עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tranquil,

אני רוצה להעלות פה סוגייה מכאיבה ובעייתית , אשר נוגעת לכל מי שקנה / קונה או מתכנן לקנות מחשב (אם זה בחלקים או במארז). כמו שאתם יודעים , שוק המחשבים האישיים בארץ הוא תחרותי בצורה שלא תבייש תחרויות באולימפיאדה , שוק רצחני בהחלט . מה שמוביל לחלק מהחברות לעגל פינות , כמו למכור חלקים משומשים ללא ידיעת הקונים (מעבד לדוגמא - לא משהו שכולם יבדקו ),זאת על מנת לפצות על המחיר הנמוך שהם מוכרים את הציוד על מנת לעמוד בתנאי התחרות הקשים . תוצאה ישירה של המצב הזה , הינה שחברות מחשבים רבות הן על סף פשיטת רגל (גם אם הן חזק בתודעה של הציבור ומפרסמות במדיה - אין זה מעיד על הצלחה כלכלית ) . מה שמוביל אותי לדילמה הנצחית - איפה לעזאזל לקנות מחשב ??? . אני יכול להעיד שכבר תכננתי לקנות מחשב מ…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  2. Started by 1,

היום במקרה עשיתי חיפוש בתדר VHFL ובדרך הצלחתי לראות את כל הסינימה 1,2,3 וערוץ 5 פלוס וגם פוקס קידס!! וזאת לאור העובדה שיש לי ממיר דיגיטלי אחד בבית, השאר מחוברים בלי ממיר, והערוצים היחידים שיש לי חוץ מחבילת הבסיס הם הסינימה 1,2,3!! כמובן שלא ראו נקי, הצלחתי לראות תמונה ולשמוע סאונד, אבל התמונה קופצת והוא לא מצליח לקלוט את הערוץ בשלמותו, אבל עצם העובדה שקולטים משהו אומר שאפשר לחזק את התדר ולהנות!! למישהו יש רעיון? תנסו אצלכם בבית לכל בעלי HOT לעשות סריקה בVHFL ותגידו מה אתם רואים, מחכה לתגובות, אני רק מקווה שאפשר לעשות עם זה משהו...

• 12 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. Started by yambtz,

ביום שישי נסעתי לתל-נוף כי 3 נווטים וטייס מטייסת F15 חגגו טיסה אחרונה שלהם, ואחד מהם היה עם אבא שלי בקורס טייס. הפ טסו נמוך מעלינו, עשו כמה תרגילים ונחתו, ואז חנו ליד הדת"ק איפה שאנחנו עמדנו. בתור אחד שגם ככה שוקל את זה ברצינות, לא היה צריך הרבה יותר מזה כדי שאני אחליט סופית לנסות ללכת. קיצר, אני רוצה לדעת אם מישהו פה יודע מה המבדקים לקורס טייס, ואם אולי יש משהו שאני יכול לעשות כדי לשפר את הסיכויים שלי להתקבל.

• 38 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by Decktor,

מזל טוב לאחד הצעירים בפורום ממני אחד הזקנים עד 120 טרה זכרון ותזכור אם אלף כבאים לא יכולים לכבות אותך זה רק כי אין להם מטף... בקיצור תהנה שיהיה לך אחלה שנה ואל תשתה יותר מדיי וודקה נ.ב. זאת הבר-מצווה שלו היום הוא הפך לגבר!

• 11 תגובות
    • 779 צפיות
  5. אני משער שנותנים איזה הצעת מחיר על דבר כזה, בכל זאת גם מה שרואים בעיתונים זה אחרי הורדה של כמה מאוד שקלים.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by alon83438,

שלום! למישהו יש ניסיון איתם? הבנתי שהם די יקרים אבל זה עדיין יותר זול מלקנות בארץ בחלק גדול מהמוצרים... האם יש תשלום חודשי קבוע? איך השירות ואמינות שלהם? תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by urielka,

פעם ראיתי כזה אתר שאתה כותב את הקוד של קניה בebay ואז הוא מחשב לך עלויות כולל מכס מס וכו ונותן לך את זה עד הבית ןעוד שאלה מאוד חשובה איזה פלאפון זול יחסית חוץ מהn-gage ככה בסביבות 1000-1200 יש לו mmc/sd mp3 סרטים לאפלא אין mmc/sd וזה חבל

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  8. שאלה 1: איך אני גוזר תפונקציה המוכרבת הזאת: SQRT(x) -x מצטער פשוט לא מצאתי שורש בascii... משתמשים בנוסחה של פונקציה מורכבת: F'(g(x)) X g'(x) שאלה 2: חלקת אדמה מלבנית ששטחה 4,500 מ"ר סמוכה בצידה האחד לחומה. צריך להקיף בגדר את החזית ואת שני הצדדים של החלקה. מחיר התקנת הגדר בחזית החלקה הוא 16 שקלים ולמטר ומחיר התקנת הגדר בצדדים הוא 10 שקל חמטר. נסמן בX את אורך חזית החלקה. א. הבע באמצעות X את המחיר הכולל של התקנת הגדר. ב. מצא מה צריך להיות אורל החזית החלקה ומה צריכים להיות אורכי הצדדים כדי שמחיר החלקה יהיה מינמלי ומחיר החלקה המקסימלי. עכשיו לשאלה הזאת מצורפת תמונה שאין לי איך להעלות אותה זה פשוט מלבן ששתי הצלעות הקטנות שלו הם הצד והצלע הארוכה היא החזית והצלע הארוכה השניה ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by x-dude,

אני כרגע לא עובד,האם אני צריך לשלם לביטוח לאומי דמי ביטוח ודמי בריאות? אני חבר בקופת חולים כללית,עדיין אני חייב לשלם דמי בריאות לביטוח לאומי למרות שאני מבוטח דרך קופת חולים?

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by TermiNal,

מישהו מכיר כאלו חנויות? ולא Jab Tech חנויות עם זכרונות מעבדים לוחות אם וכו'... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mega1234,

1) מישהן מכיר אתר עם תמונות של הקטקטים ? 2) מישהו יודע איך קוראים לסידרה באנגלית ? תודה.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by IG,

איזה לפטופ מחלקים השנה??? אם אפשר אז תביאו את המפרט שלו...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ORrrr,

אני חושב דור שני, היותר יפה וגדולה.. שנת 97 ומנוע 1.1 אני חושב אבל מוחלף לחדש יותר שעבר אני חושב בסביבות העד 90 אלף קילומטר אבל אני לא סגור אולי פחות. פשוט אמא שלי את האוטו הזה בשבילה ובשבילי.. אז מה אתם אומרים אני בתור נהג חדש(רשיון ללא מלווה קצת יותר מחודשיים וחצי) שזה הולך בעצם להיות האוטו הראשון שבערך שלו, אהנה מהמכונית(ידנית)? אמשח לשמוע תגובות והצעות.. המכונית עצמה עלתה 20000 שלפי המחירון זה מה שהיא אמורה בערך לעלות אני אוסיף שהיא בצבע לבן והיא נראת טוב ושמורה... ואולי אני אעבוד קצת ואקנה לה איזה רדיו דיסק נחמד :]

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by smalery,

היי כולם, נכון שהיה פעם (או עדיין) אתר ישראלי או לא, שהיה מהווה מעיין כתובת במקומות בחו"ל כדאי שאם נרצה לקנות מוצרים באינטרנט בחו"ל אז ניתן את הכתובת שהאתר נתן ואז האתר ידאג לשלוח לנו את זה. אוקיי, אז אני צריך את הכתובת למקרה שזה עדין קיים. תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  15. Started by R0ck,

http://www.corwin.ca/gridlock/gridlock.html

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  16. היום ביחידה, חבר שלי למחלקה הביא את האלבום "The Queen Is Dead" של להקה אנגלית חרוטה העונה לשם "The Smiths". אלבום אדיר, אך בייחוד התרשמתי לטובה מהרצועה האחרונה "Some girls are bigger than others" - פשוט גאוני, רץ בריפיט כל היום, עד שלבסוף הוחלט לדפוק לי את המערכת בראש, הנסיון כשל ואני כבר הייתי בדרך הביתה. תרגישו חופשיים לחלוק שירים הומוריסטיים מהמאה ה20 וגם ממה שהספקנו לאכול מהמסחריות של תחילת המאה ה21.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. היי, לאחרונה השתחרר הדי וי די של מטריקס האחרון וחיפשתי בכל האינטרנט האים יוצאת חבילת טרילוגיה למאטריקס אבל לא מצאתי. מישהוא יודע אם הולכת לצאת חבילה או שאני אצתרך לקנות את כל ארבעת הסרטים בניפרד (אני רוצה גם את אנימטריקס). תודה רבה!!!.

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  18. חשובה לי רק הרזולוציה, אתרים כמו שהיה WebShots בזמנו.. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by noambaum,

אני חייב קישור לאתר מחשבים בטורקיה כי אני טס עוד חודש ואני רוצה לראות מחירים שם... תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by idofr,

משיו יודע מתי יהיה שידור חוזר או מאיפה אפשר להוריד את הפרק האחרון???

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by kikkler,

יש למישהו מושג מי המבצע של הקטע הזה? אני יודע שזה ביצוע יחסית חדש לסטאנדארט ותיק בשם autumn leaves, ושזה מבוצע ע"י זמרת באנגלית. אחרי הקטע שכתבתי פה זה ממשיך למנגינה המוכרת. http://img1.tapuz.co.il/forums/29626297.mid

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  22. Started by MoRtZkInG,

חחחח

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אביזרים דרושים: בקבוק קולה מלא עד הקו העליון של האדום או פחות יד פה והמון מצב רוח (פחחח) התהליך: להחזיק את הקולה ביד לסתום עם הפה את הפתח להרים את הבקבוק ובשניה שהקולה נוגעת בפה להוריד את הבקבוק מהר בחזרה להמשיך לסתום את הפתח עם הפה! אחרי שאתם עושים את זה הגזים עולים, כנסים לכם לפה ויוצאים מהאף אחרי שהגזים יוצאים לכם מהאף תרגישו חופשיים לצחוק כמו מטומטמים ולהמשיך לעשות את זה מלא פעמים ;D הזהרה!: לא להרים ולהוריד מהר מידי, כי אז הבקבוק יכול להתפרץ ולא בא לנו להרטב התמסטלות נעימה 8)

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  24. Started by Dark_Phantom,

כן, הגיע גם זמני לתרום משהו מעצמי למדינת ישראל. בעוד משהו כמו 36 שעות בקום יאיר לי פנים(או שלא ) ו"רד למצב 2" יהיה המשפט הכי שכיח שאשמע בזמן הקרוב....סביר להניח, למי שישאל, שאני אשרת בקרבי(רציתי עתודה אבל לכו אתם תבזבזו שלוש שנים על משאבי אנוש.. ) ולכן ככל הנראה אתגייס לאחת היחידות השדה. לכן בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל החברים שלי ולאנשים שסבלו אותי במשך תקופה ארוכה, לכל חברי צוות מודרים ואדמינים, לנועם הגלובל הכי נחמד בעולם , לסתם אנשים שלא קשורים לשום דבר אבל עדיין אני אוהב אותם(כן יונה, אתה אחד מהם) וסתם לכל חברי האתר. מקווה שבעוד שלוש שנים אני אוכל לראות את כולכםםםםםם כאן וחסר שלא תהיו פה. sya soon fellows. 8) :-* :'(

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by 1nstall,

היי רציתי לקרוא את כל הסיפור שהיה עם מנהלי האתר ופנדה ומשום מה המנוע חיפוש לא מוצא לי אותו ( ואני יודע שהוא קיים כי קראתי אותו פעם אחת) אז מישהו מימכם יודע את הלינק לתרא'ד הזה שיכתוב לי אותו בבקשה. בתודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים