כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
יש ראפר בריטי שקוראים לו sway (אם אתם שואלים איך הגעתי לראפ בריטי-אני מכיר הרבה אומנים) ואני לא מוצא מילים לשירים שלו כמו product ו download הנה האתר שלו אבל שם גם אין קישור למילים: http://swaydasafo.com/
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום והאתר הזה נראה לי מקום מצויין לחובבי המחשבים. קוראים לי רן אלקובי סיימתי קורס A+ (תכנאות מחשבים) ואני מורעל של מחשבים וזה נראה לי הפורום המתאים בשבילי. אני מקווה להשתלב פה טוב! ותאחלו לי בהצלחה. תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
-
אומנם חלקכם עדיין לא הגיע לגיל בו אפשר לרכב\לנהוג אך כל מי שחובב ספורט מוטורי - מוזמן להגיע ביום שישי לכפר סבא, שבה מתקיימת אליפות דריפטינג אני מאוד חובב ספורט מוטורי (אופנועים, קארטינג, מכוניות בעלות הנע(א)ה אחורית (ו"במקרה" מחזיק אחת)) בקיצור - יהיה נחמד לראות אתכם שם\לשמוע מה אתם אוהבים\מתחרים \משתתפים
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
www.signshop.co.il אתר מומלץ לכל מי שצריך שלטים ( אין כניסה, זהירות כלב, אסור לעשון וכו'... )
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
-
היה פעם אתר שמלמד כל מיני טריקים עם מצתי זיפו. למישהו יש תכתובת? מצאתי http://lightertricks.com/index.php תודה בכל מקרה
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשקה הזה תוצרת הארץ? אני יודע לרוב יש את המשקה של VILLA MASA..שהוא הכי איכותי. היום במקרה מישהו הביא לי 2 בקבוקים של המשקה הזה, תוצרת הארץ של חברת הכורמים... איך הוא יחסית? אני לא מצפה למשהו איכותי אבל כמה לא איכותי כבר זה יכול להיות, זה ליקר לימונים, במיוחד שהמקורי עולה 70 ש"ח...וזה אני מתאר לעצמי 30. מה שכן הבקבוק נראה גדול ומכוער חחח. עוד לא ניסיתי לטעום אבל אני גם לא מכיר את הטעם של המקורי ככה שאין לי מקום להשוואה..
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איזה מטוס זה בתוכנית 'זאב אוויר' ? תודה -גיל.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
במיקרוסופט נחושים למצוא דרכים לגרום לכם להעדיף את יישום הצ'אט והשיחות שלהם על פני אלו של המתחרים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
http://youtube.com/watch?v=x9iPHDTMdbQ&mode=related&search כנסו ותהנו!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
החומה הסינית, אשכרה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן P: שמעתי על מסלול באוניברסיטת בן גוריון שמציע תואר ראשון משולב בהנדסת חומרים ובפיסיקה, אני מתקבל מבחינת הסכם, אבל לא בטוח אם שווה לי התוספת פיסיקה הזאתי, אם מישהו פה מכיר/שמע/עשה ויודע מה היתרונות במסלול כזה, אני אשמח לשמוע, תודה )
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב ?? תראו יש משהו שממש מעצבן אותי ואני לא מוצא את ההגיון שבדבר וזה קשור לחברות הסלולר ( כאילו שיש משהו הגיוני שם ) . למה אני חייב לשנות חבילה אם אני רוצה לשדרג מכשיר ?? מה זה קשור אחד לשני ?? נגיד שהחבילה שיש לי מתאימה לי ואני מרוצה ממנה ואני רק רוצה לשדרג מכשיר למה אין לי את האפשרות הזאת ?? יש חוק חדש מהחוקים שנכנסים לפועל מינואר שמשנה משהו בקשר לעניין הזה ?? לפי דעתי זה משהו שצריך לעבוד עליו ולהוציא חוק שיבטל את העניין הזה , תנו לשדרג בראש שקט למה ההתעוללות הזאת . מה דעתכם ??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ירדתי דיי דרסטית מאז שיצאתי מקרבי, 10 קילו בחודשיים, והמשקל עומד כרגע על 52...בגובה של 1.74 רציתי לדעת מה המשקל המינימלי...?
-
- 13 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
עברתי מסניף אחד לסניף אחר של בנק לאומי ובמקום לעשות לי אותו הכרטיס מסטרקארד מולטי של לאומי עשו לי כרטיס לאומי סטודנט פשוט.. בנתיים אני ישאר איתו כי אין לי צורך בזמן הקרוב בכרטיס בינלאומי אבל חשבתי לעצמי אם יש כרטיס אחר שניתן לעשות אולי שלא קשור לבנק? יש איזה כרטיס מומלץ?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אשמח לקבל תדריך מלא כייצד עלי להתנתק מפלאפון בדרך המהירה ביותר. אשמח אם זה לא יהיה טלפונית, נמאס לי כבר מהם בטלפון. הבנתי שיש מרכז באשדוד [יש המון] אפשר כתובת ספציפית איפה ממוקם המרכז ששם אני מגיע מבקש להתנתק ומנתקים אותי? לבקש אישור ניתוק? אם נותנים דבר כזה בכלל. מה לעשות אם יאמר לי שלא היתה פניה ממני לניתוק, או כל דבר שיחזיק אותי? ואיך אני יודע מתי לבטל את הוראת הקבע? החשבונית יוצאת כל חודש 22 החיוב נעשה ב 7 כל תחילת חודש. אם אני אתנתק החודש, איך אני מבטל את הוראת הקבע ככה שהם יקבלו את המגיע להם על החודש שלא יהיו לי בעיות עם העו"ד שלהם? * אין התחייבות למכשירים, אין התחייבות לחבילות, יש אך ורק דמ"ש [דמי שימוש] שלא מסכימים להוריד לי - "כי יש שימוש בפלאפונים, לא רואה סיבה …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://blog.moovweb.com/2013/02/happy-valentines-day-internet-behold-the-harlem-shake-bookmarklet/ על חלק מהאתרים עובד ממש יפה על חלק בכלל לא אגב - לא מובן לי כל ההרלם שייק הזה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה ממש מעצבן אותי אז אני רוצה לשתף אותכם... שאני קורא את העיתון "עסקים@מחשבים" של מעריב אז תמיד יש את המדור הזה של קניית מחשב ותמיד רשום שם דברים שמשבחים את אינטל ולעומת זאת מקטינים את חברת AMD כמו "למי שאין הרבה כסף ולא רוצה לקנות מעבדים מהירות שעון נמוכה וקאש נמוך מחברת AMD שיקנה סלרון" או שאומרים שאנשים בורחים מ AMD כי הם משקרים בנוגע למהירות השעון שלהם ובכלל אין מילה אחת טובה עליהם מכתבים כמו אסף מרגלית ... וגם אף פעם לא ממליצים לאנשים שם לקנות AMD לעומת כל הפורומים שאני מכיר... אני לא מבין למה בכלל מעריב מעסיק את אותם "מומחים למחשבים" ולא אנשים מהפורום פה... אם מעריב כתוב על פוליטיקה כמו שהוא מומחה במחשבים זה סימן מדאיג!!!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים חושב על לעשות קעקוע וכבר יש לי כיוון.. יש לי אהבה גדולה למוזיקה (אני תקליטן במקצוע) ואני רוצה לעשות קעקוע שיהיה קשור למוזיקה עם קשר למוזיקה אלקטרונית או קשר לארץ ישראל.. יש לי כמה רעיונות בראש .. זה אחד : ואני ישנה אותו קצת שיראה כמו מגן דויד (ולא כוכב) או זה: זה סתם כיוון.. זה לא יראה ככה.. הגודל הוא בערך חצי מצחיה של כובע והוא יהיה על כתף ימין .. למישו יש אולי קעקוע דומה או רעיון כלשהו שיכול לעזור ?
-
- 51 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-