עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by perrikus,

כמה דפים ניתן להדק עם המהדקי סיכות הפשוטים האלה? לא אלה עם הסיכות הגדולות. מישהו אי פעם בדק?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  2. Started by Whores-Hammer,

http://movies.go.com/moviesdynamic/movies/movie?id=688725

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  3. Started by Psycho17,

אחר צהריים טובים לכם אנשים. אני מחפש את השם של הסרט מהקליפ "KING OF MY CASEL" אם מישהו יודע הוא יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן. ;D

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  4. Started by frenzy,

אהלן אז ככה...אם תעשו משו אחד, רק אחד מתתוך מה שיופיע בסרט הבא, תקבלו כל מה שתרצו. ;D

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  5. למה אין באתר מערכת בדומה לזו וואלה ביי

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. Started by mjhfvi,

במקרה יש רעיון לשפר את המחשב שלי או שלך רציתי לדעת איך ועם אני יוצר קשר (חברה או מהנדס חומרה) כדי להוציא , את הרעיון שלי לשוק אשמח לקבל הנחיות בנושא

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. ממש לא מזמן קניתי 256 MB RDRAM PC 800 ויכול להיות שאצטרך למכור אותם... :'( אם אני ירצה למכור אותם אני חייב לעשות את זה מהר ואני שואל איפה הכי כדאי לפרסם מודעות למכירת חלקים? נ.ב המעוניין לפנות בפרטי.. ;D

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  8. הורדתי תרגום לסרט אבל הוא לא מסונכרן עם הסרט, ולא הצלחתי לסנכרן אותו. יש לי את הסרט הגרסה של 2 דיסקים - הראשון 715 MB והשני 703 MB.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

רציתי לשאול אם אני יכול לפרסם פה את הפורום שלי?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  10. Started by OmerS,

מישהו יודע?

11. Started by Ahmed,

שלום לכולם . החלטתי להרשם לכאן , כי חשבתי שהגיע זמן לצאת לעולם מאחורי הוילון , ולעזור קצת לכולם עם הידע שלי , וללמוד מכולם . ולבעיה שלי אתמול למחשב של אבא שלי נשרף הלוח , שקנינו בזיגזג לפני חצי שנה בערך . חשבתי לצלצל אליהם , אבל כל הזמן תפוס , אז אמרתי , אולי יש להם את הלוח הזה באתר . אני נכנס לאתר , ושומו שמיים ! אין זיגזג , יש הודעה על תקלה , ובטלפונים תפוס , ואני שונא להשאיר הודעות . למישהו יש מושג מה קרה להם ? נראה לי מוזר כל העניין הזה , אחרי מה שקראתי על עתיד , וגם ראיתי כאן שרשמתם משהו על פלונטר גם . ???

12. Started by ns,

מישהו מכיר את פורום גולדמן אני צריך את האתר , את הלינק שלו . תודה .

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  13. Started by Overclocker,

מישהו יודע במקרה מיהם היבואנים של ASUS בארץ אולי יכול לצרף גם לינק או טלפון שלהם ? לחבר שלי הלך הלוח לאחר שדרוג לא מוצלח של הביוס ..

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  14. http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=356687&path=22

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  15. אני לא יודע אם זה במכוון או לא ואם זה זמני או קבוע, אבל הבוקר לא ניתן להגיע יותר לאתר שלהם.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  16. סליחה מראש על הנושא האולי קצת שנוי במחלוקת, אבל אני לא מכיר עוד קהילה שיכולה להפיק תוצאות ראויות לשמן כמו הקהילה שלכם. כמו שאתם יודעים, מעטים הם הדברים שאי אפשר להשיג באינטרנט, אבל למצוא מידע ראוי ברשת היא אומנות בפניי עצמה. ועכשיו הבעייה: אני וחבר סיימנו לפניי 3 חודשים את השירות הצבאי, ואנחנו מעוניינים להרוויח כסף כמה שיותר מהר ולטוס לחו"ל. (הלימודים מתחילים באוקטובר כך שלא נשאר הרבה זמן), אבל כמו שאתם יודעים שאיפות לחוד (אגב הת'רד על העישון... ), ומציאות לחוד. חוץ מזה לשנינו יש גם שאיפה\חלום\רצון מטופש של ילדים מפגרים\משאלה להשתתף בסרט כחול. (כל מי שלא מלאו לו 18 מתבקש לעזוב את עמוד הת'רד ;D סתם סתם סתם...) אז חשבנו למה לא לשלב את שתי השאיפות ולהרוויח כסף תוך כדי…

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  17. Started by BIGWOLF,

שלום חברה, מישהו יודע כתובת מדויקת בה תתקיים תערוכת CeBIT הקרובה? ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  18. כי בקאזה זה לא מוריד.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  19. Started by MDtgif,

מישהו מכיר חנות וירטואלית או רגילה טובה למחשבים. היה לי נסיון טוב עם פנדס אבל אולי משהו חמק ממני. תרגישו חופשי להמליץ

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  20. שלום. בזמן האחרון אני נתקל בהרבה אתרים שמציעים שירותים חינמיים כגון האמורים לעיל. חשבתי שאולי כדאי שנעשה תר'ד שבו כל אחד יכתוב לינקים לאהובים עליו, וגם האלה שלא. בכל מקרה הנה שלי: 1. האתר stickdeath.com תכנסו לANIMATIONS ובפינה כנסו להשרדות, יש סה"כ 7 פרקים, אני מבטיח לכם שתקרעו מצחוק. *באתר יש עוד הרבה דברים, אבל אישית הכי אהבתי את השרדות. 2.האתר http://www.plastelina.net יש שם הרבה משחקי לוגיקה מאוד מעניינים (ויש גם קשים). 3.פה יש דברים מעניינים http://www.hagigim.com/flash/flash.htm. 4.מאגר משחקי הONLINE של YNET http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1398,00.html , אישית אני לא ממש משתמש בו בגלל שרוב המשחקים שם הם SHOCKWAVE ואין פלוגין של SHOCKWAVE ללינוקס משום מה, אבל…

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  21. Started by Culandur,

לינק

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  22. Started by ^HocK^,

משעמם אה? ;D עריכה- מצטער לא ראיתי שפירסמו כבר... למנהלים..תמחקו בבקשה..

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  23. Started by oren,

שלום, אני משתמש ב-System Mechanic כדי לנקות את המחשב שלי מזבל. בסריקה, כברירת מחדל, הוא מוצא גם קבצי GID ומציע להסירם, הוא מצא אצלי קבצי GID בתיקייה שבה מותקנים הדרייברים של ה-Sound Blaster... אני מפחד להסירם כדי לא לפגוע בהתקנת הדרייברים... ברצוני לדעת מה זה קובץ GID ולמה הוא טוב? (אם בכלל...) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. האם מצלמה דיגיטלית של NIKON מדגם COOLPIX 2500 יכולה לשמש כמצלמת רשת? ואם כן - איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.