כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
התקציב המדובר הוא 2000 - 2500 ש"ח. עד עכשיו היו לי אופני מרידה, דגם כניסה. ברמת העקרון הם ענו לי על כל הצרכים. אני רוצה משהו, שיהווה עבורי קפיצת מדרגה מהאופניים הקודמים Merida 510SX שעלו כ- 1000 ש"ח. החנויות שקרובות אליי הן: 1. סלאלום 2. רוזן-מינץ. 3. מצמן. אני רוכב בעיקר במקומות האלה: נחל אלכסנדר, יקום, מענית. פה ושם קצת נסיעה עירונית. דרישות: - זנב קשיח - אמינות - בולם (יש יתרון לנעילת בולם ברכיבה עירונית?) - אופניים שירגישו יציבים ולא מתפרקים במקומות כמו יער עופר/מענית. - הילוכים 24/21 זה לא ממש משנה. - מעצורי V- Brake/Disc הבנתי שברמת המחירים הזו כדאי להשקיע ב- V-Brake. *כמובן שפרסמתי גם בפורום מקצועי, אבל אני מניח שבין הגולשים פה באתר יש רוכבים רציניים. אני לא מעוניי…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
נתונה הפונקציה y=a/x-4a/x+b A ו-B פרמטרים חיוביים לישר y=k אין אף נקודה משותפת עם גרף הפונקציה בתחום 11>קיי>3 חשב את A ו-B[br]פורסם בתאריך: 27.01.2008 בשעה 13:10:30 מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
תודה, עדיפות לעברית
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אהבתי את התוספת לאתר [אני מניח שפייסבוק יזם אותה] בכל דף יש בתחתית כזאת אופציה לעשות לייק על העמוד, מה שמוסיף רשומה בחשבון פייסבוק שלכם אני מניח שגם לאתר זה לא רע בכלל ..
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
-
קיבלתי טלפון LG G3 מהעבודה - אני עובד בעבודה זמנית כרגע עד שאני אמצא משהו נורמלי , אני עובד בחברת ליסינג " נהג " ובגלל שזה ליסינג קיבלתי טלפון נייד סמרטפון של LG G3 , אמרו לי שאני אשלם בחודש 80-100 שקל יורד מהמס / משכורת , לא הבנתי למה הטלפון הגיע ללא מגן מסך וללא מגן אחורי אני יודע שיש ביטוח שאני משלם עליו אבל החברה לא אמורה להביא לעובד טלפון מוגן ? לא הבנתי למה הטלפון מגיע " ערום " ככה , אחרי שקיבלתי את הסלולאר קראתי קצת ב ZAP וראיתי שיש לו ביקורות רעות על ה GPS וסוללה מתחממת - פתאום נכנס לי פחד שאם אני ארצה להחזיר את המכשיר עוד יגידו לי שזה כאילו טלפון שלי כי זה חדש , ממש פתחתי קופסא חדשה אפילו קו פעיל עוד אין לי הביאו לי טלפון נייד בלי קו ואמרו לי עוד מעט תקבל קו , אם…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://soundcloud.com/high-rankin/high-rankin-dont-carry-on-like-a-rude-boy-when-daddys-got-a-yacht
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
קהל היעד הוא גיל 30+, לא טראנסים (יש לי מספיק כבר יותר ממה שצורך) ולא פסיכודלי.. הכי טוב משהו עם קצב שאפשר לנענע ת'תחת. כל דבר איכותי יתקבל בברכה, מה שהולך חזק בעיקרון זה: האחים בלוז והביטלז אבל אני רוצה גם לשים דברים חדשים יותר מהשנים האחרונות, כל עוד שהם 'יסמפטו' את זה. תודה למגיבים! בברכה אבינועם
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מחפש מקום שבוא אפשר להדפיס תמונות על גבי בד לונג בגודל לפחות 2X2
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
לIRON יש דיסק חדש- Iron Maiden- A Matter of Life and Death לפי זה - http://www.youtube.com/watch?v=dNttRSMqOe0 הנגנים בסדר אבל הקול של ברוס חלש אבל זה כמובן רק שיר אחד מישהו יודע מה האיכות של הדיסק עצמו?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
איפה כדי ללמוד מהנדס אלקטרוניקה - אוניברסיטה בר אילן, H.I.T , בן גוריון ????
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
היא הייתה אחת הקלות לדעתי כי אפשר היה לנחש את המילה דיי בקלות. התשובה היתה משלוח מנות פתרונות לחידה עצמה 1. באטמן 2. אמולציה 3. 4. אסקייפ 5. שדרוג 6. מלחמת הכוכבים 7. חומרה 8. 9. קוויאר 10. פיפא מנגר את כל השאר ואת הריקים לא ניסיתי או לא הצלחתי. אבל זה לא היו דרושים כדי לנחש את התשובה.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס זיכרון מסוג TransFlash האם זה הכרטיס היחיד שמתאים או שיש עוד סוג שמתאים? מאיפה אני יכול לקנות את הכרטיס הזה? אני לא מוצא בשומקום.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני לא מוצא תרגום לסרט נקמתו של אנג'לו (avenging angelo) בכל האינטרנט. הרצתי חיפושים ולא מצאתי כלום. מישו יכול לעזור במציאת תרגום ואם אפשר אז אתר של תרגומים גם ! תודה..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כמה זמן לוקח עד שהצבא מזמן אותי למבחנים לפרוייקט גאמ"א? שמתי לב לפני כמה ימים שעדכנו את הסטטוס שלי באתר המודיעין למועמד למסלול גאמ"א, וממה שאני יודע צריך המון ידע מוקדם כדי להתקבל לשם אבל אני לא יודע הרבה מעבר למה שלמדתי בבי"ס (בתחום התכנות) אז אני רוצה להעמיק קצת את הידע שלי לפני המבחנים כדי להגדיל את הסיכויים שלי להתקבל. השאלה היא, כמה זמן בערך יש לי עד שיזמנו אותי למבחנים מהרגע שהתמיינתי למסלול? תודה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
נמאס לי כל פעם לחבר את המטען להטעין ולנתק, האם זה מסוכן שאני יחבר את כל המטענים של הפלאפונים, פאלם וכל מיני נוספים.. לחשמל תמיד, ואחבר את המכשיר להטענה מתי שאני צריך? זה יכול לפגוע במטען או במכשיר באיזשהו אופן? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אהלן, השאלתי מחבר את הדיסקוגראפיה של Pearl Jam. לצערי [ולשמחתי], לפארל ג'אם יש המון המון המון אלבומים שהולכים הרבה אחורה. בכל אופן, משום מה שנים שאני מתכחש לקיומם של פארל ג'אם כי פשוט לא אהבתי את הסגנון המוזיקלי שלהם, אבל משום מה מצאתי את עצמי הולך ומתחבר אליהם. מכיוון ואין לי זמן וכוח להתחיל להקשיב לשיר שיר בכל אחד מ100 האלבומים שלהם רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לאלבומים שלהם? כי קצת נאבדתי בתוכם. אני מבקש המלצות שלא כוללות את האלבום TEN [כי מי לא מכיר אותו], וגם לא את האלבום האחרון שלהם Backspacer [שיצא החודש], שהוא סבבה, אבל כבר חרשתי עליו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
-
תענו בבקשה תקשיבו אני רוצה להיות טכנאי כשאני יהיה גדול איפה אני יכול ללמוד והאם את מכירים אתר שצריך מישהו שיזור לנהל פינת תמיכה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
:jump: למכירה בהזדמנות נדירה מחשב נייד דגם: DELL M6300 מסך 17 אינטש, במצב חדש מעולה לגרפיקה, רק 7 מחשבים כאלו הגיעו לארץ, למעשה לא השתמשתי בו כלל. 050-4417385 יהודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
הזמנתי לפני חודש וקצת לייזר ירוק 20MW מחו"ל, והוא עדיין לא הגיע - שאר החבילות שהזמנתי לפניו ואחריו כבר הגיעו, ורק הוא עדיין לא. היה רשום שהוא נשלח כבר באיזור ה-06.12.09, אחריו הזמנתי פד לעכבר שנשלח באיזור ה-07.12.09 שהגיע אלי לדואר ביום חמישי הזה (אבל אין שום זכר ללייזר). שמעתי שהמכס מחרים לייזרים ירוקים, האם זה נכון? על החבילה רק מצויין שזה לייזר ירוק - אבל הזמנתי לא מזמן לייזר ירוק של 5MW שגם אצלו על החבילה היה רשום לייזר ירוק ולא היתה שום בעיה... מה הקטע? למי לפנות? פניתי כבר לאתר, מה הלאה?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב-System Mechanic כדי לנקות את המחשב שלי מזבל. בסריקה, כברירת מחדל, הוא מוצא גם קבצי GID ומציע להסירם, הוא מצא אצלי קבצי GID בתיקייה שבה מותקנים הדרייברים של ה-Sound Blaster... אני מפחד להסירם כדי לא לפגוע בהתקנת הדרייברים... ברצוני לדעת מה זה קובץ GID ולמה הוא טוב? (אם בכלל...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-