כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מעבד: Intel Core i3 530 לוח אם : Intel Dp55wb זכרון : 4gb ddr3 1333mhz כרטיס מסך : Gigabyte Hd 5850 1gb מסך Asus Ms226h
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להריץ בו זמנית 4-5 מערכות, בשיא כל אחת אמורה לקחת כ1000W (ספקים של 1200) כנראה גם יהיה מזגן נייד בחדר, אין לי נסיון עם חשמל, אשמח לעצתכם. לאילו בעיות צריך לצפות? האם תהיה בעיה עם השקעים? אם זה שקעים באותו חדר זה נחשב כ"פיצול"? האם אל פסק יעזור במשהו? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הזמנתי את ה 258UTK לפני כמה ימים ב9,400 שקל מבונד חשמל והיום הוא היה אמור להגיע. ההובלה הגיעו והעלו את המקרר לבית (שילמתי 150 שקל לפירוק דלתות) ואני שם לב שיש 4 דלתות במקום 3 שהזמנתי, הם מראים לי את ההזמנה שרשום שם 258UTK ולפני שהבנתי מה קורה הם יצאו מהבית והלכו. אני פותח את המקרר ורואה GRL25A ששווה 14,000 שקל. אחרי שעה שחשבתי שהרווחתי מהטעות שלהםוהורדתי את הניילונים ושמתי את כל המוצרים שלי במקרר החדש מתקשרים אלי מהחנות ואומרים לי שהייתה טעות ויחליפו לי אותו השבוע.. והסברתי לנציג שניסיתי להגיד להובלה שזה לא המקרר אבל הם הלכו.. ואז הוא אמר שאם אני רוצה את המקרר הזה אני צריך להוסיף עוד 2,000 שקל. ת'אמת אהבתי את הGRL25A ואני מוכן להוסיף עד 1,000 שקל גג אבל המוכר מתעקש 2,0…
-
- 50 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
חברי הפורום, ובעיקר מנהלי האתר, שלום, הייתי כותב את זה בפורום "על האתר", אבל הוא נעול, וזה נראה הפורום הקרוב הבא... בכל מקרה, בשבועות האחרונים יש לי בעיה להתחבר לאתר הזה (HWZONE) מפעם לפעם - האתר לא עובד בכלל, או עובד מאד לאט. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה עם התקשורת, אך הפינג לאתר טוב גם כאשר יש בעיה עם האתר. הבעיה הזו לא נובעת מעומס על הרשת שלי (אין קשר ל eMule או תוכנה אחרת התופסת את רוחב הפס), ולא כתוצאה מחסימה של firewall כלשהו (כמו שאמרתי - האתר עובד, אבל לא תמיד, אז הוא לא נחסם תוכנתית). רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש בעיה דומה? ואם כן, האם המנהלים פירסמו משהו לגביה באחד הפורומים? תודה על התגובות. *** עריכה: ב"פורום הקרוב" התכוונתי לפורום שהוא לדעתי הוא המתאים ביותר לפרסם…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אתה מכליא סוס ופיג'מה אתה מקבל פיג'סוס או סוג'מה ? אני לא יכול לישון ואני ממש קרוב לאבד את השפיות !!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סיפרו לי שיהיה מיום ראשון בערב עד בערך יום רביעי או משהו כזה , מבצע ברשת א.ל.מ קנייה ללא מע"מ כל התקופה הזו. ניסיתי לחפש את האתר שלהם לא הצלחתי. האם למישהו יש את האתר שלהם או יודע על המבצע הזה? כי אני בדיוק רוצה לקנות טלויזיה לחדר אז זה יוצא איזה 700 ש"ח הנחה. תודה. טל.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כל מי שאוהב אבודים בצורה מטורפת כמוני מוזמן פה לדבר איתי ועם אחרים. אבודים זאת אחת הסדרות היותר טובות שהועלו על מסך הטלוויזיה ואני מת כבר שתצא העונה השלישית את העונה הראשונה ושנייה התחלתי לראות שבארה"ב כבר הן נגמרו ותוך 8 ימים גמרתי את 2 העונות הכל בגלל שזאת סדרה מושכת ומרתקת.. אני מת על הסדרה הזאת. גם אתם אנשים יכולים לדבר פה על הסדרה ולהגיד את דעתכם ולדבר על פרקים
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://absolutelyagency.com/asp/per.asp?pcode=110857&kod=a3960377&pic=1 תסתכלו על הסעיף Weight, מזה, מה היא מוצר שמודדים אותה לפי Lbs? WTF?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מישהו יודע מה השם של השיר? בזמן האחרון פלאפון עושים פרסומות לא רעות עם שירים טובים וישנים...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ועוד חבר רוצים לטוס לארה"ב לחוף המערבי בסביבות אוקטובר. התיכנון שלי הוא לא לחזור לארץ לכמה שנים והוא רוצה לחזור ללמוד אז החלטנו ללכת על round trip כרשת ביטחון שיש לי לאן לחזור. בדקתי בכל מיני אתרים של cheap flights וכאלה וראיתי שהמחירים יחסית יקרים (1,200 בלי מיסים - 1,700 עם מיסים) ואני קצת לחוץ עם כסף (לפי חישוב זריז אני מגיע לשם עם 200 דולר בכיס), והתכנון הגדול הוא לחיות שם, יש לי כבר מגורים אז אין בעיה אני מתכנן על למצוא עבודה ולהתחיל לחיות את החיים. האם יצא לי יותר זול לעבור דרך סוכנות נסיעות? אני מחפש כרטיס חזרה לעתיד הרחוק משהו כמו עוד שנה.. האם זה יקר להעביר תאריכים של מועד החזרה? או לבטל את מועד החזרה בכלל? בנוגע לעיניים בארץ, האם כדאי להשאיר את החשבון בנק פ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מאוד מאוד אוהב את הS2000 של HONDA ורציתי להיות הראשון! שקונה אותה בארץ. מה אתם אומרים שווהה?..... למרות שאני לא כזה עשיר אבל בכל זאת 300 אלף שקל+ הרבה כסף!!! בכל זאת מכונית ספורט! מאוד יפה! אם שם גדול! HONDA S2000 באמת מכונית שווה!!!! אז מה אתם אומרים?. שווה לקנות?.... קישור:http://www.honda.co.il/content/carmodels/s2000_main.asp למבינים בלבד!!!
-
- 175 תגובות
- 16.7k צפיות
-
-
http://news.cnet.com/8301-10805_3-57498981-75/microsoft-squares-off-with-new-logo/ נראה שמיקרוסופט עומדת בפני שינוי תדמיתי גדול טרם השקת Win 8. האמת? אני חושב שבמיקרוסופט הבינו שהם חייבים לשנות את תדמית החברה האפורה שמייצרת מוצרים פרקטיים וכעורים, ושתמיד בפיגור אחרי המתחרות. הם מוכרחים להיות חדשניים, יחודיים, מושכי עיניים, או שלא ישרדו את שינויי השוק (הפופולאריות הגוברת של סמארטפונים, טאבלטים וממשקי מגע). אני סבור שטים קוק עושה חיל, ולא רק מצליח להחזיק את ראשה מעל המים, אלא אף יחזק את הדומיננטיות של ווינדוס, המאויימת ע"י השאיפות (הכמוסות?) של גוגל ואפל לשלוח את המחשב האישי (כפי שאנו מכירים היום) אל המוזיאון הקרוב למקום מגוריך. אנחנו רואים כאן מטאמורפוזה של חברת ענק שלמה- …
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תשמעו חברה כל אחד חושב על העתיד שלו. כל אחד רוצה את הטוב ביותר וכמובן שיהיה מהר ברוב המקרים... אז ככה אני כרגע עובד באילת כאילו עכשיו חזרתי לכמה ימים חופש ואחרי זה חוזר שוב לאילת לעבוד עד סוף החודש וחוזר חזרה כי אי אפשר זה פשוט קשה 1500 ש"ח על שכר דירה כל חודש פלוס עוד 300 ש"ח על אוכל ונסיעות... על פלאפון ועוד שטויות ולא נשאר לי כלום מהמשכורת כולה 1200 ש"ח פלוס מינוס... אז חשבתי לחזור לבית לעבוד פה ועוד כמה זמן חצי שנה עד שנה לאסוף הכל ולקנות כרטיס טיסה לאוקראינה או ארה"ב שגם שם וגם שם יש לי מה לעשות. חברים גם ושם וגם שם שיעזרו לי בכל דבר ורק לאחרונה אחד החברים שלי חזר לארה"ב אחרי שיגיע לארץ לקנות בית וגר בו קצת נמאס לו והוא טס חזרה לשם. מה דעתכם? כי תראו בארץ אני מת…
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
או בסמסטר שמתחיל באוקטובר? אם כן אז איפה? ומאיזה קורסים הוא מתחיל ?
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ערב טוב כולם מישהו יודע על מקום שאפשר להוריד ממנו חוברות להתחיל ללמוד נגינה על גיטרה? לפני שכולם קופצים שצריך מורה וכו'- אני לא מתכוון להתמקצע בזה, יש לי המון זמן פנוי, אני עושה את זה בשביל הכיף, והכי חשוב- אני גם יודע שזה אפשרי. בן דוד שלי למד תוך שנה וחצי לנגן יפה מאוד בלי אף שיעור, רק עם האינטרנט וכמה חוברות שהוא קיבל מחברים הפעם הבאה שיצא לי לראות אותו זה רק ביוני, והייתי שמח להתחיל לפני זה........ אז, מישהו מכיר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לכל חובבי הליקריץ האדום... תקופה ארוכה אני מחפש בארץ את הליקריץ האדום המקורי של REDVINES, או כזה שבטעם דומה לו. כל מה שמצאתי זה חיקויים בטעם של ASS (כולל Twizzlers שנמכר בחלק מרשתות השיווק). האם מישהו נתקל בארץ במקום שמוכר את הדבר האמיתי ? חשבתי גם לקנות ע"י איביי, אך המחירים שם מאוד גבוהים ביחס לעלותו האמיתית. אם לא תהיה ברירה...
-
- 16 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
http://www.hayadan.org.il/wp/ibm-bluefire-supercomputer-1205082/ נהדר Bluefire של יבמ, או בשמו הרשמי IBM Power 575, משלב 4,046 מעבדי Power 7 של יבמ במהירות שעון של 4.7 ג'יגה-הרץ, וכולל גם 12 טרה-בייט של זיכרון פנימי ו-150 טרה-בייט של דיסקים. Bluefire מסוגל לבצע 76 טריליארד פעולות נקודה צפה בשניה (76 טרה-פלופס).
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קנייה ומכירה כללית... יש ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
השפיץ של פרגי ניצח את התחת של גרנט... מה דעתכם על המשחק??? GLORY GLORY MANUNITED!!! manchester united uefa championship 2008 I've paid my dues - Time after time - I've done my sentence But committed no crime - And bad mistakes I've made a few I've had my share of sand kicked in my face - But I've come through We are the champions - my friends And we'll keep on fighting - till the end - We are the champions - We are the champions No time for losers 'Cause we are the champions - of the world - I've taken my bows And my curtain calls - You brought me fame and fortuen and everything that goes with it - I thank you all - But it's been no bed of roses No pleasure cruise - I con…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
סתם משוה שככה עלה לי בראש פתאום.. אם לוקחים בחשבון שרוב המחשבים של אנשים שיקראו לך הבייתה לתיקון הם מחשבים זבל , מה אמורים לעשות בזמן המאוד מאוד ארוך הזה שהאנטי וירוס סורק ?
-
- 40 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
סורי על ההודעה המטופשת, אבל המחשב של דודה שלי משום מה חוסם פופ אפ והורדתי את הפיירוואל וזה לא עוזר (אני כרגע בראשל"צ היו מיונים בצריפין לקורס חובשים...), זה פשוט חוסם אותי מלהוציא מידע על האוטובוסים מכיוון ראשון לציון לבאר שבע...אז אם מישהו יכול שתי שניות להצויא מידע ולתת לי פה..אני אשמח תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אם לא הבנתם עד עכשיו אז ספויילר אוקיי אז בסוף בסוף שכל המשפחה יושבת ביחד כל אחד אוכל טבעת בצל אחת מדו רצה להיכנס למסעדה שומעים את הפעמון שעל הדלת טוני מרים את הראש ואז הכל נהיה שחור המוסיקה מפסיקה וזה נמשך ככה איזה 5 שניות ואז יש כתוביות סיום במשך כל הקטע הזה יש כאלו צילומים של אנשים שנראים חשודים ולא ממש הבנתי אם הם מנסים לרמוז לנו משהו או לא אז ברצינות מה זה הסוף המוזר הזה למה התמונה פשוט נקטע וזהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
כל כמה זמן מומלץ לכבות את המחשב ולתת לו לנוח? תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-872124450700446493 It's Amazing! and Pretty! I wish I could have made such thing (it isn't that hard, you just need enough Fireworks What do you say?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-