כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל להעלות פריטים למכירה באיביי, כמו העתק של עיתון (עמוד ראשי בלבד) מהיום שלאחר הקמת המדינה (הכותרת היא "STATE OF ISRAEL IS BORN") והעיתון נקרא The Palestine Post (היו ימים :-\), ובכלל כל מיני שטויות שיש לי בחדר. האם יש לכם ניסיון ממכירות שעשיתם באיביי, אם כן, אז מה מכרתם ובכמה, ומה גם לא הצלחתם למכור? איך העברתם את הכסף (ודאגתם שלא יעשקו אותכם)? תחלקו חוויות... נ.ב. בבקשה לא לשאול אותי פה בפורום בקשר למכירה של העיתון מכיוון שזה יהווה הפרה של חוקי הפורום.
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
:'( :'( :'( :'( :'( :'( מכרתי היום בצהריים מחשב פנטיום 3 ב-400 ש"ח והיו לי 100 ש"ח מקודם. עליתי לאוטובוס, והוצאתי את הארנק מהכיס כדי לשלם לנהג. טוב שילמתי והחזרתי את הארנק לכיס (זה מה שחשבתי). טוב, האוטובוס כבר כמעט הגיע לבית שלי כשפתאום שמתי לב שהארנק לא בכיס שלי (רציתי להוציא את הארנק כדי להוציא ממנו דף עם מספר טלפון של מישהו שהייתי צריך להתקשר אליו וכך לא שמתי לב שהוא לא בכיס שלי). אז קמתי והתחלתי לחפש באוטובוס ולא מצאתי. גברת אחת שאלה אותי מה אני מחפש ואמרתי לה ארנק חום, והיא אמרה לי שהיא ראתה מישהו לפני רבע שעה מרים ארנק חום מהרצפה והיא פשוט חשבה שהארנק היה שלו ובגלל זה לא אמרה כלום. הלכו לי 500 שקלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל :…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש הוסט להעלות סרטון על חיסול של מחבל משהו מהמם *הסרטון מיועד לפרסום פה* 900KB
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אנשים אני רוצה ללמוד רוסית וכאילו יש לי ידידות רוסיות שיכולות לעזור לי אבל אני מעדיף שלא אתם מכירים איזה אתר שאפשר ללמוד בו??
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לנו מורה מחשבים שמסיבות ברורות לא ארשום את שמו פה (נקרא לו "המורה") המורה שלי הוא הדוגמה למורים שיודעים את החומר בצורה מעולה אבל אין להם את הכישורים ללמד אותו לאחרים. ראו לאן אני הגעתי. המורה שלנו לא לימד אותנו בגרוש תכנות באינטרנט (HTML JAVASCRIPT ASP) רק נתן דפים ואמר תעתיקו. הוא הראה לנו כמה פעמים על המחשבים קצת דברים,אבל אי אפשר לקרוא לזה לימוד. המורה שלנו הוא אדם "חכם" הוא בא מתי שהוא רוצה אם הוא רוצה. כבר יצאו לי הרבה שיעורים שהוא לא בא בכלל או בא באיחור של שעה. בוא נמשיך בבלגן שהוא יצר, לפני כשבועיים הייתה אמורה להיות לי מתכונת בתכנות אינטרנט. הבעיה היא ... שלא ידענו עליה ( איזה חוסר אחריות) וגם כאשר נודע לנו ובאנו לבחינה, הוא לא היה שם ( ) הוא היה ביש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול היתיי ב הוםסנטר וראיתי שם דרמל של wolf ב 270 שקל מקבלים אותו עוד 128 חלקים כדאי לקנות אותו?? ועל מה צריך להסתכל שקונים דרמל??
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
נראה לי שביקרתי פה לפני זמן די רב יחסית... בכל מקרה, הסיבה שנכנסתי היא כדי לשאול מה קורה עם ה-OC DATABASE ? ניסיתי לפרסם שם היום כמה פרוייקטים חדשים וזה נתקע בהלעאת תמונות... מוזר ??? בכל מקרה, בזמן שחיפשתי קצת תשובות לזה, קראתי כמה תרדים פה ושם בפורום הזה... מסתבר שאתם (אנחנו) הישראלים לא כל-כך מפגרים מבחינת חומרה עד כמה שחשבתי... אפילו להיפך, אנחנו הרבה יותר יצירתיים מבחינת מודינג אל תשימו לב, זה יעבור לי. פשוט ב-3 השנים האחרונות הפורום -היחידי- שבו "הסתובבתי" היה Futuremark, והפורום הזה נראה כל-כך שונה... וזה גם כ"כ מוזר לכתוב בעברית... בכל מקרה, היי לכולם :-[ ;D
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
במפגש האחרון צולמה התמונה הבאה: FireMan -מה הכינוי שלו עכשיו? כי אני לא מוצא אותו,אני צריך לדבר איתו,הוא באותו בית-ספר שלי אבל יותר גדול ממני ואני צריך לדבר איתו דחוף. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
צהריים טובים לפני בערך חודש, נשלח אלי מכתב קצר בנוגע לעתודה..ומי שרוצה ללכת אז יש מעין כנס כלשהו, הזמנה ליום פתוח של עתודה , הוא מתקיים בחודש יולי ב-26, שלחתי את הגלויה וסימנתי בה כי אני מעוניין בהסעה...עכשיו יש לי כמה שאלות, ואני מקווה שיש כמה חבר'ה מהדרום שיכולים לעזור דבר ראשון..למה בכלל לצפות? מה הולך להיות שם ומה יעשה שם והאם עלי לדעת לצפות למשהו ולהתכונן אליו שיצרכו ממני..האם ההסעה היא גם בחזרה לאן שנאספתי ממנו (תחנה מרכזית בב"ש) או שאני בכוחות עצמי חוזר? נאמר לי בטלפון לחכות בבוקר ברבע לשש ברציף הסעות בתחנה מרכזית, איפה זה בדיוק? קצת חבל לי לנסות לחפש ברגע האחרון וללכת לאיבוד ולפספס :-\ אלו כל השאלות שעלו לי בראש כרגע...אשמח לקבל תשובות מקיפות תודה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מקור אמין לא משהו שיטעה אותי. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כבר בעל חברה ( חוקית ורשמית כמובן ) שעיקר הפעילות כרגע הוא באינטרנט ( אכסון אתרים ורישום דומיינים ). אני מחפש מקור ( מספר ספקים וייבואנים ) שמהם אוכל לרכוש חומרה וציוד. אין לי צורך במלאי, ואני לא רוצה שתהיה הגבלה על הכמות שאני רוכש ( בלי מינימום ככה וככה יח' ). כמובן שרצוי שזמן ההספקה יהיה כמה שיותר מהיר, אך זה לא הכי חשוב עבורי. אני אשמח לקבל פרטי קשר, כתובות אתרים, טלפונים או כל דבר אחר שיעזור לי. תודה, מישה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זוהי ממש לא פרסומת...הפנו אותי לחנות הזאת כי אני קונה חלקים למחשב חדש בקרוב...ראיתי שיש להם יחסית מחירים ממש זולים. עכשיו השאלה היא האם הם אמינים? מישהו מכיר את החנות הזאת בכלל, או שקנה ממנה מתישהו? (כי יכול להיות שאני אפצל את הקניה בין פנדה,לוג'יק והם...) ד"א...האתר שלהם...www.dandr.co.il תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים ,אז היום החלטתי לשתף אותכם באתר שמצאתי ,כולו אווטרים והנה אני ישים את אלה בענייני המחשבים: -זה שלי אז לא להעתיק! יש גם של משחקים אבל הם משהו בסביבות ה-1000 אווטרים,אז לא היה לי כח לשים את כולם. הנה האתר: לחצו כאן בכדי להכנס לאתר תהנו לכם.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו שמע על זה? אני עכשיו במקרה ראיתי שמישהו כתב באיזה פורום שהוא מחכה שהחנות כבר תיפתח... אני ממש רוצה לדעת אם מישהו שמע על זה והוא יודע איפה בדיוק בנשר ובאיזה תאריך יהיה הפתיחה? תודה רבה רבה יום נעים (עכשיו 03:08 בלילה אז שתקומו יהיה בוקר)
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כמה יעלה לשלוח את המוצר לארץ? בהנחה שלא מדובר במשהו גדול מדי, נאמר מצלמה דיגטלית. בנוסף, האם בארץ יקחו במכס מס על המוצר?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
TT HEC ועוד אם אתם יכולים להביא לי........כי הייתה לי פדיחה שהלכתי להזמין מחשב (בסוף לא הזמנתי כי החליקם שאני רוצה לא היו במלאי והם צריכים להגיע). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חובב די גדול של מנגה ואנימה אבל הייתי רוצה לדעת איזה עוד סרטים טובים יש חוץ מאלה שאני ראיתה. השמות הגדולים הם: GHOST IN TH SHELL (מי שלא ראה לא יודע מה הוא מפסיד) AKIRA הנסיכה מונונוקי VAMPIRE HUNTED D איזה עוד סרטים אתם מכירים וממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2937949,00.html לא לנסות בבית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בהרבה מאוד מקומות (בעיקר סרטים אבל לא רק) נאמר שאפשר למצוא המון מידע על מי שרוצים ברשת. מה שאני רוצה לדעת זה: -זה נכון? -זה חוקי? -איך? סתם סקרנות. אני די בטחו שעם קצת האקינג אפשר, השאלה אם יש דרכים אחרות לא מסוכנות. לפני שאתם שואלים, לא, אני לא מחפש מידע על אף אחד. זה מאותה סיבה שאני קראתי על פריצת ססמאות וששחקני משחקי און-ליין נכנסים לאתרי צ'יטים. דע את האויב.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לא רשמתי פה די הרבה זמן... יש לי בערך 3000 ש"ח, ואני מתלבט מה לקנות, מחשב חדש בשביל המשחקים שעומדים לצאת הקיץ או PS2 /XBOX מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שטרות הכסף לא עשויים נייר אלא כותנה. חולדה יכולה להחזיק מעמד בלי מים יותר מגמל. קיבה האנושית מייצרת שכבת ריר חדשה מדי שבועיים אחרת היא תעכל את עצמה. נקבת חמוס השפנים (סוג של נברן) תמות אם היא מיוחמת ולא מוצאת בן זוג. לגעגוע של ברווז אין הד. אין שני אנשים בעולם עם אותה טביעת עין או לשון. בממוצע 12 תינוקות שנולדים ברחבי העולם כל יום מגיעים בטעות להורים הלא נכונים. כמות גדולה של שוקולד יכולה להרוג כלב - זה משפיע על מערכת העצבים ועל הלב שלו. ברוב סוגי הליפסטיק יש קשקשי דגים. במשך שנים הייתה דמותו של דונלד- דק מוחרמת בפינלנד כי לא היו לו מכנסיים. ב- 1830 מכרו קטשופ כתרופה. חברת תעופה אמריקנית חסכה ארבעים אלף דולר בשנת 87 ע'י הוצאת זית אחד מכל סלט שהוגש לכל נוסע מספ…
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן,נספר קצת על עצמי... שמי הוא אבירם ואני בן 14 בסה"כ ,חובב מחשבים מושבע והחברים וההורים שלי כבר רוצים להרוג אותי כי אני רב היום על המחשב.. חחחחחח אני גר בבת-ים. אני בחופש יעבוד בחברת מחשבים בשם HDI בתור מעצב ומתכנת. יש ברשותי שני אתרים ואני חבר צוות בפורום הרשמי של מערכת הפורום phpBBHeb . אתם מוזמנים לפנות אליי בכל נושא של בעיה או תקלה בכל נושא שהוא.. אני מקווה להיות כאן פעיל. בהצלחה לכולם ולי..
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הפרסומת עם הבחורה המדהימה(עוד דוגמנית תחתונים אחחחחח) שהופכת את הגבר לכלב... תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-