כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם שמתם לב או לא..אבל היום נעשו שתי הסטוריות- 1. מכבי ת"א עלתה לליגת האלופות בפעם ה1 בישראל שקבוצה עולה החל מהסיבוב השלישי לליגת האלופות אחרי נצחונות הסטורים על הלסינקי ועל פאוק סלוניקי וגל פרידמן, עשה הסטוריה כשזכה בפעםה ראשונה עבור ישראל במדלית זהב באולימפיאדה.. בכל מקרה מה דעתכם? אני חשוב שמכבי ת"א יכולה להמשיך את היכולת הטובה ולעלות משלב הבתים ל16 הגדולות של אירופה..הכל תלוי בהגרלה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מחפש מנגינה של תיבת נגינה, הכוונה של האלה שפותחים כמו הקופסאות תכשיטים, ואז מתנגנת מנגינה כזאתי.. כזאתי מנגינה, אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג תודה.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני צריך חלק למחשב הישן שלי (header לps2), האם משהו מכיר חנות שמתעסקת עם מחשבים משומשים? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום כולם, לצערי הרב במסגרת למודי השל"ח של כיתה י' אני צריך לעשות עבודה על גמלא ואני חייב לבחור ראשי פרקים ועניינים... אני לא מצליח למצוא חומר - הרצתי חיפושים דרך גוגל ו-וואלה ולא נמצאו דברים טובים למעט שני עמודים: http://www.snunit.k12.il/www_teva_trips/nar08.html http://gamla.golan.org.il/ אבל אני לא חושב שזה מספיק - המורה שלי ב* ז*** וזה לא יספק אותו... אשמח אם תפנו אותי למקורות עזר טובים או שיש לכם עבודות או משהו שיוכלו לעזור לי...
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
http://mirrored.flabber.nl/winnoise ממש חמוד לדעתי...
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אתמול הצורב שלי (שוב) הפסיק לקרוא דיסקים. ספונטנית. כבר קרה לי שהוא התפגר (עקב ניסיון לעידכון FirmWare) ולקח חודשיים וחצי (!) עד שהחליפו לי אותו (פנדה). הפעם כבר נמאס לי ואני לא מוכן שיתקנו/יחליפו לי אותו, זו חתיכת זבל ונמאס לי לשלם כל חודשיים על משלוחים לפנדה ומפנדה. נראה לכם שפנדה יסכימו להחליף לי את הזבל הזה לליטאון או משהו כזה? אגב, הם כבר לא מוכרים את הצורב שלי (AOpen 32x12x48) באתר שלהם... תודה נ.ב התלבטתי אם לשים את זה פה (כללי) או באמצעי איכסון, אם זה לא במקום, תעבירו את זה בבקשה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם פעם ראשונה שמעתי על החנות היום ומצאתי שם את המארז acryclear בכמעט 100 ש"ח פחות מחנות אחרת online עד היום קניתי מזיגזג ואין עליהם אבל אין להם את המוצר המבוקש ורציתי לדעת קצת פרטים של zenith מאנשים שקנו למשל, טיפול בלקוחות, עלות משלוח, זמן אספקה וכו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי פתחתי לפני כמה ימים מלא משתמשים בתקווה שיש לי מיספר יפה ומצאתי את המיספר הזה 227333400, המספר הקודם שאני מישתמש בו כיום הוא206-437-399, אז האם כדאי לעבור מישתמש בתקווה שכולם יאשרו אותי? תודה מראש install
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לא משנה של איזה חברה.. מישהו מכיר בבקשה ?!
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
חלק מכם בודאי מכירים את האתר לשיתוף קבצים..... ששמו קשור לאסטרונומיה ממש אתר פיצוץ שמספק טורנטים... בכל אופן אם תשנו את הסיומת ותתבלבלו כמוני ותכתבו בסוף com תגלו את אותו האתר בעיצוב דומה מאוד שדורש ריגרסטריטון תמורת תשלום כמובן. אין לי מידע האם האתר פועל באופן עצמאי או קשור לאתר המקורי. לי נראה כל העסק נראה מסריח וחשוד ונראה לי כאילו רוצים לסחוט כסף מאנשים .... עוד משהו חשוד בסוף האתר (זה עם הcom) כתוב ואני מצטט :" This site is meant for educational purposes only". מה דעתכם? האם אני סתם מזבל? בכל אופן רציתי להזהיר את אלה שמנסים להיכנס לאתר... ואולי למישהו יש פרטים על האתר (זה עם ה-com)?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אבא שלי החליט לקנות לעצמו מחשב חדש, בהשקעה מינימלית. המחשב מיועד לעבודה משרדית, ועבודה עם תוכנת AutoCAD (תוכנת שרטוט שדורשת ממחשב קצת יותר מאשר דפדפן אינטרנט) עברתי על הצעות שונות של מפרטים, גם באתר וגם בחנויות. המחשב המינימלי לעבודה משרדית כאן באתר עולה בסביבות ה - 1500 שח, ללא מסך. לעומת זאת ראיתי בחנויות מפרטים שעולים גם 1000 שקלים. אם מפרט ב - 1000 שח יספיק ויעבוד בצורה חלקה, אני אלך על משהו כזה. העניין הוא שלא ראיתי באתר אף מפרט במחיר כזה ואם הוא לא יספיק, והמינימום ההכרחי הוא באמת 1500+, אני אשקול להוסיף עוד 800 שקל לכרטיס מסך ולקנות מחשב שגם יריץ משחקים בצורה נחמדה (נניח עד 2500 שח) השאלות: 1. האם מחשב ב - 1,000 ש"ח יספיק מבחינת מהירות ואיכות המחשב? אם כ…
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מישהו שמע על החנות הזאת? http://www.topmarket.co.il/ וקנה בה באינטרנט? אמינים? תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
נמאס לי כל פעם לחבר את המטען להטעין ולנתק, האם זה מסוכן שאני יחבר את כל המטענים של הפלאפונים, פאלם וכל מיני נוספים.. לחשמל תמיד, ואחבר את המכשיר להטענה מתי שאני צריך? זה יכול לפגוע במטען או במכשיר באיזשהו אופן? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי חומרה במצב טוב ואני רוצה נגיד להחליף איזה רכיב ברכיב אחר, האם קיימת חנות שמסכימה לעשות את זה? רצוי בדרום.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מישהו פה שם לב שפתאום כמה מהחברים שלו לא נחשבים לחברים יותר? כי פתאום עכשיו אני נכנס ואני קולט שאיזה 6 חברים (לא קשורים אחד לשני) יותר לא נחשבים לחברים שלי. הסיכויים שהם מחקו אותי אפסיים. עריכה: חזר לרגיל , נורא מוזר. מישהו חווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אתם חייבים לראות את זה: http://il.youtube.com/watch?v=2XTGBOKqccw יכול ליהיות שזה ישן, אבל זה אחד הדברים היפים תהנו
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואיבורי הביאו לי מפרט מחשב מצויין במחיר פצצה אבל עכשיו למזלי ראיתי אצליכם בפורומים שאיבורי הם גנבים ושקרנים. עכשיו אני גר באיזור חיפה ורציתי לדעת איזה מאיזה חנות כדי לי לקנות את המחשב..אני חושב או פאנדה מחשבים או נועה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אוקי, אז ככה: קראתי את המשפט האחרון של פרמה (ספר מגניב ומומלץ) היה שם איזה קטע על העובדה שלא ניתן לתאר (פה אני לא מצליח להיזכר) בצורה מושלמת באמצעות סט חוקים אחד. תמיד תיווצר סתירה פנימית. מה שהרס להילברט את הרצון העז שלו לאיזושהי מתמטיקה על שתאחד הכל. סביר להניח שאני מתבלבל ביותר ממשהו אחד... אני נוטה לעשות את זה... בכל מקרה, אשמח אם מישהו יוכל להזכיר לי בדיוק את הניסוח של המשפט הזה (ניסיתי גוגל, אבל כשאני לא זוכר לא את השם של הבנאדם ולא בדיוק מה הוא אמר... לא הלך). וגם , למי שיודע.. אם תוכלו להסביר למה בדיוק הוא התכוון. כי איך שאני מבין את זה... אני כן יכול לתאר מערכת באמצעות סט חוקים: לדוגמא חוקי ניוטון: גוף נופל חופשי... או מעגל חשמלי וחוקי קירכהוב יאפשרו לי לדעת בד…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תמונה של Porsche 911 Turbo, ברזולוציה גבוהה מאוד. אני לא מתכוון לרזולוציה של רקע אלא למשהו הרבה יותר גדול מזה... אני לא יודע גדלים מדוייקים, אבל זה הולך להיות מודפס בפלוטר (מדפסת גדולה) אז תבינו לבד... תודה
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני גם קניתי שם ולא היה להם את המוצר במלאי.. הם מוכרים דברים גנובים והיה עליהם באמנון לוי. מוכרים דברים מזוייפים וללא מספר סידורי.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מחפש שתי שירים הראשון הוא בעברית בשיר שר בחור את המילים שוב מרגיש אחר שיר בקצב רוק כזה משהו נחמד והשני הוא מהסרט האחרון של מהיר ועצבני השיר מתחיל עם שריקות כזה אנשים שיודעים את השמות של השירים אלה אני אשמח אם תגידו לי ואם מישהו רוצה לשלוח לי את זה באייסי זה בכלל יהיה טוב 207884363
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
אני לא מחפש תוכנה ! אלא אתר אינטרנט לחיפוש תמונות הכי מקצועי שיש...יותר טוב מהחיפוש תמונות של גוגל. ( לא מצאתי פורום יותר מתאים לדיון הזה לכן העליתי אותו בתוכנה ) וכן ידוע לי שאני יכול לבצע חיפוש בגוגל ולחפש אתרים כאלה ובטח יש הרבה אבל אני מעדיף המלצה לאתר מקצועי ממישהו שמכיר כבר.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
פרודייה על "נרנייה", "ווילי וונקה ומפעל השוקולד", "סנאייק און פליין" ועוד מלא דברים, בסגנון של scary movie, אבל (לפי דעתי) טוב יותר
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-