כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
עקב רכישה מתוכננת של רכב חדש, יונדאי אקסנט (החדשה) רציתי לקבל בבקשה לינקים, לאתרי רכב שאתם מכירים עם פורומים שבהם אפשר להתייעץ לגבי רכב, בכלל. אגב, פידבקים על הרכב, אם מישהו מכיר (שוב - רכב חדש לגמרי) יתקבלו בברכה. שבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי EMAIL בוואלה ואני צריך שלוח למישהו הודעה ויש לו HOTMAIL . עכשיו כשאני לוחץ על "שלח" אז זה מראה לי למעלה פס אדום וזה לא שולח. מישהו יודע לה זה ככה ? ואיך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות פה סוגייה מכאיבה ובעייתית , אשר נוגעת לכל מי שקנה / קונה או מתכנן לקנות מחשב (אם זה בחלקים או במארז). כמו שאתם יודעים , שוק המחשבים האישיים בארץ הוא תחרותי בצורה שלא תבייש תחרויות באולימפיאדה , שוק רצחני בהחלט . מה שמוביל לחלק מהחברות לעגל פינות , כמו למכור חלקים משומשים ללא ידיעת הקונים (מעבד לדוגמא - לא משהו שכולם יבדקו ),זאת על מנת לפצות על המחיר הנמוך שהם מוכרים את הציוד על מנת לעמוד בתנאי התחרות הקשים . תוצאה ישירה של המצב הזה , הינה שחברות מחשבים רבות הן על סף פשיטת רגל (גם אם הן חזק בתודעה של הציבור ומפרסמות במדיה - אין זה מעיד על הצלחה כלכלית ) . מה שמוביל אותי לדילמה הנצחית - איפה לעזאזל לקנות מחשב ??? . אני יכול להעיד שכבר תכננתי לקנות מחשב מ…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני חייב שתגידו לי אני ממש לא יודע מה זה חחח ובאיזה הקשר ראיתי את זה במעבדים ובכרטסי מסך לדוגמא
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
בעיתון האחרון של נט מגזין מס 25 בכתבה על "חנויות האינטרנט הטובות בישראל" פורסם ואני מצטט השאלה שלי? האמנם , האם כבר מזמן זנחנו את הקניה שם ומוצאים אנו את מוצרינו בחנויות הרבה יותר טובות אשר משמשת את רובנו. בתגובה לכתבה כתבתי מכתב למערכת נט מזגין והנה היא לעיתון נט מגזין שלום רב בכתבה בגליון 25 בשם חנויות האינטרנט הטובות בישראל פירסמתם את חנות פלונטר כחנות וותיקה שנהנת מאהדה של הרבה משתמשים רצינים ומבינים.. וכן למחירים הסבירים ולפעמים גם זולים. מצטער לאכזב אותכם כי פלונטר כבר לא עומדת בראש חברות האינטרנט הנותנות את המיטב או המחיר הכי זול. כבר סוכם ברוב אתרי החומרה הישראלים כי הרמה והמחיר והשרות של פלונטר אינם עומדים על הפרק ורוב משתמשי וקוני הרשת כבר לא משתמשים בשרות חבר…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מקרר(ככל הנראה סמסונג) בקרוב ורציתי לקבל המלצות על רשתות חשמל טובות ואמינות עם שירות מצוין באזור פתח תקווה והסביבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נפתח פה לפני מס' ימים שירשור על ספרים שהשפיעו על חייכם, חשבתי לעצמי- למה לא גם על סרטים או סירטונים/קליפים. אתם מוזמנים לשתף כאן את הסירטונים אם הם מ-יוטיוב או שמות של סרטים שהשפיעו עליכם ולציין איך הם השפיעו על חייכם.
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום, ראיתי בטלוויזיה שנפתחה תערוכה נחמדה של מחשבים ישנים ("ענתיקות"), הם בקשו תרומות. יש לי לתרום שני מחשבי "אמיגה" וציוד נלווה. האם מישהו כאן יכול לעזור לי ליצור איתם קשר? טלפון, מייל או כל קשר אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
NIKE SHOX TURBO IV [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
לא יצאה שום הודעה... היום הייתה שביתה בחטיבות הביניים אני לא מבין אם היא נמשכת או לא... מישהו יודע משהו??? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום חברה אני צריף דחוף שירי סלסה שהולכים במסיבות שתביאו לי קישוים או שמות כי יש לי מסיבה שישי הבא חברה בבבבבקשה זה דחוף מלך, פשוט מלך מי שעוזר !
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום עשיתי היום 07 ואני חייב לשפר 06 (50),אני יגש במועד ב' קיץ שיבוא עלינו לטובה : 1.המיקוד של מועד א' הוא כמו של מועד ב'? - המיקודית של מריאן ואידית כהן מעולה אז אפשר פשוט לקנות 006 של הקיץ?או שיהיה גרסה למועד ב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
כמו שרשום ^^^ הבגרות ב 14:00 אז בהצלחה!!! אני רק בכיתה י"א אבל רוב בתי הספר מגישים ב-י"ב
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שנה טבוה ומתוקה לכולם ושפע ברכות אושר עושר וכושר לכול עם ישראל ושלא יהיו השנה בעיות טרור בע"ה והתחממות יתר שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
ניסיון נואש של AOL להפחיד כמה שיותר אנשים ולגרום להם לשדרג לגירסת הפירסומות של ICQ.... http://www.vgames.co.il/news-single.asp?PressID=4000
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צונזר ע"י אחראי המשמעת. אסור לפרסם דיונים של חנויות על גבי הפורום.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.idiotboxtv.com/ אל תעבירו ואל תגנזו שקצת יצחקו החברה - זה אתר גדול
-
אילו מספרים/מספר הקידומת שלהם חינמית? כלומר אם אני מתקשר אליהם אז חברת הסלולר שלי לא לוקחת לי עליו כסף.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
האם יש סכנה כלשהי באכילת סטייקים פעם ביומיים?? (לא באופן קבוע...נגיד יכול להיות ששבוע אני לא יאכל סטייקים ואז בשבוע אחרי פעם ביומיים -שלושה)
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני מחפש עבודה בתחומים האלה כרגע אני שולח הצעות דרך האתר jobmaster כבר חצי שנה ואף פעם אפילו לא היתקשרו מהמקומות האלו וזה מוזר לכן אני מבקש מכם המלצות לאתרים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שלמחשב שלי אין את הכוח הדרוש בכדי להריץ חלק את הדאמוים של 3D Mark 2005 וליראות את כל הסירטונים בעלי הגרפיקה המדהימה שבו, רציתי לדעת אם יש כמה סירטונים מוקלטים שמראים את הסירטונים של התוכנה 3D Mark כאשר הם זזים בצורה חלקה? (מעין הקלטה ממחשב שיכול להריץ את כל הסירטונים חלק) אם מישהו יודע מהיכן אפשר להשיג סירטונים כאלו בבקשה שתפו אותי, אשמח מאד. Thanks
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
נכון יש את הTOP 250 של הסרטים? אז יש דבר כזה באתר שלהם לסדרות?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=JNEgr6ua6VQ
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-