כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
1. הייתי שמח לשמוע קצת על מדיאטק, איך עבר\עובר עליכם הלימוד שם. 2. קצת מידע לגבי הלימוד והתוכן של MCSE, מעבר להיסטוריה ולימוד פיזי על מחשבים, מה קורה שם עם מתמטיקה פיזיקה, קושי של המבחנים, שאלות "לא צפויות" ושאר הערות שיש לכם לגבי ההכשרה הזאת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
דרייבר של ati בגרסת vista32 לא עובד כבר חודש..לצומת לבכם.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
בהורדה ישירה או טורנטים.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
משתגע כבר מלחפש אותו חיפשתי אותו בעבר ללא הצלחה ועכשיו מישהו ביקש ממני לחפש את זה והוא שלח לי קטע מהשיר. יש לי חשד גדול שהשיר הזה הוא של הסקורפיונס. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות צורב היום, ואני זוכר שזה מה שהיה כתוב על הצורב מאחור..
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
איזה מעצבן זה החנויות באינטרנט שלוקחות מחירים מופקעים על משלוחים !!! יש את אלה שלוקחים 70 שקל משלוח על מוצר ששוקל 200 גרם ועולה 90 ש"ח שאיתם אני בכלל לא מתעסק. אבל אפילו החנויות ה"נחמדות" שמאפשרות לבוא לקחת את המוצר ומוכנות לשלוח בדואר תמורת 25 שקל, גם הן דופקות אותנו. לאחרונה הייתי צריך להחזיר כרטיס RAID לחנות מסויימת ושלחתי להם בדואר רשום וזה עלה לי 8 שקלים, כאשר כמה ימים לפני כן הם שלחו לי את אותו כרטיס בדואר רשום וגבו ממני 25 שקל על זה...
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
זה תמיד עניין אותי! אני מתכוון אם נגיד יש במשחק כלשהוא RES של 1024X768 , 800X600 , 640X480 אז הוא שוקל יותר בגלל שיש את אותן טקסטורות מספר פעמים בגלל שיש כמה רזולוציות ? ואם היה רק 1024X768 , המשחק היה שוקל פחות ? מקווה שהבנתם למה אני מתכוון.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
תשמעו חברים אני רואה שיש כאן אחלה קהילה.. בואו תכירו את הפרום שלי אני לא בא להתחרות בכם אלא רק להציג בפניכם את הפורום שלי גם אנחנו לא על אותו כיוון אתם פורום מסוג אחר פשוט עכשיו החזרתי את הפורום ואני צריך מלא אנשים אחלה פורום נשבע לכם! כנסו תראו עם בעל הפורום שלכם מעונייין נעשה איחוד כזה ותכנסו לרשת האתרים שלנו דבר שיתן לשתינו פירסום.. כנסו כנסו
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני צריך להגיש מעבדה אחת בפיסיקה, בספר שקוראים לו פיסיקה- לקט ניסויים, ועכשיו התחלתי לעבד את הנתונים אבל הנתונים יצאו לי משוגעים בטירוף :s05:.. אני צריך להגיש את זה מחר ואם אני לא אז המורה שלי יהרוג אותי... הניסוי הוא ניסוי 2 בספר עם העגלה, וזה יהיה טוב אם מישהו ישלח לי את הקובץ עם הטבלאות וכל זה אם הוא יכול.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן האם אני יכול לקנות את HL2 בSTEAM בעזרת ויזה של לאומי צעיר? כתוב על הכרטיס VALID ONLY IN ISRAEL אבל שמעתי שאפשר להשתמש בזה גם בSTEAM מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום,אנוכי כאן בונה מכונת CNC והגעתי לשלב שאני צריך לחתוך פלטות עץ בדיוק רב רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנויות\מפעלים וואט אוור באיזור חדרה-נתניה שיש להן מכונת CNC אשר מסוגלת לעבד עץ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום נתנו לנו עבודה לגיאוגרפיה לעשות על דימונה ואני לא מוצא חומר וכן חיפשתי בגוגל אני צריך גם מפות ברורות תפרוסת האוכלוסייה ואופי ההתישבות תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש מין אתר של הרצאות דרך מירק מי מכיר את האתר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://www.netactive.co.il איך השירות מימוש אחריות?
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מזה נותן בדיוק וכמה זה עולה ..?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
שלום כל אחד בוודאי שואל את עצמו כמה אני ישקיע על מחשב חדש, נכון? אז בואו נומר שיש לבנאדם 10000 שקל למחשב חדש שיחזיק ל3 שנים והוא אומר חבל לי להשקיע את כל הכסף עכשיו, יותר טוב לחלק אותו ל2 ולקנות עכשיו ב5 אלף ועוד 1 וחצי ב5 אלף הנותרים ולקנות יותר טוב, נכון? לא נכון.... אני אומר שאם למשל הוא יקנה עכשיו GIFA 4 440 MX ב- 200 שקל בערך ועוד שנה וחצי במתאיים הנותרים כרטיס אחר יותר טוב שעולה עכשיו 400 שקל ועוד שנה וחצי יעלה 200, אז בעצם הוא בזבז אותו דבר! לא? ואל תגידו לי שזה לא ככה שהמחיר משתנה ליותר זול או משהו כזה! כי זה בדוק על דוגמא של חבר שלי! אז לא עדיף לקנות את היקר שעולה 400 שקל כבר עכשיו... ואני מדבר על בנאדם שיש לו 400 ביד! מה שנאמר על ה-GIFA 4 זה נכון גם לגב…
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני לא מבין תסבירו לי בבקשה מה זה הדרגות האלו שיש לכו אחד נגיד לי השם של המשתמש יש כאלו כוכבים !! מה זה ואיך אני עולה דרגה?? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ירדתי לשלוש יחידות במתמטיקה ואני צריך קצת עזרה למשהו האתר של משרד החינוך לא עובד לי ורציתי לדעת מה המיקוד לטופס 001 וטופס 002 לשלוש יחידות ואם אפשר דוגמאות למבחנים כי אני פשוט לא מוצא תודה לעוזרים אני שונא מתמטיקה
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
באתר של אסוס לא מצאתי.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק על אנשים אחרים כמה זמן הם נמצאים באתר בכללי? אם אי אפשר שרשרו פה כמה יש לכם.... לי יומיים ו-14 שעות
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אוקי סופרטורנטס סגור(מישו יודע למה?) אז החלטתי להירשם לטורנטבייטס.. ישבתי כמה זמן ועשיתי רפרש וזה העביר אותי לדףהרשמה איזה 6 פעמים ולא משנה כמה מהר הקלדתי זה תמיר אמר לי אחרי זה שמספר המשתמשים הגיע ללימיט מישו יודע אם אני בכלל יצליח להירשם ככה? נמאס להוריד מפאבליק
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
אני צריך חלקים למחשב יש כאן מישהו מאזור המרכז שיש לו?? תודה מראש, מתן.
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-