כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.apple.com/trailers/independent/bloodrayne/trailer/ הסרט חח נראה על הפנים רואים את המשחק של השחקנים וגם מרגישים את זה לפחות אני... לקחו משחק מעולה והרסו אותו אם עוד סרט מפגר!! מה דעתכם עריכה כן כן אני יודע שכחתי להוסיף את זה... ועוד משהו סופרמן חוזר http://www.comingsoon.net/films.php?id=4666
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
Microsoft certified system administrator אני מעוניין בחוות דעת של מי שכן מבין. מה שכן ראיתי שיש ביקוש לא קטן בשוק לזה. בקשה, למי שמבין, שייתן חוות דעת, תודה! דן.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, בזמן האחרון התחלתי להתעניין במספר קורסים והכשרות בתחום המחשבים. במשך זמן זה, מצאתי מספר תחומים: DATABASE, ניהול והנדסת רשתות, תוכנה. ברשותי ידע רב בתחום החומרה בלבד והכרות מצויינת עם OFFICE, WINDOWS והרשת. רציתי לשאול את אלה שכבר עברו את ההכשרות הנ"ל ואת אלו שמתעניינים בהם, מה כדאי לדעת? למה יש הכי ביקוש? מה הכי משתלם? בנוסף, איפה כדאי ללמוד ? איזה מסלולי הכשרה טובים? אשמח לכל עזרה ודעה אבל שתהיה עניינית. תודה, דן
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
למרות שאני משנה בapplication settings שהמידע יהיה זמין רק לי, עדיין רואים אותי באפליקציה. יש עוד מקום שצריך לשחק בו עם ההגדרות? טנקס.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה רצינית,אני כל היום על המחשב,מאז שאני בא הביתה בסביבות 2 עד 12 בלילה ככה. א.אני יודע שזה לא בריא ואני מתחיל להיות בטטה עליתי 4 קילו אני שוקל עכשיו 70 במקום ששקלתי 66 ב.אני לא משקיע בלימודים בכלל כי אני לא יכול לשבת ללמוד אז אני הולך למחשב,ואני עכשיו ביא' השנה הכי קשה וכנראה שאחרי ינואר מעיפים אותי
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אני עשיתי את הבחינה הראשונה על ווינדוס 7 שזה windows 7 configuration mcitp כל הכיתה עשתה את הבחינה במכללה. כנראה שם של מישהו אחר נקלט שעשיתי את הבחינה כולנו נרשמנו על אותו מחשב עכשיו שאני נכנס לאתר של מיקרוסופט יש את ההסמכה רק לא על שמי לא שמתי לב לזה עברו כבר חודשיים מאז מה אפשר לעשות? האימייל והרחוב שמצוין שם נכונים שלחתי להם הודעה לתמיכה מקווה שיהיה בסדר אם לא נעדכן
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לא האמנתי שאני הגיע למצב כזה אבל גם לי נמאס אמא שלי מורה וקבלה לצורך עבודתה מחשב נישא מתנה מחברה גדולה של נירון היא כמורה לא יחסה חשיבות לפס ירוק במרכז המסך אולם אחרי חודשיים כאשר נשבר התפס של הסגירה היא נגשה למעבדת החברה הדבר קרא בדצמבר 2001 אחרי חודש המתנה נמסר אחרי שיחות רבות שהמחשב בצרפת ןעדיין בבדיקה לפני כמה ימים אחרי אין סוף טלפונים עם כל אנשי "שרות הלקוחות " התברר שהמסך שבור והתיקון הוא של 550 דולר (מחשב חדש בדגם זה בסביבות 1000 דלר) נכון להיום המחשב עדיין לא אצלנו יותר מחודשיים ואנשי שרות הלקוחות עדין לא נתנו תשובה מה קורה או איפה המחשב בכלל (מנהלת שרות לקחות בחופש ו"הם לא יודעים") קצת חומר למחשבה :AR15:
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
שוטטתי לתומי באתר של נזק ופתאום ראיתי את הדבר הבא... שי מנזק ואם יש לי משפחה גדולה?...
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=47823
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני חושב שהנושא מסביר את עצמו. המנהלים באתר לא רוצים למחוק לי את היוזר, למרות הבקשות שלי.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
זקוק לעצת ההמונים... אתמול רכשתי מחברת פלאפון את מכשיר הדגל של סמסונג נוט 10 פלוס דרך השירות לקוחות... היום הגיע השליח וחתמתי ולקחתי את השקית לתדהמתי לאחר שפתחתי את האריזה גיליתי את המכשיר בקופסה בתוך שקית ניילון עם ריצרץ אמריקאי ללא המדבקות של החדש... שיצרתי עם שרות הלקוחות קשר אמרו לי שמחר אקבל תשובה... מה אני עושה כדי לחסוך את מסע העינויים שנראה לי שאני הולך לעבור... כי המוקדנית רמזה לי שככה זה מגיעה... חיה בסרט...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עכשיו אני פותח דיון בנושא הכאוב והרציני הזה באתר ( מקווה שלמנהלי הפורום לא איכפת ובקשר להומור שחור זה אומר בלי שום בדיחות גטו מפגרות) כל מישרוצה לדבר לשאול לענות או לספר סיפור על הנושא שייכנס ( כבר 3 שנים אני פותח דיון כזה בכל שנה) הדיון ניפתח.
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איך משלמים אם מבצעים הזמנה מהאינטרנט ? כשהמחשב מוכן או ביום ההזמנה? אם זה ביום ההזמנה וזה דרך האינטרנט אז משלמים ע"י העברה בנקאית ?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
נושא קצת ישן אבל לא ראיתי שפורסם כאן בעבר. מישהו עם יותר מדי זמן בחיים החליט להקליט וידאו של HL1 ולדבב את גורדון פרימן לכל אורך המשחק אה, והבחור משתפר מפרק לפרק אז אל תתייאשו ממנו כל כך מהר.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע מי שיכול לבחור לכנסת חייב להיות בן 18.. א-ב-ל לפי מה שהבנתי יש איזה תאריך שבו מוציאים את פנקס הבוחרים ורק אם יש לך 18 עד לתאריך ההוצאה אתה יכול להצביע. משמע אם יש לך 18 נגיד 4 ימים לפני הבחירות אז אתה לא יכול לבחור... מישהו יודע אחרת??? או מה התאריך בו מוציאים את פנקס הבוחרים???
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
רוצים לדעת מה הקבלה חושבת על התאריך לידה שלכם??? לחצו כאן (איזה כיף הצלחתי לעשות קישור )
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8132264772
-
אהלן הייתה לי פעם תוכנה שאפשר להשטלת איתה על מכשירים סלולרים , כמובן זה לא פלילי כי המשתמש צריך לאשר אותך, אפשר היה לקרוא הודעות ולעשות שיחות משהו נחמד אם מישהו יכול לתת לי לינק אני אשמח מאד תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מישהו מכיר פתרון טבעי טוב לקושי בהירדמות אני מוצא את עצמי הרבה פעמים ער עד 3:00 אם אני ישן באמצע היום אחכ בבוקר אני בקושי קם ובאמצע היום גמור מעייפות
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מצליח לי למצוא את המחיר שלו בחו"ל... : אם מישהו יודע אותו או את המחיר בשקלים בארץ העשקנית הזאת, יבורך!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין להיכנס לכושר לב ריאה מעולה בזמן קצר. אני 1.80 ושוקל 64 קילו. האם יש 'טכניקות' או 'שיטה', משהו שיעזור לי לייעל את ההיכנסות לכושר? כלומר, נניח שאני אתחיל לרוץ: ריצות מהירות לטווח קצר או איטיות לטווח רחוק? מה כדאי לאכול כדי להישאר אנרגטי? ריצה, אופניים, שחייה - האם מבין אלה יש אחד שיעזור לי להיכנס לכושר מהר יותר, או שכל עוד אני מזיע הכל בסדר, בלי תלות בסוג הכושר? אשמח לטיפים.
-
- 8 תגובות
- 5.9k צפיות
- 1 follower
-