כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
זאתי שעשו עליה צילצולים אני פשוט רוצה לשמוע את המלא
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
עדיף באנגלית, ולא דכאון בסגנון אבי ביטר (בעע) עם עדיפות קלה לרוק\מטאל.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
למדתי רק JAVA SCRIPT , FORMS, DATA BASE (SQL), DOM בנתיים פשוט אין לי שום רעיון לבנות אתר. תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אתמול הצורב שלי (שוב) הפסיק לקרוא דיסקים. ספונטנית. כבר קרה לי שהוא התפגר (עקב ניסיון לעידכון FirmWare) ולקח חודשיים וחצי (!) עד שהחליפו לי אותו (פנדה). הפעם כבר נמאס לי ואני לא מוכן שיתקנו/יחליפו לי אותו, זו חתיכת זבל ונמאס לי לשלם כל חודשיים על משלוחים לפנדה ומפנדה. נראה לכם שפנדה יסכימו להחליף לי את הזבל הזה לליטאון או משהו כזה? אגב, הם כבר לא מוכרים את הצורב שלי (AOpen 32x12x48) באתר שלהם... תודה נ.ב התלבטתי אם לשים את זה פה (כללי) או באמצעי איכסון, אם זה לא במקום, תעבירו את זה בבקשה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
נגיד אני רואה איזה סרט אז התרגום עובד אפילו שהוא לא ב sub 1 או sub 2 [כמו בwindows media player] ושאני מוסיף תרגום אז אני רואה אותו פעמיים... אולי נגעתי במשהו לא יודע כי לפני זה לא היה לי את זה , וכול פעם אני צריך לשונות את השם של התרגום שלא יהיה כמו השם של הסרט. מישהו יודע איך מסדרים את זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני צריך שמות של סרטים בסיגנון גלאדיאטור, טרויה, אלכסנדר, המלך ארתור (משהו מהתקופה ההיא..) תנו מה שבראש שלכם!
-
- 8 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יום ראשון הלהקה האהובה עליי מגיעה לארץ סופסוף :] אחרי הביטול הכואב ב2006 [ד"א אני זוכר עוד את הת'רד שפתחתי לכבוד ההופעה הקודמת.. מקווה שאני לא פותח פה עם זה] אז.. נראה אתכם שם ?!
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
תגידו כמה זה עולה? האם מישהו ביצע את זה? איך ההרגשה? היכן ניתן לקבל מידע אובייקטיבי? לכל בעלי העצות הטובות. אני חנון מחשבים מקצועי. ועייפתי מהמשקפים המכבידים על האף שלי זה שנים רבות. עדשות לא באות בחשבון כי אני על בטוח אשכח אותן כל הזמן לפני השינה וזה יגמר ברע. (את השם שלי אני זוכר רק כי כל הזמן אומרים לי אותו) אני בן שמונה עשרה וחצי ונראה שהראיה שלי הפסיקה להתדרדר במספר אבל הצילינדר גדל. היה 4.5 -5 עם צילינדר שלא זכור לי גודלו בבדיקה האחרונה.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, הצטברו אצלי מספר זכרונות של ELIXIR לא תקינים. מישהו יודע מי מייבא זכרונות אלה לארץ? או אולי מישהו מכיר חברה בשם S.I.C ? (מדבקה נוספת שמודבקת על הזיכרון)? תודה ויום טוב,
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
http://www.heep.co.il/heep/media/135728 די מזכיר את היום שאחרי מחר...אבל זה לא. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
איזה צחוקים! כל מה שרציתם לדעת על פלוצים ולא העזתם לשאול: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=116174&
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכולים להביא לי כמה טראנסים חזקים כאלה של מועדונים שרוקדים אותם וזה משהו בסגון של living on vidioe -pakito כל מיני כאלה יענטו מקווה שהבנתם ואם לא אז תגידו מה לא הבנתם תודה לכל העונים ועם אפשר בהקדם למה זה לטיול שנתי שיש לי (איזה כייף )
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
רציתי לקנות את המצלמה הנ"ל:Panasonic PV-GS150 בארץ היא עולה כמעט 5000 אלף שקל ויצא לי שאם אני קונה אותה בEBAY פלוס מלא תוספות ופלוס משלוחה לארץ זה יוצא לי 2600 שקל(זה בלי מיסים) אז מה אתם אומרים כדי לי לקנות? ומה הסיכוי שזה יתפס במכ"ס וכמה לוקחים בכלל על ציוד כזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחר נגמרת התחרות, "המגפה הכתומה", מי שהפסיד או לא יודע על מה מדובר שיכנס: www.magefa.drix.co.il *תזכורת: התחרות כוללת בתוכה אפשרות לזכות בנגן IPod Nano חדש, דק, וקל במיוחד (43 גרם! ) יש עוד פרסים שווים בין המשתתפים! אז כנסו עכשיו: http://magefa.drix.co.il
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
לפני כמה ימים ראיתי כאן הודעה של מישהו בקשר לDOOM בגרסה הישנה(והטובה) והציאו לו ליישן כמה שנים טובות אותו ואז למכור בEBAY. קיצר היום ניזכרתי שיש לי בבית את התקליט(ויניל) באריזה שלו +החוברת במצב מעולה(יחסית לגילו(והוא זקן יותר מכל חבר באתר הזה)) וחשבתי אולי גם לפרסם את זה בEBAY אבל לא מצאתיעוד מישהו שמוכר את זה(מצאתי את גירסת הCD וקלטות) קיצר רציתי לשאול לדעתכם בנושא וכמה לבקש על זה (אם בכלל) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מחפש צ'יפ USB ל PS2 ... אני יודע שיש דבר כזה ראיתי באינטרנט וראיתי את זה כבר לכמה אנשים הייתי רוצה לקבל על זה קצת יותר מידע ....ועם אפשר איכן אפשר להשיג אותו בארץ..... פשוט משעמם לי אז לקחתי סוני של חבר אבל הבעיה היא שהוא מי USA והוא עובד על NTCS ואני יש לי דיסקים של PAL שניקנו ברוסיה במחיר מצחיק של 10 שקל לדיסק אז בבקשה please HWzone PIMP my PS2
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להירשם למרות הם פותחים "מקומות חדשים" אני לא מצליח להירשם בגלל חוסר מקום או שיש מיליון ואחד איש שלפני שאני נרשם 2000 מקומות נתפסים תוך כמה שעות או שצריכים הזמנה? http://www.torrentbits2.org/
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
איך אייבורי? ו-ksp? ואיפה זה זיגזג? ויש עוד חנויות טובות?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני חושב ברצינות לקנות את הסט החדש של גיגהבייט ב-3500 ש"ח GIGABYTE 3D1 שמגיע אם הלוח והכרטיס מסך אם שני ליבות 6600GT שמתי את זה פה כי לא ידעתי איפה לשים הרי בסט יש דבר שקשור ללוחות אם ודבר שקשור לכרטיסי מסך :-\ אז מה דעתכם שווה לי הסט הזה?
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שבוע הבא אני מתחיל שיעורי נהיגה לקטנוע 125 סמ"ק למדתי תאוריה אבל עדין לא ניגשתי למבחן .. רציתי לדעת אם מומלץ להתחיל שיעורי נהיגה כשעדין לא ניגשתי למבחן התאוריה?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מחפש מידע על הרכיבים מהם בנוי לוח חשמל ממסרים,קונטקטורים,פחתים,ריילים,בקרים וכול שאר החלקים שנמצאים בלוחות. לא הבסיסיים לבית אלא לוחות לתעשייה ,עסקים וכדומה אני צריך מידע על אופן פעולה,תפקיד הרכיב ,חיבורים בלוח וכו'. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ראשית אני לא בטוח שזה המקום הנכון לפרסום ההודעה. (בכניסה לפורום מופיע העברת נתונים-אז אוליי זה יתאים) יש לי פלאפון Samsung 830 http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=985&catID=164&tmpltId=27&fId=128 אחת התכוהות של המכשיר הן שניתן להעביר מידע כגון צלצולים ומולטימדיה וכו..מהמחשב אל הפלאפון וההפך. ניגשתי לסניף של פלאפון ובקשתי כבל (הייתי בטוח שיעלה גג 20 שקל) והם פתאום אומרים לי שהוא עולה 300 שקל שזה מחיר מופרז מאוד מאוד בשביל כבל קטן ובודד. לכן אני צריך את עזרתכם, היכן ניתן למצוא כבל מסוג זה ? (כבל מיידע שמחבר בין המחשב [uSB] לבין הפלאפון) האם בחנות אלקטרוניקה קיים דבר כזה? והאם באמת הכבל עולה כ"כ יקר? אם מישהו מכיר אתר שיפרסם פה לינק בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אמממ...השאלה שלי היא כמה עולה חופשי חודשי של סופרבוס? אני גר ברמלה ואני צריך להגיע ללה גרדיה כל בוקר, מה יותר שווה לי לקנות? כרטיסיות או חופשי חודשי ולמה? והאם מגיע לי הנחה מהעיריה בקשר לנסיעות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לדעתי אתם די חיים בסרט מהבחינה שעל מפרט 2000 ש"ח אתם מדברים על מכפלות ועל אוברקלוק שאף אדם שקונה מחשב לעסק לא יעשה (אלא אם העסק הוא עסק מחשבים) בקיצור נראה שפיספסתם את קהל היעד לגמרי לדעתי המעבדים שהצעתם חזקים מהנדרש לעבודה על אופיס ואינטרנט! בקיצור עדיף ךהשקיע על ספק איכותי ושקט וקירור נורמלי עדיף מפרט יותר ישן אך עם חלקים איכותיים ככל האפשר שיהיו לו אפס תקלות!
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-