כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אנו במשך כל הזמן עדים לתופעת מחירי השחיטה של התוכנות ומערכות ההפעלה ושיעור הפיראטיות המוגבר בעולם ובמיוחד בארץ. חשבתי על זה כך: הרי זה ברור שאנשים רבים מורידים עותקים פיראטיים של מערכות הפעלה של מייקרוסופט, ברור שזו אכן פשיעה. א-ב-ל; למה, למשל, כשמייקרוסופט מוכרת וינדוס 98 ב- 500 שקל, זה כבר לא נקרא פשיעה?למה כשחברה מנצלת את העובדה שהמערכות שלה הם המערכות (הנורמליות) היחידות שקיימות בעולם, ובכך מכריחה אותך (בעקיפין) לתת לה סכומי עתק, היא לכאורה לא גונבת ממך כסף? בימינו המחשב הוא מוצר חובה בכל בית. ככה זה. לכן המצב שנוצר הוא כמו שבשכונת עוני, אדם עשיר קונה את כל המכולות שמוכרות לחם, נגיד, ב- 3-4 שקל, ומתמחר את הלחם ב- 10 שקל, בהיותו מקור המזון היחיד. ואז אומר לעניים: "אם י…
-
- 46 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חייב להגיד, מכירה "חריגה", מעניין על כמה היא תיסגר - למכירה אגב, מחיר מחירון - 100000 , לפי מה לעזאזל הם קבעו את זה ?
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
what a supid program it isn't even half way over and it's already made me wanna kill him numerous times. I liked the part when he said let the child pee on himself then stop the car. should have watched the program about hackers on channel 8 which was on at the same time.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
איפה ניתן להשיג תקליטים יד שנייה בארץ עם עדיפות לתל אביב... תודה ושבת שלום איתן
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
http://www.exstatica.net/crap/sand_sicaf2003.wmv תהנו אני מקווה שלא פירסמו את זה פה פעם כי לפני כמה זמן הייתה כותרת דומה ולא הצלחתי להכנס אז אני לא יודע מה היה שם
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
אתם תפלו! http://media.ebaumsworld.com/humantarget.wmv
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא להאמין,הטרילוגיה הזאת עדיין ממשיכה לשבור שיאים,נכון להיום הרבה חנויות online דיווחו שהסט הזה שבר שיאים במכירות מוקדמות (pre orders),אמאזון הגדולה שבניהם: SW Trilogy is Amazon's Most Requested DVD Although the much-anticipated Star Wars DVD won't hit stores for almost six months, retailers are already experiencing vast consumer demand for the set, with preorders reaching record levels amid reports of extensive extras on the DVDs. After opening preorders on March 30, Amazon.com last week reported that the Star Wars DVD set, which is scheduled for retail on Sept. 21, had already outsold expectations. "Based on an undisclosed number of sales, the Star Wars DVD set is so f…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
עוד כשבוע לפי מה שקראתי בעיתון (אני זוכר שלפני כ-חצי שנה גם דיברו על זה), נוסף לכל מספר פלאפון ספרה חדשה P=. כל חברה חוזרת לקידומת המקורית שלה, מה שאומר שכל בעלי מכשיר מחברת פלאפון יהיו 050, אורנג' 054 וסלקום 052. אני חושב שעומד להיות בלאגן בארץ ביום שיסיפו את הספרה, זו תיהיה מהפכה של ממש! כל הכרטיסי ביקור, מודעות ברחובות ודברים כאלה יהיו חסרי חשיבות כמעט, כי רוב האנשים לא יזכרו בעל פה לכל קידומת ישנה איזה מספר נוסף. וגם למשל אני צריך לעבור על כמה עשרות מספרי טלפון ולהתחיל לשנות אחד אחד..זה סיוט! :-X אז הינה הרשימה : בעלי חברת פלאפון עם הקידומת : 050 אין שנוי בקידומת, ספרה נוספת 5. מה שתמקבל -> 050-5XX-XXXX. 051 הופך ל050, ספרה נוספת 7. מה שמתקבל -> 050…
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
איזה ניצחון!! בפנדלים!!! איזה משחק מותח... גול להפועל.... אחר כך 2 למכבי ואז הפועל משווה! המשחק הלך עד 120 דקות וניצחון יפה להפועל בפנדלים!!!
-
- 14 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלחו לי באיי סי קיו את הסרטון הבא: http://media.ebaumsworld.com/marioguitar.wmv אישה עם שיער פרוע מנגנת את המנגינה של סופר מריו הוותיק בגיטרה חשמלית. זה נשמע מדהים, אני לא האמנתי שזאת היא מנגנת בתחילה, שיערתי שהפס קול עבר עריכה והיא "משחקת אותה" מנגנת את זה. בכל מקרה אחרים טוענים שזה אמיתי ולא מפוברק, לשיפוטכם. דרך אגב תקשיבו לזה כמה פעמים, ואז תקשיבו לזה בלי להסתכל על הוידיאו, תראו שזה מאוד מוצלח חוץ מפשלה קטנה בהתחלה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://secure.webpoint.co.il/subaru/Automotor2004.wmv צפיה נעימה 71.3MEGA
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מישהו רואה את הסידרה הקונפלקיט האחרון שמשודר מדי פעם בערוץ YTV ... מה קורה אם הסידרה מאתמול שמתי לב שאין יותר פרקים!! מישהו יודע איך זה ניגמר כי אני נישארתי תקוע בפרק 31 יצאו עוד פרקים וכמה?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
סוף סוף קבוצה של ישראלים (לא קבוצה ישראלית - קבוצה של ישראלים)!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני לא בטוח אם זה נוגד את חוקי הפורום, או אם זה קשור לפורום הזה, אבל ננסה.. רציתי לדעת איזה אתר לאכסון תמונות נותן את התנאים הכי טובים בחינם, שיהיה שרת מהיר והרבה מקום לשמירה ואם במקרה אסור לציין שמות וכתובות של אתרים כאן, אז בפרטי.... (אם מותר כמובן) תודה רבה
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פעם אחת ראיתי את הסרטון הזה בtech-tv ועכשיו נזכרתי בו ואני חייב להוריד אותו(או לפחות לראות אותו בחלון גדול יחסית. יש את הסרטון הזה באתר של טק טיוי אבל בריבוע פיצי כזה שלא רואים כלום). תודה מראש למוצאים
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין שרת מארה"ב, לפי חישובי mustup ( או איך שהם לא קוראים לעצמם - "קונים את אמריקה ברשת" ) יעלה לי בסביבות 600 דולר כל עניין המשלוחים לארץ כולל מע"מ, כולל מס בארה"ב, מס בארץ וכו' וכו' כולל הכל מאוד מאוד יקר יש לי קרובי משפחה בארה"ב שיכולים לשלוח את השרת לארץ, כמה יעלה לי המשלוח לארץ ? כמה שוקל שרת בערך ? 2 מעבדים, סי די רום, 2 הארד דיסקים ... בערך ...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כידוע בכיתה י"א מקבלים את המכה הגדולה - עבודת גמר אני בחרתי את הנושא הקרוב אלי ביותר (כמעט) הצמכרות לאינטנט, רובנו מכורים אפילו אם אנחנו מכחישים בפומבי. אני מעוניין שכל אחד שיכול יעזור.
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
חברינו הטוב,בנצי-בוי, חוגג 16, אומנם ב11/4 והיום ה13/4. אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. סורי בנצי, את מסיבת ההפתעה עשינו לך, אבל שכחתי לפתוח תארד ועכשיו נזכרתי אז אני מאחל לך עד 121 (או עד כמה שזה לא יהיה..), והתמונה לתעודת זהות שלך בלי הרבה צבעים. :-X המשך מודינג מהנה (עם הדרמל שלי.. ), שמחה, אושר ושאר הבלה בלה. שנמשיך להיות חברים טובים. מזל טוב, בנציון. :jester: :dance: :smiliedisco1: ושמנמן חמוד ממני :
-
- 14 תגובות
- 842 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לקנות כזה שלט למחשב שמתחבר דרך USB בנפרד , בלי המשחק. אם כן אז איפה ? כמה עולה ? או אפילו אתר אינטרנט שמישהו ראה שם את המוצר (בארץ). תודה.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
שאלה ראשונה: המפרט מחשב שלי (הראשון) בצד.. מה אני יכול להוסיף לו ב700 שקל חשבתי ללכת על כיוון הקירור אבל אני לא יודע אני מתיעץ איתכם מה אני כבר יכול לעשות ב700 שקל שיתן לי להנות ממנו שאלה שניה: יש לי 2 מחשבים בחדר שתי המפרטים בצד שכן שלי הציע לי על המפרט השני 700 שקל ואני לא יודע אם כדאי למכור או להשאיר אותו אצלי בסך הכל הוא לא בשימוש אינטנסיבי פשוט נוח שיש לי שתי מחשבים השימוש העיקרי של המחשב השני זה בגלל שהוא ליד המיטה לקראת ערב שאני רואה טלויזיה אני עליו באיסי ומסנג'ר בזמן שהמחשב הראשון תפוס עם תוכנות מאמץ אני על המחשב השני בזמן שהמחשב הראשון תפוס בכל דבר אם הוא מקולקל או מה שלא יהיה אני על המחשב השני.. תודה.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בסרטון הזה (ששמו eeK!) יש קטעים מדהימים של יכולת מכל מיני תחומים כמו: סקייטבורד, משחק פינג-פונג, טטריס, משחקי מחשב, חבורת צרפתים שקופצים מגגות, יויו ועוד.... הלינקכפתור ימני->שמירה בשם\save target as) http://www.fegis.nu/index.php?id=6&D=6&F=6&M=0 עריכה: הלינק כנראה שבור, אפשר להוריד את הסרט מהדף הזה: http://www.fegis.nu/index.php?id=6&D=6 אחרי הרשמה קצרה לאתר
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי היום חשבון קטן (יותר נכון המחשבון של Mustop עשה..). קניית mini ipod דרך מסטופ יעלה בסה"כ כולל מיסים 307 $. שווה לקנות דרך מסטופ ? למישהו יש ניסיון איתם ?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-