עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SpLiNtEr,

שלום, מאתמאל באופן פתאומי אני לא מליח לפרסם את התגובות שלי....(תגובות-לא לפתוח נושאים) מה הבעיה? בתודה מראש. תיקון - הסתדר (עשיתי ניתוק מהאינטרנט וחזרתי) תודה בכל זאת. (אפשר לנעול)

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. אם אני מזמין דומיין מאירגון האינטרנט הישראלי אז תוך כמה זמן יש לי את הכתובת שאפשר להתשמש בה? זה פעולה מיידית? תודה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by talevi,

יש לי חבר שגר בהונג-קונג והוא מגיע לארץ האם למישהו יש מושג האם המחירים שם זולים יותר מארה"ב ? כי אני רוצה לקנות מחשב ויש לי אפשרות או מNEWEGG או בהונג-קונג מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  4. Started by idan1836,

אני צריך המלצה שלכם, לספר VB הכי טוב שיש היום, שיכול ללמד אותי הכל מהכל בהיקף מלא ונח ללמידה. ועוד אני רוצה שם של ספר שילמד אותי ג'אווה גם .. (כמובן גם, הספר הכי טוב שיהיה אפשר למצוא בשוק) . תודה ..

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  5. Started by payback,

זה כדאי (סטייל ערוץ הקניות) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by israel-dadon,

יש לי ב1.1.2007 (תאריך מושלם לא ?? ) צו ראשון אחרי דחייה של שנה אני קצת חושש מישהו יודע מה עושים בהתייצבות הזאת?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  7. שלום לכולם. אני כרגע בכיתה י'א ובחרתי במגמות כימיה וביולוגיה כמגמות עיקריות (אני מתכנן להיות רופא כשהיה גדול, כמובן שעדיין יהיה לי קשר מסויים למחשבים ) בתחילת השנה החומר הלימודי לא היה קשה מידי, אבל עכשיו אני תחת לחץ אדיר של כמה נושאים שבהם אני עושה בגרות מוקדמת (אנגלית ואולי מתמטיקה) והחומר של כימיה וביולוגיה התחיל לינזול מהאוזן השנייה כאשר הוא ניכנס בראשונה :-[ בקשתי אליכם היא: האם מישהו מכיר כמה אתרים בעיברית שמלמדים כימיה וביולוגיה מהבסיס ובצורה קלה ללמידה? (*אני אשמח אם באותם אתרים יהיה חומר של כימיה וביולוגיה גם של כיתה י' מכיוון שאחי הקטן יהיה שנה הבאה באותן מגמות, נכון לעכשיו ;D ) ככל שהחומר של מיקצועות אלו יהיה קל ללמידה ומוסבר בצורה יעילה יותר, כך זה יעז…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  8. בתמונה: http://img238.imageshack.us/img238/3107/2007050349554qq2.jpg נכון יש את שקע הורוד הרחב הזה? למה הדבר הזה נועד בדיוק? איך קוראים לשקע הזה?

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by mei,

אפילו רק על החלק של המשווה אין לי בעיה לקבל תשובה... ;D הדבר היחיד שהצלחתי סימנתי בשרטוט... ניסיתי לבצע משוואת מתחים \ זרמים אך יוצא לי חלוקה באפס וזה לא ממש מסתדר לי... תודה ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. אם כן איפה? תודה רבה מראש חברה צום קל לכולם

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  11. מישהו יודע מה שם השיר בסרט הזה? http://files.filefront.com//;7353224;/ אני יודע שיש לי אותו איפשהו, אבל בשביל למצוא אותו אני חייב את השם :-X

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by icebreak,

כתבה של תוכנית 60 דקות על חברת גוגל, ומה שמאחורי האתר... http://junk.haughey.com/60Minutes.avi 60MB DIVX אורך 21 דקות.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  13. כן שאלה סתומה אבל אני נואש לדיסקים חבילה של 50 במחיר טוב לא יותר מ80שח... או ביכלל אם יש חברה אחרת במחיר טוב תגידו לי... תודה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by aviv512,

http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  15. אם לא,אז יש איזה ספק אחר מומלץ?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  16. Started by UNDERDOG,

אני צריך אתרים לתיקון מכוניות ל מקור של מידע בנוסף אני צריך ם אתריםשל ספרים ברוסית הרדה בחינם אז אם מישהו מכיר אני אשמח אם הוא ישתף אותי

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  17. הזמתי חברים אחרי שגיליתי שהמנוי פג תוקף חחח אז יש מצב לעשות שם השכרה חד פעמית? זה ממש חשוב אז בבקשה תגיבו. תודה!

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  18. הקריאה היא למחשבים שנרכשו בין מרץ 2004 ומאי 2005, גם HP וגם COMPAQ. מהדגמים שבקישור הנ"ל http://bpr.hpordercenter.com/bpr/ מקור

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by bnaya,

שלום אני חדש

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by HeaT-SinK,

וואו איזו שלמות ( :gorgeous:)

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  21. לינעולללללללללללללללללללל

22. Started by Arik.G,

שיר ישן עם קולות חייזריים (לא ממש שיר אלה מנגינה רק) היה לי אותו לפני המון זמן בקלטת ומאז לא יודע איך קוראים לו וגם של מי. תזרקו שמות אני כבר יבדוק, תודה למי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  23. חברי פורום נכבדים! אתם מכירים תילדים החנונים האלה מהכיתה שלכם שכל הזמן מדברים על פלאפונים ועל גאג'טים ומחשבים,אבל בעצם, הם לא מבינים כלום במחשבים ואתם מתים להכניב להם קצת ממה שאתם יודעים כדי שיפסיקו לבלבל במוח? (אני מנסה ליהיות כמה שיותר ספציפי ) אז מי שרוצה לעזור לי לקראת הפרוייקט שלי לשבירת ה3400+@4600+ אז בבקשה שאתם מאתרים תחנונים האלה אז תספרו להם על חבר שמוכר IHP-120. המחיר הוא 1700 כן מאוד יקר, זאת הסיבה שאני מחפש תאנשים שלא מבינים כלום ושלא ילכו לחפש לי בEBAY. קניתי אותו ב2700 בארץ. צרו איתי קשר בפרטי. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  24. למי שעוקב אחרי הסדרה, יצאו כבר שני פרקים בארה"ב אני כבר לא יכול להמתין לראות אותם. אחת מהסדרות הנחמדות. לידיעתכם

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by the king2006,

^^^^ השאלה בכותרת מישהו מכיר תוכנה שאפשר להפוך קובץ וידיו RMVB ל AVI חיפשתי ולא מצאתי תודההה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים