עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נזכרתי לי היום באתר הנחמד הבא: m424.com ;D הרבה זמן לא ביקרתי בו, יש הרבה חדש. האתר הוא אתרו של אחד, שטוען שהוא מקובל שמקבל מסרים מבית דין של מעלה. הוא מנבא את העתיד לעיתים קרובות ויש לו גישה למידע שלא ידענו עליו. הבחור פסיכי על כל הראש. אני ממליץ לסייר קצת באתר, אפשר להיקרע מצחוק ולהעביר שעות ארוכות בהנאה שם... לפעמים הכותב גם מגלה חוש הומור לא רע... אז מה דעתכם? מהי ה"חדשה" האהובה עליכם? ד"א, גיליתי את שם בעל האתר כשהרצתי בדיקה בWHOIS, שמו הוא יצחק כהן והוא גר בחיפה... אני מתלבט אם הוא באמת מטורף או שזו פשוט בדיחה מתקדמת מאוד. אני מהמר על מטורף.

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. אז ככה הסיפור הוא כזה , אני עובד מקדונלדס בקניון חיפה , ומי שעבד איי פעם במק ידוע שבסוף היום צריך לעשות סיבוב זבל ולזרוק את הכל בםח גדול שנמצא בחניה , אז אני וחבר שלי כמו בכל יום הלכנו לזרוק את הזבל והשומר הכלב פתח לנו את המעלית , ירד איתנו למטה ואז נעל אותנו בחוץ . רק לאחר חצי שעה הגיעה האחראית משמרת עם מנהל האבטחה שפתחו לנו את הדלת בחזרה לקניון , הקטע הוא שקיבלנו צעקות ובלה לבה לבה מצב לא נעים . עכשיו אני מעוניין להגיש תלנוה להנהלת הקניון על חברת האבטחה על המאבטח הספציפי הזה שגרם לי ולחבר שלי בעיות בעבודה , ושזאתי היא רשלנות ממעלה ראשונה ושככה לא מתייחסים לבני אדם במיוחד שהוא ידע שאנחנו אמורים לחזור עוד כמה דקות בחזרה .ועוד דבר חשוב , הוא קיבל הוראה ברורה ממנהל האבטחה ל…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Rafimr,

מישהו יודע מה זה אומר שאני מוריד שיר מסוים ו-50 אחוז ממנו הם Corrupted - דוגמא: גודל של שיר הוא 5 מגה 2.5 מגה ממנו הם Corrupted ב-Details האם זה אומר שהוא לא יעבוד ואני צריך להוריד אותו מחדש. ומה זה אומר באופן כללי.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  4. אני טס מחר ללונדון בעיקר בשביל Hard rock calling festival, לכן הטיול קצר מאוד ואין הרבה זמן לטייל. בעקרון אנחנו נוחתים מאוחר בלילה עד שנגיע למלון והכול אני מאמין שיהיה אחד וחצי בלילה. אני צריך המלצה לבילוי לילי טוב בלונדון, פאבים או כול רעיון אחר כולל המלצה על מקומות התקבלו בברכה. ביום שלאחר מכן יש לנו זמן עד 5 בערך לטייל לפני שמתחילות ההופעות הטובות. חשבתי על הLondon Eye האם מישהו היה שם? האם צריך להזמין כרטיסים מראש? האם התור גדול? האם זה שווה? כמו כן אשמח לעוד המלצות. ביום השני אנחנו רק מטיילים אשמח להמלצות על מקומות טובים בעיר, אטרקציות וכו'. היום השלישי דומה ליום הראשון עד 5 בערך פתוח לטיולים. יש לציין שבכול ערב אנחנו מתכננים לצאת לכן חשוב לנו מאוד המלצות על מקומות ט…

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

יש לי 2 ממירים של yes ו-2 טלויזיות, הבעיה שאחת מהטלויזיות לא עובדות כרגע, אז יש מצב לחבר את הממיר למחשב?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Proww,

אהלן. מצטער אם זה לא המקום לשאלה לדיון הזה. ברצוני לעבור לאחת חברות הסלולר החדשות ולעזוב את סלקום. ראיתי בהוט מובייל שהם מציעים אייפון 4 S ב 105 שח לחודש. ואילו הם יציאו כנראה באותו טווח מחיר את הגלאקסי 3 שכנראה יגיע אליהם תחילת חודש הבא (כך מדברי הנציג). רציתי לדעת - למבינים שבינכם. אני לא עם דעות קדומות. היה לי בעבר הרחוק את האייפון הראשון, כעת יש לי גלאקסי 1 שאני מרוצה ממנו (אך תמיד טוב להתקדם..). אינני בקיא בכל החומרה הפנימית של המכשירים הללו (אייפון 4 S, גלאקסי 3). וגם אם אקרא, סביר להניח שלא כל-כך אבין. אני מחפש פלאפון שהסוללה שלו תהיה סבירה. הפלאפון ישמש כמובן לשיחות, מיילים, אפליקציות, גלישה (בעיקר) וכל מה שסמארטפון כיום מספק. אז השאלה שלי מה יותר טוב מבחינת חומרה…

• 31 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. לא אפרט יותר מדי מי החברה הספציפית ומה הבעיות שהיא עשתה לי. השאלה שלי היא, איפה אפשר להתלונן בצורה כזאת שבאמת יתייחסו אלי ויתנו לי את השירות והפיצוי המגיע לי? בינתיים רק מפרפרים ומחרטטים אותי. יש למשל את אתר tluna.co.il אבל אני לא סגור עד כמה מתייחסים שם.. תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  8. נמאס לי משער ארוך ואני רוצה ממחר להתחיל ולגלח את הראש. במקום לשלם לספר פעם בחודש, חשבתי לקנות מכונה ביתית רק לשימוש הזה. כמו שאמרתי, גילוח לאפס. איזה מכונה לא יקרה ומספיק טובה מומלצת? התכוונתי ללכת לחנות מוצרי חשמל ולקחת את הדבר הראשון שאני אראה, שואל כאן קודם ליתר ביטחון.

• 50 תגובות
    • 6.9k צפיות
  9. Started by 212128,

איך אפשר למכור מחשב כולל הכול, מבלי שאותו קונה יבוא אליך הביתה ? ואין לי אפשרות לקחת את האוטו של ההורים לצערי. ובעת מכירת המחשב כדאי אולי לנסח הסכם בכתב ביני לבין הקונה ? עוד עצות יתקבלו בברכה . ותודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by hell,

שלום אני חוב מוזיקה מושבע שומע הכל חוץ ממיזרחית ודיכאון,סורי לא הסיגנון שלי. בזמן האחרון קצת ניתקעתי ולא ממש יוצא לי לימצוא שירים טובים הן מבחינת הליריקה והן מבחינת הסאונד עצמו...אני אוהב בעיקר מטאל בסיגנון Helloween,Running Wild,Lostprophets(מעולים),IRON MAIDEN כמו כן חולה על BLINK,GREEN DAY,OFSPRING ושאר ירקות קיצביים ומטורפים וכמובן כייפיים להחריד אני אוהב שירים קיצביים ושהליריקה תיהיה טובה ולא סטומה וחסרת משמעות דוגמא מעולה היא NIGHTWISH-I WISH I HADE AN ANGEL תרמו מהידע הרב שלכם וביחד ניצור לי רשימת שירים עילאית וגם תעשו מיצווה ליצור חשוך ידע בנושא המוזיקלי ANTIXRIST

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  11. אני צריך שמישהו יסיביר לי מה מייצג כל אחד מהמשתנים הבאים בקפיצים בפיזיקה: K, X וF תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Decktor,

חבר שלי צריך להירשם למועד ב' מתמטיקה וחייבים דרך האינטרנט ולא הצלחנו למצוא איפה בדיוק באתר של משרד החינוך אם מישהו יודע אני נורא אשמח תודה מראש

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  13. תודה מראש!.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
    • 38 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני רוצה לייבא דברים לארץ מאיביי ולמכור אותם לאנשים יש לכם רעיונות לדברים שאנשים רוצים בארץ שאפשר להביא מEBAY? שכל מוצר יעלה עד 30$ באיביי.. תודה. טל.

• 7 תגובות
    • 5.3k צפיות
  15. ביל גייטס [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום יש לי 4 משוואות ,כאשר בכל משוואה יש לי 4 נעלמים ... האם יש דרך קלה לפתירה ? תודה.. (אם יש למישהו מחשבון משוכלל אשמח שיעזור לי) המשוואות הם 3a+15b+3c+7d=37 11a+9b+2c+8d=55 2a+5b+3c+7d=1235 3a+15b+2c+5d=40

• 8 תגובות
    • 33k צפיות
  17. Started by MOFRA,

http://video.google.com/videoplay?docid=489221653835413043 נ.ב. הכנופיה נתפסה כך שאתם יכולים לישון בשקט

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by mikko,

תראו עזה חלק ממצרים והגדה בירדן http://visunetdemos.demos.ibm.com/blogsamples/factbook2/FactBookSE.html על מה מדובר: http://www.downloadsquad.com/2010/07/29/video-tour-world-factbook-dashboard-by-ibm-is-data-visualizatio/#continued

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מחפש מפה של מחלף אשדוד דרום (החדש) איפו אני יכול למצוא את זה?

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by Ghosthunter,

שיר חדש שהמצאתי. תהיו חופשיים להמשיך אותו אי ךשאתה רוצים. אחד מי יודע? אחד אני יודע! אחד מעבד. מעבד, מעבד, מעבד, מעבד, שנמצא עם לוח האם. שתים מי יודע? שתיים אני יודע! שני סטיקי זיכרון.(או כפולי ליבה) אחד מעבר, מעבר, מעבר, מעבר ,מעבר שנמצא על לוח האם. שלושה מי יודע? שלושה אני יודע! 3 מאוררים שני סטיקי זיכרון... לא יודע עכשיו... 13 מי יודע? 13 אני יודע! 13 מכפלה 12 ... איך זה??

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by demonshlomo,

קבלו משהו נחמד: http://www.loungin.net/games/unreveal/unreveal.html זה משחק פלאש של סנייק שכל פעם שהוא אוכל אז מתחיל להיות חם..... ומה בנות עושות שחם להם?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שמעו אני מחפש כבר חודשים ופשוט אין לי מושג איך אני מוצא את זה בלי לפנות למידען בתשלום יש אתרים של פסקי דין, אבל מראים רק חלק מפסק דין אני מחפש את הפסק דין המלא. כולל משפטי הוכחת ראיות, כולל פרוטוקול מלא, כולל הכל, יודעים איפה אני יכול להשיג את זה?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by הדוד משה,

כתבה מעניינת ביותר http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3578319,00.html אבוי לנו אם רוב הכסף בעולם מושקע בכזו מגה-בועה בלתי יצרנית.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יובנטוס ירדה לסיריה B והופחתו 30 נק' וביטלו לה את 2 האליפיות. לאציו הורדה גם ליגה והופחתו לה 7 נקודות פיורנטינה ירדה גם כן והופחתו לה 12 נק' מילאן נשארה בסיריה A אבל הופחתו לה 15 נק' והיא לא תשחק במפעלים אירופים!! http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=78806&bz=24

דיונים חדשים בפורומים