עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן העכבר המצויין שלי שבק חיים , פניתי ללוגיטק וכמובן היות והעכבר עדיין באחריות נשלח לי עכבר חדש באמצעות UPS, הבעיה היא פה , העכבר נעצר במכס , שחרור העכבר מהמכס ע"י UPS עולה משהו בסביבות ה 280-300 ש"ח , עכבר זהה חדש בארץ עולה 220 ש"ח , לנסוע לבן גוריון לUPS להתרוצץ עם המכס ובלה בלה בלה שורף יום עבודה שלם שזה עוד 240 ש"ח . מה לעשות ??? תודה

2. Started by roma,

שלום שלום! כחלק מלימודי הי"ג במחשבים, אני צריך לבנות פרוייקט. הפרוייקט שבחרתי הוא איקס עיגול גדול(יותר מ3*3) מחר אני צריך להגיש הצעת פרוייקט ואני לא מוצא את חוקי המשחק.. מישהו יודע?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. הי חברים. היום אני מחובר דרך תשתית בזק (NGN), וספקית בב"ל, במהירות 10Mb.אני בהתחייבות בחבילת באנדל שמסתיימת ב 11.1.11. אני לא בלתי מרוצה מהם, אבל רוצה לבדוק גם אופציות אחרות.חשובה לי גלישה חלקה, מהירויות יציבות, ופינגים גבוהים לשרתי חו"ל.כ"כ אני מעוניין לשדרג ל 15M. אז קודם-כל נכנסתי לאתרי אינטרנט של כמה ספקיות ולאתר של בזק, ובדקתי מחירים.להלן התוצאות: בזק-התשתית: מחיר משוקלל ל 12 חודשים, (15M) הוא 84 ש"ח לחודש.אני לא מעוניין לעבור להוט. ספקיות (כל המחירים ל-15 מגה): 1.בב"ל: אין מחירים באתר שלהם, אבל אני בטוח שהם יציעו לי מחיר לא פחות טוב מכל מה שהמתחרות יציעו.אני כבר כמה שנים טובות אצלם. 2.אורנג': מחיר משוקלל עם התחייבות לשנה: 54 ש"ח.אפשר גם חודש רא…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  4. איך אפשר להרוס מחשב מבלי שידעו שזה נגרם בזדון ?? אני מתכוון חומרתית לפגוע באיזה רכיב..... ושלא ידעו שזאת פגיעה שנעשתה על ידי בן אדם....... ושכתוצאה מכך המחשב לא יעבוד.... נ.ב. : אתם בטח שואלים למה אני רוצה להרוס לעצמי ת'מחשב......?!?!?! ואללה תתפלאו אני שואל את עצמי את השאלה הזאת עד היום..... כנראה מקרה של רשלנות רפואית........

• 14 תגובות
    • 8.4k צפיות
  5. Started by malcolmx9,

אני עכשיו ראיתי את הטריילר של הסרט Domino: http://www.thezreview.co.uk/comingsoon/d/domino.shtm זה נראה כסרט ממש יפה, וכתוב שתאריך היציאה שלו היה ב-12 לאוגוסט. למה הוא עדיין לא הגיע לארץ? או בעצם הוא הגיע? אם אתם יודעים איפה מקרינים אותו אז בבקשה תגידו, אני אולי אלך היום עם ידידה לראות.

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by imac,

מחפש מתנה שימושית ולא משהו פלצני ונדוש זאת אומרת לא שעון, בושם או תמונה על מה אתם יכולים להמליץ איש עסקים בן 51 תקציב עד 800 ש"ח בערך תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. my mail. hotmail. nomail. email. מה נכון מבין התשובות למעלה? תודה...

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by hagay21,

כל המרבה הרי זה משובח

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  9. טוב קודם כל ערכתי חיפוש אז על תתנפלו עלי! עכשיו ככה אני מחפש חנויות מחשבים בתל אביב אשר ניתן לקנות בהם ציוד היקפי(כל מה שלא קשור לחומרה שנמצאת בתוך המארז, רמקולים,עכברים, מקלדות) ונכון לעכשיו ראוטר. עכשיו יש לידי את אייבורי אבל לפי מה שהבנתי פה לא אוהבים אותם.. האם זה מתייחס גם לציוד היקפי? או שאין בעיה לקנות אצלהם? תודה רבה מראש, ושוב ערכתי חיפוש ולא מצאתי תרד דומה, יש מצב שפספתי תרד דומה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by exXxTreAm,

תמליצו על סרטי פנטזיה כאלה, על ימי הביניים קסאמים מאגיה כישוף וכל זה, לא מכיר בכלל סרטים כאלה, סרטים בסגנון הזה אבל מותחים ואפלים כאלה (לא חייב)

11. לפני שמצביעים בסקר זה יש לעיין בנושא שהקישור שלו פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69775.0

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  12. שלום לכם, חברי הקהילה היקרים יש לי משהו שאני לא יודע אם תופעה מוכרת או מקרה שונה אבל אשתף בכל זאת. אני אוהב מוזיקה, מאוד אוהב מוזיקה וקצב ושומע כל יום מוזיקה מהבוקר עד הערב. הבעיה היא שההאזנה שלי למוזיקה נעשית מעט אובססיבית ומוגזמת לאחרונה. בגיל תיכון ובצבא לא כל כך הייתה לי את הבעיה הזאת, כמובן שהייתי שומע גם אז המון מוזיקה אבל היום אני שומע מוזיקה מהשניה שאני קם בבוקר, בדרך אל העבודה, כל היום בעבודה, בדרך לבית וכל שאר היום עד שאני ישן מוזיקה. כשאני לא מתעסק במשהו אחר סופר-חשוב ואין מוזיקה אני חורק שיניים, נוקש באצבעות, מאבד סבלנות לכל דבר ומריץ מקצב בראש, רק ממתין בשקיקה להאזין למוזיקה שוב. הדבר הזה מאוד מפריע לי כשאני לא ליד מערכת שתשמיע לי מוזיקה, וכשאני מאזין זה בדרך…

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. אתם יודעים כמו האלה של התיקים בשדה תעופה רכבות וכאלה

14. Started by yot,

http://media.skoopy.com/vids/vid_00806.wmv

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום אנשים. השאלה היא לצורך חישוב ימי עבודה לספירה לעבודה מועדפת. ע"פ מה שראיתי בוודאות - ברגע שבתלוש שכר שלך כתוב כך וכך ימי עבודה -> כך מדווחים על זה במסמכים לעבודה מועדפת (מילוי הטפסים לדיווח נעשה ע"י החשבות). לכן אני מסתמך באופן מלא על הימים שכתובים בתלוש משכורת. הבעייה נוצרת כשפעם אחת השעות עבודה לחלק לימים = 7 שעות ליום עבודה ופעם ל7 וכל פעם למשהו אחר. אולי אני מטומטם אבל אולי מישהו פה יוכל אחת ולתמיד להגיד לי כמה שעות עבודה שלי נחשבות יום עבודה? --> ינואר/10 - 42 שעות = 6 ימים פברואר - 163.1 שעות = 21 ימים מרץ- 137 שעות = 19 ימים אפריל- 150 שעות = 20 ימים מאי- 184 שעות = 25 ימים יוני - 139 שעות = 17 ימים יולי- 154 שעות = 19 ימים אוגוסט- 201.90 שעו…

• 7 תגובות
    • 6.7k צפיות
  16. אני צריך הצעות לכמה שיותר שירים ישראליים, אני פשוט לא שומע מוסיקה ישראלית אז אני לא מכיר בשיט. אני לא מתכוון לזבל שמשמיעים היום ברדיו, אלא למוסיקה הטובה של שנות ה60-90 (אין לי אפילו מושג באילו שנים השירים האלה יצאו) של שלום חנוך וכל אלה (פתאום קם אדם בבוקר וכו'...) בקיצור מוסיקה טובה, שירים שמחים/קצביים כמה שאפשר, אבל לא יותר מדי, בקיצור משהו לשמוע בכיף. תודה

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by HaEsrimVeArba,

אני רוצה לרכוש דומיין .US (אלו ממש זולים) ואני תוהה אם יש לכם עצות בשבילי? ובנוסף אני רוצה גם שטח איחסון, לא ממש חשוב לי הפינג כל עוד ההורדה תהיה מהירה. המטרה היא אתר אישי\כרטיס ביקור\דואל אישי\גלריית תמונות\גלרית פרוייקטים וכו מי מספק שטח איחסון גדול יחסית\אמין\זול? אם יצא לכם לרכוש דומיין ושטח איחסון איזו חברה אמינה ועושה את זה במחירים טובים? ומה דעתכם על שרת ביתי? אולי עדיף לי לדרג ל 5000\750 או משהו דומה וכך גם להנות מאינטרנט מהיר ביותר עם שטח איחסון בלתי מוגבל ולחסוך העלה קבועה של קבצים לשרת. וכו.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by JC_Denton,

זוכרים את הכתבה האיומה של YNET בנושא "קניית המחשב הטוב ביותר בשבילכם" וכו'?להזכירכם, הם שכחו שקיים דבר כזה שנקרא מעבדי AMD ועוד כמה דברים..הכתבה הבאה לדעתי נראית קצת יותר מקצועית ומעודכנת, למרות שגם בה אפשר לשפר. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2945892,00.html

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by MATOK,

http://www.iqtest.dk/main.swf . בהצלחה לכולם.

• 91 תגובות
    • 17k צפיות
  20. Started by mrsph666,

לסבים שלי יש TRIPLEPLAY של חברת HOT. לפני כמה חודשים, התגלה כי הם מורידים סכום הגדול מהסכום שאמור לרדת, התקשרנו, והם 'הודו' בכך. אמרו שהכסף, 1500 ש"ח, שהם הורידו, יוחזרו כ"סיבסודים" מהחשבונות החודשיים, אך זה לא קרה... זה היה בחודש מאי, בנוסף, ביקשנו שישלחו חשבוניות פירוט של שיחות וכו'. גם את זה לא קיבלנו. ביולי יצרנו איתם קשר, שוב, ונאמר לנו כי נקבל עד סוף החודש צ'ק ע"ס הסכום הנקוב, ושוב פעם - כלום. ב-6 בספטמבר נגמרת ההתחייבות. מצד אחד, סבים שלי רוצים לוותר, ולהתנתק לאלף עזאזל, אבל מצד שני כואב לי שהם גבו כסף, שלא שייך להם... אם נוותר, זה כאילו נתנו להם את הכסף הזה במתנה... כל אחד, אני בטוח, יסכים איתי. חברים יקרים, מה לדעתכם כדאי לעשות? לדבר עם המנהלים? לאיים עם עו"ד? או…

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  21. Started by redti,

אז ככה..אני כבר שנה וקצת בצבא יש לי מפקדת שאני סובל ממנה מינואר זאת אומרת 10 חודשים עוד מעט..היא אצלנו בתפקיד ממאי 08 (שנה ו5 חודשים) והיא בדרגת סרן , היא ממלאת תפקיד שלישותי , אני אוכל ממנה כריזות של החיים אני יכול לשבור קירות שאלתי היא לאלו מביניכם שאולי יודעים, כמה זמן אפשר למלאות תפקיד כאילו כמה זמן אפשר לעשות אותו דבר אפילו אם אתה מסרב להתקדם או שלא מקדמים אותך..בכל זאת היא נושקת לשנה וחצי באותו תפקיד , וזה תפקיד שני שלה כסרן אם אני לא טועה והיא לא מראה סימנים כאילו היא הולכת בקרוב

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by desert,

אמרו לי שעלי ג'י הוא ישראלי מבאר שבע , יהודי , שהיה גר שם פעם , היכול להיות?

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. הייתה לי בעבר ידידה טובה מאוד (גרה בראשון) והכתובת הישנה שלה כבר לא אקטואלית. היא עדיין גרה בראשון. הפלאפון שלה כבר לא שלה (שינתה מספר),אין על שם אמא שלה ולא אח. אין לי מייל ולא כלום. איך אני יכול למצוא אותה ? למישהו יש אולי רעיונות? אגב היא בת 26-27 היום.

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. למי שלא שולט בשפה הזו בה נכתב המקור http://tinyurl.com/4f7kq9 להלן התרגום, כולל הכותרת כפי שהיא במקור: האם אפשר ליפול נמוך יותר? חברת אסוס במקרה שלחה על תקליטורי DVD המצורפים למחשבי המחברת מהיצור שלה מספרים סיראליים של יישומים שונים, קראק לתוכנת WINRAR, ומסמכים מסווגים שלה שמוצגים כמסמכי מיקרוסופט. חלק מהנתונים נמצא בתיקיה בשם CRACK, כך מסר זה שגילה את המקרה הזה. אחד מהמסמכים המסווגים של אסוס היה מצגת פאורפוינט, בה זוהו על ידי היצרן בעיות עקרוניות/ראשיות הנוגעות לכלי הזה (הכוונה למחשב הנייד. OC.) עובד חברת אסוס התנצל על המקרה והבטיח בו זמנית כי "הנושא הזה יבדק בקפדנות". איך זה? מוצרי אסוס הללו מאד נפוצים בפולין. מענין כמה עותקים הופצו שם לפני שקורא אחד של השבועון PC …

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  25. הולך להעביר את הזמן בבית עם המזגן, בחדר עם המחשב והסראונד שלי נרגילה ובירות.... מחפש המלצות לסרטים טובים.... פשוט לוקח זמן אמממ, להשיג אותם אז צריך להתחיל לעבוד על זה לקראת החפש"ש... לא אכפת לי חדשים ישנים אבל לא סרטי בנות..... תודה.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים