עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by artyom,

חחחחחחח אני חייב כזה... Ruin that house of cards... with authority... LOL

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ori_fadida,

שלום אני רוצה לעשות אובר קלוק oc למעבד שלי.. אינלי מושג איך עושים את זה אשמח לקבל עזרה.. ושמעתי שברגע שאני אעושה אובר קלוק אז המעבד מתחמם יותר..אז בכמה מעלות המעבד יתחמם? יש לי מעבד core2duo e7400

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  3. חילקתי את הויזה שלי לאיזה 10 חנויות באינטרנט בקניית מוצרים... עכשיו, נגיד ועוד איזה כמה שנים אחת מהן פושטת רגל, הם יכולים לחגוג לי על הויזה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. גם השנה, אנו מביאים בפניכם סיקור כחול-לבן חי ובלעדי מתערוכת קומפיוטקס שבטייוואן - תערוכה שכולה טכנולוגיה! שליחנו השנה לטייוואן הוא עידן זוהר, אשר יביא לקוראים תמונות וחדשות מביתני התצוגה של שלל יצרניות החומרה, הטאבלטים והסמארטפונים המובילות. אתם מוזמנים להוסיף את הדיון הזה למועדפים שלכם (כפתור ממש פה למעלה) ולהינות מעדכונים שוטפים מסביב לשעון של השקות, גאדגטים מעניינים ואפילו Booth Babes (לתמונות של שנה שעברה)... שווה להשאר מעודכן!

• 74 תגובות
    • 132.7k צפיות
  5. Started by x-boy_24,

שלום . לי עוד כחודשיים יהיה 18 ויש לי חשבון בבנק הפועלים מגיל 15 (או 16) . אני רוצה לקחת הלוואה מבנק הפועלים של 4000-4500 שקל . יש לי חשבון סגור שיש שם עכשיו 1000 שקל (לפני כמה זמן היה יותר) . במשך שנתיים+- נכנס לי משכורת לחשבון של 2000 שקל . כפי שהבנתם אין לי 18 . השאלה היא אם אני יכול ללכת (רוצה השבוע הזה) לבנק ולבקש הלוואה? תודה לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by rk666,

סרט תדמית על סוחוי 35 שקיבלתי במייל: הנה הסרט: http://bemil.chosun.com/movie%20link/SU-35.wmv שווה ביותר (12 מגה - 6דקות) איזה מטוס! פשוט מדהים!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by minnymoony,

שלום, מחקתי.סליחה.מי שמעוניין שיצור עימי קשר נ.ב. למקרה של אני לא יודע מה אז אני לא אחראי

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by Bug2000,

מה קורה חבר'ה ? אז היום זה היום הגדול בו כל הגברים הגדולים של כדור הארץ מתמודדים על התואר הנחשק Mr.Olympia 2006, אשר נחשב לתואר היוקרתי ביותר בתחום פיתוח הגוף. השאלה היא האם מישהו יודע מתי ואיפה משדרים את המופע ?? אני מת ליראות את זה . תודה.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  9. אני מחובר ל-ADSL מאז דקופת הניסוי ועד היום אני משלם כל חודש 20 שקל חכירה. יש לי כמה שאלות ותהיות בנושא 1. מתי נגמר הניסוי של ה-ADSL? כלומר מתי רשמית השירות התחיל? 2. האם אחרי 3 שנים של חכירה המודם הופך להיות שלי ואני מפסיק לשלם חכירה? 3. כמה שנים אחריות יש לי על המודם?

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  10. אמנם קשור לאוברקלוקינג, אך המגזין מיועד לקהל הרחב. תהנו http://sproogmedia.cmail2.com/t/y/l/kieiy/tjidvmd/r

11. אשתי פתאום גילתה שהיא חייבת לנסוע לאשדוד ולצערי אני חייב להשאר בי-ם עד הערב ואז כבר לא יהיו אוטובוסים, אז חשבתי אחרי זה לקחת מונית שירות לת"א ומשם לאשדוד. הבעייה היחידה זה שאני לא יודע אם בכלל יש מוניות שירות לאשדוד ואני לא רוצה להגיע לת"א ולגלות שאני תקוע.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש שני צפרדעים על חבל שמחולק לקטעים(קטע =צעד של צפרדע) כל צפרדע יכולה לסמן קטע (פעם אחת בלבד) עם מרקר... הצפרדעים זזות ביחד...כלומר שתיהם חיבות לזוז לקטע אחר ביחד לא משנה ימינה או שמאלה...אין מצב שצפרדע זזה שני קטעים בזמן שהשניה זזה קטע אחד... ( אין לנו מושג איפה הם על החבל....) צריך לגרום לצפרדעים להיפגש.... בבקשה עזרה...

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  13. http://www.youtube.com/watch?v=KM-KQzDPdbs&feature=channel_page הבנאדם גאון אני לא מפסיק לצחוק

• 21 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. Started by arik100,

אהלן מישהו פה הלך ל4DX? האם ישנה תוספת במחיר והאם זה משתלם בכלל? ובנוגע לYESPLANET אני לא יודע אם ידעתם אבל זה חברה עולמית שמפעילה קומפלקסים של בתי קולנוע בכל אירופה. הקטע הוא שבאירופה היא פועלת תחת השם CINEMA CITY ובישראל תחת השם רב חן וYES PLANET. לא ברור לי כל כך איך יכול להיות אז שיש CINEMA CITY אחר בארץ... זה לא שימוש בשם מוגן? אשמח אם מישהו יאיר קצת את העניין... http://en.wikipedia.org/wiki/Cinema_City_International

15. Started by BoA,

אחרי NFOil.Com הורידו את הכתוביות מאתר לא נשאר לי שום אתר שממנו אני יכול להוריד כתוביות אז חשבתי לעצמי לעבור כבר לראות סרטים עם כתוביות באנגלית לפחות שהיה משו. לכן אני זקוק לאתר טוב של כתוביות באנגלית ואם יש בעברית אז למה לא

16. Started by kira,

טוב הסיפור רקע בידיוק השתחררתי (שבוע + ) ואחרי פרסום מסיבי של קורוחת חיי לא קיבלתי שום צלצול וכלום ידע כללי : הנדסאי בהנדסת תוכנה שירות צבאי טכנאי מנהל רשת ומה לא כל הדברים הטכניים ומצד שני תיכנות ב FLASH שפה צבאים לומדות ... אם הייתי יודע שהמצב הוא כזה הייתי חושב על קבע ... בינתיים שלחתי תקורות חיים שלי לכל אתר ברשת ולא קיבלתי כלום אני עושה משהוא לא בסדר ? מה הסוד שלכם ... ואין לי פרוטקציות לדוגמא חלק מהקורות חיים השכלה: :2005-2007 תעודת P.E (הנדסאי) בהנדסת תוכנה . לימודי הנדסאי במכללת אורט כפר סבא . :2001-2004 בגרות מלאה ותעודה טכנולוגית בתיכון אורט שפירא כפר סבא .3 מורחבות במחשבים - 15 יחידות . שירות צבאי: 2007-2008 בסיס פלמחים . טכנאי ומנהל…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Peri228,

שלום 0: אני מחפש חנויות רשת ( Lan Shops ) באיזור המרכז והסביבה ( כפר סבא , נתניה .. ) , ובאיזור חיפה . אם אתם מכירים חנות כלשהי , אשמח אם תתנו פוסט עם כמות המחשבים שיש שם + טלפון וכתובת .. זה ממש חשוב לי , ואני אשמח אם תוכלו לעזור ..

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  18. שלום לכולם למרות כל הרשום כולל חוקי הפורום, לדעתי צריך להיות דיון בוגר בנושא. לא יודע אם זה חלק מהתרבות בארץ או שזה הפך להיות נוהג, אבל השירות לקוחות בארץ טעון שיפור לי אישית נמאס מהיחס שמקבל הצרכן הישראלי והגיע הזמן לארגן את העניין הרעיון שלי הוא לאגד את הניסיון של החברים בפורום לגבי רכישות בארץ - לחיוב ולשלילה ובאופן מבוקר, בונה ומקצועי כך שאנשים יוכלו לקבל חוות דעת. מה דעתכם?

19. Started by Lupin,

אני מתלבט מה ללמוד מבין שני המקצועות הללו. איפה יש לדעתכם יותר ביקוש בשוק? בגדול, מה ההבדל בין המקצועות?

• 35 תגובות
    • 14.9k צפיות
  20. Started by Zaks Sharon,

היי חברה... רציתי לשתף אתכם במשהו שמעצבן אותי כבר זמן רב (או יותר נכון כמה שבועות, שפשוט עוברות לאטטט). בי' - יא' אני זוכר שהייתי משקיע כמו שצריך, ככה לומד בשיעור, מתכונן 3 ימים לפני מבחן... ביב' החלטתי לתת פוש אחרון. הלימודים נהיו לחוצים כאן ביב', והחלטתי לתת מאמץ אדיר אחרון. אני מוצא עצמי חורש שעות על גבי שעות על כל מבחן (ויש המון!), הזמן זוחל, ויש לי הרבה פחות זמן לבילויים. למעשה, אני רק בשישי יוצא עם חברים. מצד שני, אני הסתכלתי במחשבוני חישוב ממוצע בגרות - וזה לא נראה לי כל כך משתלם. בשביל 5-7 נק' בתעודת בגרות כל זה? לא יודע. כמה ממוצע בגרות מומלץ להוציא, אם רוצים להתקבל לרוב המקצועות בעתיד (חוץ מרפואה זה אני בטוח לא לומד)? כמה נראה לכם כדאי להשקיע ב-3-4 חודשים הקרובי…

21. Started by reviZor,

שלום חברים אני רוצה לבקש ממכם בהצעה לנעלי עבודה מה שהן חייבות להיות זה נעליים גבוהות עם הגנה משולשת חובה ( התחשמלות, החלקה וכמובן עם כיפת ברזל). מחיר מקסימלי של 600 שח

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  22. Started by klayton,

23. Started by Koko Ben Hamin,

שלום רב, האם צריכה מוגברת של חלבונים ושינה ארוכה יותר גורמת לצמיחה טובה יותר ? ואם לא,מה כן? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by redti,

שמעתי איזה שיר בפרסומת לארץ נהדרת.. זה הולך ככה.. i dont know why i love you..but i love youu חח זה לא ממש סימפטום לזיהוי אבל אולי בכל זאת..

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  25. Started by uzi_sch,

צפייה מהנה: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/263784.html

• 7 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים