כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מעלה תמונה אחרת לפרופיל שלי לא מאלו שיש שם לבחירה רשומה לי שם מין כתובת של אתר נכנסתי לאתר העלתי תמונה אבל אני לא יודע לאן הוא העלה לי את התמונה אם אפשר איזה הסבר מדויק אני אשמח תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצות לסרטים כמו מת אימה קומדיה וכו'... אני רוצה המלצות טובות מחכה לתגובות
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
סיימתי את יא' בציון של 57 ב5 יחידות (עזבו) , האם ישאר לי סיכוי לקבל מגנים נורמלים (90-100) בשלושת השאלונים שעושים ביב' (005 בחורף, 006 007 בקיץ) או שהגמול הוא קולקטיבי? :-[ נניח שהצלחה בבגרות עצמה אינה מוטלת בספק
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מישהו שמע על החנות הזאת? http://www.topmarket.co.il/ וקנה בה באינטרנט? אמינים? תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני מתאמן בקאפואירה איזה שלושה חודשים. אני דיי טוב יחסית לזמן שאני מתאמן. אבל יש לי בעיה-אקרובטיקה. תראו יש איזה תרגיל שאני מנסה ללמוד הרבה זמן וקוראים לו מקאקו, ואני לא מצליח אותו. אז אם מישהוא יכול להסביר לי או לשלוח תמונה-סירטון אני אשמח מאד. (דרך אגב, תוך כמה זמן בערך מתחילים לעשות דברים יפים(אליקופטר, פאסאנו, סיבוב על הידיים, גלגלון אחורה ועוד).
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אני לבד בבית ואני לא יוכל לדבר עם אף אחד עד מחר בבוקר שכולם יחזרון מנתניה כל המשפחה שלי שם... ושאני מתקופף יש לי לחץ מפחיד במצח וזה כואב מישהו יכול לעזור אולי לשלוח לי תרופות? ;D
-
שלום כולם אני כבר כמה שבועות מחפש מקום שמוכרים בו בארץ רובי אוויר לירי ספורטיבי יש רשיון והכול בגלל הגדנ''ע הבנתי שהמחירים בין 1500 שקל ל10,000 שקל אז אם אפשר מקומות שמוכרים ? והיה מש טוב אם זה חנות ברשת D:
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב, ומעוניין בחנות שתהיה אמינה וזולה במידת האפשר. הכי חשוב שהיא תהיה בנתניה או בסביבתה הקרובה. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לדעתי אתם די חיים בסרט מהבחינה שעל מפרט 2000 ש"ח אתם מדברים על מכפלות ועל אוברקלוק שאף אדם שקונה מחשב לעסק לא יעשה (אלא אם העסק הוא עסק מחשבים) בקיצור נראה שפיספסתם את קהל היעד לגמרי לדעתי המעבדים שהצעתם חזקים מהנדרש לעבודה על אופיס ואינטרנט! בקיצור עדיף ךהשקיע על ספק איכותי ושקט וקירור נורמלי עדיף מפרט יותר ישן אך עם חלקים איכותיים ככל האפשר שיהיו לו אפס תקלות!
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הייתי במוסקווה וראיתי שב 7.3 תהיה הקרנה 1 הפכתי את כל הרשת ואת האימול ולא מצאתי. אז אולי מישהו מצא את הסרט הזה?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אז זהו שמבחינת MP3 אני מסודר, אבל חסר לי לשמוע רדיו פה ושם, אני לא רוצה משהו בוקסה ולא משהו עם איכות זוועתית, ככה שהרדיואים של ה10 שקל עם לוגו של "סופר פארם" לא בא בחשבון מצד שני אני גם לא מתכוון להשקיע הרבה כסף באיזשהו נגן שמשולב, כי לא יהיה לי שום שימוש בו מעבר לרדיו, בקיצור אני מחפש משהו ביניים, שעדיין יתן עיצוב נורמלי ואיכות טובה, ומחיר שיצדיק קניה של "סך הכל רדיו". רב תודות (:
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני עושה עבודה בבית ספר על שירי מחאה ובחרתי את השיר הזה של פינק פלויד נדמה לי שהם המלא של השיר הוא Another Brick In the wall מצאתי את המילים רק הבעיה היא שבאלבום השיר מופיע ב3 חלקים ולר ממש הבנתי איך אמורות ללכת המילים שלו מהתחלה ועד הסוף.... מישהו יכול להביא לי את המילים תודה.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
what a supid program it isn't even half way over and it's already made me wanna kill him numerous times. I liked the part when he said let the child pee on himself then stop the car. should have watched the program about hackers on channel 8 which was on at the same time.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות לצליל התראה כאשר מתקבלת הודעה בפורום HWZone ?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אוקי, אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית מחו"ל בחודש הקרוב, התקציב עומד על כ-500$ ואני מעוניין במצלמה עם 4 מ"פ. מעבר לזה אני ממש לא מבין במצלמות אבל שמעתי על ניקון וקנון כמועדפות (למשל G3 של קנון). איך לבחור את המצלמה הטובה ביותר ?
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל רציתי לדעת האם האתר DEEZER נחסם למשתמשים מישראל וכבר אי אפשר לשמוע מוזיקה און ליין? אשמח לתגובה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
זה תמיד עניין אותי! אני מתכוון אם נגיד יש במשחק כלשהוא RES של 1024X768 , 800X600 , 640X480 אז הוא שוקל יותר בגלל שיש את אותן טקסטורות מספר פעמים בגלל שיש כמה רזולוציות ? ואם היה רק 1024X768 , המשחק היה שוקל פחות ? מקווה שהבנתם למה אני מתכוון.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני לוקח איתי את הגיטרה מחר ללג בעומר יש המלצות לשירים יפים?כמו נגיד המתוקות האחרונות של אריק ברמן או אשם של סנרגיה וכאלה... תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כפי שנרמז בכותרת, אני מחפש גיטרה אקוסטית באיכות הכי טובה שניתן להשיג בתקציב של כ-1000 שקל פלוס מינוס. אני חובבן לגמרי אבל אני בכל זאת לא רוצה להתפשר על גיטרה ב-300 שקל. בנוסף לכך, אשמח אם תוכלו להמליץ על חנות שממנה ניתן יהיה לקנות את הגיטרה, כי גם בזה אני לא ממש מבין p: תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום ברצוני לבקש את המלצתכם, אני מעונין להקים אתר אינטרנט עסקי כולל מכירות והזמנות דרך האתר ראיתי רשימות של בוני אתרים, אבל אני לא יודע במי לבחור. אם יש לכם נסיון או ידע כלשהו על בוני אתרים מקצועיים אנא ידעו אותי אני מעונין להקים אתר מקצועי... ואני צריך בוני אתר שגם הם יהיה טובים ומקצועים בתודה מראש על העצות
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם יש טלוויזיות רגילות שהם לא lcd או פלזמה שתומכות ב-hdtv שלא עוברות ה-3000-3500. עם יש תוכלו לתת לי שם בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לחוות לאגים במשחק אינטרנט אחד שאני אוהב ורציתי לבדוק לפי דעתכם איזה ספקית אינטרנט היא הכי טובה ואיזה ניסיון יש לכם איתם תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
-
השיר הולך ככה : "Jhonny jhonny come home ..na na na na na na na na na .. johnny jonny come home...." הוא מהאייטיז תודה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מת לייבא את הרייזר פלסמה והאקזקט מייט עכשיו ראיתי שבארצות הברית ביחד הם 70$ ובארץ הם יותר כמו 700 שקל ורציתי לדעת אם יש חנות מחו"ל ברשת שמוכנה לשלוח אותם לארץ.? נ.ב: אמזון לא שולחת אלקטרוניקה אל מחוץ לארה"ב או אנגליה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-