עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מדובר בשיר בסגנון אירי כזה עם קצב של שירים אירים. בשיר מופיעה זמרת שאין לי מושג מה השם שלה, שיער שחור ארוך, הבמה עגולה והקליפ כולו בחושך, ויש רקדנים בבמה וכל הקליפ מתרחש בבמה העגולה. למישהו יש מושג מה השם של הקליפ, של הזמרת?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by EG,

יש בגרות בלשון ביום שישי הזה! בבקשה למי שיש קצת חומר או אפילו יותר טוב סיכומים אז שישלח לי בבקשה. כן אני יודע שלכל בגרות אני מבקש פה חומר - אבל אתם יודעים איך זה שלא לומדים כל השנה ??? ??? .........

• 59 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. טוב, אני אולי הולך לקנות מהמשתמש ANATOLI שתי חתיכות פרספקס כל אחת בגודל של: גובה 15 ס"מ רוחב 21 ס"מ עכשיו, אני טוען שגודל שתי החתיכות ביחד (כשמצמידים אותם ביחד) הוא: 30CMX42CM הוא טוען משהו אחר. אני צודק פה או לא? ד"א: נודע לי שהוא נכשל במתמטיקה ;D ;D ;D

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. http://stream.eizodana.com/olympus/m01_hi.wmv אני לא חובב ערוצי טבע וכאלה, אבל זה די מדהים

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by rk666,

סרט תדמית על סוחוי 35 שקיבלתי במייל: הנה הסרט: http://bemil.chosun.com/movie%20link/SU-35.wmv שווה ביותר (12 מגה - 6דקות) איזה מטוס! פשוט מדהים!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by adlanm,

אמרו לי להיסתקל על התמונה חזק אם אתם רואים משהו מה? איך?

• 57 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by stingeR-,

מחפש חנות איכותית שמוכרת מוצרים טובים(גם מוצרי מודינג) בחדרה תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אין טעם יותר מידי להרחיב במילים, חוץ מכך שהם פשוט חיות אדם ! *אזהרה - המראות בסרטון קשים, לא לבעלי לב חלש.* לסרטון

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by פריאור,

8)אל תחשבו ששחכתי אתכם, פשוט.... אמ.. המחשב שלי שבק חיים, הוא נלקח לבית חולים(מה שנקרא, טכנאי), והטכנאי גילה שלמרות עודף הוירוסים, המחשב שלי שרוף, פשוט בגלל נפילת מתח שהייתה לנו לעיתים תקופות בבית.. וזהו... מה איתכם אנשים חכמים? סיימתי י"ב וכבר החופש משגע אותי..

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  10. מישהו מכיר משהו טוב?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  11. Started by TimoTy,

טוב אני עושה לאחותי מסיבת סיום באולם ספורט שלהם ;D עכשיו אני רוצה שפשוט תתנו לי שירים יפים שאני אוכל להשמיע תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  12. Started by FFOP,

דיברתי עם התכנאי הוא אמר שהבנק לוקחים את הרבית! אז עם אני ישלם תצ'קים אז לא לוקחים רבית? 14 תשלומים כי לוקחים לי בוויזה רבית של 800ש"ח 7200 שקל! המחשב עולה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  13. Started by superginiman,

http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=8505 חבל מאוד אני מתתי על החברה הזאת

• 11 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by e.s,

שנה הבאה אני מגיע לכיתה י"א ואני לא יודע איזה מקצוע לבחור אלו המקצועות: אמנות גיאוגרפיה מדעי החברה ניהול עסקי עיצוב אופנה חשמלקטרוניקה לימודי הסביבה ביולוגיה מה כדי??

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  15. היי, אני צריך מכם המלצות איך לחגוג יומולדת 17. דברים שלא דורשים אירגון של כמה ימים מראש. משהו מהיום להיום...... בהתחלה חשבתי סתם להזמין את החבר'ה הבייתה ולראות סרט או משהו. חשבתי גם על ללכת לחוף עם החבר'ה, יחד עם בקבוק שנאפס + בקבוק וודקה פינלנדיה, ו.... יש למישהו הצעות? זה די דחוף.

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by kingpin,

מישהי יודע למה hamor.tk נעלם אהבתי דווקא את האתר הזה (למנהלים:אל תעלבו גם את שלכם אני אוהב ;D)

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  17. אני כרגע רוצה להזמין מזיגזג מוצרים והם ישלחו לי אותם לבית, אבל הבעיה היא שאני צריך לרשום את המיקוד (אני חושב שהם מתכוונים למיקוד של השכונה/רחוב), אבח אני לא יודע מה המיקוד. אז איך אני אמור לגלות?

• 10 תגובות
    • 8.4k צפיות
  18. Started by ratzabi,

מישהו מכיר אותה? זה האתר שלהם: www.zenit.co.il אני רוצה לקנות משם מחשב. כדאי לי לא? בבקשה רק מי שמכיר אותם שיענה.............תודה!

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  19. Started by Chymes,

ביום ראשון הזמנתי מפרט טוב ובסיסי מפנדה והסדרתי את התשלום באמצעות כרטיס אשראי. אחרי ששילמתי התחילו הצרות. בהתחלה הם התקשרו להגיד שאין להם כרטיסי מסך של אלבלטרון והמשלוח הבא לא נראה באופק. הם אמרו שיתנו לי כרטיס מסך של ELSA. הסכמתי. שמעתי ש-ELSA חברה מעולה. אחרי שעתיים הם מתקשרים אלי שוב ואומרים שנגמרו להם כרטיסים של ELSA והם יתנו לי כרטיס של LEADTEK. הסכמתי. עדיין מדובר בחברה טובה, אחרי הכל. היום הם מתקשרים אלי בפעם השלישית ואומרים לי שהם קיבלו Athlon Xp 2500 בלי מאוורר והם יתנו לי מאוורר אחר, לא של AMD. אם היו לי נימוסים קצת פחות טובים הייתי מתפרץ ומתחיל לצרוח כמו משוגע. כמה אפשר?! כמעט ביטלתי את ההזמנה מרוב כעס. עכשיו אני חושש שאקבל סחורה פגומה וחלקים חסרים. מישהו עוד…

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. ??? אפשר גם תל-אביב, אבל רק אם החנות באמת שווה.

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by NIR-T,

האם השארת המחשב פתוח במשך 4-5 ימים עושה רע למחשב?? אם כן מה המקסימום שכדאי להשאיר את המחשב פתוח?? :- ???

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. כן כן, החופש הגיע ודי משעמם לי, אז... לדעתי, הפלישה בלהציל את טוראי ראיין (אני לא בטוח אם זה נורמדי או אוהיו) ופרק הבאסטון באחים לנשק

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני קונה בקרוב כמה חלקים אז אני צריך שתביאו לי אתר בארה"ב שממנו אני יוכל לקנות את הדברים הבאים : מעבד - AMD 64 3500 939 זיכרון - Corsair TwinX PC4000 1GB לוח אם - ASUS A8V 939 כרטיס מסך - X800XT ASUS (אני מדגיש של ASUS )

• 10 תגובות
    • 652 צפיות
  24. נתקלתי בתמונה של האוטו הנ"ל ואני חייב פרטים על האוטו, מנוע תאוצות מחיר (אני יודע שאין לי כסף בשבילה) ועוד כול מיני פרטים שנראים לכם תודה. נ.ב עוד תמונות לא יזיקו.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים