כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה זה התחיל לפני כ 3-4 חודש בתאריך ה 11\27 בזמנתי מערכת רמקולים של ADA880 ב 650 זה עלה לי 735 כלל דמי מישלוח העיסקה התבצעה בטלפון יום או יומיים למחורת ביטלתי את העיסקה גם בעמצאות טלפון כמה שבועות לאחר מכן הגיע דף עם סיכום ההוצאות שלי מהאשראי והחיוב של ה 735 היה שם , התקשרתי ל EIM לבדוק למה הורידו לי אמרו לי שלא יודעים כי בכלל הייתה להם בעיה עם הכרטיס אז אמרו לי שהם יתקשרו לחברת האשראי וידברו איתם ויטפלו בבעיה לאחר כמה ימים התקשרתי ל EIM אמרו לי שדיברו אם חברת האשראי לשאני צריך לפנות אליה , אז התקשרתי לחברת האשראי שלי והם ביקשו ממני לשלוח להם פקס לבקשה לזיכוי ,שלחתי את הפקס יום למחורת הכל היה בסדר קיבלו את הפקס והתחילו בהליכים שלהם ,קיבלתי גם מכתב והכל על זה שהם קיב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מכשיר פקסימיליה, בעקבות מותו של הפקס הישן. תקציב אין לי כי אין לי מושג מה טווח המחירים. אני רוצה לקנות משוה טוב אמין מהיר וחדיש.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איך אפשר להרוס מחשב מבלי שידעו שזה נגרם בזדון ?? אני מתכוון חומרתית לפגוע באיזה רכיב..... ושלא ידעו שזאת פגיעה שנעשתה על ידי בן אדם....... ושכתוצאה מכך המחשב לא יעבוד.... נ.ב. : אתם בטח שואלים למה אני רוצה להרוס לעצמי ת'מחשב......?!?!?! ואללה תתפלאו אני שואל את עצמי את השאלה הזאת עד היום..... כנראה מקרה של רשלנות רפואית........
-
- 14 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
-
היום נסעתי עם הורי, למרות שכבר נגמרה לי תקופת המלווה. זה היה באזור התעשיה של רעננה אחד הרחובות ליד קניון רעננים, אני פונה מהרחוב הראשי שם, לאחד הרחובות היותר צדדים פתאום אני רואה שוטר (יחסית מבוגר אני מנחש שזה מתנדב). הוא מסמן לי עם דבר זוהר כזה לעצור בצד, הוא אומר "שלום רישיונות בבקשה" הבאתי לו תרישיונות, אחרי דקה או שתים של בדיקה הוא מחזיר ואומר זו הייתה בדיקת רישיונות *נשמתי לרווחה* מה שלא הבנתי בכל הקטע הזה, לא יותר חשוב שהם יעמדו בצמתים מרכזים ויעצרו אנשים שנוהגים מהר מידי מאשר סתם לנסות "להפיל" נהגים? לסיכום זה היה מאוד מפחיד אני לא מאחל שזה יקרה למישהו.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן... פתחו עיתון מעריב...הסתיימה התחרות, ושוב, ארז (Simla) זכה מקום 2 :-) מזלט לעדי גרוסמן, לרון וארז, ולעודד ואור סביון על 3 המקומות הראשונים! רק משהו שלא ממש קלטתי, עשיתי כמה דברים יפים שלא ממש רואים אותם, חלקם בצד השני של המארז (מדבקת דיזל ענקית), אך הם רשמו שחתכתי את דלת המארז בצורה מקורית - -- --- אני לא נגעתי בדלת של המארז. :-\ בכל מקרה, מי יתן וירבו תחרויות המודינג!!!! צ'אווי :-)
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי ולהסביר איזה סוג משלוח אני אמור לבחור כשאני מזמין מJAB-TACH והאם אתם מכירים עוד חנויות מחול שעושות משלוחים לארץ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
קרואים לי איתי, אני מקווה שיהיה לי כאן כיף הן מבחינת העשרת הידע בנושא מחשבים, והן מבחינת חברותא. אז שיהיה לכולם חג שמח! :-)
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
זו קהילה די מוכרת בחו"ל אבל שכחתי ת'שם שלה, הפורום בצבע כחול כזה, ומדברים שם רק על פלאפונים... למישהו יש מושג על מה אני מדבר? :-\ עריכה: לא משנה, מצאתי
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
כי אני מעוניין לשחרר את ה T191 שלי שהוא נעול לסלקום. אבל איפה יש פורומים דומים כמו שבנוקיהפרי שפשוט נותנים IMEI וזה משחרר?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ולקינוח, המרשימה ביותר בעיני... ככל הנראה שמישו פה עבד קשה מאוד על העריכה. 8)
-
- 41 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לפני כמה שעות זה נסגר: אני אופיע היום בשעה 1:30 בערוץ 2 בתוכנית טייר ברשת עם פרוייקט הטוסטר (מופיע בגלרייה). אני יודע שיהיו עוד אנשים אבל לא יודע מי... ??? בכל מקרה שיהיה לכולם חג פורים שמח :-* אופסי.
-
- 34 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
תודות לעזרתו האדיבה של vatos יש הקלטה זמינה: www.vl.rehost.co.il/ooopsi/tiar.avi הקודק זמין כאן: http://koepi.roeder.goe.net/xvid.shtml תהנו...
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכלל גולשי HWzone. אני והצוות רצינו לאחל לכם חג פורים שמח בעיקר לאור החשיבות הגדולה במיוחד של החג הזה כלפינו אישית. חג פורים מייצג את חלומו של כל מודר, פפשוט מהסיבה שזה החג היחידי בו עושים מודינג גם לבני אדם. ;D
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! לפני שחודשיים נמחק לי הכונן ע שיריי האהובים ואיתו גם כל המוסיקה האלקטרונית שהייתה לי.. הייתי מאוד רוצה שתעדכנו אותי בשירים שהולכים עכשיו בדיסקוטקים (אתמול שמעתי כמה טובים , אבל אין לי את השם שלהם..) הם לא חייבים להיות הכי חדשים, העיקר שיהיו טובים וחזקים (לא כל כך הסטייל של אינפקטד) ד"א שמעתי שיר שהולך ככה: ......................... till i get i get my satisfaction מישהו מכיר? ושוב תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
"סיכום עולמי" התוכנית שמשודרת בחדשות ערוץ 2 שמוצ"ש.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הפעם, בשיתוף עם סשה (Sasha & Digweed) - משחררים את Bloodlock (אורך 10:14). האזנה איכותית. 8)
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
מישהוא יודע איל אני מוריד מהמסך את הסלקום שכתוב מתחת לשעון במוטורולה C350?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך התרשמתם מי שהיה ודבר נוסף : האם ה"דורבנים" טובים? תודה מראש חבר'ס
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
כיצד ניתן לשלב מספר מחשבים ( למשל 3 מחשבים פנטיום 4 ) שיתנו כח עיבוד כאילו הם מחשב אחד בדומה למחשבי העל הבנויים ממספר גדול מאוד של מחשבים ?
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-