עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tdknight,

יש לי זימון למבדקי קינן שפי בב"ש מחר. אני מעוניין להגיע באוטובוס, מה הכתובת של המקום/לאיזה תחנה זה קרוב?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by MasterDK,

הקיץ הגיעה. ויחד איתו כל נפלאות הטבע בדמות חרקים. אם אני לא אפתח חלונות, אני אחנק למוות, אם אני כן אפתח חלונות, אצטרך לערוך מסיבת תה עם כל היצורים המוזרים שהתעוררו בקיץ. אשמח להצעות, איך להתגונן מפני יצורים שונים, ולא להיחנק למוות בדירתי הקטנה. הדירה היא לא שלי והיא בשכירות ולכן קדיחות והתקנות מסובכות למיניהן לא בא בחשבון. יש אולי כל מיני רשתות או וילונות שאפשר לקנות? המלצות מניסיון אישי אם התקנה פשוטה (כמה מסמרים וכאלה)? תודה ושבוע נפלא!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

^^^ סקר.... ^^^

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אורח החיים המודרני והתחרותיות, גובה מרבים מאיתנו זמן יקר. אותו זמן יקר שמונע מאיתנו לארגן את עצמינו כמו שצריך בין אם זה לאכול, להתקלח או לעשות כל פעילות חיונית אחרת. תראו על מה חשבתי. במקום לאכול ארוחת בוקר - קורנפלקס / חביתה או מה שזה לא יהיה. אפשר לטחון את המזון המסויים שאותו רוצים לאכול, בבלנדר להוסיף מיים (או נוזל אחר כלשהו) ולשתות. (אפשר גם להכין ארוחה יום מראש מקוררת במקרר שאפשר יהיה לשתות אותה במהלך השבוע) תחשבו כמה זמן זה יכול לחסוך, נניח שלסיים קערה עם קורנפלקס לוקח בין 10 - 5 דקות, אפשר יהיה לשתות את הקורנפלקס המרוסק תוך 1 - 0.30 דקות בלבד. זה גם יחסוך זמן עיכול יקר שיעמיס על הקיבה על מערכת הדם כולה ולבסוף על הגוף כולו, חצי מהעבודה עשה הבלנדר שכן השיניים לא…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. במינימום 4 חודשים, יכול גם להגיע עד שמונה, כלומר 28 חודשי שירות לבנים כבר מעכשיו! החל מ2010 - שנתיים שירות בלבד! אני אומר שזה סוג של כלכלת בחירות כי היה ניתן לעשות את זה לפני שנים. ואני גם שואל את עצמי מה זה אומר על עתודאים שחוילו ב2001 ויגויסו ב2009... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3215586,00.html

• 42 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by DimaX,

ואולי גם אמא ואבא... הם ממש יהנו להיזכר בנוסטלגיה הזו... (מחר מתכונת בהיסטוריה, בעת חיפוש חומר ללמוד ראו מה מצאתי ) http://www.nerya.hostiz.com/uploaded/fdvke.pps

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  7. לקחנו לבדיקה את גוף הקירור למעבדים מבית היצרנית האוסטרית המפורסמת, שעבדה עליו במשך שנים - האם ה-U12A עומד בהבטחה לביצועי ענק למרות גודלו הצנוע? לכתבה

8. לקחנו לסיבוב את קירור המים המתקדם - בכדי לבחון האם יש הצדקה אמיתית להעדיף אותו על פני קירורי האוויר המאסיביים לכתבה

9. Started by zag_zag,

לא יודע אם זה אמיתי, אבל זה פשוט מצחיק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=71&msgid=17406391

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  10. בסקירה זאת נשווה את ערכת קירור המים החדשה של Corsair אל מול אחד מגופי קירור האוויר הטובים ביותר בשוק בשביל לראות כמה ניתן לשפר את טמפרטורות הפעולה של Core i9 12900K הבכירלכתבה

11. חברת החומרה והציוד ההיקפי הפופולרית משיקה סוף כל סוף מוצרי קירור מים להרכבה עצמית לכתבה

12. זקוקים לקירור אפקטיבי עבור מערכות קטנות וצרות? כדאי שתעיפו מבט על המוצר החדש של החברה הטאיוואנית הנודעת לכתבה

13. Started by computer_freak,

כדיי לדעת

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by TOMY-BOY,

בכמה שנים האחרונות הצלחתי לאסוף כמות דיסקים גדולה אשר אין להם שימוש, חשבתי שיכול להיות ממש נחמד לעשות איזה קיר של דיסקים או לבנות מהם משהו. אשמח לשמוע רעיונות והצעות.. נ.ב: מדובר בכ-300 דיסקים. דוגמא חביבה עם ספרי:

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  15. היה בפורום שרשור על מציאות בשוק עכשיו ,ואני לא מצליח למצוא את השרשור אשמח לקבל קישור ! תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  16. Started by Pure-Gold,

אני מעניין התוכנה שמקשרת את ה IP שלי לכתובת קבועה. פעם היה לי את Dns2go עכשיו השרות בתשלום :'(

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  17. יש איזה אתר שבאמצעותו אני יכול לשים תמונה בכרטיס שלי . למישהו יש את הלינק שלו ?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  18. Started by cpus,

בבקשה... מה הכתובת שלו........?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  19. עקב רכישה מתוכננת של רכב חדש, יונדאי אקסנט (החדשה) רציתי לקבל בבקשה לינקים, לאתרי רכב שאתם מכירים עם פורומים שבהם אפשר להתייעץ לגבי רכב, בכלל. אגב, פידבקים על הרכב, אם מישהו מכיר (שוב - רכב חדש לגמרי) יתקבלו בברכה. שבת שלום!

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  20. Started by Mpro,

אני חייב לציין לפני שאני רושם את הסיפור שלי פה שימו לב לאטימות של המלון "קלאב הוטל אילת" גם לאחר שכתבתי להם בפייסבוק זה לא עזר, התייחסו ואמרו שיצרו איתי קשר והנה כבר עבר מעל שבוע ולא שמעתי מהם, כי כנראה נוח להם אז הגענו לשפל חדש בקלאב הוטל אילת, חמי וחמתי בעלי סוויטה כבר מספר שנים טובות, השנה במקרה יצא שגם אני אישתי וביתנו הקטנה בת החודשיים וחצי נפשנו באילת במלון אחר, לאחר טיול בטיילת עם ההורים של אישתי ביתנו הקטנה היתה רעבה ומלון קלאב הוטל היה הכי קרוב, רצינו לבוא להאכיל את הקטנה שלנו וללכת, כאמור התארחנו במלון אחר, להפתעתנו לא איפשרו לי ולאישתי להיכנס להאכיל את הילדה שלנו והיינו זקוקים למים רותחים להכין לה אוכל (מטרנה), האטימות של השומרים היתה פשוט ביזיון, כל הנסיונות ש…

21. כמו שחלק ממכם יודעים אני יוצר מוסיקה כבר הרבה שנים... בשבוע האחרון אין לי שום רעיון לטראק חדש אז חשבתי לעשות קלאב טראנס על המנגינה של BF2. עשיתי כבר את הקטע של הפזמון בחפיפ כזה (שעה וחצי של עבודה) כנסו לכאן אם בא לכם לשמוע,תגידו אם בכלל זה רעיון טוב כל העניין הזה למה אני לא בטוח שזה יתפוס את תצומת הלב של הגיימרים כל כך... http://unr.co.il/?aroom=540 תלחצו נגן על BattleField 2. יש שם עוד טראק שלי אם תרצו לשמוע (Space D)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nehmia,

http://dangerouslyfun.com/

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by nehmia,

1. קל יותר לרדת אל בין ירכיה של אישה מאשר לסוף דעתה. 2. עשי ממנו מלך והוא יהיה עבדך הנאמן. 3. משפטי החיזור הטובים ביותר באים שנייה אחרי שאין למי להגיד אותם. 4. הכי טעים זה חטאים. 5. מזל שהמציאו את המילה אסרטיביות, אחרת הייתי סתם אגואיסט. 6. הקפדה על לבוש תחתון היא ערך עליון. 7. אנחנו רוצים לראות הכל, אבל הכי נהנים כשמראים לנו מעט. 8. חוזה? לך ברח! 9. אין מה לראות בטלויזיה, תאמינו לי, כל ערב אני בודק את זה שעות. 10. גברים מודאגים יותר מהאורך מאשר מאורך הקשר. 11. כדי לקבל חום ואהבה אישה מוכנה לעשות הכל, אפילו להתאהב. 12. נכון, כסף זה לא הכל בחיים, אבל הייתי שמח לבדוק את זה בעצמי. 13. נסי לארגן את כאב הראש שלך לימי המחזור או לחלופין לימים שגם לו יש כאב ראש. 14. תני לו להרגיש…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.