עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חזרתי מסניף המקדונלדס הקרוב לבייתי (כיכר דיזנגוף, ע"י קולנוע רב-חן), לאחר שאני מסיים להזמין את ארוחת המקנאגטס שלי וממתין עד לכשתיהיה מוכנה, מגיע לו זוג צעיר (20+ ככה) ומתלבט מה להזמין. לאחר כחצי דקת התלבטות, פונה הבחורה אל הקופאי ושואלת "תסלח לי, אתם כשרים?"... עונה לה הקופאי, שבמקרה הוא גם מנהל המשמרת - "כן, חלקית...". שואלת הבחורה - "מ'זתומרת חלקית?!" "הפוטאטוס לא כשר, אך נמכר" ענה מנהל המשמרת וממשיך להנפיץ עוד כמה דברים... "טוב... הלחמניות שלכם כשרות?" - שואלת הבחורה. "כשרות". "בטוח... בטוח?!" "כן..." - עונה מנהל המשמרת בטון נמוך ורוגז. "טוב... תן שני מקרויאל עם גבינה" - מכריזה בקול עליז הבחורה. משו תקעה אותי, הכחידה אותי במקום... פשוט לא ייאמן, למנהל ה…

• 46 תגובות
    • 3k צפיות
  2. לא JAB . חומרה חומרה - דיסקים , לוחות , כרטיסים , מעבדים . פעם הרבה היו עושות את זה . כבר לא .

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  3. הסיפור הוא כזה.. חבר של ההורים שלי עשה בדיקה והשוואת מחירים למחשב חדש שהוא מתכנן לקנות בקרוב (ללא מסך) ובבדיקה יצא לו שההפרש במחירים בין ההצעה מחנות KSP להצעה מחנות באג לדוגמה היה כ-1000 שח לטובת KSP... השאלה שהוא פנה ושאל אותי ושאותה אני מפנה אליכם היא, מאיפה נובע ההפרש העצום בין המחירים והאם הוא באמת מוצדק?? אבא שלי שמתעסק בשיווק חושב שב-KSP המוצרים אינן "תקינים לגמרי" אלא מוצרים סוג ב' ולכן הם זולים משמעותית.. האם גם לזה יש בסיס?? תודה על העזרה 8)

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by asmon,

ורציתי לישאול למה אמרו שבפנדס יותר זול מאשר בזיגזג אבל הרגע בדקתי מצאתי שדווקא בזיגזג יותר זול.?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. 8)

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by MoRtZkInG,

בוקר טוב, בשבועיים האחרונים עניתי כבר ביותר מ5 תראדים על כל מיני סוגיות בנוגע להזמנות מגאב. ברור שHW הוא לא מקום פרסום לחנות מחו"ל, אבל עקב זה שהחנות הזאת זולה (גם ביחס לחניות אחרות בארה"ב ובאירופה) וגם עושה משלוחים לארץ החלטתי לפתוח את הנושא הזה ולרכז כאן פעם אחת את כל המידע שדרוש לדעתי... כמובן שכל מי שהזמין מהחנות מוזמן להוסיף מידע, מי שיש לו שאלות מוזמן לשאול ומי שיש לו המלצות לחנויות אחרות, זולות ששולחות לארץ מוצרים שאי אפשר להשיג כאן מוזמן לציין אותם. אז נתחיל: תוכן: מידע בסיסי סוגי משלוחים מיסים ההזמנה זמן הגעה ומידע קבלה קודם כל מהתחלה: החנות נמצאת באתר www.jab-tach.com . צריך להיכנס והדבר הראשון שיש לעשות (על מנת שלו תתלהבו יותר מידי מהמחירים הזולים)…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by sub_man,

אנחנו פותחים את להקת EsCaPe ודרושים: כתובים, בוני ומעצבי אתרים וכומבן ראפרים......פרטים איסיקיו 135299888 מסנגר chkcubd@hotmail.co.iL אימייל interneton@walla.co.il בפרטי ותגובה כאן זוהי להקת ראפ והיפ הופ

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by ice2k,

HI EVERYONE I made 3 internet photo albums there you can see picture from all my trip to south america , the newest are in the brazil album, and the latest on the album are from from the last few dayz in Rio De Janerio. So now you can watch everything and not only some picture i Upload here. here are the links , EnjoY Brazil album: ----------------------- new pictures hi - ive addes 60 more pictures from brazil -enjoy and press the "slideshow" in the album http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/barakri/album?.tok=phmTU2AB9SxIF0aT&.dir=/ce51&.src=ph Chile/Argentina album: ----------------------------------- chile/argentina album here is the pic…

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

התמונות צולמו על ידי רן (biodome) תמונה אחת שווה אלף מילים.(טוב זאת אולי יותר) Porsche Carrera GT Nisan 350Z (ורונן-RnGKay) Skoda fabia WRC סתם איזה אופנוע כבד. קובי (KoM) משחק PS2 (צריך להשיג תוצה טובה ומי שמשיג הכי טוב מנצח ב PS2) סובארו אימפראזה טורבו: אופנעי Ducati 1000ds Honda S2000 מי שרוצה את כול התמונות (ויש הרבה) שיכנס לאייסי!

• 110 תגובות
    • 10k צפיות
  10. Started by The Vile,

.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  11. Started by yot,

נתקלתי במושג הזה הרבה בזמן האחרון, ואני אשמח אם תביאו לי קצת מידע על הרובה הזה. תודה D:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by urielka,

האם כדי לקנות מחשב כף יד למטרות הבאות.: 1.צפייה בסרטים 2.שמיעת mp3 3.משחקים 4.יומן וכו`(pda בקיצר) לגבי 3 היתי מעוניין לדעת האם יש במחשבי פוקט פיסי משחקים ברמה כמו של הn-gage (יענתו 3d ) וגם רציתי שתציעו מחשב כף יד בסביבות ה2000 שיכלול bluetooh ואם יכול גם WI-FI תודה מראש לאלא שיענו

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  13. Started by stingeR-,

יש לי על הכרטיס מסך מדבקה שעליה כתוב C.D.M ושהיא מציינת את תאריך האחריות התקף והוא ה9\2003 אני רוצה לדעת אם וכאשר לאן לפנות(לחברת CDM כמובן , אבל איפה היא נמצאת?)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Fkl0ster,

לשיפוטכם:

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  15. אמא שלי החליטה שהגיע הזמן להחליף את הסוזוקי באלנו 1600 סמ"ק שנת 97, אוטומטי שעבר רק 72 אלף קילומטר. קנינו אותו בזמנו מסבתא שלי שהייתה יד ראשונה שלו, האוטו ללא שום בעיות טכניות, הוא מספק אותנו אבל קצת לא סוחב כמו שאומרים, וגם אני 1.86 ומאוד מתקשה למצוא תנוחה מתאימה, הוא מאוד לא נוח לארוכי גפיים מקדימה. בלי שום קשר אמא שלי אמרה שחיים רק פעם אחת והיא רוצה להנות ולא לסוע באוטו ישן שמתקשה "לסחוב". עכשיו כל מי ששאלנו המליץ לקחת מנוע 1.6 ולא מנוע 2.0 מכיוון שהיא לא נוסעת הרבה, והביטוח יקר והדלק נאכל מהר יותר. עכשיו היינו בטוחים שאנחנו הולכים על הלאנטיס עד שחבר שלי שמבין מאוד ברכבים אמר לי שזאת טעות, כי הלאנטיס היא כמו הבלאנו שלנו, ואנחנו לוקחים בדיוק את אותו רכב רק חדש יותר וא…

• 38 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. זה אולי אחד הדברים הכי מצחיקים שקראתי בחיים שלי, והייתי חייב לשתף. ;D מצטער אם פירסמו את זה קודם, עשיתי חיפוש ולא מצאתי... אבל מי שלא ראה, פשוט שווה הצצה! ;D ;D ;D http://www.maariv.co.il/channels/4/ART/680/953.html המשך חג נעים, ושנזכה לקרוא רק חדשות מסוג זה!

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. אני כנראה אסע בחודשים הקרובים למספר ארצות סקנדיביות ויש מספר דברים שברצוני לרכוש (כגון זכרונות, כרטיס מסך, כאלה). איך המחירים שם לדברים מסוג זה, מישהו יודע? חיפשתי באינטרנט חנות חומרה משם כיד להעריך בעצמי אבל לא מצאתי...

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by MoRtZkInG,

חיפשתי אתרים בנושא חומרה ומחשבים: http://guide.walla.co.il/ts.cgi?path=43&page=0 HW קיבל ציון 4 ומופיע בעמ ה3 SPOT וTIP קיבלו ציון 5 בעמ הראשון? TIP לא התעדכן מאז..... מישהו רוצה להפציץ את וואלה במיילים?

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by Sunny Jim,

חובה שהעיצוב שלו יהיה נחמד, והכי חשוב, שיהיה אמין. הכפתורים של הpanasonic שיש לי פשוט גרועים ובלתי אפשרי ללחוץ עליהם... :\ לא ממש חשוב לי איזה פיצ'רים מיוחדים(למרות שיהיה נחמד)... אני רק צריך טלפון שיעשה את העבודה, ולהרבה זמן. אם יש הצעות במחיר יותר נמוך, יתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  20. Started by yot,

ערוץ 11 (1) - מכבי ת"א נגד ז'לגיריס קובנה, המשחק על הכרטיס ל-Final 4. בהצלחה למכבי!

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. טוב מי שרואה אקדמיה לצחוק אז בטח ראה שרימו לטובת מיכל (שכבר עפה שבוע שעבר) והוא שלח לה 2000 sms תוך פחות מיום עכשיו אני מת לדעת איך עושים את זה, במיוחד כי זה לא למספר רגיל לדוגמא 051-000111 זה למספר 4040. מי שיודע אני ישמח לדעת איך עושים את זה, וגם מי שלא ראה ויודע איך לעשות את זה ויכול להסביר לי זה יהיה מעולה. תודה מראש לכם !

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הכל טוב ויפה, אבל ספציפיים יותר מזה הם לא יכלו להיות...

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by R0ck,

Well done, O.Cz!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yp3,

אולי יש למישהוא\ בחינה לדוגמא של A+? ואם יש למישהו עוד מידע על הבחינה הזאת, אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים