כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אם אני שם משקל במעלית ואני שוקל 80 קילו כמה המשקל יראה שאני יעלה/ירד במעלית? מי שיודע שיענה ואל תשחקו אותה חכמים יותר מידי
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חתמו על העצומה והעבירו אותה לחבריכם: http://stopnvd.nl/
-
- 39 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
הסיפור הזה כבר לא עקרוני כי מצאתי פתרון, אבל אני משאיר אותו-קראו חופשי והמנעו מלרדת עלי אם הירידה לא תהיה ממש קורעת... אוקיי.. אז זה הסיפור.. היום באחד השיעורים, המורה העבירה איזה ילד (שאני בקושי מכיר, בדיוק עברתי לתיכון) לידי. הרחתי ריח חזק של סיגריות, ונפלט לי מהפה :"איכס מה זה הריח הזה? יש פה ריח של סיגריות פתאום", ואסור לעשן בביה"ס. הייתי בטוח שהמורה לא שמעה את זה כי היה רעש (שיעור דרמה), והילד לחש לי :"חכה חכה אחרי הבית ספר אני קובר אותך". הייתי בטוח שהוא ציני, אז צחקתי (הרושם הראשוני שקיבלתי ממנו הוא שהוא סתם ילד טוב עם 80 איי קיו). אחרי זה, במשך כל היום הוא עושה לי תנועות של "חכה חכה". לא שאני מפחד ממישהו (אני בג'ו ג'יטסו כבר חמש שנים, אבל אני לא יכול לסבול אלימות)…
-
- 161 תגובות
- 17.9k צפיות
-
-
אני מתלבטת בין שני קורסים: ASP.NET או MICROSOFT.NET 2005. הראשון נמצא רחוק מאד מביתי, אבל אם הוא טוב בצורה משמעותית מהשני אתמודד עם זה. שניהם אורכים את אותו הזמן (כעשרה חודשים) ועלותם זהה. השאיפה שלי היא בסופו של דבר לעבוד בתכנות אתרים. אם מישהו פה למד ויודע ויכול לתרום אודה לו מקרב לב תודה ויום טוב.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259245,00.html מה שמפחיד זה שהמדינה שלנו מלאה במספיק מטומטמים שיקשיבו לו (עובדה שיש מטומטם שהעסיק אותו).
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
עכשיו צריך לראות אם נכלל גם מה שלא כתוב במפרט: - דיסקים לתוכנות של הלוח, צורב, כרטיס מסך והצ'ופרים הנלווים למוצרים האלה - אביזרים שלא הותקנו אבל עשויים להיות שימושיים בעתיד (כבלים, מאוורר מקורי אם לא הותקן וכו') - חומר כתוב, manual וכל הניירת שבאה עם מרכיבי המפרט. לטעמי, החנות צריכה לספק את זה מבלי שהקונה יבקש. האם זו הנורמה שכל מה שבא בקופסה של מרכיבי המחשב מועבר ללקוח ונחשב כשלו או שיש חנויות שמתחמקות מכך?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע התאריך גיוס שלי הוא ה-3 באוגוסט ויעד השיבוץ שלי הוא תותחנים. למישהו יש מושג לגבי תאריכים נוספים שמתגייסים בהם לתותחנים? אני רוצה לדחות אבל לא בהכרח לשנות תפקיד ויעזור לי לדעת אם יש תאריכים נוספים לתפקיד הזה... כדאי לנסות להתקשר למיטב ולשאול אותם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש טעם להשקיע 1000 ש"ח בגיטרה למתחיל? אפשר דגמים ספציפיים? חנות? תודה רבה!
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב ב-5K רציתי לדעת מה הולך להיות מוזל ,בכמה בערך? וכמובן מתי ? אני יודע שיש מעבדים חדשים שנכנסים וגם כרטיס מסך חדש. מה כדאי לרכוש מהציוד החדש שיוצא ? ומה לא?
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מקריאה פה ושם הבנתי שהאופציה הכי טובה היא אג"ח. חיפשתי,קראתי,בקושי הבנתי משהו. אפשר קצת הכוונת איך לקנות אגח,למה,כמה מי מתי?
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הפזמון "...........נגה וצדק................." מי שיש לו שמץ של המבצע ושם השיר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני משיג את המדבקה האדומה בה מגיעים הציונים מהר מהרגיל ? המטרה היא לקבלה למוסד לימודים.... תודה !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
גוף מוצמד לקיר כלשהוא כך שאינו זז (יש חיכוך) בכוח של 120N. מסת הגוף היא שתי קילו גרם. מה גודל החיכוך? מה הוא מקדם החיכוך המינמלי כדאי שהגוף ישאר במנוחה (אזי הוא לא יפול). אם למישהו זה לא ברור... הכוח פעול אופקית בצורה כזאת הגוף מימין הקיר הוא שולשת הריבועים [] 120N ->[][] [] ועוד שאלה באופטיקה גוף פוגע במנסרה עגולה בזוית של 40 מעלות לרדיוס (אזי האנך). חלק מהאור תמיד חוזר למעט בפגיעה השלישית. מהי זוית ההסתה אלפא (ראה ציור, קווים דקים הם אנכים, קווים עבים הם הקרן) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן איך קוראים לשיר שהולך ככה איי פינד יו ורי אטראקטיב ווד יו גו טו בד וית' מי? אין פורום מוזיקה אז שמתי פה... אין דביק לזיהוי שירים אז שמתי פה....
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אתמול הייתי בטיול בצפון, והייתי חייב לשתף אתכם איזה יופי הוא נראה. הטיול היה במסלול של מפל התנור(כולל עוד 3 מפלים חוץ מהתנור שהוא הכי גבוה) מפל סער, והירדן ההררי. http://img217.imageshack.us/gal.php?g=p1000728t.jpg -אלבום א' http://img19.imageshack.us/gal.php?g=panorama1i.jpg -אלבום ב' אני חייב לציין שהתמונות לא לא ממחישות באמת איזה יופי הצפון, ואיזה ירוק הוא. תסעו לטייל שם זאת העונה היפה פירסמתי בפורום כללי, כי אין לי שום מטרה בלקבל ביקורות על איך התמונות צולמו, רק כדי להראות לכם איזה יופי הצפון נראה בתקופה הזאת. תהנו
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/sendToFriend.asp שלחתי להם אימייל, נקווה שיטפלו בזה בהקדם
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קיבלתי מוצר דפוק והחנות לא רוצה להכיר בזה שאני צריך לקבל מוצר חדש פועל. מישהו יודע אם יש איזה שהיא אגודת צרכן או איזה טלפון של מישהו במשרת התמ"ת שיכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
ביום חמישי iakovl הגיע אלי במטרה להרכיב את הסוניק טאור שהביא איתו. וקודם כל אני חייב להגיד הבן אדם שפיץ , איך שהגיע אלי הביתה תוך פחות משתי דקות המחשב שלי מפורק ל20 חלקים מה שגרם לי לירידת לחץ הדם שלי .. זה היה דיי מפחיד לראות את המחשב שלי ששירת אותי בנאמנות 3 שנים מפורק ככה .. אצלי הוא קיבל יחס שונה ,הכי רחוק שהגיע אצלי זה החלפת זיכרון ופירוק כרטיס קול\מסך. אבל כמובן iakovl הרגיע אותי וראיתי שהמחשב שלי נמצא בידים טובות אז כבר לא פחדתי.. כשiakovl פירק את המחשב הוא ביקש מברשת.. אני מביא לו והתוצאות לפניכם.. האבק הזה הוא רק מהקדימה של המחשב שלי.. בשלב הבא מפרק את המאוור אינטל הישן שלי ומתפעל מהזנחת המחשב שבאמת היה כבר במצב גסיסה אבל לא נורא הוא סידר לי את כל המארז מחדש כול…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי קב"א 54, דפ"ר 80, וכרגע הפרופיל שלי הוא 82. תאריך גיוס: 11/3/13. כרגע אני מתמיין לעתודה, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב, אבל גם אם אצליח להתקבל לאוניברסיטה אני כנראה אוותר על העתודה כי אני חושב שלהתחייב לצבא עד גיל 27 זה הימור גדול מדי בשבילי. יש לי מנילה של יחידות שדה כרגע, ואני לא רוצה להיות קרבי (ואני גם חושב שאני לא מתאים לקרבי, גם מבחינת הכושר הגופני וגם מבחינה נפשית). יכול מאוד להיות שמבחינה נפשית אני לא אוכל להיות בקרבי (הציון שלי בקשיי הסתגלות לא יאפשר לי להיות קרבי). אמורה להיות לי פגישה (בפעם השנייה) עם קב"ן עוד חודש בערך. אני רוצה תפקיד שקשור במחשבים (יש לי 5 יחידות מחשבים בציון גבוה, וממוצע הבגרויות שלי גם גבוה). עד עכשיו הייתי רק בזימון ה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
8)