עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by wow,

העלתי תמונה ואין לי מושג איפה אני לוקח את הכתובת. ההעלאה הצליחה וזה מה שיש לי.

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  2. Started by Oreus,

שלום לחברי הפורום, האמת לא מצאתי שום פורום מתאים לשאול את השאלה הזאת, לכן החלטתי שכאן זה המקום הנכון. אני בקרוב מאוד שוקל להתחיל לימודים של אבטחת מידע, קורס רשתות בג'ון ברייס ולאחר מכן הקורס המתקדם שלהם לסייבר ואבטחת מידע. מישהו שמע דברים טובים/לא טובים על ג'ון ברייס? האם כדאי להתחיל ללמוד שם? שאלה נוספת, לפני שאני מתחיל ללמוד את עניין אבטחת המידע, מה אני צריך להתחיל ללמוד בבית על מנת לבוא קצת יותר מוכן? אם מישהו יכול להכווין אותי בנושא אני אשמח מאוד, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. Started by eliezer,

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  4. אני לקראת שחרור מהצבא... ובודק מסלולי למידה, שמעתי על הנדסת מערכות תקשורת... בדקתי קצת על מה לומדים וזה נראה דיי מעניין.. משלב אלקטרוניקה תכנות ועוד... אני רוצה לדעת עוד פרטים על המסלול ממשהו שמכיר או שיודע קצת יותר.. מה לומדים בכללי... ? עם איזה תואר יוצאים בסוף הלימודים ? איפה אפשר לעבוד במקצוע ? הבנתי שיש ביקוש גדול בהייטק למקצוע.. גם בארץ וגם בחול.. תודה על כל פרט שתוכלו לשתף

5. Started by Morphine,

מישהו יכול לספר על המשחק הזה של הפייסבוק עם המאפיה? זה כמו GTA או שזה סתם משחק עלוב? אין לי כוח להתנסות בו, אני מעדיף לשמוע חוות דעת. וואו, כבר אשכול שלישי על פייסבוק השבוע.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  6. Started by Sifo Jen,

היי, אשמח אם מישהוא יוכל לומר לי מה שם השיר המתנגן ברקע פה: http://video.google.com/videoplay?docid=-8053490738907634935&q=galactica

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  7. Started by Alexkmr,

???

8. Started by Guarding angel,

הוא הולך בערך ככה: WE JUST DEEPER COULD BE ANYWHRE... LIFE GOES ON... SO BRING IT ON SO BRING IT ON... השיר הוא מן האוס\דאנס כזה בסיגנון של השירים של LASGO ועוד דאנסים מוכרים אולי קוראים לשיר DEEPER אך לא הצלחתי לזכור את השם של הזמר\פרוייקט תוכלו לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  9. שלום לכולם עד עכשיו היה לי מעבד 3200+ ולאח שלי 3000+ ובימים האחרונים עברתי ל MOBILE והבאתי לאח שלי את ה 3200+ ולקחתי את שלו... ועכשיו יש לי מעבד 3000 --- לא נעול ---ולוח חדש ( לא עבד בחיים !! ) של ג'יגה בייט דגם GA-7S748-L ועכשיו השאלה שלי כמה כדאי לי לבקש על שניהם שאני לא יפסיד יותר מדיי ושאנשים יקנו...??? מה אתם אומרים ? :

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  10. Started by oha8,

היי יש לי כל מיני חלקי מחשב משומשים, שני ניידים ישנים (אחד לא תקין) ועוד קצת ציוד וכבלים. חוץ מלנסות למכור אותו ביד 2 יש עוד אופציה? לפי דעתי זה ישן מדי לטרייד זון, מה גם שניסיתי למכור שם בעבר ללא הצלחה. בעבר מסרתי חלק למטרה טובה אך כרגע יעזור לי מאוד לקבל קצת כסף על זה. אני מודע שמדובר על מעט כסף. ראיתי מודעות על כאלה שקונים לפירוק /מיחזור .... כמה בערך מקבלים בשיטה הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  11. Started by aldema,

איזה פלאפונים מרשת "פלאפון" תומכים בBLUETOOTH ? ? ? פשוט אני רוצה לקנות דיבורית שהיא BLUETOOTH ואני חייב פלאפון מרשת פלאפון.. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  12. Started by PropHat,

http://www.youtube.com/watch?v=DbYtqAWDF2U זה פשוט לא יוצא לי מהראש!!! ד"א הבנתי ש"Gunther" זאת בעצם בת.. יש מצב?

13. Started by infer73,

כמו בכותרת, האם מישהו מכיר את האתר www.suntekstore.com? לפי מה שכתוב באתר, הם גם אתר ששולח מהונג קונג בחינם לכל העולם (כמו DX) בעקרון אני רוצה סוללה חדשה לפאלם (Palm Zire 71) ושם יש כזאת ב-5$, שזה בערך 100 שקל זול יותר מכל דבר שמצאתי בארץ (וקצת יותר זול ממה שמצאתי בארה"ב, אבל משלוח משם סתם יהיה סיוט [למרות שזה קטן. האם אפשר לשלוח כזה דבר בסתם מעטפה?]) תודה...

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  14. Started by Dark Respect,

שלום התחלתי להרוויח כסף ולהוציא כסף במסגרת עסקית ואני צריך לתת חשבוניות מס לעסקים שאני עובד איתם עקב כך החלטתי לפתוח תיק במס הכנסה ויש לי כמה שאלות הפעולות שעשיתי עד פתיחת התיק במס(אני כחודש בעסק הזה) ההוצאות, וההכנסות, אני אצטרך להכניס אותם לחשבונות? במידה וההוצאות לא רשומות על שמי (רשומות על כרטיס האשראי של אבא שלי) כיצד זה יוסדר? האם במסגרת העסק אני אוכל להמשיך להשתמש בכרטיס האשראי של אבא שלי לצורך הוצאות? (הוצאות שקל מאד להוכיח שהן לטובת העסק - פרסום) תודה גדולה לעונים המנוסים שפעם היו מתחילים כמוני ומישהו מנוסה עזר להם

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  15. אחרי שקיבלה את האחריות על פלטפורמת המחשוב הזעירה שהגתה וטיפחה יצרנית השבבים - אסוס תנסה להפוך את המותג שלה לשם נרדף עבור גיימינג מתקדם באריזה קטנהלכתבה

16. שלום חברים. יום ההולדת קרב ובא ואני מתלבט נורא איך לחגוג ומה לעשות. אני מחליף קידומת ולמרות הלימודים האיננסיבים אני לא רואה ולא רוצה לראות אותי מוותר על חגיגה של היום הולדת. אני סטודנט, וכרגע חשבתי על 2 אופציות. האחת - לסגור מקום ("פינה") במועדון קטן ששם אוכל להכניס לבטח 20-50 אנשים, תלוי במוזמנים שלי. עלות אני מעריך תיהיה 400 ש"ח ואקבל גם 2 בקבוקים ויסקי וודקה (בן דוד סגר לפני חודש בשישי, אלו +- הפרטים) השנייה - להרים אירוע בבית (לא בית גדול), לכ20 אנשים (החוג הקרוב ביותר) , כאן אני מעריך שהעלות תיהיה גבוהה יותר (אלכוהול,שתייה,חטיפים,אוכל) . פתוח להצעות. אשמח לקבל רעיונות מקוריים, מגוונים ואם אפשר גם לא יקרים. תודה .

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  17. קנייה ומכירה כללית... יש ? תודה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  18. Started by liav12,

סורי על ההודעה המטופשת, אבל המחשב של דודה שלי משום מה חוסם פופ אפ והורדתי את הפיירוואל וזה לא עוזר (אני כרגע בראשל"צ היו מיונים בצריפין לקורס חובשים...), זה פשוט חוסם אותי מלהוציא מידע על האוטובוסים מכיוון ראשון לציון לבאר שבע...אז אם מישהו יכול שתי שניות להצויא מידע ולתת לי פה..אני אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  19. :xyxthumbs: ^^^^^^^^^ הסרט הכי אהוב עליי ללא ספק זה ALIENS!!!!! הוא מבטיח את כל מה שהוא מקיים, יש בו פחד מסוים המון אבל המון מתח מי ישרוד ומי ישאר בחיים, וההתמודדות של RIPLEY לבד מול החייזרים גם בחלק הראשון וגם בשני, החלק הראשון הייתה יצירת מופת יצא ב1979 ואפילו היום(להוציא אפקטים) נחשב סרט על רמה מאוד גבוהה ומעט מאוד מגיעים אליו, אבל ALIENS זה הסרט האמיתי יצא אחרי ALIEN ב1986 וממשיך את ALIEN, ולא רק ממשיך אותו אלא זה סרט של שעתיים ו45 דקות והוא כל כך מעניין מותח, יש צחוקים ובקיצור סרט מאוד על רמה עם שחקנים על רמה כמו SIGOURNEY WEAVER ו MICAHEL BIEHN

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  20. Started by Omerm91,

אני מחפש אחר כתבים/מסקרים בעלי יכולת גבוהה ורצון. הכתבים/מסקרים יכולים לכתוב כתבה/סיקור על כל נושא שרק צץ להם בראש מלבד סקס. למעוניינים ניתן לפנות למייל: omerm91@netvision.net.il עריכה: כמו כן דרושים גם מעדכנים- סירטוני פלאש, משחקי פלאש, סירטוני וידאו ותמונות. האתר מעוצב ע"י המעצב המעולה טומי (www.build4-u.net) ומתוכנת ע"י החברה של אנדריי (www.adwd.net).

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  21. ואיפה ניתן להשיג Rubbing alcohol במחיר סביר ? תודה

• 1 תגובה
    • 5.9k צפיות
  22. Started by idan1836,

אני צריך המלצה שלכם, לספר VB הכי טוב שיש היום, שיכול ללמד אותי הכל מהכל בהיקף מלא ונח ללמידה. ועוד אני רוצה שם של ספר שילמד אותי ג'אווה גם .. (כמובן גם, הספר הכי טוב שיהיה אפשר למצוא בשוק) . תודה ..

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  23. אני אוהב להתעסק עם חומרה של מחשבים וזה תשוקה שלי. חשבתי לעבוד בתור טכנאי מחשבים בKSP אבל שמעתי שיש סניפים שטכנאי עושה כמה תפקידים. הוא יכול להיות טכנאי, במכירות וגם מחסנאי. אני אישית רוצה רק להיות במשהו שאני טוב בו, וזה כמובן טכנאות. אני מכיר סניף שכנראה בו טכנאים הם גם מקבלים ציוד פגום בחזרה ועושים החלפות. הייתי רוצה לדעת באילו סניפים כל אחד עושה עבודה שלו, ולא כמה תפקידים. האם יש פה טכנאי שעובדים בKSP ויכולים להבהיר לי דברים אלה ואולי לספר על יום עבודה רגיל בעבודתם? גם אשמח לשמוע מאנשים שעובדים בIVORY וחברות אחרות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ben222,

רקעים איכותיים (HD) המותאמים למסך רחב... סתם במשך שעות ישבתי וסיננתי בסוף בחרתי את ה 13 שהכי אהבתי אשמח לתגובות על הטעם [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]לינק 1 : http://upload-il.net/he/3C76F41126 לינק 2: http://www.fileflyer.com/view/zUde8AT[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  25. Started by de money,

כל הכרטיסים נגמרו אז מי שנשאר בלי כרטיס שירשום פה ונדסקס על המחיר

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.