כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,641 דיונים בפורום זה
-
שלום עשיתי היום 07 ואני חייב לשפר 06 (50),אני יגש במועד ב' קיץ שיבוא עלינו לטובה : 1.המיקוד של מועד א' הוא כמו של מועד ב'? - המיקודית של מריאן ואידית כהן מעולה אז אפשר פשוט לקנות 006 של הקיץ?או שיהיה גרסה למועד ב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
כמו שרשום ^^^ הבגרות ב 14:00 אז בהצלחה!!! אני רק בכיתה י"א אבל רוב בתי הספר מגישים ב-י"ב
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שנה טבוה ומתוקה לכולם ושפע ברכות אושר עושר וכושר לכול עם ישראל ושלא יהיו השנה בעיות טרור בע"ה והתחממות יתר שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
ניסיון נואש של AOL להפחיד כמה שיותר אנשים ולגרום להם לשדרג לגירסת הפירסומות של ICQ.... http://www.vgames.co.il/news-single.asp?PressID=4000
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צונזר ע"י אחראי המשמעת. אסור לפרסם דיונים של חנויות על גבי הפורום.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.idiotboxtv.com/ אל תעבירו ואל תגנזו שקצת יצחקו החברה - זה אתר גדול
-
אילו מספרים/מספר הקידומת שלהם חינמית? כלומר אם אני מתקשר אליהם אז חברת הסלולר שלי לא לוקחת לי עליו כסף.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
האם יש סכנה כלשהי באכילת סטייקים פעם ביומיים?? (לא באופן קבוע...נגיד יכול להיות ששבוע אני לא יאכל סטייקים ואז בשבוע אחרי פעם ביומיים -שלושה)
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני מחפש עבודה בתחומים האלה כרגע אני שולח הצעות דרך האתר jobmaster כבר חצי שנה ואף פעם אפילו לא היתקשרו מהמקומות האלו וזה מוזר לכן אני מבקש מכם המלצות לאתרים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שלמחשב שלי אין את הכוח הדרוש בכדי להריץ חלק את הדאמוים של 3D Mark 2005 וליראות את כל הסירטונים בעלי הגרפיקה המדהימה שבו, רציתי לדעת אם יש כמה סירטונים מוקלטים שמראים את הסירטונים של התוכנה 3D Mark כאשר הם זזים בצורה חלקה? (מעין הקלטה ממחשב שיכול להריץ את כל הסירטונים חלק) אם מישהו יודע מהיכן אפשר להשיג סירטונים כאלו בבקשה שתפו אותי, אשמח מאד. Thanks
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
נכון יש את הTOP 250 של הסרטים? אז יש דבר כזה באתר שלהם לסדרות?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=JNEgr6ua6VQ
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
תכונות עיקריות: נגן MP3 מובנה המאפשר העלאת קבצי MP3 מהמחשב האישי למכשיר מצלמת דיגיטלית לצילום סרטי וידאו ותמונות. רדיו FM תמיכה בהרחבת זיכרון באמצעות כרטיסי MicroSD מסך באיכות של 65,000 צבעים הורדת אנימצמיות וצלצולים מפורטל תוכן ומוצרים ספיקר מובנה משמש גם כזיכרון נייד לאחסון קבצים מהמחשב האישי משיבון פנימי ותזכורן תכונות נוספות: צבע: כסוף, ורוד, תכלת תפריט: עברית, אנגלית, רוסית צלצולים: כרטיס קול באיכות 32poly ספר טלפונים: ספר טלפונים עם 999 שמות ומספרים דפדפן פנימי: דפדפן WAP מובנה במכשיר זה התכונות שלו... מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות אותו ?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
-
אני חדש פה :-) מקווה להנות ורק רציתי להגיד היי. ולקוות שאתם לא כמו הפורום הקודם שהייתי בא (אני לא יגיד את שמו) שהאנשים בפורום היו כל כך אנשים מגעילים. :-)) אז הייי!!! גבר גבר
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
עשיתי הזמנה של כמה פוסטרים וחולצה עברו כבר שבועיים וחצי ועוד לא קיבלתי.. אם מישהו הזמין בעבר משם אני ישמח לשמוע חוות דעת וכמה זמן לקח לזה להגיע...(ו-או מאיפה לוקחים את זה)
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
מתל אביב (רמת החיל) לרחובות? משהו מכיר.. ? ואיפה אפשר לבדוק את זה???
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מצ"ב משוואה שאני צריך לפתור בעזרת Matlab, הבעיה שלי היא שאני לא כך-כך יודע כיצד אוכל למצוא 2 ניחושים התחלתיים.... ??? אשמח להכוונה... תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
-
משהו מכיר אתר שבו אני יכול למצא חומר על גלגלי שיניים....(לא חשוב אם זה עברית או אנגלית)....חוץ מ-howstuffworks ?? כי גוגל לא ממש עוזר לי.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
רבותיי! ביום שני הקרוב יש לי בגרות בע"פ באנגלית (Oral Exam), ואחת מהדרישות היא להכין פרוייקט על: רומיאו ויוליה או The Giver... אני בחרתי ברומיאו ויוליה, כי אני יותר מתחבר לזה וקשה לי (מבחינת שיעמום) לקרוא את The Giver. אני מחפש כל חומר/אתר שיכול לעזור לי בהכנת הפרוייקט (או להביא לי פרויקט מוכן, אפילו אם הפרוייקט כתוב בעברית [יותר טוב]) על שייקספיר, או אם יש לכם על The Giver (כן, אני נואש). באמת, חברים! כל תגובה עם אינפורמציה, ולו המעטה ביותר יכולה לסייע לי מאוד לקראת הפרוייקט הזה. אני בלחץ אטומי וממש אין לי מושג איך להצליח להכין את הפרוייקט הזה ליום שני, אז אם אתם חושבים שאתם יכולים לעזור לי *אפילו קצת* אל תתביישו לעשות את זה. כמו כן, אם אתם מכירים אתרים שמציעים תקצירים…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, עד היום, כשרציתי לעשות כושר הייתי עושה שכיבות שמיכה, לדו', עד שהתעייפתי. מקריאה קצרה פה, הבנתי שעדיף לחלק את זה, ולעשות הפסקות קצרות ביניהם. אם מה שהבנתי נכון, איך אני יודע כמה לעשות כל פעם, וכמה הפסקה לתת בין פעם לפעם?
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. אני גר בפתח תקווה. יש לי כבר עשרות שנים אנטנה על הגג, שבעבר הייתה משמשת לקליטת שידורים אנלוגיים. עד לפני כשבועיים קלטתי עם האנטנה שידורים אנלוגיים, ופתאום זה הפסיק ולא יכולתי לראות כלום. קניתי היום ממיר בהום סנטר (של NEON) וחיברתי אליו את הכבל של האנטנה מהגג. סרקתי ערוצים, וכלום לא נמצא. לאחר מכן ניתקתי את הכבל של האנטנה על הגג וחיברתי את האנטנה הקטנה שהגיעה עם הממיר. הממיר ממוקם קרוב לחלון. סרקתי ערוצים וזה אכן מצא את 6 הערוצים, בנוסף לתחנות הרדיו. אבל הקליטה הייתה גרועה ביותר. כל הזמן השידור היה נקטע ומופסק, לפעמים זה רשם "אין אות" והשידור נפסק לגמרי, כל הזמן התמונה הייתה משובשת עם ריבועים. ניסיתי לשחק עם האנטנה ולשנות את המיקום שלה, ואף הוצאתי אותה מבעד לחלון. הק…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-