כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום! שמתי שיש קורס פראמדיקים בצה"ל שהוא שווה ערך לזה של מד"א. מה הם הדרישות להתקבל לקורס? אמרו לי שאני צריך לשלוח פקס ושלחתי אבל לא קיבלו אותי... אמרו לי שהשארתי נתונים לא מספקים בלשכת הגיוס. יש אפשרות לעשות משהו? אני ממש רוצה להכינס לקורס הזה... יש לי פרופיל 64 ואני מערער עליו כרגע... תודה!
-
- 51 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
אהלן אני מתנדב במדא כבר שלוש שנים,יש לי עוד שנה בערך עד הגיוס.. התחלתי להזיז עניינים כדי להגיע לשם,המלצות מכתבים אישיים למדור יש למישהו המלצות איך להגיע לתפקיד כזה.. כמה שיותר מידע ממישהו שהיה במצב הזה ישמח אותי עד מאוד
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לפרט על הקורס ובכלל על האופי של התפקיד? לפי מה שהבנתי אם אני מתאים לקצונה קרוב לוודאי שלא יסכימו להוציא אותי לקורס כי בעיקרון מעדיפים מכים על צלפים, זה אומר שאני צריך לטרטר מישהו בשביל הקורס?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בהנחה שהתקבלתי לממרם/גאמא אני יודע שיש לכל אחד מהם קורס קדצ. עכשיו אם הגיוס הוא ב1/5 אז מתי הקורס?! (לא נראה לי שהלימודים של יג יסתיימו לפני ה1/5, לא?)
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני יודע שזה קצת לא במקום לדבר על קורס קצינים במקום שבו רוב החברים עדיין מנסים להיגמל מחלב... אבל משעמם לי! השבוע נסגר בה"ד 12. מקום שחלמתי להגיע אליו בשנתיים האחרונות. ברצוני לכבד את הרגע בכמה NULLים בה"ד 12 הייה מקום שבשנתיים האחרונות, בנות, סיסים ועתודאים עברו ביחד את קורס הקצינים שלהם. "קורס קציני עורף", ככה זה נקרא. אבל כולנו ידענו שזה הבית זו*** של הצבא. קורס כיפי, בערך 10 בנות לכל בן... מה עוד צריך כדי לעבור בצורה חלקה יותר מהאוניברסיטה לחיי הצבא מעכשו נאלץ לעבור את הקורס בבה"ד 1 האפור והקשוח :'(. השאלה שלי זה האם גם במקום החדש ישמרו על אחוות הג'ובניקים ולא יפרקו את הפלוגות המעורבות, והאם המתכונת של הקורס תשתנה? זה דיון רציני, אז למי שאין מוגש על מה אני מד…
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי זימון (למחר) לבית השריון בת"א לתוכנית שנקראת איחוד תכנית נחשון - כנס ומבחנים פסיכולוגיים (לפני קורס קצינים - חיל מודיעין) מישהו יודע איך הכי נכון ואפשרי לעבור אותם על הצד הטוב ביותר?? אם ישנם כאלו עם בני משפחה או שחברים או שבעצמם שמעו ממקור רלוונטי בבקשה לומר לי. תודה אנשים !!! (דחוף להיום !!)
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל התוודות קטנה - כבר כמה שנים שלא כתבתי כאן באתר... לאחרונה חזרתי כצופה סמוי וזאת ההודעה הראשנה שלי מאז, מרגיש ממש נוסטלגי. אז ככה: לאחרונה נרשמתי ללימודי הנדסה במוסד שהוא ללא ספק הידידותי ביותר לסטודנט ובעל הרמה הקלה ביותר, הלא הוא הטכניון. ועכשיו ברצינות, אמנם עוד לא התקבלתי באופן רשמי אבל אני צריך להכין את עצמי מראש. עברו הרבה שנים מאז שלמדתי מתמטיקה בבי"ס, וגם שם לא הייתי מהמבריקים ביותר (ציון בינוני+ ב-4 יח"ל), ולכן אני מחשיב את עצמי כבעל חור די רציני בנושא. נכון שעשיתי פסיכומטרי לא מזמן ובהצלחה רבה אבל רובנו יודעים שהחומר המועט הנלמד שם הוא של חטיבת ביניים ולא ברמה גבוהה במיוחד. השאלה שלי בעצם היא האם מישהו מכיר איזשהו קורס ריענון בנושא? אני יודע ש…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי את תוצאות הפסיכומטרי ולשמחתי הרבה הציון מספיק בשביל להתקבל להנדסה באוניברסיטת תל אביב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: אני למדתי בתיכון מתימטיקה ב4 יחידות והיה הולך לי די טוב, לא השקעתי מספיק בשביל 5 וה4 יחידות היה בדיוק ברמתי בתקופה ההיא. ועכשיו לפני הלימודים אני רוצה ללמוד את ה5 יחידות כדי "ליישר קו" לקראת הלימודים (אני לא צריך ממש לגשת לבגרות אלא רק לדעת את החומר). בדקתי במכוני הלימוד והבנתי שמשם לא תצא לי ישועה - אין קורסים בזמן עד שמתחילה השנה (בגלל שאין בגרות). אז חיפשתי וגיליתי שבאוניברסיטת תל אביב יש מה שנקרא קורס רענון במתימטיקה - http://www.eng.tau.ac.il/index.php?option=com_content&view=article&id=469:2010-04-07-06-32-21&catid=150:…
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שמעתי על קורס NAISA -Network administrating & information security analyzing שהוא כולל את התעודות הבאות: MCSE- (Microsoft Certified Systems Engineer) Level - Managing of Microsoft networks CCNA- (Cisco Certified Networks Associate) Level - Management of CISCO communication devices CISCO PIX - Management of Cisco security systems CCSE- (Check Point Certified Security Expert) Level - Expert Level CheckPoint Management LPI - (Linux Professional Institute) & SUSe Certification CIW - Security Analyst העניין הוא שהקורס מועבר במכללה שנקראת רויאלנט האתר שלה הוא: http://www.royalnet.co.il מישהו מכיר שמע עשה את הקורס הזה? אני מעוניין בתעודת MCSE פלוס הידע כמובן אבל אם יש…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מישהו יודע אם קיים קורס שיווק ב EBAY? לא מדריך אינטרנטי או ספר אלקטרוני. קורס ממשי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! אני מיועד לקורס תמ"מ הייתי רוצה לדעת מה זה אם מישהו יודע או מישהו שעה את הקורס יודע תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע אני בכיתה יא' ומתכנן לגשת למבחן הפסיכומטרי. אני מחפש המלצות לקורס הכי טוב. כרגע ההתלבטות שלי נעה בין יואל גבע ובין Smart!. אשמח לעזרה, ואם למישהו יש חוויה אישית שיוכל לחלוק - אבקש לכלול גם את הציון שהוא קיבל.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת להתחיל ללמוד קורס במחשבים בנושאי רשתות ותקשורת, וביררתי בכמה מכללות והציעו לי כמה קורסים : MCITP , MCDST , MCSA\MCSE . רציתי לשאול אילו קורסים עדיפים יותר?...והאם הם כדאיים?... והבנתי שאת הקורס MCSA אפשר ללמוד לבד ולגשת לבחינות, האם זה אפשרי באמת ללמוד לבד?..והאם באמצעות הספר MS PRESS אני אוכל לדעת מספיק טוב כדי לגשת לבחינות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נער, גיל 16 .. ואני רוצה להתחיל ללמוד את הנושא הקשור לרשתות להיכנס יותר לעומק העיניין לחקור ולעשות קורס ומשמה לפתח לעוד ועוד קורסים ולהרחיב (מה שנקרא) בעתיד .. אז ראיתי את מכללת NESS ו- SEE SECURITY קראתי קצת על הקורסים שלהם .. אבל הם רושמים שצריך להתחיל ממשהו, אבל אני לא יודע ממה ! הייתי שמח לדעת קצת יותר, ממה כדאי להתחיל ? עוד קורסים באזור השרון - מרכז שיש לכם להציע .. נ.ב.- אחת מהמכללות הנ"ל מבצעות קורסים לנערים בגילי ? תודה !
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למשהו יש מושג איפה אני יכול ללמוד אלקטרוניקה באיזור השרון?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני כנראה אתחיל ללמוד בשנה הבאה, עדיין לא עשיתי פסיכומטרי אבל בפרקי הסימולציות באנגלית אני מקבל ציון בסביבות 100 - 120 (מספיק בשביל להתקבל לאונ' אבל לא מספיק בשביל לקבל פטור מקורסים באנגלית). השאלה שלי היא כזו: מישהו יכול לתאר לי פחות או יותר מה בדיוק לומדים בקורסים האלה? רוב האנשים אומרים שצריך וכדאי להמנע מהקורסים האלה כמה שיותר. מהי תרומתם של הקורסים האלה לשיפור האנגלית אם בכלל?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הקורס הכי 'נוצץ' שהכי כדאי לשאוף אליו? איזה בסיס נחשב הטוב ביותר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני כרגע 11 חודשים בצבא ואני מעוניין לעבור למקצוע אחר, שמעניין אותי יותר! אני רוצה לעבור לתחום המחשבים כמו מיחשוב או ממר"מ (שאינ לא יודע אם לוקחים לשם אנשים עם ידע כמו שלי בתכנות) עכשיו השאלה שלי האם יש סיכוי כלשהו לקבל זימון למיונים לממר"מ אחרי שכבר עשיתי קורס בצבא ?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
השאלה היא לגבי יחידת אופק\ממד"ס\180 - כרגע אני בטירונות בבח"א 21 שמיועדת במיוחד למערך הטכני, סיימתי את הלימודים שלי בטכני במגמת אלקטרוניקה - כשחברים שלי כבר בחרו קורסים אני הייתי בדיוק בחו"ל, אבל לא ראיתי שם שום זכר ליחידת אופק אלא נטו מה שקשור לאלק' = דרג א'\ב'\ד' שזה תכלס להיות כוח עבודה זול שמוציאים ממנו את מירב המיץ ב-3 שנים עם אנשים לא איכותיים לרוב (כבר יצא לי לפגוש את הערסים של המערך הטכני, הם פשוט בזבוז של משאבים [אוכל ומים] שהיה עדיף לעשות להם המתת חסד). אני מאוד מתעניין ביחידת אופק, ורציתי לדעת איך אני יכול להגיע לשם? יש לי ידע רחב בתכנות, וזה מה שהבנתי שעושים שם, ואני מאמין שיש שם אנשים איכותיים לרוב,
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
משהו עשה פה קורסים בשוק ההון? או יש לו מידע על זה? אפשר לעשות מזה כסף?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקחת קורס שמלמד את המשחק בשוק ההון וההורים שלי שמחים לממן אותו הייתי שמח אם מי מכם שיש להם מידע על קורסים כאלה יוכל לנדב מידע עליהם, איך הם מתקיימים, מה נלמד, מה המחירים וההבדלים בין קורסים שונים. אני במיוחד מתעניין בהשקעות לטווח קצר, ומה שנקרא daytrading תודה!
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
אני בהחלט שוקל לקחת קורס כזה. מישהו שעבר קורס כזה, יכול לרשום חוות דעת על הקורס? אם זה עזר לו, שיפר לו את הבטחון על הכביש וכד'. http://www.youtube.com/watch?v=FX3QvLINLz8&feature=channel_page http://www.youtube.com/watch?v=3jLlpQ-asmE&feature=channel_page
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-