כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
מצאתי חומר על נושא שאנ עובד עליו , אבל הוא בנורווגית. יש למישהוא מושג איזה אתר תירגום יכול לתרגם מנורווגית? BABLEFISH - נפסל , אין נורווגית GOOGLE - כנ"ל PLZ HELP
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
http://cleanp2p.6x.to סתם מסקרן אותי לדעת. אגב, עשיתי לשם שיחה (עלה לי כ-29 סנט) וקיבלתי קוד. אתר על הפנים (גם מבפנים), אבל הרעיון מגניב - לגבות כסף כדי לקבל מידע שאמור להיות בחינם חחח. יש כבר קווי 067 לעזרה טכנית וכאלה? ראיתי המון פרסומות לשירות על קווי 067, בעיקר לקווי זימה אך גם לקבלת בדיחות, שיחות ועידה, תאים קוליים כאילו בחינם וכד'. איפה משיגים עוד מידע לגבי פתיחת קו 067 כזה?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
http://www.apple.com/trailers/fox/i_robot/trailer3/ap_me.html אתם יודעים איזה סרט זה מזכיר לי ?
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש קבוצת אנשים שמשחררת לאינטרנט קבצים שכל תכליתם לפגוע במידע שאתם מעבירים לחברכם. הקבצים הללו נראים תמימים למדיי אך הם מנצלים באג בתוכנה איתה אתם שולחים ומקבלים קבצים על מנת לשנות חלקים מהקובץ ולהפוך אותו לחסר תועלת במבחינתכם. הקבצים הפגומים הללו מתבררים כפגומים לרוב רק לאחר שירדו דבר שמבזבז זמן יקר, מעמיס על האינטרנט לחינם וגורם למיליוני אנשים לסבל כל יום מחדש. לאחר שהקובץ הטמיע את עצמו בקובץ שהורדתם הוא ימשיך לעשות זאת למשתמשים נוספים. לוירוס הנורא הזה אלפי וריאציות שונות ולכן לא ניתן להתגבר עליו. רבים מאיתנו נתקלו כבר בוירוס זה בלי לשים לב. כדי להקל על הזיהוי, הנה מספר פרטים: -סיומת הקובץ היא mp3 -הוירוס מפיץ את עצמו דרך קאזה נשמע למישהו מוכר? למי שעוד לא הבין לאן אני …
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שימו לב לכתבה הבאה: לפי הכתבה ביורו יצפו יותר אנשים מאשר אוכלוסיית כדור הארץ. האם הכתב מאמין בחיים תבונתיים אחרים ביקום שלנו המעוניינים לצפות במשחק כדורגל ? תודה ליונתן על הכתבה.
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות פאלם לשימוש מחברת לביתספר, נגן MP3 וכל השאר - משחקים שטויות וכו'.. אני מתלבט אם לקחת את הZIRE72 או את ה T3. מה דעתכם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
האם עוד מישהו פתח שם חשבון ועכשיו סגרו לו אותו? למי שלא יודע זהו האתר: http://www.aventuremail.com/
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב ב7200 שקל! התכנאי אמר 14 תשלומים זה יעלה 8500 שקל רבית זה נכון??? :'( משהו אמר לי 7 תשלומים זה בלי רבית זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בגלל שזה הבגרות האחרונה שלי, ויש לי מגן 70 (ככה שסיכוי קטן שאני ממש ממש לא יעבור בסופי) לא למדתי בכלל עדין.. למרות שהבנתי שיהיהו לנו בוחנות סבבה בספרות. משהו יכול להגיד לי בדויק איך בנויה הבחינה? האיך היא מורכבת ועל איזה חומר בדיוק? כמובן שלשתף בסיכומים ובחומר תמיד מבורך 10X
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
קבלו קטע ע-נ-ק........ חפץ יחיד במינו אומנם יש שם את כריס פרילו, אבל עדיין.... נ.ב.-צופי "YES"-אם ראיתם, היה את זה בג'יי לנו לפני כמה ימים..... הוא והקריין נשפכו מצחוק.....
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלו אותי את השאלה הבאה במיונים לפרוייקט גמא ורציתי לדעת אם עניתי נכון?? מה קורה ממתי שאני לוחץ על הכפתור שמדליק את המחשב עד שהוינדוס עולה? אתם מוזמנים לפרט את התהליך כלו אבל אני אדייק קצת ואגיד לכם במה אני לא בטוח אחרי שהמחשב מעלה את החומרה שהוא זיהה ומזוהה אצלו בביוס איך קוראים לקובץ שמעלה את מערכת ההפעלה? ומה מפעיל את הקובץ הזה?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מאחל לכל חברי הפורום חופש מעולה במיוחד לאלו שעולים לי"ב (כמוני) שזהוא החופש הגדול האחרון שלהם. תשנו תשתו תהנו הקיץ נועד להנאה לא רק לעבודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מי בעד מי ולמה!!!! אני אישית לא יודע מה להחליט כי שתיהן טובות, מהירות ,ולא יודע מה עוד !!!!!! אבל אני קצת נוטה לEVO כי הוא מעוצבת יפה כזה ..... ולפי מה שאני יודע יש לה מעיין מע' חלוקת כוח בגלגלים למנהלים : לא ידעתי אם לפתוח את זה כאן או במדע וטכנו' אם יש צורך להעביר , העבירו
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני גר בלוד ואני רוצה להגיע לחנות המחשבים זיגזיג. חיפשתי באתר של אגד ואין אוטובסים שעוברים מלוד לתל השומר (שם זיגזג) או אפילו מתל אביב לתל השומר. אז איך אני אמור להגיע לשם בדיוק? ברגל?
-
- 13 תגובות
- 946 צפיות
-
-
וחושב שזה המקצוע הכי שטני שיש?!
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
YOU ARE ATTEMPTING TO INSTALL WINDOWS XP, ARE YOU SURE YOU WANT TO CONTINUE? Yes. ARE YOU REALLY SURE? Yes. ARE YOU REALLY REALLY SURE? *****yes!****** OK, THEN. JUST SO YOU KNOW, WE'RE REQUIRED TO ASK YOU THAT NOW. IT'S ALL YOUR FAULT FOR BEING A PICKY CONSUMER AND SUPPORTING THAT WHOLE "ANTI-TRUST" NONSENSE. INGRATE. Just get on with it. ATTEMPTING TO INSTALL WINDOWS XP. FIRST WE NEED TO CHECK YOUR SYSTEM FOR COMPATIBILITY. THIS COULD TAKE SEVERAL DAYS. Groan. THE INSTALL PROGRAM HAS DETECTED SEVERAL POSSIBLE PROBLEMS AND WILL NOT LET YOU INSTALL XP. Problems? What problems? THE VIDEO CARD YOU ARE USING APPARENTLY DOES NOT WORK WITH THE MOTHERBOARD. But I'm…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי *123 אבך אומרים שהם לא פולים יום שישי > איך אני גורם לכך שלא ייתקשרו ממנו ?? מישהו נתקל בכזה מצב ?? PLZZ אני חייב עזרה דחוף !!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי עכשיו דיוידי של טושיבה SD-210E אחלה דיוידי אבל לא קורא MP3 ו-JPEG ושמעתי שיש היום מכשירים שקוראים אפילו DIVX\XVID אז אני רוצה לקנות משהו חדש... חוץ מזה השלט מת עף מקומה 18 חחחח הכל תודות לאחותי הקטנה יאללה מבאס שאני משאיר את הדלת בחדר פתוחה טוב קיצר שלט חדש יאללה לי 150ש"ח וחשבתי לעצמי למה לי לבזבז כסף על הדיוידי הזה אולי נימכור בלי שלט במחיר טוב וניקנה אחד חדש
-
שגם יהיה זול. אני יודע שהאתר KSP הוא אתר זול מאוד, אבל רציתי לדעת למה הם כל כך זולים לעומת רוב האתרים? ואם זה בסדר לקנות משם מבחינת אמינות, חלקים טובים ושירות טוב.?? כי זה מוזר קצת שבם כל כך זולים.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אתה מדבר על זה, אתה יודע את זה חודשים מראש, אתה מרגיש את החופש מתקרב, אבל שום דבר לא מכין אותך להרגשה הנפלאה של לצאת בפעם האחרונה משער בית הספר. במשך שעה שלמה פשוט קפצתי משמחה. ממש קפצתי. בשעה 6 התאספו כ 200 איש ליד הבי"ס עם מעל 50 מכוניות. בשעה 6:50 יצאנו לרונדו. נסענו עד 9:30 (ואחרים גם אחריי) ברחביי העיר במהירות נמוכה עם צפצופים לא פוסקים וכולם עומדים מחוץ למכוניות. המשמר האזרחי ידע מה מחכה לו אבל למרות שעצרו חצי מאתנו שום דבר לא עצר את השיירה, חוץ מאמבולנס שהיה צריך לעבור את כולנו בדרך עפר צרה. בקרוב אני הולך עם חברים לשרוף את כל הניירת שהצתברה אצלנו, אבל אני בספק שבזה ייגמר הלילה. מי עוד חוגג איתנו היום סוף תיכון? מה התוכניות עד הצבא ומתי זה? אצלי יש גיוס עוד יותר מ…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,נשאלת כאן השאלה מכיוון שניסיתי לבנות לעצמי מפרט בתקציב של 5000 ש"ח, הרכבתי מפרט בhttp://Pch.co.il ובפנדס http://www.pandas.co.il ונתקלתי בבעיה שההבדל בין שתי החנויות במחיר של המיפרטים שהרכבתי הוא מגיע עד ל1000 ש"ח! החנות היקרה יותר,קרובה אליי יותר ואילו הזולה יותר,רחוקה בהרבה יותר. אני לא יודע מה לבחור(הרי,שלב ראשוני,לבחור חנות לא?). ואילו היה לי ניסיון לא נעים עם חנות מחשבים כאשר אני גר קרוב לת"א והחנות ממנה קניתי את המחשב היא בנתניה. על כול שטות קטנה,כדי לא להרוס את האחריות,נתנו ל"מומחים" לטפל בבעיה,אך כול פעם נסיעה לשם היתה מאוד מפרחת.. האם זה שווה?זול יותר על פני מרחק? או לחילופין,זול יותר על פני איכות שירות(?)?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נרשמתי לאתר gamer+lionetwork מסרתי את הפרטים שצריך אחרי זה נכנסתי לemail שלי ב012 ושני החשבונות שהם מסרו לי לא היו קריאים רשום שם:Error Decoding Body ו subject:?????????? מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
למי שלא יודע יש ביום שישי LAN party שמארגנים האתר gamer.co.il וחברת שרתי המשחק OHC. רציתי לדעת מי פה בא לשם, מי מביא מחשב ואם במחשב הנ"ל נעשה מודינג. זה יכול להיות מחמד מאוד לראות במציאות את מה שאחרים עשו ולא תמונות שכולנו יודעים שלא מתקרבות לרמה של האמיתי. אני מביא את המחשב שלי, לפחות חלקים ממנו כי אני באמצע פרוייקט ופשוט לא נראה לי שהוא יהיה מוכן תוך כמה ימים. קיצר, מי עוד בא?
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ביולי 2003 התחברתי לאינטרנט המהיר דרך שירות ה ADSL, לחבילת החצי מגה. בחרתי ספק, קיבלתי מחיר, והייתי מרוצה (הספק היה בזק בינלאומי אך אין זה ממש רלוונטי) הספק הסביר לי על החבילה המוצעת ועל חצי שנה התחיבות שכלולה בעסקה, בזק לא העלו על הפרק שום דבר בקשר להתחייבות, ההתחיבות היא אך ורק לספק, כך לפחות טענו אז (הטעות שלי שלא ביקשתי מהם שום דף כתוב שמעיד על העסקה, דבר שהיו צריכים לעשות על דעת עצמם כמו כל חברה שמכבדת את עצמה ). ינואר השנה מאס עלי החיבור ה"איטי" ורציתי שידרוג, התקשרתי, ביררתי, פתאום נודע לי שאני מחוייב לפי בזק לשנה, ואיני יכול לעבור לרשת הכבלים. כעסתי, צעקתי, וביקשתי לנתק את החיבור, כמובן שמדובר בקנס של 120 ש"ח. התכוונתי לשלם את הקנס, לעבור לכבלים ולחסוך את כל…
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-