עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה לדעת איך התרשמתם מי שהיה ודבר נוסף : האם ה"דורבנים" טובים? תודה מראש חבר'ס

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  2. כיצד ניתן לשלב מספר מחשבים ( למשל 3 מחשבים פנטיום 4 ) שיתנו כח עיבוד כאילו הם מחשב אחד בדומה למחשבי העל הבנויים ממספר גדול מאוד של מחשבים ?

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by swampfrog,

אני היתי רוצה לדעת איך השרות של-pch ? האם היו לאנשים בעיות איתם' איך המחירים שלהם. אם אפשר בבקשה לקבל המלצות לחנויות מחשבים טובים ואמינים באזור רעננה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  4. יש לי את הטלפון הזה ואני רוצה לדעת איך\איפה אפשר שם להוריד RINGTONES וגם שומרי מסך, הטלפון של רשת ORANGE. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. לא מזמן התקינו לנו יס, חשבתי שהתמונה תיהיה הרבה יותר טובה אבל הסתבר שיש כמה ערוצים שהתמונה שם ממש לא טוב דומה לסרט ב VCD באיכות לא גבוהה. עכשיו התקשרתי ליס לברר והם אמרו שזה האות שהם מקבלים ואין מצב לשנות את זה. עכשיו אני שואל אתכם אם גם לכם (מנויי יס) יש ערצים באיכות ירודה כזאת או שיס עבדו אלי? ערוצים כמו: 15 ,182.

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. אני יודע שיש ואני די רוצה לדעת יותר שנושא אז אני אשמח אם מישהו יתן קישור או יקשר למישהו ספציפי תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  7. Started by BUNNY,

שלום, יש לי מסך תוצרת CTX (pr711F)g ונשארו לי רק עוד חודשיים בערך להחליף אותו (משו במגעים דפוק לגמריי). ביררתי והיבואן הוא five exits, האתר שלהם לא פועל, השגתי אימייל של אחד שאמור להיות אחראיי עלייהם בארץ הוא לא מחזיר לי תשובה אין לי כתובת או מספר .. והזמן שלי הולך ואוזל :\ האם מישהוא יודע איפה אני יכול להשיג אותם ? תודה רבה, עמית . (לא הייתי בטוח לאיזה פורום הנושא שייך, אני מתנצל מראש אם טעיתי)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by desert,

נכון יש את העבודה הזאת של אזרחות בי'ב שצריך להכין 10 מאמרים ולהשוות באחד מהם בין מעריב לידיעות: 1\ איזה אתר יש לעבודות חוץ מ AVODOT ו SCHOOLSUCKS 2\איפה יש מאמרים של עיתונים 3\האם יש למישהו את העבודה מוכנה

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  9. Started by R0ck,

סוף סוף מצאתי את הE.P - Little Fluffy Clouds של The Orb המדהימים. ה E.P מכיל חמש גרסאות של Little Fluffy Clouds המפורסם ואת גירסת Fountain Of Elisha ל Outlands המשובח (8:05 דקות) פשוט תענוג, תענוג לחזור ולשמוע את הדברים הכ"כ מושלמים האלה. נ.ב, The Orb נמנו בין ההרכבים האלקטרוניים הראשונים שיצא לי לשמוע על נגן התקליטורים הראשון שלי, בסוני FH-B800 הצולעת. 8) למידע נוסף על ההרכב האלקטרוני המדהים הזה ולרשימת כל הרליסים - http://www.global-trance.co.uk/fr_index.html?/Orb.html

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  10. הבנתי מאנשים שלגדל גראס הכי טוב בחדר עם תאורה חלשה אולטרה סגול וכאלה חשבתי אולי לקנות פול טאוור לג'מפר בספק את הכבל של הלוח אם שיעבוד תמיד להדביק על הדלת כמה קטודות UV ועל הדפנה השניה שתשכב על הרצפה (איפה שאמור להתחבר הלוח אם) לשתול את הגראס מה אתם אומרים? וככה גם אין אף אחד שיחשוד...

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  11. ההטלבטות שלי בין Xbox ו creative zen NX ו imp550 iriver מה אתם אומרים הכי כדאי? ( אני עכשיו כזה בקטע של האקס בוקס...האם אולי לקחת משהו אחר?) לא משהו מעל 200 דולר!

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  12. ככה אם משהו ירצה את הרקע את הערכה וכו' יכול לבקש אני אעלה אותם אני מקווה שגם אתם תעלו את הערכות ואת הרקעים שלכם אם יהיה ביקוש אני מתחיל

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  14. Started by guycnaan,

אם מישהו מוכן להסביר לי,זה כיצד קיבלתי זימון לבוא למבדקי חובלים (זה בלמ"ס,מותר לפרסם) כשהיום סיירות שלי רק ביולי,האם זה הליך נפרד? האם זה קשור אחד לשני? למה דווקא שלחו לי את זה עכשיו? והאם מישהו היה במיונים שכאלה...ויכול להסביר לי מה יש שם? (בכל זאת נסיעה עד לתל אביב...קשה קשה)

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  15. מי שפה עובד שחנות מחשבים או שיש לו אחת אז בבקשה להוסיף אותי לאי סי קיו:227655462. יש לי כמה שאלות דחופות בנוגע למחירי חלקים בחומרה. אני לא מעוניין בקניית חלקים רק בשאלות לגביי מחירים.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם שוב במסגרת שיעור אשנב למחשבים (אלגוריתמים שיהיה...) הקריץ לנו "הפרופסור המטורף" שלי איזה בעיה מתמטית. הוא שאל אם אנחנו יודעים מה זה פירוק לגורמים. כמובן שכולם ענו שכן ואז הוא נתן לנו את הביטוי a ברביעית ועוד 4 וביקש שנפרק אותו לגורמים: a^4+4 ואז כמובן כולם שתקו, ולא ידעו מה הוא רוצה מהחיים שלנו...וחלקם אפילו התחילו "לברך" כל מיני קרובי משפחה שלו ;D אז יש מישהו שיודע איך מפרקים את הביטוי הזה?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Milk-Inc,

אני מאחל לכל חברי הפורום חג שמח, ושתהנו מהחג! ד.א - יש משהו מיוחד שאתם עושים בחג?....

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by kikkler,

יש למישהו מושג מה השם / מבצע? http://img1.tapuz.co.il/forums/28287263.mid

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by gshhar,

ואני אומר - בסדר,אבל בתנאי שזה יהיה היום!

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  20. אני נכנס לאתר של אסוס (www.asus.com) בוחר לי לינק (לא משנה איזה) ולוחץ למעלה על downloads ברוב הפעמים האתר פשוט לא נפתח לי ואני מקבל "הדף לא נמצא" אחרי טעינה של דקה או שתיים.. זה לא משנה באיזה לינק בחרתי בהתחלה כי הקישור לדף ההורדות משוייך לאתר הגלובלי בכל מקרה האם הבעיה רק אצלי או שזה אצל כולם ולמה חברה מבוססת כמו אסוס לא יכולה לתקן בעיה שאני רואה אותה כבר כמה חודשים.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. האם אתם מתכוונים לדבר היום בטלפון סלולרי או להצטרף למחאה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by darkman,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום כנראה זה חדש http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=1579 נראה מי יגלה מה מוזר פה ולהפעיל קצת דימיון

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by R0ck,

אשה בת ארבעים יודעת כל מיני סודות היא יודעת שהבעל לא פול ניומן ומסתפקת בקטנות העיקר שהוא מרים בשירותים את הקרש אחרי שהוא משתין בא להורים שלה בשבת ושונא את אמא שלה שקשה להאמין אשה בת ארבעים יודעת איך להיראות הרבה פחות יש לה קרם פנים, איפור צוואר, חזייה דוחפת ומכנסיים מכווצים אבל בעיקר יש לה את המבט הזה שאומר את מה שאני כבר שכחתי, בנות שום פרחה בת עשרים עם תחתוני חוטיני לא יודעת לעשות אשה בת ארבעים יודעת את כל מה שחשוב היא כבר גמרה לימודים, גמרה חיתולים גמרה לבד כשהוא היה במילואים היא לא חיכתה עד שישוב יש לה הרבה פחות בעיות שצריך לפתור והיא נראית יותר טוב בשחור והרבה יותר נעליים שהיא לא צריכה והיא יודעת כבר - תודה לאל - איך מבקשים סליחה אשה בת ארבעים יודעת…

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by jj516,

רשום שם שעבור דמי הצטרפות של 99 ש"ח בשננה אני מקבל מחירים של 50, 200 וכו' עבור DVD, טלוויזיות וכדומה. השאלה עם זה מחיר סופי או הצעה, כי הצעה זה ברור שלא שווה. מישהוא ניסה את זה?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  25. שלחו לי את זה במייל היום לא יודע איך עשו את זה, אבל המורכבות, והעושר הדימיוני והמנגינה ... פשוט עשו לי את זה ואמרתי שאני חייב לשתף. http://www.pureesoiree.be/Post/?P_ID=2771 (מומלץ לחכות עד שהכל יעלה, ואז לראות\להאזין ברצף) תהנו HF עריכה: זה 34 מגה בייט !

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים