עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי 1000 נקות ואני לוחץ על redeem בשביל להמשיך את החשבון לעד 30 יום.. וזה לא עושה כלום! מה עושים?

2. http://www.wimp.com/jewish/ הבנאדם נהפך לאט לאט ללהיט בUSA ;D ;D ;D השגתי את הדיסק שלו (מעניין מאיפה) ושמתי באוטו איזה כיף לשמוע שם הדיסק: Matisyahu - Shake off the Dust

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  3. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3195212,00.html מה אתם אומרים? מה יהיה איתו ואיך זה ישפיע (או לא ישפיע) על המדינה לדעתכם?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  4. Started by 125,

מתי החנויות נפתחות ??

5. Started by chenrp,

שלום,אני מהנדס אך לא עוסק במקצועי (כמובן שהייתי רוצה לעסוק במקצוע אבל התעודה ממכללה וכמעט ואין משרות מתאימות) , ובעוד כמה חודשים אקבל ראש צוות בדיקות תוכנה בחברת הייטק טובה. אני מתלבט באם ללכת להיות מנהל פרוייקטים בחברה קטנה ללא אופציות ומניות ועם שכר דומה... מה שקורץ לי בחברה הקטנה זה העניין, בכל שנה מחליפים פרוייקט, ואילו ראש צוות בבדיקות תוכנה לא מעניין אותי כלל (למרות שאני טוב בזה). אשמח לקבל הערות בנושא. תודה לעונים.

• 24 תגובות
    • 7.1k צפיות
  6. אנשים שגרים ליד במקום....תלכו תהנו ותהצילו חיים!!(ובמידה והעמותה תסגר יומתו כ-70 כלבים וחתולים!!) נ.ב ותמשיכו ללחוץ על הלינק שבחתימה שלי !!

7. אני נוסע ברכבת מחיפה אמור להגיע יום ראשון הבא לבא"פ חשיש בשביל אימון לפני תעסוקה איך מגיעים, טיולית ? אוטובוס, רכבת, חמור .?? תודה

• 7 תגובות
    • 11.9k צפיות
  8. Started by maCr0T,

עקב ביקורי במקום מסוים, בו 'נשטפתי' בראשי תיבות, חשבתי שזה ראוי ת'רד. הרעיון שלי אומר שכל אחד יכתוב ראשי תיבות שהוא מכיר ומשמעותם, או ראשי תיבות שהוא שמע והוא לא מכיר את משמעותם. אני אתחיל, זה במקרה באנגלית, כי ראשי תיבות בעברית זה דיי קל. C3I = Command, Control, Communications and Intelligence ABCCC - ABC3 - Airborne Battlefield Command and Control Center.

• 44 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by iliagildin,

שלום ברכבת אמרו לי שהרב קו יכול להכיל רק 8 חוזים כולל חוזים שפג תוקפם אני הולך לסיים את החוזה ה 7 שלי מה אני עושה אחרי שאני יסיים את החוזה 8 שלי? באתר רב קו אונליין יש לי אפשרות להזמין חדש אם זה הרב קו הראשון שלי או אם נאבד לי הרב קו😶😐 יצויין גם שיש לי "חבילה של 3 חוזים" אני גר באשקלון עובד ברחובות (רכבת כרטיסיה 12 חוזה 1) וגם אני לומד קורס בפתח תיקווה ומגיע לשם עם רכבת עד סבידור מרכז (כרטסיה 12 חוזה 2) ואז לוקח משם אוטובוס עד קיריית אריה (כרטיס יומי חוזה 3) החוזה שהולך לי להיגמר זה החוזה של רחובות יש לי עוד פעיל של תל אביב מה אני עושה?🙏 יש גם מצב לחברה בחיפה אבל עוד לא התחלתי את הנסיעות לשם בקיצור כל תובנה בנושא תעזור🙏 …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by emil57,

בתחנה מרכזית ("החדשה") בת"א בקומה 6 פתחו דוכן העונה לשם 'רב קוו', ממה שהבנתי זה כרטיס שיחליף את הכרטיסיה לאוטובוס (בכל החברות) שנמצאת כיום בשימוש, או משו כזה.. כשעברתי ליד הדוכן ביקשו ממני להיצטלם (מכיוון שעל הכרטיס שינפיקו לך תיהיה התמונה שלך) ואמרו לי שעכשיו זה בחינם ובעוד כמה זמן הכרטיס - 'רב קוו' - יעלה כסף.. א. מזה הכרטיס הזה בכלל..? ב. לא מחרטטים לנו..? ג. נראה לכם שאותו כרטיס יופעל בעתיד בכל החברות? לאלו שיודעים במה מדובר האם באמת צריך לעשות את אותו כרטיס..? או שיהיו כמה אופציות איך ליסוע בתחבורה הציבורית..?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. טוב אנשים אני לא ארחיב במילים.. אבל כבר בגרמניה לא מעט מכירים אותו, אפילו השמיעו אותו ברדיו שם! (לא ברדיו אינטרנט, ברדיו אמיתי!) הוא בקרוב יבוש את הארץ.. טוב עזבו אני לא ארחיב במילים, פשוט כנסו: www.djfigo.owns.it האזנה נעימה

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  12. טוב אז ככה הרבה זמן פחדתי להזמין דברים מחול במקרה הזה מפלי אסיה אבל כל כך רציתי ידית נוספת לWII +נונצק +2 מושאן פלוס מה שיוצא כולל משלוח (לא יודע כמה יצא בסוף אם המס ) 144$ שזה אומר בערך 600 שקל וזה לאומת הארץ שזה יוצא 800 שקל בחנויות זולות יחסית (תוסיפו עוד 100-200 לחנויות שקרובות אלי ) ומה שהכי מעצבן שבארץ אין את הצבע השחור לשלט ונונצק בכל מקרה לקח לי זמן להתרגל לפלי אסיה ובגלל שהוויזה שלי רק לישראל לקח לי זמן ליתרגל לפי פאל אבל זה באמת לא סיפור כזה גדול ואם לא עשיתי פאשלות בהזמנה וישתדלתי מאוד לא לעשות תוך בערך 10 ימים אני יקבל את ההזמנה בכל מקרה ממליץ למי שעוד לא קונה מחול להזמין דברים כאלו מחול אם ילך טוב אני ינסה להזמין עוד דברים

• 57 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. חברת שירותי החלל של אלון מאסק משחזרת את הנחיתה המהפכנית של טיל ה-Falcon 9 על דוברה בלב ים, ומבהירה לנו שהיא כבר מוכנה להביא לעולם את החזון שלה למהפכה בשיגורים אל מחוץ לאטמוספירה SpaceX מבצעת צעד משמעותי נוסף בדרך להפיכתם של טילים רב-פעמיים לסטנדרט המוחלט החדש של עולם הטיסה והשיגור לחלל: קצת פחות מחודש אחרי שהצליחה להנחית את טיל ה-Falcon 9 שלה בפעם הראשונה אי פעם על דוברה בלתי מאויישת באוקיינוס השקט, חברת SpaceX שיחזרה את ההישג במסגרת משימת ה-JCSAT-14, ששלחה לוויין תקשורת יפני אל מסלול ה-GEO, בגובה של 35,800 קילומטרים (!) מעל לפני כדור הארץ. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A8%D7%91%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%94%D7%94%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A8%D…

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by AppleJack,

המלצות לטיולים מפי אשת האווירון... http://www.youtube.com/watch?v=zw-aTRuD3Pw

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן חבר'ה, בא עלינו החורף לטובה - ועמו בחינות הבגרות עבור אותם אומללים שהתקשו ללמוד שנה שעברה או (במקרה שלי - עברו מגמה). כן כן, לאחר שחרשתי את עכוזי שנה שעברה במרדף אחר החומר במקצוע "היסטוריה" הצלחתי לגרד 82 בבגרות (לא למדתי כל השנה), רק מה - שעברתי למגמה טכנולוגית - ונחשו מה, שמה "היסטוריה" - שהוא מקצוע קשה יותר פשוט לא תופס. ולכן, עליי לגשת השנה לשתי בחינות: ידע העם א' וידע העם ב'. ובכן, שמח וצוהל ניגשתי לאגף בחינות הבגרות באתר משרד החינוך והורדתי את מיקוד הבחינה (למזלי האתר עוד לא הוצף על ידי עשרות אלפי זעטוטים המחכים לגורלם האכזר) רק שהשתוממתי למראה הפלא הבא: *ציטוט מהטקסט* " תקופה ראשונה - מבוא 1870-1920 התלמיד יענה על שלוש שאלות (כל שאלה - 10 נקודות) מבין חמש שאל…

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  16. שלום רב לכל מכובדי הפורום! כתוב לי משהו על התקרה (לא משנה כרגע) ואני צריך להוריד את זה. מה עושים? כדאי לציין שאבא שלי למד כימיה אז יש לו כל מיני חומרים כימיים... והאם צבע לבן של טמבור יכסה את זה בצורה איכותית שלא יראו מה כתוב מתחת? תודה רבה! Vega

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by R0ck,

ממיטב רבני המדינה והברקותיהם : http://www.fresh.co.il/dcforum/Twenty/21062.html כ"כ מבדר, שזה פשוט עצוב.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by MasterDK,

שלום יש לי שאלה שאני כל הזמן מתבלבל: אם אומרים לי "אני אפגוש אותך ברבע ל 2". הם מתכוונים ל 1:45? תודה רבה!

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by american,

http://mcmanzur.supersite.co.il/regevfanan.wmv

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  20. כתוב לי בתיק הרפואי על רגישות לקור ושאני צריך ללכת עם גרביים מצמר בתנאי קור בלה בלה בלה... מישהו יודע אם זה יוריד לי את הפרופיל, או רק יוסיף סעיף?..

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by dovik,

אני מחפש חלק חילוף הנ"ל לפנסיונר שיושב הרבה מול המחשב וכמעט לא יוצא מהבית.. זה נראה בערך כמו בתמונה: http://www.olsale.co.il/olsale/assets/product_images/50192-big.jpg האם יש למישהו מושג איפה קונים את זה, וכמה זה עולה? או שמא יש למישהו את זה בבוידם שמוכן לתרום או תמורת סכום סמלי? תודה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם כוון שזה הפורום היחיד שאני חבר בו החלטתי שזה המקום להנציח את הכלבה היפיפיה שלי סקאי שאתמול בשעה 1 בלילה נדרסה למוות ע"י נהג מונית בגינה מתחת לביתי שאני עומד 10 מטר ממנה.ומתה בידי רבע שעה לאחר מכן סקאי מתוקה 7 חודשים היית אצלנו לאחר שמצאנו אותך בתחנת דלק בבאר שבע בגיל חודש זרוקה,אימצנו אותך לחיקנו במשך 7 חודשים עד אתמול בשעה 1 בלילה השמחה שהיית בחייך ובחיינו לא תחזור שתדעי לך שאנחנו אוהבים אותך מאוד קרן ואלעד [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by TOMY-BOY,

שלום לכולם וחג שמח, לפני כמה דקות ראיתי רכב מסוג פיג'ו 306 במחיר מציאה ורציתי לשאול מה אתם חושבים. הרכב הוא יד ראשונה עם 180 אלף קילומטר, גיר 1.4 ידני, 4 דלתות, שנת 95 ונמכר 5 אלף שקל מתחת למחירון במחיר 11 וחצי אלף. רציתי לשאול אותכם על מה כידי להסתכל שאני אליך ליראות את האוטו והאם יש דברים ספציפים בדגם הנ"ל. בתודה מראש, תומי

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. אילו דברים אני צריך לברר עם המוכר? מה הכרחי לבירורים? אני בא עם מפרט ביד, ורק אומר לו מה להזמין לי. לבקש הנחה אולי? בכל זאת.. זה מחשב מעל 7000 שקל. צריך עצות... עוד חצי שעה אני הולך! תודה

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  25. אמצע שנות התשעים, ההרכב הכ"כ פופולרי - 2 עכים בקומה הרביעית, או באנגלית רהוטה Two Broz On The 4th Floor עם "Come Take My Hand". הסגנון הוא כאמור "Rave", מהדברים שהיו מרימים במועדונים תמימים באופן שנקרא "Happy Hour" בשביל להקפיץ קצת ת'חבר'ה, התנגן לא מעט ב M.T.V (בימים שהיה שם שיט איכותי, כמובן, עוד לפני עידן להקות הבנות/בנים). אליהם כמובן הצטרפו הרכבים נכחדים ואיכותיים כמו Jam & Spoon, Scooter וכו'... (מי מכם לא אהב את הקורקינטים, Ehi?) עאאאאאאאחחחחחח, אני זוכר איך שזימזמתי את זה בלונה-פארק בגלגל הענק (בימים שבהם גלגלי הענק יכלו לשאת את המשקל העצום!!!11 שלי)... איכות לשמה. יאללה, קבלו אותה בדגימה - http://s28.yousendit.com/d.aspx?id=2ZNGJGFSDIHE2TEA10XLFRASDF41KA300R…

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.