עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מצ"ב משוואה שאני צריך לפתור בעזרת Matlab, הבעיה שלי היא שאני לא כך-כך יודע כיצד אוכל למצוא 2 ניחושים התחלתיים.... ??? אשמח להכוונה... תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  2. Started by Mishmish,

משהו מכיר אתר שבו אני יכול למצא חומר על גלגלי שיניים....(לא חשוב אם זה עברית או אנגלית)....חוץ מ-howstuffworks ?? כי גוגל לא ממש עוזר לי.. תודה!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  3. רבותיי! ביום שני הקרוב יש לי בגרות בע"פ באנגלית (Oral Exam), ואחת מהדרישות היא להכין פרוייקט על: רומיאו ויוליה או The Giver... אני בחרתי ברומיאו ויוליה, כי אני יותר מתחבר לזה וקשה לי (מבחינת שיעמום) לקרוא את The Giver. אני מחפש כל חומר/אתר שיכול לעזור לי בהכנת הפרוייקט (או להביא לי פרויקט מוכן, אפילו אם הפרוייקט כתוב בעברית [יותר טוב]) על שייקספיר, או אם יש לכם על The Giver (כן, אני נואש). באמת, חברים! כל תגובה עם אינפורמציה, ולו המעטה ביותר יכולה לסייע לי מאוד לקראת הפרוייקט הזה. אני בלחץ אטומי וממש אין לי מושג איך להצליח להכין את הפרוייקט הזה ליום שני, אז אם אתם חושבים שאתם יכולים לעזור לי *אפילו קצת* אל תתביישו לעשות את זה. כמו כן, אם אתם מכירים אתרים שמציעים תקצירים…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכם, עד היום, כשרציתי לעשות כושר הייתי עושה שכיבות שמיכה, לדו', עד שהתעייפתי. מקריאה קצרה פה, הבנתי שעדיף לחלק את זה, ולעשות הפסקות קצרות ביניהם. אם מה שהבנתי נכון, איך אני יודע כמה לעשות כל פעם, וכמה הפסקה לתת בין פעם לפעם?

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  5. Started by ednri,

שלום. אני גר בפתח תקווה. יש לי כבר עשרות שנים אנטנה על הגג, שבעבר הייתה משמשת לקליטת שידורים אנלוגיים. עד לפני כשבועיים קלטתי עם האנטנה שידורים אנלוגיים, ופתאום זה הפסיק ולא יכולתי לראות כלום. קניתי היום ממיר בהום סנטר (של NEON) וחיברתי אליו את הכבל של האנטנה מהגג. סרקתי ערוצים, וכלום לא נמצא. לאחר מכן ניתקתי את הכבל של האנטנה על הגג וחיברתי את האנטנה הקטנה שהגיעה עם הממיר. הממיר ממוקם קרוב לחלון. סרקתי ערוצים וזה אכן מצא את 6 הערוצים, בנוסף לתחנות הרדיו. אבל הקליטה הייתה גרועה ביותר. כל הזמן השידור היה נקטע ומופסק, לפעמים זה רשם "אין אות" והשידור נפסק לגמרי, כל הזמן התמונה הייתה משובשת עם ריבועים. ניסיתי לשחק עם האנטנה ולשנות את המיקום שלה, ואף הוצאתי אותה מבעד לחלון. הק…

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  6. Started by eyarit,

בשעה טובה רכשתי השבוע מחשב חדש ע"פ המלצה של חברי הפורום ובאמת ע"פ כל הבדיקות קיבלתי בדיוק את המפרט ע"פ הצרכים המדוייקים שלי ואני מאוד מרוצה מכל אותם חברים שהמליצו מכל הלב. למרות היותי בתחום המחשבים לא הייתי מגיע לקנייה כזו אילולא נעזרתי בכם ועל כן אני רוצה להודות לכולכם על העזרה גם שהתמורה לא ממש בצידה. תמשיכו כך כי הרבה אנשים זקוקים לעצות ללא משוא פנים. תודה רבה. אייל מרטיני

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  7. אישית קיבלתי שם יחס טוב וקנייה נעימה ללא תקלות ומוצרים שהגיעו בזמן ושירות בכל מקרה לפחות כמו של לוג'יק פי סי או זיג זג. אנא לא לדבר על DELAY המכירות כי אני מודע לעובדה שזוהי חנות בת של הסניף הראשי בנתניה ויש DELAY קטן באספקה בין החנויות של יום יומיים. חבר שלי לא סומך כל כך על חנויות חדשות ומעדיף לקנות בחנות וותיקה אבל מחוץ לעיר ורציתי להוכיח לו שזאת חנות טובה. קיבלתי חיזוקים לדעתי מהפוסט הזה, שם 2 אנשים נתנו תגובות חיוביות. איך אתם הייתם מגדירים את ניסיונכם עם החנות הזאת?

8. THANK YOU VERY MUCH I APPRECIATE IT קלטו איך הוא הולך לאיבוד בן שני המשפטים

9. Started by jeyjey,

מה המחיר להסרת קעקוע בינוני נגיד 15-20 ס"מ על 8-12 ס"מ?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  10. Started by 114508534,

אהלן אני צריך לקנות לוח של בערך מטר על מטר של קלקר, איפה ניתן לקנות את זה באיזור חיפה . תודה

• 1 תגובה
    • 8k צפיות
  11. פייסבוק הפרימיטיבים האלה כל פעם משנים את האנטומיה של האתר, והאבסורד הוא שאצל חלק זה נשאר במבנה הישן, בכל מקרה, למי ששדירגו לו למבנה החדש, לאן הולכים בהגדרות פרטיות כדי לבטל האפשרות לקבל בקשות חברות מאנשים?. מציאה בחיפוש ביטלתי, שליחת הודעות שמתי לחברים בלבד, אבל רק ת'קטע הזה לא ראיתי שם... אם מישהו יודע, אשמח להכוונתו. תודות!.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Boris_yo,

יש לי מחשב נייד ישן וסמארטפון ישן. לא בא לי פשוט לזרוק אותם לזבל. דברים אלה עדיין עובדים. אולי יש דרך יותר טובה/נכונה להיפטר מאלקטרוניקה ישנה? מחזור או משהו? אולי יש חברות שמתעסקות עם זה?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  13. בימים אלו אני מסיים אתר קטן שבניתי.אני מעוניין לשים בו כמה פרסומות מן הסתם בשביל הכסף אבל גם בגלל שזה נותן קצת חיים לאתר (מה זה התירוץ הזה?)בכל מקרה רציתי לדעת על אילו חברות אתם ממליצים וכתובות שלהםעדיף תשובות מבעלי ניסיון (בעלי האתר הנ"ל).תודה מראש demulti

14. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

פוסט שני : היום זה יום אנטי פורומים או משהו כזה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. היי אנשים, אני צריך להגיע מחר ב-9:30 למלון מטרופולין בתל אביב, שנמצא ברחוב טרומפלדור מס' 15. אני מגיע בעקרון מירושלים, אבל אני אגיע לתל אביב למרכז עזריאלי או לרכבת מרכז (ארלוזרוב) ואני מחפש קו אוטובוס נחמד וחביב (ועדיף מהיר, כמובן) שיגיע מעזריאלי או מרכבת מרכז לאותו מלון. כמובן שהוא לא צריך להגיע עד הדלת של המלון אלא מספיק טוב לי איפשהו קרוב למלון (נגיד עד 500 מטר בערך ממנו). ניסיתי להיעזר באתר otobusim וגם באתר החדש של משרד התחבורה (bus.gov.il) ושניהם איכזבו אותי... תודה לכל מי שיעזור...

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות
  16. Started by dbx22,

כמו בכותרת... אל תכוונו אותי לזאפ כי אין שם את המוצר, לא מצאתי אותו. אני יודע שיש בפנדה פעם היה במושי ופעם היה בארקדיה. ועוד שאלה, האם כדאי לסמוך על פנדה? הם אמינים? כי פעם שמעתי שמה שהם מחזירים באתר זה לא מה שבאמת יש להם ואם מזמינים את זה דרך האתר שלהם אז הם משמינים את זה ממקום אחר ועד שזה מגיע אז סיבוכים. אז אם אני יזמין את האייריבר, ולא יהיה אותו במלאי, מה אני יעשה? בקיצור אני לא יודע אם לסמוך על פנדה אז את זה תגידו לי אתם.... מצטער עם המגילה, תודה ויום טוב

17. Started by ONKYO,

הצלחתי תגידו מה דעתכם hock עיצב לי אותה, תודה רבה אחי!!!

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  18. כולנו יודעים שכאשר אנו רוכשים דיסק מוזיקה, זכותנו המלאה לעשות לו RIP ולהשתמש בשירים במחשב, בנגן, בטלפון או בכל מקום אחר. כלומר, לא רכשנו דיסק, רכשנו את הזכות לשמוע את השירים עליו, בכמעט כל מדיום שבו נחפוץ. לאחרונה מצאתי בבית כמות יפה של קלטות אודיו(הישנות שפעם היו רווחות במכוניות) עם כמה פנינות כמו זפלין, הביץ' בויז וכו'. השאלה היא(מבחינה חוקית) - האם מותר לי "להמיר" את הקלטות אל המחשב שלי, בדומה ל-RIP מ-CD?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  19. Started by WootaCoolin,

כנסו בבקשה - http://hwzone.co.il/community/threads/543941-%D7%90%D7%96-%D7%9E%D7%94%D7%95-%D7%A1%D7%93%D7%A8-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-%D7%95%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%A5-%D7%9C%D7%A2%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-SSD-%D7%97%D7%93%D7%A9 תודה D:

20. Started by id3232,

לא יודע לאן נעלם... בכל מקרה ת'ארד רשמי! מה חושבים על הסדרה?!

21. Started by ^HocK^,

אני מחפש אתר שיש בו את החומר הלימודי של ספרות.... כמו שירת ימי הביניים, שירי רחל וכו'... אם מישהו מכיר אתר כזה בעברית שבבקשה יתן לי את הכתובת... (ולא עבודות...) תודה מראש, יאן.

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  22. Started by CashMAn,

http://www.linuxserv.co.il/yairnet/ http://www.linuxserv.co.il/yairnet/ הרדיו הכי טוב והכי חם באינטרנט

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  23. Started by drorhazan,

למי פה יש Skype? זה יהיה נורא נחמד אם כל אחד יפרסם פה את הסקייפ שלו ונוכל לשמור על קשר עם כמה שיותר חבר'ה מ- hwzone.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by e-r-a-n,

האם מישהו יודע מה שמו של המחזה (מסביבות 1955~) שבו נאמר המשפט "העולם הפך אותי לזונה ואני אהפוך אותו לבית-בושת" ? תודה רבה לכל העונים..!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.