עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, אני קונה מכשיר חדש בעוד מספר ימים, אבל אני עדיין לא סגור על הדגם. אני רוצה מכשיר שיתמוך ב-GPS, ולכן ממה שהבנתי אני חייב לקחת או נוקיה 6230i, או נוקיה 6111, או אריקסון W800. השאלה שלי היא מה מהם עדיף, ומאיזו סיבה. כיוון שהם עולים אותו הדבר, אני רוצה לדעת מה המכשיר הטוב ביותר מבינהם, ומה ההבדלים בינהם. עד עכשיו חשבתי שהנוקיה 6230i אמור להיות העדיף מבין השלושה, אך לאחר שהסתכלתי קצת במפרטים ש להמכשירים אני לא ממש בטוח. כיוון שהניסיון שלי עם המכשירים האילו הוא אפסי, אני פונה אליכם, חבריי לפורום בבקשת עזרה. תודה רבה מראש, Anatoli.

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום את המחשב שיש לי עכשו קניתי לפני שנה וחודשים בערך עכשו לפני כמה זמן סתם הורדתי CPU-Z לבדוק כמה דברים גילתי שהזכרונות הם 400MHZ רק :s05: עכשו הוצאתי את הדף קניה מהמגירה ואני רואה שלפני שקניתי כתוב שם במפורש 800MHZ ! אפילו הוא הדגיש את זה. עכשו חשבתי אולי הוא אמר 400+400?? או שאני לא בסדר או שאני לא יודע מה חח עכשו אחרי שנה וחודשים כדי ללכת להכנס בו? ד"א 2GB RAM 2 זכרונות של 1GB

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  3. אני הולך להתחיל קורס עוד מעט ויש תאריך מסויים שאני חייב לצאת בו לאפטר או כל דבר אחר הבנתי שאני יכול לבקש יום סידורים ? איזה טעון יהיה טוב מספיק כדי שיוציאו אותי?

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. היי חברה, היתי רוצה לנסוע עם חברה שלי לצפון בחופשת ראש השנה.. אנחנו מתכננים להיות באוהלים והינו רוצים איפהשהו בטבע קרוב ליער ונהר כלשהו שאפשר להתרחץ אולי.. וגם שלא יהיה מאוד רחוק מהמרכז (לא חרמון או משהו).. הטיול הוא ליומיים.. אז אם יש לכם משהו להציע אז אני אשמח מאוד לשמוע! תודה! (:

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  5. Started by yarkoni,

אני עולה לכיתה י' ויש לי התלבטיות ענקיות בין מגמות ביולגיה ביוטכנולגיה לבין הנדסה מחשבים ולאקטרוניקה בשנהם אני טוב בשנהם אני מתעניין ואני ממש ממש מתלבט במה לבחחור חשבתי אולי לשלב אבל זה ניראה לי עומס יותר מידי ואני כולה רוצה להוציא תעודת בגרות עם ציון גבוהה עם אחד מהמגמות שרשמתי למה יש יותר בונוס מה עדיף לעתיד וכו.... אשמח לעצות

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  6. נידבו אותי לועוד כמה לעצב את הלוגו של מסע פולין כי לא רציתי שום דבר אחר. עכשיו צריך שיהיה גם כיתוב כלשהו ואין לי מושג מה לכתוב, אז הצעות בבקשה!

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by amir.o,

כמו הכותרת ,אני מדבר על תדרי fm ,יש לי אנטנה שיוצאת מהמערכת- האנטנה היא בעצם חוט שאחר כך מתפצל לשניים. יש איזו דרך לשפר את הקליטה ? תודה.

• 9 תגובות
    • 11.7k צפיות
  8. שלום, אני כרגע בכיתה י"א ועשיתי עבודה על המשחק Counter strike, עכשיו אני צריך לעשות את הקטע היצירתי, יש לכם הצעות מה כדיי, אולי דגם או משהו אחר שעולה לכם על הראש...?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by iakovl,

אוקי זה המצב יש לי שכנה מעצבנת (אל תנסו לתאר , התאור SHEDEVIL מתאים לה מאוד) היא נחמדה לכל החיות ה"מסכנות " אצלנו אז קיצר היא מטפלת עכשיו בכלבה שאני מוכן להרוג (תרתי משמע) כי היא נובחת בשעות הכי לא מתאימות וכל ניסיון שלי לדבר עם השכנה לא עזר (היא אפילו טוענת שהכלבה לא שיכת לה) ניסיתי לטלפן לעיריה , וחלף כמעט חודש ונאדה. צריך עצות חשבתי ללכת כבר למשטרה , אבל אני לא זוכר את החוק בנושא

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  10. טוב נתקלתי ב 2 עבודות טובות, ג'יימס מציעים 24 שח לשעה במחלקת אלכוהול לטעימות אלכוהול, 6 משמרות בערך בשבוע, לילה בוקר ערב, בלילה 150 אחוז בשבתות וחגים 175. המשמרות מנוהלות בצורה אקראית במחשב שלהם. הסעות מהבית ועד העבודה ולהיפך. לעומת זאת מסעדה טובה, 22 לשעה אבל יש טיפים, כמעט 35ומעלה לשעה בסה"כ, וקרוב לבית (ראשלצ). אני נוטה למסעדה, עבודה למטרת חסכון חצי שנה ומעלה ללימודים בקרוב. אגב בג'יימס יש התחייבות לחצי שנה או קנס 600 שקל... אז מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 6k צפיות
  11. יאללה תזרימו רעיונות מה אפשר לקנות או לעשות או להכין... הוא בא מתחום המוזיקה אם זה משנה משהו. ולא, התקציב לא מאפשר קוניגזג

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום רב, יש לי בעוד שבועיים+- מגן בתנ"ך ורציתי לדעת איך אני אתכונן על חומר של כיתה י' ו-יא' (כרגע אני ביא'), הבעיה היא שזה בערך 60 פרקים ואני יודע שאם אני אלמד עכשיו אני אזכור בקושי את מה שלמדתי... למישהו יש מושג איך להתכונן בצורה הנכונה לדבר שכזה?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי לכולם, אני עכשיו בתקופה שבה אני אמור לקבל מיונים לצבא לכן אספר לכם הכל עליי: עוד לא קיבלתי תאריך גיוס כי אין לי עוד פרופיל(תכף יטופל), אני משער שבאפריל שנה הבאה אני אתגייס, (אם זה חוסם מיונים כי יש מיונים שמקבלים תוצאות ממש מאוחר, תגידו לי ואדחה את הגיוס. אז הנתונים שלי הם קבא 55 דפר 90 פרופיל אין לי עדיין אבל אני בטוח שהוא 64/45. אני יודע להשקיע בלימודים והציונים שלי גבוהים, עושה מתמטיקה פיזיקה אנגלית 5 ומחשבים 10. בסך הכל אני מבקש ייעוץ לגבי איזה מיון הכי כדאי לי, כי יש מיונים בתחום המחשבים כמו גאמא ושחקים שאם מתמיינים אליהם, אז מוקפאים וכך אם נופלים בשלבים המתקדמים, נדפקים. יש לציין שאין לי ידע מקדים נרחב במחשבים, סהכ ידע תיכוני(בגרות+ פרויקט עבודת גמ…

• 16 תגובות
    • 17.4k צפיות
  14. מי שכבר מכיר את הסיפור שלי יודע ע למה אני מדבר ומי שלא אני תכף אספר. נולדתי בישראל וגרתי בישראל כל חיי, אמא שלי אורגינלית מארה"ב, התגיירה ונולדתי לכן יש לי ולאחותי אזרחות אמריקאית בנוסך לישראלית שלי. בגיל 17 בערך (מיד לאחר כיתה י"א) עברתי עם אמא שלי ואחותי לארה"ב זה היה יותר על העיניין של "לנסות שנה בארה"ב". אני הסכמתי וגם אחותי וגם אמא שלי, אבא שלי נשאר בארץ (ההורים גרושים), וכך יצא עברנו לארה"ב אני אמא שלי ואחותי, השכרנו דירה לשנה, הכרתי יותר טוב את המשפחה שלא ממש הכרתי עד עכשיו.. והנה סיים בית ספר בארה"ב והגיע הזמן לחזור לארץ להתגייס, אישית אותי חינכו שנולדתי וגרתי בישראל והצבא היה השומר שלי במשך כל חייף וכיגיע תורי אני אעשה זאת! כולנו יודעים מה קרה (הגירוש מעזה) שהשפי…

• 11 תגובות
    • 782 צפיות
  15. תמיד במבחנים אני ניתקע כזה בשירת פתיחה ואז מתחיל לאבד זמן ואני לא מוצא את המילים הנכונות. אז אם למישהו יש רעיון איך לנסח ככה את תחילת הפיסקה (של הפתיחה או האמצעית או סיום - הכל יעזור) ויש לו ניסוח טוב או משהו זה ממש יוכל לעזור לי מחר בבגרות... תודה ושיהיה בהצלחה לכולם מחר

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. אתם מוזמנים להכנס/לבדוק/לתת פידבק/להשחיט את האתר הבא: http://aspspider.info/NuclearEnergy אם לא בא לכם להרשם אז: משתמש רגיל: שם וסיסמא - web1 "המנהל": (כל האתר אצלי על המחשב ככה שאין בעיה אם תמחקו משתמש ) שם וסיסמא web מי שרוצה לבדוק את הקוד/לגנוב ממנו אז הנה כל הדפים (בלי הDB והתמונות) [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by GUNZ,

יש את המיספרים 1-6-4-3 מותר להחסיר לחבר להכפיל לחלק צריך להגיע לתשובה 24 בכל מספר ניתן לעשות שימוש רק פעם אחת מישהו יודע?

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by kinggil,

שלום, יש לי את הזבל הישן הזה סמסונג 514 של אורנ'ג , עכשיו צריך להתקשר לפעמים 3 4 פעמים עד שהפלאפון באמת מתקשר בכלל. לא שווה לתקן אותו גם ככה הוא בטח עולה איזה 100 שקל. אני צריך משהו זול וחשבתי על נוקיה 3100 כדאי? וראיתי גם משהו קצת יותר טוב סמסונג 944

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by avivlyaviv,

אני וחברים שלי עשינו סירטון בFLASH, מה שחסר לנו זה פסי קול לדוגמה של: רעמים וברקים, ציפורים ,נחירות..... אתם מכירים אתר/תוכנה...מקום שאפשר למצוא פסי קול כאלה?

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  20. אני די מעריץ אותם ואוהב את המוזיקה שלהם... בעיקרון אני בן 18 והתאריך הזה פשוט מתאים לי עכשיו אין לי מושג איך קונים כרטיס ואם זה בכלל אפשרי ? מישהו לומד שם ? או יודע יותר פרטים זה ה event הרשמי שלהם http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=112200475457710&index=1 תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני צריך לעבוד על התוכנה adobe indesign ולכתוב מילים עם ניקוד עכשיו מי שיודע איך הניקוד במחשב עובד - אז צריך שה caps lock יהיה דולק וללחוץ על שיפט ביחד עם מספר כדי לנקד את האות הקודמת. עכשיו השאלה שלי היא : יש איזשהי תוכנה או פקודה ? או משהו שגורם לכפתור shift להיות לחוץ קבוע תמיד ? שאני לא אצטרך ללחוץ עליו כל פעם ? זה פשוט משגע אותי ללחוץ על shift כל פעם שאני רוצה לנקד מילה יש איזשהי דרך להשאיר את ה shift לחוץ קבוע ?? בעזרת תוכנה שתקבע שהוא לחוץ קבוע או משהו ? כי ככה זה ילך לי הרבה יותר מהר. ככה זה פשוט משגע - כל אות ללחוץ קפס לוק ושיפט ואז היא הופכת לאנגלית ושוב להפוך בחזרה... מישהי בעבודה שמה איזה עט על השיפט אבל זה לא הולך לי זה תמיד נופל , חייבת להיות דרך ? פקו…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Sargon,

יש את ה"חוט" הזה שבו אנשים שמים לינקים לאפלקציות שלהם. במקרה שלי זה המשחקים שלי. יש לי הרגשה שאף אחד לא ממש קורא את הפוסט ההוא. אוליי בעצם הפעילות בפורומים פה היא די נמוכה. או שרק האפלקציות שלי לא מעניינות ושל אחרים דווקא כן. המצחיק הוא שכל המתלהבים שמפרסמים את האפלקציה שלהם לא טורחים לבדוק אפלקציות של אנשים אחרים. ואז גם אף אחד לא בודק את שלהם. אז יש טעם בכלל לכתוב פה על הפיתוחים שלי או שזה סתם מציק? או שפשוט אנשים רגילים לא להסתכל על אותו דיון ולכן בכלל לא יודעים על האפלקציות האלה מלחתחילה?

23. שנה שעברה יצא לי לעמוד בכביש ראשי בוויצמן כפ"ס, חייב להגיד שזה היה מדהים. למישהו יש צילום דומה? (הכוונה לא בטקס, במקום רנדומלי הומה אדם)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by HeDesXs,

למישהו יש את הספר 'תולדות עם ישראל בדורות האחרונים'? אני צריך צילום של המושגים בסוף הספר תודה!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by AMIT_MEG,

אני לא יודע לבדוק את המידות אז יש לי תמונות http://img59.imageshack.us/i/img0447ox.jpg/ זה הבפנים והתמונה הזאות זה של הבחוץ http://img213.imageshack.us/i/img0448yy.jpg/ אלה התמונות של הצינור שאני צריך אבל אני צריך את הצינור הזה מנירוסטה לא ציפוי אלה צינור 100% נירוסטה אני לא יודע לבדוק את המידות או מה השם שלהם אז צילמתי אני ישמח לדעת מאיפה אני יכול לקנות ומה המחירים בערך והעובי של הצינור הוא ממש דק אולי חצי מ"מ

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.