כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
אתמול, בערך סמוך לשעה 2:00 בלילה, הורגשה רעידת אדמה בליווי מין "בום" אל-קולי. אני אישית, הרגשתי אותו אתמול 3 פעמים. (ולא, זה לא משהו שרק אני הרגשתי. נפתחו על זה נושאים בכל מיני פורומים. הדבר המוזר בכל העניין הזה, הוא ש ynet לא כתבו כלום על כך) הרגע, היית עוד רעידה לשניה בתוספת "בום" אל-קולי. וזו הפעם הרביעית הלילה.. אני גר באזור המרכז, ואני שומע ערסים ( ) שצעקו בחוץ: "רעידת אדמה :bash:" וגם יש לי כמה חברים מהאזור שהרגישו. עוד מישהו כאן הרגיש..? מקודם זה היה באשדוד, נתניה, תל אביב ורעננה.
-
- 48 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
עכשיו הייתה רעידת אדמה לאיזה 20 שניות.. חח איזה קטע אני קולט את עצמי זז עם הכסא מי עוד הרגיש?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
-
יובנטוס ירדה לסיריה B והופחתו 30 נק' וביטלו לה את 2 האליפיות. לאציו הורדה גם ליגה והופחתו לה 7 נקודות פיורנטינה ירדה גם כן והופחתו לה 12 נק' מילאן נשארה בסיריה A אבל הופחתו לה 15 נק' והיא לא תשחק במפעלים אירופים!! http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=78806&bz=24
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קוד מקור של שלוש ברות האנטיווירוס המובילות בארה"ב נגנב, מסתובב חופשי ברשת וזמין לכל דורש ! השלכות העניין הן לא פחות מדראמטיות. https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/digital-armageddon-source-code-for-top-3-us-anti-virus-makers-reportedly-stolen-all-critical-infrastructure-now-vulnerable
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רעידת אדמה רביעית בתוך שבועיים בשעה 9:38 הורגש הרעש באזור ירושלים. העוצמה - 4 בסולם ריכטר, המוקד - ים המלח. בפעם הרביעית בשבועיים האחרונים הוצפה מערכת ynet בפניות גולשים, שחשו את האדמה רועדת: "זה לקח חמש-שש שניות. פתאום אתה קולט שהכל זז" בפעם הרביעית בשבועיים - שוב האדמה רעדה: בשעה 9:38 שוב הוצפה מערכת ynet בפניות גולשים - כולן מאזור ירושלים - שדיווחו כי חשו את האדמה זעה. רמי הופששטר, ראש המכון הגיאופיזי, אישר כי אכן, מדובר ברעש אדמה, שעוצמתו 4 בסולם ריכטר. המוקד היה גם הפעם בים המלח. אביעד, שעובד בפארק ההיי-טק שבשכונת הר חוצבים, חש היטב בתזוזה: "חוויתי כבר את הרעידות הללו בתקופה האחרונה, זה היה בערך באותה עוצמה. זו כבר שגרה, זה אפילו נחמד. הבניין כולו זז". עודד אייל ממעל…
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
-
קרית מלאכי - דרום הרגשתם? ציינו היכן אתם גרים
-
- 70 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
אחת לכמה זמן יש מפגש פורום, נכון? עכשיו חשבתי לעצמי לפני מפגש להתחיל לארגן כמה מספרי טלפון של חנויות עם ראש פתוח מה שנקרא לבדוק כאן כמה אנשים מעוניינים לרכוש את הדיסקים האלו ולתאם עם נציג מהחנות שיגיע עם כל הכמות של הדיסקים אולי אפשר להשיג ככה הנחה על קניה ענקית כי אני מאמין שלפחות 10 אנשים קונים ממנו במכה ועוד עם המחירים האלו אפשר לקנות עוד צריך רק לשכנע בעל חנות אחת עם מחיר נורמלי לנסות להכניס אותו לפורום הזה בכלל שמעתי כאן על בעלי חנויות מזמן אבל באוברקלוקינג תגידו לי מה אתם חושבים על הרעיון
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם למרות כל הרשום כולל חוקי הפורום, לדעתי צריך להיות דיון בוגר בנושא. לא יודע אם זה חלק מהתרבות בארץ או שזה הפך להיות נוהג, אבל השירות לקוחות בארץ טעון שיפור לי אישית נמאס מהיחס שמקבל הצרכן הישראלי והגיע הזמן לארגן את העניין הרעיון שלי הוא לאגד את הניסיון של החברים בפורום לגבי רכישות בארץ - לחיוב ולשלילה ובאופן מבוקר, בונה ומקצועי כך שאנשים יוכלו לקבל חוות דעת. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://www.consciousmedianetwork.com/video/2010/061810.htm
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה ילד בן 18 שיש לו הרבה זמן בידים http://www.theonlyt.com/Main/Animations/Sony/sony_style.mov
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי עבר בניהול אתרים, בין היתר PcTip הישן למי שזוכר (פפיי איזה נוסטלגיה, ממש צמרמורת עוברת לי בגוף) ועוד כמה אתרים בעלי פוטנציאל אדיר שלא מומשו. פשוט כבר תקופה שאני חושב על לפתוח אתר אינטרנט. אני לא רוצה להתרכז בנושא אחד, אני רוצה אתר שיהיה מן פורטל מינימליסטי שירכז בעמוד הראשי חדשות מעולם המחשבים/גאדג'טים/תוכנה, תמונות וסרטונים מצחיקים וכל מיני שטויות... מן פורטל לגבר אפשר להגיד חחח... לדעתכם אתר כזה יוכל להצליח? אין לי בעיה להשקיע משאבים וזמן כי את זה יש לי... על שם כבר חשבתי
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
הרעיון הוא כזה אתה המשתמש תרשם באתר ותוריד TOOLBAR לדפדפן אחרי כן בשעה שאתה גולש תוכל לסמן לייקים על תכנים שאתה פוגש בעת גלישה למשל תמונות בכל אתר ברחבי הרשת ברגע שאתה לחצת לייק התמונה תקפוץ לאתר החברתי הזה לחשבון שלך לתוך הגלרייה שלך למשל לאתר MINUS.COM שזה אתר ממש שימושי שמשמש אתר העלת תכנים פשוט יעיל וגם יש גלריות של אנשים עם מיליונים של צפיות רעיון למין דבר כזה יצור אתר חברתי חדש ששם תבוא לראות איך אנשים גולשים באיזה תכנים הם נפגשים ואיפה הם עושים את זה מה שיביא לדרך אולטימטיבית למציאת אתרים חדשים שלא היית מודע להם לתכנים חדשים ולראיה שקופה יותר של השימוש והפופולריות של תכנים ברשת מה גם שזה ישמש כגיבוי מעולה לתכנים שאתה נפגש איתם ונעלמים אחרי כמה שניות במקום לגלוש …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה אשמח לאיזה סלוגן או משפט לסיום מחזור מ''א כיתה יב' משהו מצחיק ישמח אותי כיפליים אין לי בעייה למשהו שרוט לגמריי אפילו שיהיה סוטה לא אכפת לי זה מה שאני מחפש הכי משוגע שיש
-
- 5 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
אני רוצה להכין לחברה שלי תליון לב עם חריטה מאחורה ואני מחפש מה לחרוט.. חברים ביחד כבר 5 שנים ככה שזה עסק רציני :-)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנחנו רוצים לקחת הערב אוכל בטייק אווי להרבה אנשים (באזור ת"א\ר"ג), משהו שאפשר להתחלק בו בקלות (אנחנו רוצים פשוט להביא הרבה אוכל, לא שכל אחד יזמין מנה משלו). למישהו יש רעיון למשהו שאינו אוכל אסייתי או פיצה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נמאס מהפאבים הקבועים והמסיבות... משהו מעניין? רעיונות?
-
- 20 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
במקרה יש רעיון לשפר את המחשב שלי או שלך רציתי לדעת איך ועם אני יוצר קשר (חברה או מהנדס חומרה) כדי להוציא , את הרעיון שלי לשוק אשמח לקבל הנחיות בנושא
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים! בשבוע הקרוב אני סוגר 21 (תודה לאל שלא בבסיס..) ועקב המאורע המשמח הזה קבלתי בסביבות 1000 שח למתנה! אז זרקו רעיונות למה אפשר לעשות עם הכסף.. בלי הגבלת זמן (הצבא לא בעייתי בנקודה הזאת) IPOD יש, גיטרה ומחשב נורמלי גם יש, בגדים זה תקציב אחר ואני לא רוצה לחסוך את הכסף כמו פרסי אז זרקו רעיונות מעניינים (זה היה המטרה במשפט הקודם) נ.ב. חשבתי על טנדם צניחה ו.. פשוט לא.. בזבוז של 1000 שח (לפחות ככה נראה לי) בחמש דקות
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך מתנה לילד בן 16 ליום הולדת שאוהב מחשבים ודברים כאלה ותקציב עד שח 700
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
נסעתי לי באוטובוס תל אביב ירושלים שמתי לב האוטובוס נסע בנתיב מיוחד משלו אבל בכל זאת לפעמים רכבים מקדימה נכנסו למסלול התחבורה הציבורית חשבתי היה מגניב אם הייתה מצלמה והנהג היה בלחיצת כפתור מצלם את הרכב ושולח את הסרטון למוקד מיוחד בצורה אוטומטית תוך כדי נסיעה המצלמה יכולה לצלם בצורה תמידית ושאתה לוחץ על הכפתור היא לוקחת מידע 30 שניות אחורה והלאה עד שאתה לוחץ על הכפתור שוב ככה ששום אירוע לא פוספס תארו עולם שלכל המכוניות יהיו מצלמות קדמיות מובנות עם חיבור אינטרנטי תמידי מדובר על צורך בתשתית שעוד לא בנמצא אבל הטכנולוגיות קיימות המהות של הדבר זה שהיצר המלשני של האנשים יבוא על סיפוקו וכל אחד יהנה בלדווח על אנשים מלפניו ובאותו זמן כל הנהגים יחששו שהבן אדם מאחורייהם מצלם אותם וי…
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-