כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון התחלתי לחוות לאגים במשחק אינטרנט אחד שאני אוהב ורציתי לבדוק לפי דעתכם איזה ספקית אינטרנט היא הכי טובה ואיזה ניסיון יש לכם איתם תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני צריך לקנות את ערכת הספרים שנקראת Windows Server 2003 Resource Kit. לפני שבוע נכנסתי לאתר אמאזון וראיתי שהערכה נמכרת ב-250$ ע"י אמאזון עצמה. השבוע נכנסתי וראיתי שהערכה כבר לא נמכרת ע"י אמאזון, אבל כן אפשר לקנות אותה מספקים אחרים שמופיעים ברשימה. מצאתי ספק אמין שמוכר את הערכה בפחות מ-100$, אבל כשאישרתי את הרכישה הוצגה הודעת שגיאה שהערכה לא יכולה להישלח לכתובת שלי. אחרי שקראתי כל מיני תקנונים הגעתי לדף שמסביר שכל הספקים באמזון (חוץ ממנו עצמו) נכללים בקטגוריה Amazon Marketplace ויכולים לשלוח ספרים רק לכמות מוגבלת של מדינות, כשישראל כמובן לא כלולה בהן. הערכה: http://www.amazon.com/Microsoft%C2%AE-Windows-Server-2003-Resource/dp/0735622329/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&…
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה ללכת מחר לים באיזור חיפה האם יש הרבה מדוזות באיזור?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
חברה שלי עולה חדשה והיא אומנם שולטת ברזי השפה העיברית בכל הקשור לדיבור שוטף אך כתיבה וקריאה זה קצת יותר מסובך כי זה לא דומה כלל ועיקר לאלף בית לטיני. ביררנו והבנו שאין באיזור "אולפן" מסודר והספרי לימוד של כיתות א'-ב' נראים קצת מפגרים ומתאימים לילדים בגיל 6 כפי שמצופה מהם. משהו יודע אולי איפה אפשר לקנות ספרי "אולפן" או דמויי "אולפן" שמהם אדם בוגר יכול ללמוד. רב תודות.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
-
בכביש בין עירוני/מהיר אני משתדל לא לעבור את ה- 100/110 (קבעתי לעצמי ש-120 יהיה הרף שלי) בכביש עירוני - אני נוסע בין 30 ל- 60 בהתאם לדרך ולמצב התנועה.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
בשבוע האחרון לא היה לי משהו לעשות ואיכשהו הגעתי לאתר הזה: mega64.com יש להם הרבה סירטונים מצחיקים בנושא של משחקי וידאו (וחלק קצת פחות), אני די בטוח שיש פה כמה שמכירים את זה אבל לאלו שלא... כדאי לנסות. דרך אגב, הנה אחד הסירטונים האחרונים שראיתי, זה די הצחיק אותי http://mega64.com/2008/06/19/wii-fit-makes-you-hot/
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
היי לכולם, רציתי לברר היכן מבררים את ציוני הבגרות, כבר שנה שלא ביקרתי באתר משרד החינוך אז אני לא ממש זוכר איך מגיעים לעמוד של ציוני הבגרות. גם כן איבדתי את הסיסמה כדי שתיהיה לי גישה לציונים שלי, מישהו יודע לאן עליי להתקשר כדי לברר את הסיסמה? זה מאוד חשוב לי, עליי להירשם בקרוב מאוד למכינה לקראת אונ' לכן כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני לקראת שחרור מהצבא... ובודק מסלולי למידה, שמעתי על הנדסת מערכות תקשורת... בדקתי קצת על מה לומדים וזה נראה דיי מעניין.. משלב אלקטרוניקה תכנות ועוד... אני רוצה לדעת עוד פרטים על המסלול ממשהו שמכיר או שיודע קצת יותר.. מה לומדים בכללי... ? עם איזה תואר יוצאים בסוף הלימודים ? איפה אפשר לעבוד במקצוע ? הבנתי שיש ביקוש גדול בהייטק למקצוע.. גם בארץ וגם בחול.. תודה על כל פרט שתוכלו לשתף
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
http://www.megaupload.com/?d=I0RA180Z דוגמית של שיר ישן ברמיקס אני מחפש את השיר המקורי למי שיכול לעזור לי לימצוא חיפשתי בגוגל את צמד המילים אבל נתם לי על השואה...
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מישהו מקיר אתר עם כתוביות לסרטים בשפה הרוסית ? -תודה.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
הי חבר'ה ערב טוב . יש לי שאלה האם אתם מכירים ארגונים שקולטים אנשים למען הדרכה לילדים/מבוגרים בנושא מחשבים לימוד וכו' . לאחרונה זה עלה לי לראש וממש התחשק לי להתנדב למרות הלו"ז הלא כל כך פנוי שלי אשמח לפנות כמה שעות בשבוע .
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. אני מחפש שירים טובים מוכרים ומוכרים פחות של הרשומים למעלה.. אשמח לקבל עזרה תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה לייבא מחשב נייד, השאלה שלי מי יותר אמינה לצורך השילוח? וד"א, איך החנות JR.com מישהו התנסה איתם?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
מה אנשים עושים כשהם בהיי, בקאטלות, בסרטים בשאנטי ובשלל שמות גנאי חוץ מלפתוח אשכול בפורום (אחיייייי אני עףףףףףף)
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היי אני רוצה להוציא כרטיס אשראי בין לאומי איך אני עושה את זה? חשבתי על מסטרקרד תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
כמה זמן לוקח עד שהצבא מזמן אותי למבחנים לפרוייקט גאמ"א? שמתי לב לפני כמה ימים שעדכנו את הסטטוס שלי באתר המודיעין למועמד למסלול גאמ"א, וממה שאני יודע צריך המון ידע מוקדם כדי להתקבל לשם אבל אני לא יודע הרבה מעבר למה שלמדתי בבי"ס (בתחום התכנות) אז אני רוצה להעמיק קצת את הידע שלי לפני המבחנים כדי להגדיל את הסיכויים שלי להתקבל. השאלה היא, כמה זמן בערך יש לי עד שיזמנו אותי למבחנים מהרגע שהתמיינתי למסלול? תודה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
ראיתי לפני כמה זמן בטלויזיה את המקום והוא ניראה ממש יפה. בויקיפדיה רשום שזה מקום מפגש לגייז באמת יש שם יותר מידיי גייז? כמו כן, איך המקום בכלליות?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום לכם חברה ... מישהו מכיר את המכשיר או התנסה במכשיר? אני מאוד מעונין כי זה זול מאוד מאשר ללכת למרפאה לשלם הון תועפות ....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לספר על המשחק הזה של הפייסבוק עם המאפיה? זה כמו GTA או שזה סתם משחק עלוב? אין לי כוח להתנסות בו, אני מעדיף לשמוע חוות דעת. וואו, כבר אשכול שלישי על פייסבוק השבוע.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אהלן אני צריך לקנות לוח של בערך מטר על מטר של קלקר, איפה ניתן לקנות את זה באיזור חיפה . תודה
-
- 1 תגובה
- 8k צפיות
-
-
ידעתם שיש EBAY בעברית? (או שאלה חדשות ישנות ??? ) בהקשר לאחת ההודעות פה שעלו עשיתי חיפוש קטן והגעתי לאתר הזה http://www.ebay.co.il המחירים שם מתורגמים לשקלים נראה דווקה נחמד.. השאלה אם באמת אפשר לשלם בשקלים? ואם זה אמין? :
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי עמותה באיזור חיפה שאפשר לתרום דרכה בגדים לנזקקים? אם אפשר להגביל את התשובות למידע קונקרטי בלבד - כתובת/טלפון של עמותה שיודעים בוודאות שעושה את זה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
אמנם לא קליפים חדשים, אבל בהחלט שווים צפייה, במיוחד לאלה שרוצים מנת רעל עצבנית: הסרטון הבא לזכרם של נופלי מלחמת לבנון השנייה: http://www.youtube.com/watch?v=NWz-aHdvtX4 אתם מוזמנים לפרסם סרטונים בסגנון...
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, קיבלתי צו ראשון לעוד חודשיים בערך ואני ממש (אבל ממש) רוצה להגיע לקורס טיס, כרגע הדרך היא ארוכה מאוד ואני אאלץ להשקיע ולתת הכל בצו הראשון. האם תוכלו להוסיף לי ולתת לי כמה טיפים על מה לשים דגש ומה חיוני ביותר עבור מטרתי? האם יש איזה שהוא ספר או תרגילים בכל נושא שהוא שאני יכול לעשות או לקנות בשביל שיעזרו לי ? אשמח לכל תשובה מפי יודעי דבר ואנשים שעברו אתזה. בתודה מראש והמשך ערב טוב, שנה טוב ינון
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-