כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
תמיד הייתי נכנס לאתר STAGE6 שלמי שלא מכיר זה אתר סרטונים בכיאות גבוהה (DIVX...). עכשיו נכנסתי לאתר של זה ומה אני רואה שם?? כנסו ותראו! http://stage6.divx.com "We hope to have the hamster fed and back in his wheel shortly"...
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
Never give out your password or credit card number in an instant message conversation. Steven says: ערןןןןןן eRan says: ???????????????????????? Steven says: רוצה לקנות צורב של HP?? eRan says: על כמה הוא צורב? eRan says: ??? Steven says: 4X eRan says: 20שקך eRan says: הולך? Steven says: 20 כפות הולך? eRan says: סתום יא מפגר eRan says: 20 שקל יעלה לי לתקן תצורב eRan says: X24 eRan says: של eRan says: YAMAHA Steven says: הוא צורב כפול 4 Steven says: אבל הוא קורא גם 24 eRan says: יא חכם eRan says: אל תלמד אותי eRan says: שלי כותב ב24 קורא ב52 Steven says: יטמבל Steven says: אתה בכלל לא מבין Steven says: אין כזה דבר בכלל eRan says: פחחחחחחחחחחח Steven says: מה אתה מזיין בשכל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסיבה בלתי ברורה (חחח..) ה-Converter שאמור להמיר את ההודעות מהפורום הנוכחי לגירסה החדשה, מסרב בכל תוקף להמיר ת'רדים עם 56 עמודים.. ;D [poll] מה לעשות? [opt]לנסות לסדר את זה, ובשום אופן לא לעבור לגירסה החדשה אם משחק המילים לא עובר ביחד איתו[/opt] [opt]kill the stupid thread[/opt] [opt]ערנב[/opt] [/poll]
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
-
it is like everyone around him are his bitches
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
דבר ראשון, זה נראה ככה: החיידק נכנס בי ישר אחרי שעליתי על הסקט של חבר. אחרי חודש כבר הזמנתי אחד מאמריקה. גם מאוד כיף, גם ספורט וגם אחלה דרך לתחבורה בעיר. (לבצפר, לחברים, לנאפיס ) יש לי חבר אחר שגם ניסה ונדלק על זה, הוא גם הזמין. אבל מה? לא יצא לי לראות בארץ אף אחד שנוסע על זה, ומוכרים כאלה רק בבלו בירד, וקקה של קומפלטים וגם יקרים ברמות. אגב, מחבר שהיה בניו יורק הבנתי ששם הנושא הרבה יותר פופולרי ואנשים נוסעים על זה דיי הרבה יחסית. ההבדל בין זה לבין סקט רגיל, זה שכאן הקרש יותר ארוך, רחב, גמיש ונוח. הגלגלים יותר גדולים ופחות קשים, אפשר לצבור עם זה מהירויות גבוהות (רק קצת בעיה לעצור) וזה נוסע בצורה מעולה גם על מדרכות. (לא כמו סקט רגיל) האמת שזה מזכיר מאוד גלישה, גם בתנוע…
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
למי שלא מכיר זה סרט תעודה שמוכיח שארצות הברית תכננה בעצמה את ה11 בספטמבר יענו קונספרציה בשביל כסף ועוד כל מיני דברים הסרט מיועד רק למי שמבין אנגלית אין תרגום http://video.google.com/videoplay?docid=-2035108967536002048
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
למישהו יש איזה מידע שמאשר או שולל את זה שיצא EXTENDED EDITION גם לסרט השלישי???
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
[ltr]spoiler alert! if you haven't seen the episode yet press the back button now! if you have seen the episode notice the movie they show, titled "orientation", was about the dharma initiative it was movie 3 of 6 and it was by the hanso foundation. now dharma (a term from buddhism) means: 1. law 2. ultimate truth 3. essential duty definitions by google now I have no idea what are the 5 other movies, but as the hanso foundation goes a quick search in google show this: www.thehansofoundation.org that site has been changed very recently, last night around 3:30 AM all the entries under active projects showed data offline, with the exception of "Electromagnetic Research Initi…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
LOST season 4 trailer | אבודים עונה 4 - קדימון נראה בהחלט נחמד
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני אישית מעדיף את 2 הסדרות באותה מידה. שתיהן מותחות!!!
-
- 14 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
זהו ת'רד סיכון על העונה החולפת של LOST.... רשמו כל העולה על רוחכם.... איזה סדרה איכותית, איך נרגעתי שראיתי באתר שיהיו עוד 3 עונות עד 2010.... מישהו הבין, ג'ק בעצם דיבר עם קייט אחרי שהצילו אותם נכון?! Aviko
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
בדיוק סיימתי לצפות בשני הפרקים הראשונים של העונה החדשה, ואני חייב לציין שהאכזבה די קשה :-X. הסדרה הולכת בכיוון של נמלטים, סמולוויל וכל סדרה אחרת שנחשבה בהתחלה לאיכותית, ואז החליטו לז**** את האמא שלה במריחה של עונות מיותרות. כבר לא מצפה להמשך הפרקים של "גיבורים" אפילו, כנראה תמשיך באותו קו מטומטם, מריחה מיותרת וסתמית. הסדרה "אבודים" היא הדבר הדפוק הבא.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חבר'ה לאחר שש חודשים(בשבילי) הטעימה הראשונה הגיעה במילה אחד: Kickass!!!!!! תהנו, יש אפילו שניים http://n.ethz.ch/student/spoerrik/tolkien/RotK.html
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
את הכתבה המקורית קראתי בוואלה וממש נלחצתי, אבל אמרתי, רגע זה וואלה. הם סתם יודעים להלחיץ, אז הלכתי לברר במקורות קצת יותר אמינים ומצאתי את הכתבה הזאת. http://slyck.com/news.php?story=665 בתגובות המתכנת של המערכת עצמה של Lokitorrent הגיב על איך שבנויה המערכת עצמה ושרוב הסיכוים שהלוגים היחידים שיש הם מלפני 3-4 ימים מכיוון שלוג יכול להגיע לגדלים עצומים תוך זמן קצר (במיוחד אם זה באתר בסדר גודל של לוקי). אז לא הבנתי מה אדוורד ובר (הבעלם של לוקיטורנט) עשה עם כל הכסף שאסף ? (לפחות 50 אלף דולר שנאסף מתרומות), כי לפי מה שהבנתי הוא בכלל לא הלך למשפט. הבן אדם הזה אכזב המונים, הוא היה הבחור שהיה אמור להושיע אותנו המשתפים, אם הוא היה מנצח במשפט היה נגמר עידן הפחד.. אני יכול להעיד אישי…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אוקי, אז לא היו חדשות הסופ"ש. אוקי, אז לא היה ממש מודרציה בשבת. אוקי, אנחנוו עושים חיים ;D סיפתח קטן לעורר תיאבון ממסיבת הרשת של HW הסופ"ש, בכיכובם של מברית צוות האתר (כולל מודריכם הנאמנים) למעט מתי מעט נפקדים. צחי, let the samples roll ואנחנו מבטחים הרבה יותר (תמונות, טור וכו') בהמשך. enjoy, נ.ב. דן אלכוהוליסט.
-
- 62 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה ניתן למצוא את ה- lyrics של Vicious Delicious? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
כבר כמה זמן ראיתי את זה אבל לא היה לי כוח להיכנס. גדול lyrics: http://digg.com/apple/Mac_Vrs_PC_RAP
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-