עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני לא יודע אם זה במכוון או לא ואם זה זמני או קבוע, אבל הבוקר לא ניתן להגיע יותר לאתר שלהם.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  2. Started by Walter Samuel,

כן כן, היום אני בן 17 אביבים... O0

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני בשניות אלו עורך עם חברי (יובל קובל Yuvalkob מהפורום) סרט מאוד חשוב ואנחנו צריכים אתר עם פרסומות מצחיקות, ממש לא חשוב באיזו שפה... זה ממש ממש דחוף ואני בטוח שיש אתר כזה אז בבקשה תעזרו לנו! :saint:

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by pumbatal,

שלום עשיתי חיפוש (ואתם בטח שואלים למה :s05:) ולא מצאתי הרבה רק את זה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%97%D7%A4%D7%95%D7%A8_%D7%93%D7%99-9 וזה http://www.cat.com/cda/layout?m=37840&x=7 אולי מישהו יצליח לברר כמה זה עולה ??? (מין תחרות דבילית מאוד) נ.ב אפילו ב EBAY אין כזה למכירה אני באמת חייב חדעת כמה זה עולה (ולא, אני לא קונה אחד בשביל לדחוף צוקים על המפעלים של אינטל שמייצרים פרסקוט)

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by יורם,

התערבתי עם חבר איזה מפרט יותר טוב וזה מחשב לגיימינג אז תביאו חוות דעת על המפרטים פה מפרט 1 http://i42.tinypic.com/2nsto55.jpg מפרט 2 http://i40.tinypic.com/esqa1s.jpg

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  6. שלום לכולם! עקב שיקולים כלכליים - כלומר חיסכון של כ100 ש"ח בחודש החלטתי לעבור בבית לחבילת הטריפל מגה לתשתית ה12 מגה UFI בהוט. עד היום היה לי כבלים,טלפון ואינטרנט של הוט ללא התחייבות - כלומר שלמעט החלפת המודם ועדכון הגדרות בהוט אין אצלי צורך ל"עבודות מיוחדות" של טכנאים. לאחר שיחה עם נציגת שירות התברר לי שאין שום בעיה לעבור לחבילה הזאת רק שייקח בין שבוע לחודש עד המעבר לחבילה החדשה כאשר הדגש העיקרי מבחינתי הוא גלישה ב12 מגה לעומת ה3 מגה היום. מישהו יכול להסביר לי למה לוקח מינימום שבוע ועד חודש עד השדרוג ? אני מזכיר, למעט החלפת מודם אין צורך לבצע שום עבודות אצלי. ועוד משהו קטן, ברור לי שיש כאלה שיקפצו וירשמו ש"הוט חרא" ויש להם חרא של שירות וכו' וכו' - אנא הימנעו מתגובות כאלה …

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by RayZ,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3050379,00.html לדעתי זו תיהיה פשוט זוועה לשבט בני אדם. כאילו,כשהאדם ישובט,הוא זה שיסבול . מה דעתכם?

8. שתי שאלות שלחתי מייל עם התשובות ולא קיבלתי מייל חזור זה בסדר ? רציתי לדעת מתי מסתיימת התחרות כי אני רוצה לרכוש קירור לכרטיסי ופשוט אני מחכה לראות אם אני אזכה ?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  9. אני מחפש דירה בתל אביב - גוש דן עד 2,500 - 3,000 שקלים בחודש. חוץ מהעובדה שאני צריך לחפש שותפים שאני יכול להסתדר איתם (לא מעשנים, מסודרים ועוד) למה צריך לדאוג? איך זה עובד? מה צריך לדאוג שיהיה בחוזה? אין לי ניסיון בתחום ואשמח לשמוע כל עצה.

• 39 תגובות
    • 18.5k צפיות
  10. Started by Mortar,

למרות שכבר פעם שאלתי עוד לא קיבלתי תשובה ממשית ממישהו שבאמת יודע, אז מה שאני רוצה לשאול זה ככה, נגיד שאני מזמין את לוח האם הבא מחו"ל למשל מGOOGLEGEAR http://www.googlegear.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=240119 המוצר מגיע לשדה התעופה ואני בא לקחת אותו, האם אני משלם מכס ? או מע"מ ? איך אני יודע אם המחיר בחנות כבר לא כולל מע"מ ? אני יודע שאם אני בא מחו"ל עם מוצר ששווה פחות מ200$ אני לא צריך להצהיר עליו ואני לא משלם עליו מכס, האם זה אותו דבר בהזמנה ? ועוד משהו... שמעתי שעל מוצרים מסוימים אין מכס, האם על חומרה יש מכס ? והאם זה משנה אם אני קונה חלק חלק או מביא את הכל במארז ? אני מבקש רק תשובות מוחלטות אם אתם יודעים, "אני חושב ש... " לא יעזור הרבה ;/ תודה רבה רבה מראש !

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Vlad3,

אני חייל משוחרר ומחפש עבודה ראשונה\כללית ללא ניסיון השאלה היא איפה הכי טוב לחפש? את ALLJOBS ניסיתי וזה מפוצץ בפרסומות אין שם שום דבר ראלי מבחינתי לשכת העבודה יכולה לעזור? או שהכי טוב כיום לבדוק דרך אתרים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. רציתי לשאול מה קב"א 53 ודפ"ר 74 יכול למנוע ממני לעשות בצבא ומה הוא מאפשר לי? אני לא יודע מה בעצם יכול להתאפשרא לי (פרופיל זמני 24 כנראה יהיה 64 או 73 יותר סביר 64...). מה שאני מחפש זה משהו שיוכל להועיל לי בחיים האזרחיים. אני חושב יותר בכוון המחשבים ובעיקר בתכום החומרה או כל דבר אשר דורש חשיבה ואיתגור מוחי (אפילו פיענוח צפנים מצידי ) כי זה מה שאני אוהב ואני יכול להעביר את רוב שעות היום בנושאים הנ"ל. כמו כן לדעתי האישית אני גם דיי טוב בהם (בין השאר חידות, חומרה, חשיבה וכו'...). אם אפשר לפרט כמה שיותר. ועוד שאלה, מישהו מכיר את זה שאפשר לגשת לראיון חוזר (כמו שהיה בצו 1) בכדי להעלות בנקודה את הקב"א? האם זה עובד לפעמים? תשובות מלאות ורציניות ככל האפשר יתקבלו בברכה. …

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. קיבלתי היום זימון למבחני התאמה ל תפקידי מבצעים ופיקוח והייתי רוצה לדעת על מה מדובר . זה מדור קד"צ שמישהו יסביר לי בבקשה על מה מדובר

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  14. Started by JUNGLE,

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  15. נזכרתי לי היום באתר הנחמד הבא: m424.com ;D הרבה זמן לא ביקרתי בו, יש הרבה חדש. האתר הוא אתרו של אחד, שטוען שהוא מקובל שמקבל מסרים מבית דין של מעלה. הוא מנבא את העתיד לעיתים קרובות ויש לו גישה למידע שלא ידענו עליו. הבחור פסיכי על כל הראש. אני ממליץ לסייר קצת באתר, אפשר להיקרע מצחוק ולהעביר שעות ארוכות בהנאה שם... לפעמים הכותב גם מגלה חוש הומור לא רע... אז מה דעתכם? מהי ה"חדשה" האהובה עליכם? ד"א, גיליתי את שם בעל האתר כשהרצתי בדיקה בWHOIS, שמו הוא יצחק כהן והוא גר בחיפה... אני מתלבט אם הוא באמת מטורף או שזו פשוט בדיחה מתקדמת מאוד. אני מהמר על מטורף.

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. אז ככה הסיפור הוא כזה , אני עובד מקדונלדס בקניון חיפה , ומי שעבד איי פעם במק ידוע שבסוף היום צריך לעשות סיבוב זבל ולזרוק את הכל בםח גדול שנמצא בחניה , אז אני וחבר שלי כמו בכל יום הלכנו לזרוק את הזבל והשומר הכלב פתח לנו את המעלית , ירד איתנו למטה ואז נעל אותנו בחוץ . רק לאחר חצי שעה הגיעה האחראית משמרת עם מנהל האבטחה שפתחו לנו את הדלת בחזרה לקניון , הקטע הוא שקיבלנו צעקות ובלה לבה לבה מצב לא נעים . עכשיו אני מעוניין להגיש תלנוה להנהלת הקניון על חברת האבטחה על המאבטח הספציפי הזה שגרם לי ולחבר שלי בעיות בעבודה , ושזאתי היא רשלנות ממעלה ראשונה ושככה לא מתייחסים לבני אדם במיוחד שהוא ידע שאנחנו אמורים לחזור עוד כמה דקות בחזרה .ועוד דבר חשוב , הוא קיבל הוראה ברורה ממנהל האבטחה ל…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Rafimr,

מישהו יודע מה זה אומר שאני מוריד שיר מסוים ו-50 אחוז ממנו הם Corrupted - דוגמא: גודל של שיר הוא 5 מגה 2.5 מגה ממנו הם Corrupted ב-Details האם זה אומר שהוא לא יעבוד ואני צריך להוריד אותו מחדש. ומה זה אומר באופן כללי.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  18. אני טס מחר ללונדון בעיקר בשביל Hard rock calling festival, לכן הטיול קצר מאוד ואין הרבה זמן לטייל. בעקרון אנחנו נוחתים מאוחר בלילה עד שנגיע למלון והכול אני מאמין שיהיה אחד וחצי בלילה. אני צריך המלצה לבילוי לילי טוב בלונדון, פאבים או כול רעיון אחר כולל המלצה על מקומות התקבלו בברכה. ביום שלאחר מכן יש לנו זמן עד 5 בערך לטייל לפני שמתחילות ההופעות הטובות. חשבתי על הLondon Eye האם מישהו היה שם? האם צריך להזמין כרטיסים מראש? האם התור גדול? האם זה שווה? כמו כן אשמח לעוד המלצות. ביום השני אנחנו רק מטיילים אשמח להמלצות על מקומות טובים בעיר, אטרקציות וכו'. היום השלישי דומה ליום הראשון עד 5 בערך פתוח לטיולים. יש לציין שבכול ערב אנחנו מתכננים לצאת לכן חשוב לנו מאוד המלצות על מקומות ט…

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

יש לי 2 ממירים של yes ו-2 טלויזיות, הבעיה שאחת מהטלויזיות לא עובדות כרגע, אז יש מצב לחבר את הממיר למחשב?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Proww,

אהלן. מצטער אם זה לא המקום לשאלה לדיון הזה. ברצוני לעבור לאחת חברות הסלולר החדשות ולעזוב את סלקום. ראיתי בהוט מובייל שהם מציעים אייפון 4 S ב 105 שח לחודש. ואילו הם יציאו כנראה באותו טווח מחיר את הגלאקסי 3 שכנראה יגיע אליהם תחילת חודש הבא (כך מדברי הנציג). רציתי לדעת - למבינים שבינכם. אני לא עם דעות קדומות. היה לי בעבר הרחוק את האייפון הראשון, כעת יש לי גלאקסי 1 שאני מרוצה ממנו (אך תמיד טוב להתקדם..). אינני בקיא בכל החומרה הפנימית של המכשירים הללו (אייפון 4 S, גלאקסי 3). וגם אם אקרא, סביר להניח שלא כל-כך אבין. אני מחפש פלאפון שהסוללה שלו תהיה סבירה. הפלאפון ישמש כמובן לשיחות, מיילים, אפליקציות, גלישה (בעיקר) וכל מה שסמארטפון כיום מספק. אז השאלה שלי מה יותר טוב מבחינת חומרה…

• 31 תגובות
    • 5k צפיות
  21. לא אפרט יותר מדי מי החברה הספציפית ומה הבעיות שהיא עשתה לי. השאלה שלי היא, איפה אפשר להתלונן בצורה כזאת שבאמת יתייחסו אלי ויתנו לי את השירות והפיצוי המגיע לי? בינתיים רק מפרפרים ומחרטטים אותי. יש למשל את אתר tluna.co.il אבל אני לא סגור עד כמה מתייחסים שם.. תודה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  22. נמאס לי משער ארוך ואני רוצה ממחר להתחיל ולגלח את הראש. במקום לשלם לספר פעם בחודש, חשבתי לקנות מכונה ביתית רק לשימוש הזה. כמו שאמרתי, גילוח לאפס. איזה מכונה לא יקרה ומספיק טובה מומלצת? התכוונתי ללכת לחנות מוצרי חשמל ולקחת את הדבר הראשון שאני אראה, שואל כאן קודם ליתר ביטחון.

• 50 תגובות
    • 7k צפיות
  23. Started by 212128,

איך אפשר למכור מחשב כולל הכול, מבלי שאותו קונה יבוא אליך הביתה ? ואין לי אפשרות לקחת את האוטו של ההורים לצערי. ובעת מכירת המחשב כדאי אולי לנסח הסכם בכתב ביני לבין הקונה ? עוד עצות יתקבלו בברכה . ותודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by hell,

שלום אני חוב מוזיקה מושבע שומע הכל חוץ ממיזרחית ודיכאון,סורי לא הסיגנון שלי. בזמן האחרון קצת ניתקעתי ולא ממש יוצא לי לימצוא שירים טובים הן מבחינת הליריקה והן מבחינת הסאונד עצמו...אני אוהב בעיקר מטאל בסיגנון Helloween,Running Wild,Lostprophets(מעולים),IRON MAIDEN כמו כן חולה על BLINK,GREEN DAY,OFSPRING ושאר ירקות קיצביים ומטורפים וכמובן כייפיים להחריד אני אוהב שירים קיצביים ושהליריקה תיהיה טובה ולא סטומה וחסרת משמעות דוגמא מעולה היא NIGHTWISH-I WISH I HADE AN ANGEL תרמו מהידע הרב שלכם וביחד ניצור לי רשימת שירים עילאית וגם תעשו מיצווה ליצור חשוך ידע בנושא המוזיקלי ANTIXRIST

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  25. אני צריך שמישהו יסיביר לי מה מייצג כל אחד מהמשתנים הבאים בקפיצים בפיזיקה: K, X וF תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים