כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מה דעתכם על סריקת כל המסמכים שקימיים באופן פיזי (ביניהם : תלושי משכורת , קבלות , חשבונות וכו') וגיבוי במחשב וברשת ואז לא להחזיק באופן פיזי שום ניירת. מבחינת חוק האם זה תקין ? האם קבלה או תלוש משכורת סרוק קביל בכל המסודות (בניהם הממשלתיים ) ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול, בערך סמוך לשעה 2:00 בלילה, הורגשה רעידת אדמה בליווי מין "בום" אל-קולי. אני אישית, הרגשתי אותו אתמול 3 פעמים. (ולא, זה לא משהו שרק אני הרגשתי. נפתחו על זה נושאים בכל מיני פורומים. הדבר המוזר בכל העניין הזה, הוא ש ynet לא כתבו כלום על כך) הרגע, היית עוד רעידה לשניה בתוספת "בום" אל-קולי. וזו הפעם הרביעית הלילה.. אני גר באזור המרכז, ואני שומע ערסים ( ) שצעקו בחוץ: "רעידת אדמה :bash:" וגם יש לי כמה חברים מהאזור שהרגישו. עוד מישהו כאן הרגיש..? מקודם זה היה באשדוד, נתניה, תל אביב ורעננה.
-
- 48 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש כסא למחשב. אני לא מבין בזה הרבה ובגלל שהמבחר בחנויות כמו אופיס דיפו הוא נמוך חשבתי להתייעץ עם בעלי נסיון. הכי חשוב לי זה תמיכת גב טובה. ובכללי שיהיה נוח כמובן עם משענת גב גבוהה. מישהו יכול להמליץ לי על איזה כסא בתחום? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מסתפרעם בשבוע קצוץ לא 0 אבל קצוץ...וחשוב לי שהיא תתאים גם לקיצוץ זקן..מה עדיף לדעתכם המכונה שלpanasonic er1611 או moser 1871 שמהללים אותה בזאפ בחוות דעת שם...אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש שם כסף מאתרי PTC והוא לא יודע מה לעשות עם זה.. עצות? חוץ מהמובן מאליו כמובן "תן לי"
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;u=15792;sa=showPosts;start=0
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להזמין את המארז SILVERSTONE TJ07-B Black. דיברתי מקודם עם היבואן בארץ ואין את המארז הזה בארץ וזה לוקח כחודש וחצי (2000 ש"ח ותשלום מראש) לכן חשבתי על הזמנה מ-EBAY. התשלום על המשלוח לארץ עולה הרבה כפי שאתם רואים בתמונה שהעלתי אבל השאלה שלי כמה זמן לוקח המשלוח ?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים בגודל 29 אינץ
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בעבר הרחוק, לפני שהמציאו את הלייזרים האדומים, היו עכברי גולות! ואז מישהו חשב, למה שלא נשים את הגולה על העכבר! ואז אני החלטתי לקנות אחד כזה, והתאהבתי... אבל מה? אחרי כמה שנים הוא התקלקל, וחרף חיפושי בחנויות אחר אחיו, יצאתי ביידים ריקות. מישהו אולי מחזיק בבית את העכבר הזה, ורוצה להפטר?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חבר שגר בהונג-קונג והוא מגיע לארץ האם למישהו יש מושג האם המחירים שם זולים יותר מארה"ב ? כי אני רוצה לקנות מחשב ויש לי אפשרות או מNEWEGG או בהונג-קונג מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היי אני בן 27 יש לי תואר בכלכלה ומנהל עסקים אבל מאוד מעניין אותי תחום המחשבים ( אני יודע שזה תחום מאוד מאוד נרחב). בהתחלה חשבתי לעשות הסבה לתחום של מנהל או מהנדס רשת אבל הבנתי שמאוד קשה למצוא עבודה בתחום הזה לחסרי נסיון/רקע. לאחר התיעצות המליצו לי ללמוד את תחום ה- erp . בדגש על sap. שווה ללכת ללמוד את התחום הזה ? איזה קורס טוב לקחת ? שיהיה בו יחסית יותר ביקוש ומשכורת סבירה. אשמח לכל תגובה תודה.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לזהות את השירים מהמעברונים של MTV שמשודרים מדי פעם בין שיר לשיר. למי שיודע למה אני מתכוון זה אלה עם הקטעים מהשירים האלה למשל: alice in chains - would the ting tings - thats not my name blur - country house יש שם עוד כל מיני שירים מגניבים שאני לא מצליח לזהות, והקליפים האלה לא מופיעים באתר הבית של MTV........
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
אני צריך להזמין מוצר כלשהו בצורה סיטונאית ואני צריך למצוא את המפעל הזול והטוב ביותר למוצר הזה. מה הדרך הכי טובה למצוא מפעל כזה? אני יודע שיש אתרים כמו אלי באבה וכאלה, מישהו יכול לעזור לי עם עוד אתרים בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי עוד חודש ההורים שלי טסים לסין אז אני רוצה להביא להם את ה145 דולר בשביל שאני יגיד להם מה לקנות לי והם יקנו אז ככה אני לא יודע כל כך מה אני רוצה אני לא רוצה משחקים כי לא בא לי משחק כי משחק זה לא משהו שאני ייקנה בחו''ל אז משהו לא יודע מה משהו אלקטרוני כי אני אוהב ג'אג'אטים ומחשבים מאוד בעיקר משחקים אני גיימר מושבע אז תייעצו תודה ירון
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
:'( חיפשתי לא מצאתי :s05:
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
למישהו יש Inside Information? פעם הם היו נחמדים וזולים, לפחות כמו המתחרים. פתאם כל המחירים שלהם קפצו בטירוף - כ-15% יותר מבעלי אתרים אחרים ברשת. מי? למה? מדוע? הכיצד?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
הכנסתי את הכתובת למשלוח,את פרטי כרטיס האשראי ואז מגיע השלב למלא את ה-BILLING ADDRESS. אין לי מושג מה זה ומה אני אמור למלא שם(הכנסתי את כתובת הסניף בנק שלי בארץ ובפעם השניה את הכתובת מגורים שלי בארץ וזה שלל את שניהם) אנשים שהזמינו בעבר מאמאזון תעזרו לי בבקשה,אילו פרטים אני צריך להכניס שם? :s05:
-
- 11 תגובות
- 14k צפיות
-
-
http://www.killsometime.com/video/video.asp?ID=183 :lol:
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני צריך לשאול אותם שאלה עקב בעיה שיש לי עם חנות אשמח אם יש להם תמיכה בארץ את המספר ואם לא מייל לתמיכה בחו"ל תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-