עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redti,

אהלן פורום כללי שמעתי היום ברדיו איזה שיר יפה אני לא יודע איך קוראים לו ולא מכיר את השם שלו אבל אני זוכר את הפזמון אז אם מישהו מכיר או חושב שהוא יודע שירשום...גם אם הוא לא בטוח כי אני ממש רוצה את השיר הזה והוא די ישן "I dont wanna run away but i cant take it i dont understand if im not made for u so why does my heart tell me that iam, is there anyway that i could stayyyyy in your heartttttttttttttt" אני חושב שהשיר מלפני שנתיים -שלוש

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by Alfies,

רוצה להוסיף לתקית מוזיקה שלי יותר מוזיקה איכותית, חרשתי כבר על מה שיש לי. מבקש שתמליצו לי על להקות רציניות, סגנונות המבוקשים : ג'ז, רוק. מעדיף ג'ז עם שילוב רוק, לא ג'ז כבד אני לא מתלהב מאילתורים קצת מעמיס. הייתי מאוד רוצה למצוא להקה המשתווה לINCUBUS הם מדהימים סגנון של TOSCA או K&D הייתי גם הולך על מוזיקה אירית או ים תיכונית הקיצר אין מה למרוח תמליצו בבקשה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  3. שלום אני מתגייס מחר ויש לי אפשרות לקחת את Sony Ericsson T290i או Motorola C380 בחינם... כרגע יש לי Samsung c100 (סמסנונג 534) האם שווה לי בכלל לשדרג לאחד מהפלאפונים הנ"ל, כי לפי הת'רד הקודם שהיה בנושא, שניהם לא משהו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by camelboy,

אני רוצה לבצע קניה בת 700 ש"ח בksp סניף נתניה... אני רוצה לדעת על האמינות של החנות מבחינת שרות,אחריות,סיפוק הסחורה,יחסי אנוש וכו" אני מאוד יודה לכם עם תגיבו עד השעה 12 בצהריים היום

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  5. וואלה קניתי אותו סביבות אוגוסט 06 נדמה לי, אני יודע שהיה בנזונה אז סתם רוצה לדעת אם עדיין נחשב טוב או שכבר לא משהו -אנלא מעודכן בגלל הצבא, אגוז כבוד לוחם אם - DS4 ספק - LIBERTY 500 זכרונות - OCZ 2GB 800 MHZ CL4 כ. מסך - RADEON X1900XTX מעבד- Intel® Core2 CPU 6300 ד. קשיח - WDC WD2500KS-00MJB0 מארז - GIGABYTE AURORA צורב דיוידי לא כזה קריטי איזה משהו של פיוניר לא עושה בעיות מבסוט ממנו דווקא תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by JMG,

ערב טוב! לאחרונה נרשמתי לקורס MCITP בג'ון ברייס - של טכנאי PC. במקור רציתי להגיע לקורס המתקדם יותר - של מנהל הרשתות, אבל נציג המכירות הצליח לשכנע אותי שעדיף לי קודם כל לבצע את הקורס הבסיסי ורק אז לעבור לקורס המתקדם יותר. השבוע התחלתי את הקורס, קיבלתי את החוברות, והתחלתי לדפדף בהן... וגיליתי שחלק דיי ניכר מהחוברת אני מכיר לא רע בכלל... אך יחד עם זאת - ישנם "חורים" בידע שלי, שכמובן מבוסס על נסיון אישי שלי ללא השכלה פורמאלית קודמת. כשהעליתי את העניין בפני הנציג, הוא הציע לי להגיע לשיעור הבא ולשבת איתו לפני השיעור ולנסות לאבחן אם הידע שלי אכן מספיק לצורך הקורס המתקדם יותר. אני חייב לציין שאני לא מכיר את מבני הקורסים של מייקרוסופט או את מבחני ההסמכה, ואני לא יודע איזה חלק מהטע…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  7. אח שלי חזר היום מהביצפר[כיתה ז'] עם שיעורי בית שניסיתי קצת ולא הצלחתי לפתור חשבתי שהגאונים פה בטח יצליחו... אז ככה יש את המספרים מ1-9 כלומר: 1,2,3,4,5,6,7,8,9 ואפשר להשתמש בכל מספר פעם אחת בשביל ליצור תרגיל חיבור שיהיה נכון לדוגמא: _ _ _ _ _ _ + _____ _ _ _ אם זה לא מובן תבקשו ואני אסביר. באופן עקרוני צריך לשבץ כל מספר במקום כלשהו בשביל שהתשובה תהיה נכונה והכי חשוב בכל מספר אפשר להשתמש רק פעם אחת ! תודה מראש אם מישהו יצליח

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by subarel,

מחפש חברות שמטיסות לוילנה בליטא. מישהו מכיר משהו? החברה היחידה שמצאתי זה http://www.greitai.lt/en מישהו מכיר משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by hzhz24,

כמו שהכותרת אומרת . כיסא עד 300 שח ושולחן גם עד 300 שח. יש הצעות? בעיקר איכפת לי שהשולחן יהיה חזק שלא יפול אחרי חצי שנה. יש את הכיסאות האלה.. http://www.ktl.co.il/ShowImage.asp?image=132154.jpg&Title=???%20??????%20??????%20???%20?????%20%20???%20????? 300 שח . http://www.rahitimshop.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=6121 http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22866704&af=2055

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by Lancer,

שמעתי שיש אפשרות לחבר כבל BNC ל SOUNDBLASTER (או כרטיס טלוויזיה אני לא זוכר) ובאמצעות תוכנה מסויימת ניתן לראות את האות שעובר בכבל. האם באמת קיימת אפשרות ליצור משקף תנודות באמצעות מחשב?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. היי פתחתי לפני כמה ימים מלא משתמשים בתקווה שיש לי מיספר יפה ומצאתי את המיספר הזה 227333400, המספר הקודם שאני מישתמש בו כיום הוא206-437-399, אז האם כדאי לעבור מישתמש בתקווה שכולם יאשרו אותי? תודה מראש install

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by GaTor120,

עד כמה שאני יודע כל מה שאני רושם בפייסבוק אז גם החברים רואים,למשל אם אני חבר ב MAKO ואני רושם משהו בדף שלהם אז ישר כל החברים רואים הייתי רוצה להיות די אנונימי בפייס כאילו כל מה שאני רושם החברים לא יראו,האם יש דרך כזאת? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  13. Started by omer-d,

שלום לכם האם זה רק אני או שמאז השינוי במראה של הפורום יש פונטים מסויימים שגודלם (יותר נכון חוסר גודלם) פשוט מוגזם? כמשתמש ברזולוציה של-1680x1050 הטקסט היחיד שגודלו סביר הוא התוכן של ה-posts עצמם? כל השאר פשוט קטן מידיי, כמו כותרות וכדומה. הסתכלתי באפשרויות של הפרופיל אבל לא מצאתי מקום לשינוי הגדרות גודל הפונט. :-\

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  14. Started by kinggil,

אני מחפש שיר בשם הזה: פיינל קאנוטאן משהו כזה, שיר מאוד מוכר. פליז.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by Alduin,

למי שיש HOT בטח יצא לראות את הפרסומות לערוץ החדש שלהם HOT Xtra. חלק מהפרסומות הם על הסידרה "הסמויה" ובזמן הפרסומת יש איזה שיר שמתנגן ברקע עם מנגינה מאוד קצבית, משהו אולי מכיר את השיר?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  16. שאלה בכותרת ^ צריך כבל כלשהו? או כרטיס כלשהו במחשב? איך אני מעביר וכמה עולה החומרה הדרושה?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by Green,

היי אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל לפני איזה כמה חודשים העלתי פה דיון על זה שנגנב לי המספר איסיקיו היה לי מספר שקיבלתי מחבר שהיה לי פעם שעבד בחברה של ICQ המספר בעל שש ספרות שהיה 991111 (אני לא ממש חושב לקבל אותו שוב) מה שכן אני רוצה לפתוח ICQ חדש וחשבתי אולי אני לא יודע אם יש סיכוי אבל אולי יש למישהו איזה מספר נחמד אולי קצר או קליט שהוא יכול לתרום לי תודה.. נ.ב. המספר הישן שנגנב לא נמצא בשימוש היום (כפי שניתן לראות עם חיפוש בICQ) ועומד סתם אם יש ספקות שהוא באמת נפרץ ונגנב לי

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by raulido,

שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני ומספר אנשים טובים עמלנו רבות על בניית אתר שירותים מעניין שמתחרה עם מוצר ידוע של גוגל. בתור אנשים שנמצאים לא מעט שנים בתחום (למרות גילנו הצעיר), ברור לנו שהשלב הראשון עם תחילת הפעילות הוא פנייה למומחה שיקדם את האתר בדירוגי גוגל. עם זאת, שמענו על לא מעט מקרים שאתרים שהתחרו עם שירותים של גוגל בכל מקרה "קופחו" בדירוגים ולכן אנחנו שוקלים לחסוך את הכסף הזה ולהשקיע במקום אחר את הכסף המועט שלנו. מה אתם אומרים? יש מצב שגוגל פוגעת בדירוגים של מי שמנסה להתחרות איתה? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  19. Started by alexpir,

לכבוד השנה יחד אני רוצה להקליט לחברה שלי שיר אני לא מכיר הרבה שירים בעברית וחשבתי שאולי כמה אנשים בפורום מכירים אז תמליצו לי על שירים שאפשר להקליט בשביל החברה שיתאים אני רוצה משהו בסגנון הזה http://www.youtube.com/watch?v=tWKx6vTC2X4&feature=related תציעו הצעות

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  20. יחסית ללהקה שלא פרצה יותר מדי בארה"ב.. לא יודע, אולי זה לא מזיז לכם את הפין (ואני יודע שאני אצוטט על זה) אבל לי זה מפריע איפשהו.. לא יודע אם להגדיר את זה כשחצנות, יהירות או טמטום מצידי (מחכה לציטוטים גם על זה).

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  21. היי חברה לצורך עבודה שאני עושה אני צריך חומר על הכנסות המדינה מדו"חות של משטרת התנועה חיפשתי בלשכה המרכזית לסטטיסטיקה ולא מצאתי - בעיקרון אני מבקש לדעת כמה כסף משטרת התנועה מכניסה ( אמורה להכניס ) לקופת המדינה מדו"חות תנועה שמיא מחלקת

22. Started by THE FOX,

http://www.mytempdir.com/1219570 מה שם הטראק?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4077617&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תכנסו לשם ויש תראו את מה שהמשתמש הראשון שם חחחח איזה קוע זה חחח

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by J0n1,

כבר לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  25. פשוט אני מחפש דגם מסוים שלהם,ואני רוצה לדעת את מכירו

• 2 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים