כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
היי בגלל שנעלו את התראד הקודם לא יכלתי לעדכן שם. ובגלל כל הדיבורים על אחותי היא לא צולמה עם התוכי עכשיו. אזז מצאתי שבוע שעבר תוכי שכימעט ניטרף ע"י חתול, לקחתי את התוכי אלי הביתה והתחלתי לגדל אותו, היום הצלחתי להפוך אותו לאכלת יד ( תוכי שמשחק עם אנשים) אז אחר-כך קירבתי את התוכי החדש (קוראים לו "שלום") לתוכי הישן ("שוקו") ושלום חושב ששוקו היא אמא שלו, והוא רודף אחריה כל הזמן והיא בורחת ממנו, הינה תמונות חדשות: (שלום זה הצהוב ושוקו הירוקה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
שלום לכולם יש לי את הטלפון הזה ורציתי לשאול אותו אחרים איך הוא מבחינת הכול אם יש לו בעיות משהו לא נוח כי לי אותו רק יום אחד אז אני רוצה לדעת מה אתם אומרים אליו??
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
IBM THINKPED T-40 (אחד הדגמים הכי מתקדמים שיש) מעבד: פנטיום M 1500MHZ, מגה קאש (סנטרינו...) זיכרון: 512MB כונן DVD כ. מסך: R7500 מובייל, 32MB לא משותף (הזיכרון של הכרטיס בא בניפרד מהזיכרון הכללי...) 2 יציאות USB HD: 40GB חיבור למדפסת, למסך חיצוני ולTV מקום לכרטיסי הרחבה אינפרה אדום יציאת LAN כולל המטען והתיק המקורי, במצב מעולה הוא אצלי פחות מחתי שנה מחיר בארה"ב: 2000$ בארץ: בסיבות ה14000 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני ממש רוצה להזמין משם ורציתי לשמוע חוות דעת כללית וגם תוך כמה זמן הגיעו הלדים.... איתן
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מוכרים בארץ מחשבים של חברת ALIENWARE או VOODOO????? איפה???? אם לא אז אפשר להזמין מחו"ל??? מה אתם אומרים, שווה לקנות מהחברות האלו???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אתם רוצים הברקה אינפנטילית, עבודה חובבנית ובאיכות גרועה ושגיאות כתיב ודקדוק ב-4 שפות, תוכלו למצוא אותה כאן: http://rachel.israel.de/#
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בחום המטורף הזה אייסקפה הוא פשוט חובה. לא נראה לי שצריך להכין קפה ובמקום מים רותחים לשים מים קרים 8) אני מחפש מתכונים , מישהו?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שלמישהו פה גנבו 500 ש"ח, ולאחר 1.400 הגיע תורי. אני באתי לאילת לכמה ימים כדי לחפש עבודה ואני עובר לפה עוד שבוע כדי לעבוד עד הגיוס. הלכתי עם מישהי אחר הצהריים לים, היא שמה את הדברים שלה בתיק שלי ונכנסו לים. ישבנו על הרפסודות (משטחי שיזוף) שעה וחצי וכשיצאנו אין תיק. נגנב. ה***-**** האלה הסתלקו עם שני פלאפונים, שני ארנקים, קצת פחות ממאתיים ש"ח, מפתחות לבית שלי, תעודות זהות שלנו, כרטיסי אשראי, שני משקפי שמש (מזל שלא יקרים) הבגדים שלנו ומגבת. אבא שלי גר באילת אז הוא בא לקחת אותנו, אחותי שבמקרה פה בחופשה נתנה לה בגדים שלא תסתובב בביקיני ונסענו למשטרה. ביטלנו את הכרטיסי אשראי ונעלנו את הפלאפונים, אבל זה מבאס רצח. גם הפסדנו רכוש בשווי מאות שקלים, (זה כולל פלאפונים) , גם צריך…
-
- 47 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה להציג תמונה מסויימת מתוך האלבום שלי בוואלה, בפרופיל, אבל אני לא מצליח. תסבירו לי בבקשה איך אני עושה את זה, כמה שיותר מפורט... תודה.
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ערב/לילה טוב בן דוד שלי, לא התייעץ איתי לפני שקנה את המחשב שלו, לפני כמה חודשים, וקנה אחד ממחשבי הקבר של שמיר מחשבים. עכשיו זו לא הבעיה, לפחות לא זו שמדובר בה עכשיו, אלא הבעיה היא שהמדפסת שקנה עם המחשב שהיא גם כן די לא משהו, התקלקלה, ויש לה אחריות. הוא ניסה ליצור קשר עם החנות אבל לא עונים, וכך גם האתר אינו עולה. כמו כן, הוא שמע כמה שמועות על כך שהם פשוט רגל או משהו כזה. השאלה שלי היא, האם נכון הדבר? ואם כן, מה אתם חושבים שהוא יכול לעשות בקשר לאחריות ולמדפסת? (כמובן שהעניין יכול להוות בעיה בעתיד גם לשאר החלקים במחשב...)
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
איזה מכשיר פלאפון הכי היתם רוצים בעולם??? ומה המכשיר פלאפון הכי טוב שיש בעולם ??? בבקשה תירשמו את החברה של הפלאפון את הדגם שלו ועם אפשר אז גם לינק
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי בבסיס וקראתי את הכתבות בעיתון... הרוב שיערו שזאת יעל בר זוהר.. אבל יכול ליהיות אחרת... מישהוא ראה את זה?????????
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כרגע חזרתי משרפה שקרתה שתי בניינים מאיפה שאני גר (רחוב רוטשליד בתל אביב), השרפה פרצה בבית משרדים כנראה מקצר או פלילים, אבל לא על זה פתחתי את התרד. אלה בגלל תפקוד המשטרה בזמן האירוע. לאחר שהגיעו הכבאיות, הגיעו גם החלמאים בכחול. כמובן הם הגיעו עם שאגות סירנות, אבל לא בשביל להשליט סדר, אלה בשביל להסתכל על השרפה. מכוניות עוברות באדום מאחורי הגב שלהם בשביל לראות את השרפה, אבל הם בשלהם, הם לא רוצים להפסיד את כל האקשן, קטנועים נוסעים על המדרכות או על הכביש אבל נגד כיוון התנועה, והשוטרים אפילו לא ענידו עפעף. והשיא היה כאשר רוכב קטנוע מסכן החליק על הכביש (במהירות יחסית גבוהה) ונכנס ברמזור בחוזקה 10 מטר מאחורי השוטרים, לא קרה לרוכב משהו רציני, הוא קם ישר על רגליו, אבל לשוטרים לקח א…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אתר שיכול לומר לי מי נמצא מאוחרי מספר סלולרי מסוים? אני יודע שהאופציה ההפוכה (איתור מספר על פי שם וכתובת) לא אפשרית דרך האינטרנט, אך האם אפשרות מתן פרטים כמו שם וכתובת לפי מספר קיימת?
-
- 13 תגובות
- 90.5k צפיות
-
-
http://www.smalltime.com/dictator.html צריך לבחור דמות מתוכנית טלוויזיה (לא ישראלית מן הסתם), ולענות על השאלות שהמחשב שואל אותך בכן או לא. כנסו ותבינו. אם אתם לא יודעים מה התשובה לשאלה תלחצו לא. תהנו!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני צריך המלצות על סרטים טובים שכדאי לי לראות ... ואני מתכוון להשכיר או לראות בקולנוע ... לא להוריד... :-X אז לי יש רשימה קטנה של סרטים שאני ממליץ עליהם , הרשימה לא ממויינת לפי ז'אנרים אבל יש פה 2-3 דרמות וכל השאר פנטזיה , אקשן , הרפתקאות , מתח... הסרטים : memento requiem for a dream eternal sunshine of spotless mind donnie darko almost famous cheaper by the dozen My Big Fat Greek Wedding Monsters cast away meet the parents the school of rock elf 28 days later holes the passion of the christ Master and Commander: The Far Side of the World Jackass: The Movie Old School Mr. Deeds Barbershop Not Another Teen Movie Zoolander Ali Chronicles of R…
-
- 66 תגובות
- 6k צפיות
-
-
-
HI everyone !! http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/barakri/album?.tok=ph5c0WBBzRFZ7eti&.dir=/1302&.src=ph i am right now in bolivia in the big city la paz - 3.6 km above sea level 8) , i published a new photo album in yahoo , all from bolivia and some pantanal in brazil , as usuall yahoo album is low resolution and highly compressed - but its still good - i hope you will enjoy it - this time many pictures from tghe jungels and swamps of the amazonas bolivian side - many nice macro photos if not so frandly animals insects and plants, well i survived that week in the jungels , i played with anacondas mistackly walk in a swamp with huge water cobra (all in the pictu…
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח מייל למערכת של וואלה בגלל שהמייל שלהם לא כול כךל תומך במוזילה אבל בשום מקום לא ראיתי את המייל שלהם יענו את הכתובת שאליה אני צריך לשלוח אותו מישו יודע??
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות, אז במקום לעשות כמה נושאים, אני שמתי את הכל באחד. 1) למישהו יש הסברים על כל הקיצורים שמופיעים בצ'אטים? (כמו ROFL וכל הדברים האלה) 2)מישהו מכיר דרך טובה ומהירה (חשוב מאוד) לפתוח את כל הפורטים במודם מסוג Alcatel Pro? 3)מישהו מכיר אתר טוב לחדשות על מחשבי כף-יד? 4)למה כשאני לוחץ על כפתור ימני-> חדש אז מופיע לי כתוביות ביפנית ליצירת מסמכי אופיס חדשים כשבמקור הדיסק התקנה הוא עיברי? 5) למישהו יש אתר טוב וחוקי עם ספרים בחינם? תודה מראש למי שעונה
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
חברים שלי עושים טיול ולא עידכנו אותי הרבה לפני.. שכחו אמרו לי עכשיו, והקטע שאף פעם לא היתי בחול. אף פעם לא הוצאתי דרכון. השאלה כמה זמן יקח לי להוציא דרכון? אם אני הולך להוציא.. אין איזה פרט חריג... הגיוס רחוק יותר מחצי שנה, אין תיקים, נולדתי בארץ... מקבלים במקום? תודה ושבת שלום!
-
- 10 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
לא חשוב לי כול כך תוך כמה זמן המוצר יגיע(כמובן לא יותר מחודש) מה שחשוב לי זה שהוא יגיע לארץ ישראל ויגיע שלם כמו שהוא יצא כמובן שהמחיר משחק פה מישק גדול כי מדובר במשלוח די גדול של רמקולים שמעתי על UPS? איך הם שולחים מארה"ב לארץ איך המחירים?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
קראו את זה ואת התגובות הטמבליות :http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2940306,00.html פשוט אי אפשר להבין מאיפה יש להם יכולת לדבר שטויות כמו שאבא שלי אומר מי שיודע שותק ומי שלא יודע מדבר כנראה שצריך לעצור את זה מה דעתכם שכל אחד יתן 5 שקל וניתן כתבה מקצעוית לאתר גדול או משהו כזה עם הסבר על חומרה ובכך לעלות את רמת ידע בארץ פשוט אני שונא שמרעילים את השכל לאנשים הפשוטים כמו שמישהו אמר ישראלים לא פריארים אבל במחשבים הם גם לא הם פשוט newbies(לא כולם ברור) תגובות מליצות עוד
-
- 54 תגובות
- 3.4k צפיות
-