עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by PhP dUdE,

http://yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=25162 :lol: צבע יפה,ויש בלסטיק

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by GolfGTI,

שלום לכולם, מעוניין לדעת איזה רכב ליסינג מקבוצה 2 הכי מהנה לנהיגה ? ואיזה רכב אתם ממליצים לקחת .. תודה !!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by MotherShip,

לאור העובדה שעולם הרכבים לא מתקדם בקפיצות ענק כמו עולם המחשבים וכל המערכת עובדת בצורה קצת שונה אני מרשה לעצמי להתחיל לחקור קצת את הנושא ולהתחיל לתכנן כבר עכשיו איזה אוטו יהיה ברשותי בעוד כמה חודשים. התקציב נע בין 12~15K, כי אני רוצה לבצע את הרכישה כבר בתחילת 2012 ובתקופה כזו קצרה אי אפשר להרוויח יותר מידי ככה שיספיק גם לרשיון גם לרכב וגם להשקעות הראשוניות אם יש צורך בכאלו (לפחות בעבודה שלי). אחרי ישיבה של כמה שעות על לוחות יד שניה הגעתי למסקנה שבראש הרשימה אצלי נמצאת ההונדה האצבק, אך ורק משיקולי מראה (GRAPHIC WHORE ANYONE ? =D ) למה אני יכול לצפות מהדגם הספציפי הזה בתקציב כזה? ואיך הוא מבחינת צריכת דלק?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום רב חברים, אני פונה אליכם היום בכדי לשמוע את דעתכם והצעתכם בנוגע לבחירה ברכב ראשון, שישמש אותי ואת חבר שלי (אנחנו רוכשים את הרכב ביחד). תחילה אני אסביר את השיקולים בקנייה המשותפת, שהיא נוחה יותר מבחינה כספית, גם בעת הקנייה וגם לכל אורך הישפורים ואחזקת הרכב, בנוסף גפ לאורך המאמץ הפיזי והשקעת הזמן הנדרשת בו. ובכן, האהבה שלנו: נסיעת שטח, ספורטיבית, קשה .. ומאתגרת. ביכולתנו לרכוש איזה ג'יפון סמוראי, או טנדר 4X4 ישן.. אבל המטרה היא להתנייד ביום-יום בשטח בצורה חופשית, מהירה וללא חשש מתקלות מועדות עקב התחרעויות.., בנוסף יש לנו מטרה להציב את הרכב לתחרויות ראלי בשלב מאוחר יותר, ע"י הוספה של קשת התהפכות בלבד. קונספט ראשון שאנחנו מתכננים כרגע אותו כדקלמן: GMC Sonoma 2X4 v6 …

• 95 תגובות
    • 14.8k צפיות
  5. הציעו לי לשים מנוע וולקאן ברכב שלי (BX ישנה יחסית )עכשיו המנוע עולה פי כמה מהרכב לא יועד עם משלם לי בכלל ורציתי לדעת יותר פרטים לגבי המנוע עצמו,המנוע שהציעו לי מגיע עם שני מגדשי טורבו רגילים,השני נכנס לפעולה ב 130 קמש +התאוצה מ 130 ל 170 2 -4 שניות לערך ,לא שאני מתכנן להגיע לכאלו מהירויות האמת אבל בכל מקרה אני מספר ,חושב על החלפת מנוע כי המנוע הרגיל לא ממש סוחב ,כאשר הוא היה חדש היה לו איזה 105 כ"ס כרגע אולי 80 עצוב ,וגם כי הרכב אוכל הרבה דלק . אשמח לעזרה ועצות תודה

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. היה לי רכב, אבל בקרוב יגיע הזמן להחליף אותו. מצד אחד אני עושה לא מעט נסיעות עירוניות, אבל מצד שאני אני כן אוהב לנסוע עם הרכב גם יותר רחוק ואין ספק שזה הכלי הכי נוח. רכב: הכי יקר בעלות ראשונית, תחזוקה, חניה, דלק ביטוחים וכו'. יתרונות אפשר להגיע איתו לכל מקום. קטנוע: עלות ראשונית בינונית אבל עלויות נמוכות של תחזוקה ודלק. יתרונות ניידות גבוהה, לא צריך חניה, אפשר להגיע איתו להרבה מקומות יחסית, מסוכן יותר מבחינת בטיחות. אופניים חשמליות: הכי זולות מבחינת עלות ראשונית, אין דלק אין תחזוקה כמעט, אין הוצאות. אפשר להסתובב איתן רק בתוך העיר. אין ספק שאם היה לי כסף להכל הייתי קונה אופניים חשמליות לעיר, ורכב בנוסף. הבעיה היא שבתור מי שגר במרכז לקנות רכב ולהשאיר אותו בחניה כל היום זה נר…

• 17 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. Started by חן מ,

היי מי בפורום הזה נוהג על משהו(הכוונה יש לו רישיון)?הרישיון הוא לאוטו או לאופנוע? אם לאוטו,כמה שיעורים עשיתם עד לטסט ואיזה טסט עברתם? כמה זמן יש לכם רישיון? טוב אותן שאלות יהיו גם לאופנוע רלוונטיות על איזו מכונית נוהגים? אם אני אתחיל ממני אז ככה: נוהג על אוטו עשיתי בכללי 100 שיעורים(בבקשה אל תצחקו),ועברתי טסט 5 יש לי רישיון 8 חודשים נוהג על מאזדה 3,ועל פיאט פונטו ספייס(אחלה אוטו) ועכשיו הכדור עובר אליכם

• 164 תגובות
    • 12.5k צפיות
  8. הלילה חלמתי חלום, אני כמעט סגור על כך שזה היה חלום... מטריד משו. חלמתי שאני נכנס לרכבת, אבל במקום מושבים, ישנם שולחנות לכל אורך הקרונות, עמוסים מכל טוב. דאבלים, ממתקים, בשרים מעושנים, מה לא... פתאום אני קולט את אחד הצוותים הבוגרים שלנו בולס ואני מצטרף אליו, וכאן נגמר החלום. כמה תהיות : א. האם ניתן לבנות מערכים עם שולחנות ולחתום הסכם עם מס' ספקי מזון מובילים בישראל?... זה עשוי להנעים עד מאוד את השהות ברכבת בזמן הנסיעה, אם כבר עומדים. ב. למה דווקא רכבת? למה לא ימית 2000? ג. יכול להיות שאני עמוד לחטוף באן, אבל יכול להיות אבל?!

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  9. Started by y_a_n_i_k,

לא אמורות להיות רכבות קבועות לנתבג באופן קבוע יש חניה לרכבים לטווח ארוך בנתב"ג? :-\

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by MishaK,

זה מה שקורה כשאין חיים...

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  11. Started by darkman,

גם אם ישלמו לי אני לא עולה. http://briefcase.walla.co.il/data/d/a/r/k/_/m/a/n/0/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502241235275481/200502241248521615/top_thrill_dragster.pps

• 77 תגובות
    • 6.4k צפיות
  12. Started by R0ck,

טוב, זה מוזר... אני יוצא היום מהיחידה, ביחד עם חבר למחלקה, אשר גר לא רחוק, אי-שם מעבר לכביש (יבנה - עיר האורות!). פוסעים יחד לביתו, אני מתקין לו את הצורב שרכש, הוא מאושר וכאות תודה מסיע אותי עם ה Swift המתפרקת שלו לתחנת הרכבת ביבנה (למרות שלאמא היו דברים יותר חשובים לעשות עם הסוויפט). בעוד אני עומד וממתין לרכבת, פונה אלי ערס שמנמן ושואל אותי אם אני נוסע לת"א. עניתי בחיוב, מכאן הכל מדרדר... שואל אותי אם אני יודע איזה קו מגיע מעזריאלי לצהלה... לי לא היה ממש מושג. איכשו התחלנו לדבר על דת, משם על החיים שלו, משם על החיים שלי, ככה ממשיכים רבע שעה. הרכבת עדיין לא מגיעה. (יותר נכון הוא מדבר ועונה גם בשבילי, אני סתם זורק מילות אישור פה ושם כגון : "כן, וואלה, נכון... בדיוק!") 19:06…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by LoveStoned,

כמה עולה לנסוע מאשקלון לת"א ברכבת?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  14. לא היתה פעם אחת ששאלתי איזה רציף אני לוקח וענו לי נכון..עיכובים בלי סוף, איחורים, מה נסגר???

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by R0ck,

או שמא מדובר במקום אחר... אני כל הזמן מתבלבל

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by HaEsrimVeArba,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3456662,00.html ורבים שואלים מתי אצלנו, ואני אומר דמיינו לכם פיגוע ברכבת היכנשהו מתחת לרחוב הומה בת"א.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by gshhar,

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by i.k,

אני מחפש מידע על הרכיבים מהם בנוי לוח חשמל ממסרים,קונטקטורים,פחתים,ריילים,בקרים וכול שאר החלקים שנמצאים בלוחות. לא הבסיסיים לבית אלא לוחות לתעשייה ,עסקים וכדומה אני צריך מידע על אופן פעולה,תפקיד הרכיב ,חיבורים בלוח וכו'. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by spitzi,

שלום, אני יכול לנצל את הרכיבים הבאים ממחשב בן 3 שנים, האם הם יתאימו להרכבת HTPC טוב ? לוח אם mATX MSI MS-7366. מעבד Core 2 Duo E8400. זכרון 2X2GB Mushkin DDR2 800 MHz כרטיס מסך Leadtek 7600GT 256MB Fan.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by שמעון כהן,

אני מחפש דחוף חומר על התפתחות הנגד והקבל מה תפקיד חברת קורנינג ביצור נגדים וקבלים משנות ה 60 עד שנות ה 70

21. Started by Stingray,

אוקי,יש לי כרטיס אשראי,ואני מעונין לרכוש משהו שראיתי בEbay,בדקתי,והבחור כן שולח לארץ. מה אני צריך לעשות? מה התהליך? והאם Paypal עובדים עם כל חברות כרטיסי האשראי בארץ? אם לא,לאיזו חברה עלי לפנות כדי לתנפיק לי כרטיס אשראי חדש? אירוניה : אני עובד בחברה של Ebay ,ויש לי כרטיס עובד של Ebay ואין לי מושג איך רוכשים דברים מEbay ;D תודה מראש

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  22. שלום, עוד שבועיים ימלאו לי 18 ואני מתכנן לעבור לחשבון חיילים (בנק הפועלים), כרגע אני משתמש בחשבון צעיר וכרטיס אשראי דירקט, האם אני יכול לבצע רכישות באינטרנט באמצעות הכרטיס הזה באתרים בארץ? כאמור הכרטיס הוא לשימוש בישראל בלבד וכשאחליף לחשבון חיילים, האם קיים אשראי איתו אוכל לרכוש מוצרים גם באתרים בחו"ל?

• 15 תגובות
    • 22.4k צפיות
  23. Started by rap_tr,

אני מחפש מחשב נייד כבר תקופה מסויימת,כל פעם שאני נכנס לאתר אני רואה איזו הצעה מפתה.. מחיר סביר,הבטחה לאספקה תוך יום/יומיים ובכלל,האתר מוכר ואמין בתחומים אחרים.. השאלה אם אפשר לסמוך עליו באמת מבחינת מחירים ומבחינת שירות,אחריות ואמינות? אם יש אנשים שניסו ומוכנים לייעץ אשמח לשמוע תודה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Galos,

שלום , אני מעונין לרכוש משקפי שמש , בדיקה של העלויות בחנויות בארץ ובחול העלה הפרש לא קטן של כסף , ההפרש עומד על 200 שקל וזה כולל את המשלוח של המשקפיים לארץ. רצית לדעת האם במכס אני אצטרך לשלם עוד תוספות של מכס או מע"מ (לא הצלחתי להבין בדיוק מהאתר שלהם). האם התשלום של המשלוח (קצת יקר בין 27 ל37 דולר, תלוי מאיפה אני מזמין - מגיע דרך USPS) כולל את המע"מ או איך שלא קוראים לתשלום במכס? אם אזמין מחו"ל זה יהיה דרך EBAY יש שם גם חנויות שמוכרות ואני מתכוון להזמין דרך חנות , עלות המשקפים היא כ 140 דולר כולל המשלוח. מה עוד צריך לדעת על משלוח לארץ ועלויות הכרוכות בכך? האם בכלל מומלץ או לשלם את ההפרש של ה200 שקל(זה עוד תוספת של 50% לערך שלהם מחו"ל)? תודה מראש לעוזרים , גל

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  25. שלום. כידוע עלויות השילוח של מדיות מארהב הם יקרות וככל שמזמינים כמות מדיות גדולה יותר כך עלויות השילוח משפיעות פחות על המחיר למדיה . ישנה הזדמנות לרכוש לפחות 200 יחידות של חברת PIODATA שהיא חברת בת של פיוניר והמדיות הם של RITEK G05 הטובות בעולם במהירות של *8. המחיר ייצא סביב ה 6.4 ש"ח למדיה כולל שילוח ומע"מ ומכס (אם לא ייעצר במכס אז %17 פחות במחיר כ 5.4 ש"ח) , כאשר מתוך ה 200 אני לוקח 100 . מחפש שותף ל100 הנוספות .

• 3 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.