים עם אושרת קוטלר... עכשיו ברקע יש טראק פסיכודאלי כזה שמאוד אהבתי יש למישהו מושג מה שם המלא של הטראק?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  25. ??? העלתי את התמונות ל-walla. מה אני אמור לעשות עכשיו?

• 7 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים