עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=90334 הידיעה הזאת פשוט שפכה אותי. במיוחד אחרי הביטחון של החברה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום כולם אני מחפש לקנות קונסולת נינטנדו WII חדשה או יד שניה רציתי לדעת היכן ניתן לקנות בארץ האם יש אחריות וכמובן מה המחיר???

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  3. אתם זוכרים את אתר מיליון הדולר? (גם את הזיוף הישראלי שלו) ראיתי עכשיו במקרה אתר מעניין שמזכיר משהו דומה (לכל האחראים של הפורום אין לי קשר לאתר אז לא לחושב שזה פירסום למטרות רווח שלי) http://www.projectext.com/ ממליץ להסתכל ולקרוא די מעניין ונותן השראה

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  4. בלוג נחמד להעביר איתו את הזמן... http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=cons תקראו קצת באמת מעניין..

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  5. מצטער על הכותרות הארוכה .. ניסיתי למצות את כל הדברים הכי מעניינים (אותי לפחות) למשפט אחד .. תודו שהנושאים האלו מעוררי רצון עז לדעת עוד .. אין ספק שכל הסוכניות האמריקאיות מחשידות מאד וגם מעניינות מאד .. אני כבר השלמתי עם העובדה שאנחנו לא לבד .. אז אם כבר, למה לא לחקור את הנושא (ועוד כמה נושאים מעניינים שבטח קשורים..) בכל מקרה, אם יהיה אפשר לשפוך קצת אור על כל הסיפור ואיך שכל סוכנויות הביון האמריקאיות (או לפחות חלק) מתחברות לחייזרים ולנשיא טרומן יהיה מעניין

6. Started by Drek Boy,

שלום אני לא יודע מי מכם ראה או שמע אבל לי יצא לגלות את זה ביוטיוב... ראיתי שיש קונספירציית ענק לסיבת נפילת התאומים ובניים 7 באותו מקום.. שימוש נרחב בטרנמיט לחיתוך קורותהתמיכה בבניין החדרת חומרי נפץ ועוד..על הדרך שהפילו אותם מי היה קשור לזה.. ואיך ביצעו את זה... כולם ספקנים בהתחלה ויגידו למה שהשלטון וגורמים אמריקאים שיש להם קשרים בתאומים ירצו להפיל אותו.. שזה מה שאני אמרתי לעצמי עד שראיתי את זה ואני ממשיך להגיד את זה לעצמי היום אבל מצד שני אני לא יכול להתעלם מאלפי הדוגמאות ונתונים שמביאים בסרטונים ביוטיוב... זה ממש מעניין אני ממליץ לכולם לראות ארגנתי פה כמה סרטונים שלא תצתרכו להתרוצץ ביוטיוב http://www.youtube.com/watch?v=KZI3bULCh8g&mode=related&am…

7. מישהו היה? ספרו חוויות.. מבחינתי היה לא רע בכלל, רק שהיו מלא ילדים קטנים ומעצבנים ומבחר האוכל והשתיה לא היה יותר מדי גדול... אבל בגדול - כן ירבו אירועים שכאלו! וכל הכבוד לחברת קוקה קולה שאירגנה את האירוע (למרות שאני די בטוח שיש להם רווח די נאה מכל העניין)...

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by zxcvbnm,

אני וחברים שלי מתכננים לטוס לאנשהו לפני הצבא. הבעיה שאנחנו מתבלטים בין קוס לאיה נפה, מצד אחד יש שמועות שבאיה נפה יותר שמח אבל מצד שני בקבוק קולה עולה שם 20 ש"ח... ואם כבר מישהו היה שם אז תמליצו לי גם על מלונות (אנחנו מתכוונים להיות במלונות הכי זולים, אלה של ה400$ לטיסה+ מלון אבל בכל זאת בטח יש משהו נורמלי יחסית שם). תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  9. Started by ^DaRk-MiNd^,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2969939,00.html

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by y_a_n_i_k,

רשימת המוצרים המשתתפים במבצע: * תיקים למחשבים ניידים של המותגים: INCASE , GOLLA ו- BUILT NY * תיקים ואביזרים ל- iPad ,iPhone ו-iPod של המותגים: Incase, BUILT NY, Incipio, iSkin, Logic3, macally * עכברים ומקלדות של המותגים: Genius ,Samsung, Pleomax * מוצרי ניקוי למחשב של המותג PROCARE * כבלים של המותג Ednet * אוזניות של המותגים ,AKG ,Audio Technica, Skull, Candy, Pionner * אביזרים למחשבי כף יד מבית HANDY * אביזרים לקונסולות של המותגים LOGIC3, CTA * גדגטים מבית SATZUMA * אביזרים לניידים מבית Blue Lounge משהו מזה שווה בכלל? : מישהו רוצה להצטרף אלי באזור הצפון אם יש משהו שווה??

• 10 תגובות
    • 5.5k צפיות
  11. Started by Gimel,

מישהו הזמין משם פעם? הבנתי שמקבלים קופון הנחה עם קבלת ההזמנה משם. אם למישהו יש קופון, אשמח אם ישלח לי הודעה בפרטי ואני אתן לו את הקופון שאני אקבל מההזמנה שלי.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by y_a_n_i_k,

האם קיימים כאלה? ואם כן האם מישהו מכיר? תודה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by theone89,

http://www.youtube.com/watch?v=zfRIwA_s-Fc עוד קופים http://www.youtube.com/watch?v=57sy2_2Wrto

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by Judas Iscariot,

הי, מישהו יודע איפה אפשר לקנות קייס סיגריות בדומה לזה שנאקי מחזיק בפתיח של אימפריית הפשע? Boardwalk Empire Intro

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני חדש בזה התחלתי לקרוא ודי הסתבכתי עם כל הקופות גמל קרן השתלמות וקרנות פנסיה. אני עוד כשבועיים מתחיל בעבודה חדשה והם ביקשו שאני יביא מסמכים מחברת ביטוח לגבי קופת גמל\קרן השתלמות\קרן פנסיה עכשיו כמה שאלות(אני יודע שאולי ישמעו קצת מוזר אבל אני חדש בעניין) 1.אני צריך לבחור רק אחת מ קופת גמל\קרן השתלמות\קרן פנסיה או אפשר כמה? 2. אם רק אחת, מה יותר משתלם מביניהם? 2. מה צריך להסתכל בחוזה לפני שחותמים עם חברת ביטוח 3. איזה חברת ביטוח נחשבת להכי אמינה\משתלמת 4. אם יש עוד משהו שצריך לדעת אני רק אשמח תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני פונה אליכם בפניייה נרגשת זו להצלת חיי אישה צעירה בת 29 אם ל- 2ילדים קטנים, אחד בן 7 והשניה בת שנתיים אשר עלולים להישאר יתומים ללא אמא. קופת חולים כללית אינה מוכנה לממן טיפול זה מכיוון שהוא יקר ולטענתם סיכוייה לחיות קלושים. אבל בנו נטועה האומנה שאישה זו תחייה ותגדל את ילדיה . הטיפול כרוך בהוצאה כספית גדולה בסכום של 250000 ש"ח ואין ביכולת המשפחה להשיג את הסכום. אנו פונים בפניה נרגשת זו לעזור כמיטב יכולתיכם. חשבון הבנק הוא: בנק הפועלים : 213270 סניף 618 רמלה בוריס רחמינוב ריין. זוהי לא שטות! הם שכנים שלי והם במצב דיי קשה! הם זקוקים לכל עזרה אפשרית כספית. מי שחושב שזה בלוף...בתאריך 20/09/2005 פורסמה כתבה בערוץ 2 על הנושא הזה שהקופה לא מוכנה לממן. יש כאן אנשים ששמים את יד…

• 47 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by michaelr,

לפני שבועיים אמרתי לעצמי יש לי חיסכון בבנק שיורד לי כל חודש 650 שקל מהמשכורת למה שאני לא יעשה אחד כזה בבית . וזה מה שיצא לקחתי בקבוק ליטר וחצי של קולה עשיתי לו חור קטן בשביל מטבעות (אגורות,שקל,שתיים,חמישיות,ועשרות) אחרי שבועיים ברצף שכל עודף שנשאר לי מהשטרות אמרתי אני יכניס לבקבוק לא משנה מה עכשיו עשיתי ספירה ומסתבר שתוך שבועיים חסכתי לי 700 שקל. עכשיו הגיע הזמן להחזיר הכל....

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by mostwanted,

אני צריך לעשות עבודה על קוצב לב חשמלי ואשמח אם מישהו יתן לי לינקים לתמונות מידע רכיבים וכו' תודה מראש

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  19. http://news.walla.co.il/?w=//869591 אני מנסיון שאני עושה הפסקות ארוכות משתית משקאות מוגזים יורד במישקל ומרגיש יותר טוב ואיך חברה רצינית כמו קוקה קולה מצפה שיאמינו שהיא מוכרת מוצרי בריאות אני לא מבין

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  20. Started by Art Tatum,

קניתי ארגז קוקה קולה 1.125 ליטר מיוצר במפעל של קוקה קולה ליד רמאללה. אחרי קירור הגיע שלב הטעימה. פחות טעים או אותו דבר ?

• 35 תגובות
    • 6.2k צפיות
  21. Started by D_N_A,

מישהו זוכר אותי בכלל? 8)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

היי רציתי לדעת איפו אפשר להשיג את קורא ה-RFID וטביעות אצבעהזה מישהו אולי יכול לשאר כמה דבר כזה עולה? או איפו אפשר להשיג את זה בישראל?

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by BrAvE_HeArT,

תחשבו על כול דבר וזה יגלה על מה אתם חושבים בעזרת כמה שאלות כלליות :coolman:

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Ran B,

שלום לכולם. ברשותי קורא כרטיסים RDIF, מסוג NFC ACR122 אני מחפש תוכנה איתה אני יכול לקרוא כרטיסים ולכתוב עליהם בצורה נוחה ופשוטה. הSDK שהגיע עם המכשיר לא מספק. אשמח לעזרה אם מישהו יודע.. (כמובן אני אחרי המון חיפושים בגוגל, הורדות שונות והמון בלגן) תודה, רן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.